Νέα Τάξις Πραγμάτων «555»

Θεσσαλονίκη 27/7/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                    epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                            ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressofficegada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ              protodikeio-thes@otenet.gr    

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                           minister@minfin.gr 

Τέκνα περιούσια της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! που βάλατε αυτές τις ημέρες τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας, που τα έχετε μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας, που το αποκαλείτε ειρωνικά Βουλή των Ελλήνων να βγουν στις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ αγορές σας και να αναζητήσουν χαμηλό επιτόκιο, για να βουλιάξουν ακόμη περισσότερο το προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN με τους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΔΗΘΕΝ επενδυτές σας ! Ενώ των φουκαράδων και απροστάτευτων πολιτών τα χρήματά τους τα έχετε ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ και τα τσιμπολογάτε κατά βούληση με τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ Έλληνες υπαλλήλους σας !

Γι’ αυτό σήμερα ο μπαμπάς σας ο Θεός μας πρότεινε να σας μοστράρουμε το ΝΕΟ barcode της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με πλήρη ανάλυση πώς προκύπτουν τα τρία πεντάρια (555), που αυτό το  barcode το μοστράριζε σε όραμα το 1453 μ.Χ. στον Πορθητή της Πόλης τον ΜΩΧΑΜΕΤ Β’, που ο ΜΩΧΑΜΕΤ τότε ρώταγε τον στενό του κύκλο, μια και δεν γνώριζε ότι εκτόπισε προσωρινά την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ από το Βυζάντιο με τον διαολοπάπα σας από το Βατικανό ! Λέγοντας και το στενό του περιβάλλον πως αν υπήρχαν (5) Χριστιανοί ΜΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ και σωστοί ! δεν θα καταλαμβάνετο  η πόλη του Βυζαντίου από το ISLAM ! Οπότε σαν μη νοήμονα ΖΩΑ που είστε όόόλοι οι Εβραίοι, εξακολουθείτε να μην αντιλαμβάνεστε τις βουλές κι εντολές του μπαμπά σας του Θεού !

Αλλά να συνεχίζετε να χαϊντάτε σαν γνήσιοι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ που είστε τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ, τα μασόνια σας ! εμπλέκοντάς τα στις μίζες ! την ρεμούλα ! και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ! για λογαριασμό φυσικά της Αγ. ΣΙΩΝ Α.Ε. παριστάνοντας και τους ειδήμονες που απαντάτε επί παντός επιστητού με τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΣΑΣ τα GOLDEN GOIM’S που τα έχετε κι αυτά μέσα στους χρηματοπιστωτικούς σας οργανισμούς ! τύπου Δ.N.T. ! GOLDMAN SACHS ! και γιγαντιαίων τραπεζικών σας κολοσσών !

Που είναι προγραμματισμένοι να ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ μαζί με την ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε. ! και των θυγατρικών σας OFFSHORE εταιρειών ! περιερχόμενος όόόλος αυτός ο πλούτος που συλλέξανε επί αιώνες τα ΖΩΑ τα μασόνια σας υπό τους πόδας του ΑΦΡΟΝΟΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ λαού σας ! ΤΩΡΑ στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, καθώς ο μπαμπάς σας ο Θεός αυτόν τον πλανήτη τον έφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ όπως όόόλα τα οικόσιτα ΖΩΑ που έχουν μυαλό και υπηρετούν τον νοήμονα άνθρωπο !

Άλλωστε και ο φυσικός σας πατέρας ο Αβραάμ σας αποκαλεί ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! μια και τον παρουσιάζετε στην λοιπή ανθρωπότητα ότι ο προπάτοράς σας είναι ΑΛΗΤΗΣ σαν κι εσάς που διαιρείτε τον κοσμάκη σε φατρίες για να παίζετε ΜΑΥΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ επί του ασφαλούς ! και να χαϊντάτε τα ΖΩΑ τα μασόνια σας σύμφωνα με τις επιθυμίες των ΔΗΘΕΝ σοφών σας προγόνων που επινόησαν τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ της ΣΙΩΝ Α.Ε. για την ολοκληρωτική υποδούλωση της ανθρωπότητος !

Απολαύστε τώρα τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό ! που με ένα πεντάευρω ! ένα πενηντάευρω ! κι ένα πεντακοσάευρω ! αιτιολογεί την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των περιουσιών σας μετά του ΖΩΙΚΟΥ μασονικού βασιλείου σας που τα έχετε κι αυτά μέσα στις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες σας (Κ.Ι.Σ.) να στελεχώνουν όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις ! Καιρός λοιπόν τώρα να δείτε εμπράκτως το χνέρι που σας ετοίμασε ο μπαμπάς σας ο Θεός που αιτιολογεί την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλου του πλούτου της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ !

Το πρώτο πεντάευρω είναι ΠΛΑΣΤΟ, από αυτά που διανέμετε στις μασονικές σας στοές για να εξαπατούν οι συνεργαζόμενοι μασόνοι σας τον αφελή κοσμάκη ! παρεδόθη σε ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ τράπεζα σας την ALPHA BANK, που ο υπάλληλός σας τόνισε ότι καλεί την Ασφάλεια για τα περαιτέρω, που οδηγούν στο Αυτόφωρο αυτούς που επιχείρησαν να το δώσουν στην ΑΣΠΙΛΗ τράπεζα των Εβραίων ! Ασφάλεια όπως γνωρίζετε ΔΕΝ είχε έρθει για να παραλάβει τον κομιστή του πεντάευρου και να τον οδηγήσει στο Αυτόφωρο, με αποτέλεσμα μετά από δύο ώρες αναμονής κι αφού η τράπεζα κατέβασε και τα ρολά για να κλείσει ! πρότεινε ο διευθυντής της τράπεζας στον παθόντα να πάρει πίσω το πεντάευρω και να φύγει ήσυχα χωρίς φασαρίες !

Έλα ντε που ο μπαμπάς σας ο Θεός του πρότεινε να πάει στο αστυνομικό τμήμα της ΤΟΥΜΠΑΣ Θεσσαλονίκης το απόγευμα και να το επιδείξει για τα περαιτέρω στους αρμόδιους ΔΗΘΕΝ Έλληνες αστυνομικούς ! έτσι κι έγινε ο ένας γραφιάς τον παρέπεμπε στον επόμενο ! μέχρι που έφθασε στον προϊστάμενο υπηρεσίας ! που του απάντησε ΕΥΘΑΡΣΩΣ «Αφού όόόλα αυτά τα μοστράρετε στο διαδίκτυο τι μας το φέρνεις σε μας ?» ανταπαντώντας του ! «για να τα διαβάζουν μαζί με τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους και τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ μασόνια σας !» Φεύγοντας και ο εξαπατημένος πολίτης από το αστυνομικό τμήμα με το πεντάευρω στο χέρι !

Το δεύτερο ΠΛΑΣΤΟ (50) πενηντάευρω που το έδωσαν από την ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ οδοντιατρική κλινική που έχετε την Smile dental clinic Ε.Π.Ε. στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης δίδοντας 40Χ50 = 2.000 ευρώ ελεγμένα χαρτονομίσματα και ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΑ ! Αλλά επιστρέφοντας του από την ρεσεψιόν το ένα πλαστό ! αφού τον έγδαραν πρώτα ενώ συμφώνησε 3.600 ευρώ για τρία καρφωτά δόντια του έφτιαξαν τρίπλα μια και δεν είχε συμφωνητικό χαρτί στο χέρι παίρνοντάς του επιπλέον 2.350 ευρώ σύνολο 5.950 ευρώ !

Το αποτέλεσμα γνωστό ! ο μπαμπάς σας ο Θεός του πρότεινε να στείλει συστημένο μέσω ΕΛ.ΤΑ το πενηντάευρω στον υποδιοικητή της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΜΙΔΗ για τα περαιτέρω ! που ΔΕΝ κουνήθηκε φύλλο μια και οι πάντες εκεί μέσα είναι στο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ μασονικό σας σύστημα !

Και το τρίτο πεντακοσάευρω είναι αυτό που σας μοστράρουμε με εντολή του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ που επέλεξε και την ημερομηνία 3/6/2016 = 18 : 3 = 6 (666) με βαλέρ 6/6/16. Τέτοιες πλάκες μόνον ο μπαμπάς σας ο Θεός μπορεί να σας κάνει ! αφού ΔΕΝ κατόρθωσαν τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιοϋπαλληλικά σας ΖΩΑ, που τα έχετε στα αστυνομικά σας τμήματα να εντοπίσουν το Ασφαλιστήριο που ήταν ασφαλισμένο και σε δική σας ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρεία ! την ΕΘΝΙΚΗ ! για να αποδείξει εμπράκτως αυτός ο Θεός σας, πως κοινωνία δικαίου με τέτοια ΖΩΑ δικά σας ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει !

Γι’ αυτό και στο δικαστήριο που έγινε στις 19/6/2017 η ΤΣΑΚΜΑΚΩ δικαστική σας λειτουργός ΑΠΕΦΥΓΕ να απαντήσει σε ερώτηση που της έκανε ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ποια από τις δύο τάξεις είναι η νόμιμη ? της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? ή η ΝΕΑ ΤΑΞΗ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ? Παραπέμποντάς τον να κάνει ΕΦΕΣΗ για το πεντακοσάευρω και να απαντήσετε ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ σαν περιούσια τέκνα του μπαμπά σας του Θεού μέχρι τις 14/8/2017. Μετά ? εάν δεν απαντήσετε εγκαίρως ? σας περιμένει ο Άγιος ΖΒΕΡΤΚΑΟΥΗ αυτός που σας ζβέρκωσε τον αρχιμακελάρη των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ στις 5/1/2006 τον Αριέλ Σαρόν ! και σας κοτσάρισε την ΜΗΝΥΣΗ μέσω του εκπροσώπου μας ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Αλλά και σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ και το ιουδαϊκό σας Ισραήλ, το καμάρι σας τους δίδυμους πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 μοστράροντας και τις πινακίδες του οχήματος ΚΑ 9110 που συμβολίζει ο μπαμπάς σας ο Θεός από το 1978 που τέθηκε σε κυκλοφορία αυτό το όχημα πως το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ αφού δηλώνει τους Κάφρους Αντίχριστους του μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και την ημέρα 11η του μηνός !

Λοιπόν ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ & ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ εβραιόπουλα ? έχετε περιθώριο χρόνου να απαντήσετε έως τις 14/8/2017 μια και ο μπαμπάς σας ο Θεός έχει πολύύύ περισσότερο μυαλό από όόόλους εσάς που το παίζετε ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ ! Διότι όπως πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Νέα Τάξις Πραγμάτων «555»

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Νέα Τάξις Πραγμάτων «555»

  1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

    Έμπαινε γιουτσο!τους παίζεις μόνο τέρμα,μέχρι εδώ ακούω τα ωχ,ρε συ,μήπως έιδες τον σαυροκουραδα Χένρυ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *