«Νέα τάξη πραγμάτων» στην Ελλάδα: Στέλνουν ειδικές δυνάμεις για να κόψουν το ρεύμα πολιτών

Δυσαρεστημένοι συνεχίζουν να εμφανίζονται αστυνομικοί που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στην Κρήτη με τον νέο τρόπο «αστυνόμευσης» στην περιοχή του Ηρακλείου.

Η ελληνική αστυνομία αλλάζει και προσαρμόζεται στην απάνθρωπη πολιτική της Νέας Τάξης απέναντι στους πολίτες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, «ειδικές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, όπως το ΤΑΕ (Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων) Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς διατάχθηκαν να προβούν σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο πρόεδρος της Ενωσης Ειδικών Φρουρών Χρήστος Τσανακτσίδης, αποκάλυψε αυτό που ουσιαστικά καλούνται να κάνουν οι δυνάμεις είναι να συνοδεύουν κλιμάκια της ΔΕΗ τα οποία πηγαίνουν σε σπίτια ώστε να κόψουν το ρεύμα.

«Μας έχει ξαφνιάσει αυτή η πρακτική. Υπάρχει ένα καταστατικό το οποίο πρέπει να τηρείται. Υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες, όπως τα ΤΑΕ που αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας. Δεν μπορούμε να γινόμαστε σάκος του μποξ και να ασχολούμαστε με διακοπές ρεύματος».

Ο ίδιος αναφέρει ότι το πρώτο κρούσμα αυτού του μέτρου εμφανίστηκε την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.

Το ξαναγράφουμε: Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας χρησιμοποιούνται για να κόψουν το ρεύμα πολιτών, την ώρα μάλιστα που η εγκληματικότητα των «ανοιχτών συνόρων» οργιάζει στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών

«Ένας νέος τρόπος αστυνόμευσης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Ηράκλειο

Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε «διακοπή» του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών. Είναι αδιανόητο το πως οι ειδικές δυνάμεις που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε. Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους.

Για το Δ.Σ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΜΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

el.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “«Νέα τάξη πραγμάτων» στην Ελλάδα: Στέλνουν ειδικές δυνάμεις για να κόψουν το ρεύμα πολιτών

  1. Angeliqa from Queensland says:

    Η ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ BUSINESS XΡΕΩΝΕΙ 50 ευρω ΚΑΘΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΙΛΟΒΑΤ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΜΑΘΑ ΚΑΡΦΩΣΑ 2 ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗΜΟΥ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *