11:07 - 11/06/2021

Νέα «ΡΟΥΚΕΤΑ»: Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά

«Εθνικιστές» όσοι έχουν άλλη άποψη

Ο Νίκος Μπίστης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΠΑΣΟΚ έδειξε πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλούσε σοβαρά,

Ο κ. Μπίστης ο οποίος συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού πρώτα χαρακτήρισε εθνικιστές και περίεργους όσους ανησυχούν για την παράνομη είσοδο ανθρώπων, είπε πως η λύση του δημογραφικού ζητήματος δεν είναι να γεννούν οι Ελληνίδες 5 παιδιά, αλλά η ενσωμάτωση «προσφύγων και μεταναστών», όπως τους ονομάζουν.

Συμπλήρωσε δε, πως αν οι Έλληνες δεν το καταλάβουν αυτό, δεν θα έχει νόημα να κλαίνε μετά για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Δήλωσε χαρακτηριστικά

«Το αναφέρω για όλους αυτούς τους εθνικιστές, τους περίεργους, οι οποίοι μας λένε “Μακρυά οι πρόσφυγες από τη χώρα” και την ίδια χώρα οδύρονται ότι έχουμε λίγες γεννήσεις, ότι θα είμαστε σε 10 χρόνια 7,5 εκατομμύρια αντί 8 και δεν αντιλαμβάνονται ότι ο μόνος δρόμος δεν είναι οι Ελληνίδες να γεννάνε από 5 παιδιά, δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Και καλώς δε θα γίνει γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή, αλλά η ενσωμάτωση, όχι μία κι όξω, με όρους και προϋποθέσεις ενός δυναμικού ανθρώπινου δυναμικού που έρχεται από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Αυτό αν δεν το καταλάβουνε και συνεχίσουν αυτήν την πολιτική, δεν έχει νόημα να κλαίνε μετά για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.»

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αρβανίτης ισχυρίστηκε ότι δεν θα καταρρεύσει η Ευρώπη αν έρθουν 3 εκατ. μετανάστες από την Τουρκία και ότι η παράνομη είσοδος στη χώρα δεν είναι καν λόγος κράτησης.

el.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Μαραγκός 06/11/2021 @ 2:10 ΜΜ

    Άπλυτος Συριζαίος, πρώην Πασόκος. Το βιογραφικό του τα λέει όλα. Της ίδιας “σχολής” με την μεγαλοπροεδρίνα την Κυρα-Κατερίνα, είναι κι αυτός! Τα τους ψηφίζουμε να τους χαιρόμαστε.

  2. Μαραγκός 06/11/2021 @ 2:11 ΜΜ

    Άπλυτος Συριζαίος, πρώην Πασόκος. Το βιογραφικό του τα λέει όλα. Της ίδιας “σχολής” με την μεγαλοπροεδρίνα την Κυρα-Κατερίνα, είναι κι αυτός! Να τους ψηφίζουμε να τους χαιρόμαστε.

  3. Παναγιώτης Πολίτης 06/11/2021 @ 2:44 ΜΜ

    Σκυλιάζουν οι δαιμονισμένοι σκυλόβραιοι στην σκέψη και μόνο να είχαν το ήθος και την άνεση οι ελληνίδες/έλληνες να γεννάνε από 5 παιδιά. Για αυτούς είναι εφιαλτικό σενάριο. Στο οποίο λέμε αμήν γένοιτο μία μέρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh