17:41 - 20/12/2015

«Νέα Ρεπούση» η Αναγνωστοπούλου: Ζητά σχολικά βιβλία Ιστορίας χωρίς εθνικές αναφορές

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

anagnostopoyloy«Νέα Ρεπούση» η Αναγνωστοπούλου: Ζητά σχολικά βιβλία Ιστορίας χωρίς εθνικές αναφορές

Να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας χωρίς τη χρήση «εθνόμετρου», και να μετατραπούν σε γνωμοδοτικά τα συμβούλια στα ΑΕΙ, δηλώνει σε συνέντευξη της, στην «Καθημερινή» η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία μετά την πολύμηνη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και παρά την ιδεολογική της αντίθεση για τους τελευταίους, εκφράζεται θετικά, αποκλείοντας κάθε περίπτωση πολιτικού καιροσκοπισμού.

Η υπουργός για τα σχολικά ιστορικά βιβλία δηλώνει, ότι «πρέπει να πάψει να μπαίνει σε καλούπια εθνόμετρου η έρευνα και η άποψη των επιστημόνων για την Ιστορία και όπως αυτή διδάσκεται στο σχολείο».

Στην Ελλάδα, συνεχίζει, εθνική ιστορία θεωρείται ό,τι κάποιοι έχουν επιβάλει. Δηλαδή αυτό που οι ίδιοι θεωρούν πως αποτελεί την εθνική ιστορία των Ελλήνων. Για παράδειγμα χαρακτηρίζει την Μικρασιατική καταστροφή ως ένα μεγάλο ιστορικό γεγονός, το οποίο, όμως, «δεν συνέβη επειδή οι Έλληνες είναι Έλληνες με μια συγκεκριμένη μοίρα, αλλά είναι ένα μεγάλο εθνικό γεγονός, επειδή το προσφυγικό είναι μεγάλο ζήτημα στην ανθρώπινη ιστορία».

Η κυρία Αναγνωστοπούλου, παρουσιάζοντας τη διαφορά ιστορικής και εθνικής ταυτότητας, σημειώνει ότι ο εθνικιστής έχει «τη μανία ότι τα κατορθώματα του έθνους του, αποτελούν εθνική ιδιομορφία».

Εξηγεί δε, ότι «ο εθνικιστής θεωρεί ότι ο Κολοκοτρώνης υπήρξε επειδή ήταν Έλληνας και επειδή ο ηρωισμός είναι ίδιον της φυλής, ενώ ο ιστορικός τον κατατάσσει ως ηρωική μορφή μιας ευρωπαϊκής περιόδου επαναστάσεων».

Ερωτηθείσα για το κρυφό σχολείο σημειώνει ότι «εάν υπήρχε ή όχι αφορά την ιστορική έρευνα» και ότι η Ορθόδοξη εκκλησία είχε θρησκευτικά σχολεία. Επισημαίνει ακόμη, ότι στη δημόσια ιστορία το σχολείο ως δημόσιο αγαθό είναι προϊόν του έθνους-κράτους.

Για την υπόθεση της Μαρίας Ρεπούση, η οποία είχε εκφράσει παρεμφερείς απόψεις η κυρία Αναγνωστοπούλου, ομολογεί ότι «φοβήθηκα τον φανατισμό που έστησε έναν άνθρωπο στον τοίχο με τάση απομόνωσής του ως εθνικό προδότη».

Σε ότι αφορά στην στάση της απέναντι στα Συμβούλια, η υπουργός απαντά ότι δεν έπραξαν αυτό για το οποίο ορίστηκαν (εξεύρεση πόρων για τα ιδρύματα) και προσθέτει: «Σε πολλές περιπτώσεις λειτούργησαν αντιδημοκρατικά στο θέμα της προεπιλογής υποψηφίων πρυτάνεων. Συχνά αδυνατούσαν να συνεδριάσουν λόγω της απουσίας πολλών μελών τους στο εξωτερικό, ενώ την ίδια στιγμή εντός των ΑΕΙ δημιουργήθηκε μια δυσλειτουργική δυαρχία ανάμεσα στον πρύτανη και το Συμβούλιο».

 

 

protothema.gr

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (51)

 1. Μα που απευθύνεται αυτό το ομοίωμα ανθρώπου; Πόσο ηλίθιοι έχουμε καταντήσει; Τι είδους ιστορία θα είναι αυτή, χωρίς εθνικές αναφορές;
  Καλά αυτή και το συνάφι της, έχουν πάρει τις γραμμές τους να λένε όλα αυτές τις ανερμάτιστες αηδίες και που τι σκοπό έχουν το ξέρουμε κάποιοι από μας πολύ καλά. Αυτός ο υπόλοιπος κόσμος, τι είδους υπνωτισμό έχει δεχτεί και δέχεται ό,τι του πασάρει κάθε ανιστόρητος και αμόρφωτος από αυτά τα υποκείμενα που μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια; Και εάν δεν έχει εθνική συνείδηση ή πίστη στην ορθόδοξη πίστη μας, έστω εγωισμός και περηφάνεια δεν του έμεινε καθόλου με όλα αυτά που δέχεται καθημερινά ή τελικά έχει σκοτισθεί τελείως ο νους του και δεν μπορεί να διακρίνει τίποτα; Εύχομαι να βάλει ο Θεός το χέρι του κάποια στιγμή να σταματήσει αυτήν την λαίλαπα που κυριολεκτικά ταλανίζει την Ελλάδα γιατί τουλάχιστον από εμάς τους Έλληνες δεν βλέπω να υπάρξει ποτέ αντίδραση ουσιαστική.

  • Anonymouse Μα που απευθύνεται αυτό το ομοίωμα ανθρώπου ελιοσα απο το γελιο. για ριξτε μια ματια τη ψιφισαν αυτα τα ομιωματα ανθρωπον τη θα ερθει σε λιγο καιρο κάντε έναν κόπο να τα διαβάσετε και θα τα καταλάβετε όλα kapistrinews.blogspot.com/2015/04/2016-2020-memorandum.html

 2. Ερχονται χριστουγεννα και δεν περναει μερα που να μην μας προκαλουν.
  Ως ποτε να αντεξουμε οι χριστιανοι????
  Αν την πετυχω πουθενα δεν θα μεινει τριχα στο κεφαλι της………αυτο ειναι υποσχεση….

 3. Αν η εκφραση που εχει αυτο το γυναιο..δεν ειναι μαστουρα , ‘η ερωτολαγνεια….τοτε …τι αλλο μπορει να ειναι ;

 4. Η ΜΕΔΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΛΛΙΩΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ …….Ο ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ……..ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΗΣ…….Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ…………

 5. Το μόνο που μπορώ να αντιπαραθέσω σαν σχόλιο για αυτή την ανεκδιήγητη όρθια σφουγγαρίστρα-μάπα, τουρκομογγόλα που κατέχει την θέση της αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας (sic) στο ελληνικό κράτος(;), είναι ένας στίχος πολύ επίκαιρος, από τον “Χαμένο Παράδεισο” του Μίλτον : “Awake, arise, or be forever fall’n”, τουτέστιν μεθερμηνευόμενον εστί : “ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ, ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”, αφιερωμένο σε όλους εμάς τους Έλληνες, που ακόμα κοιμόμαστε, γιατί δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε τέτοια υποκείμενα να πληγώνουν όχι μόνον την ιστορία μας, αλλά και την αισθητική μας. ΗΒΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ

 6. Η αληθεια ειναι οτι τους δωσατε το δικαιωμα για να βγαινουν κ να λεν ολα αυτα τα ανθελληνικα που και εναν αλβανο που ζει στην Ελλαδα να ρωτησεις θα τα αποριψει. Τους εδωσες τη εξουσια Ελληνα να σε αφελληνισουν διοτι καθως ψηφιζες σκεφτοσουν τα λεφτουδακια που σου ταζαν. Τοσο κρετινος καταντησες Ελληνα. Και δεν το σηζηταμε οτι αυτα που λεει αυτη η προβατινα δεν τα δεχεται κανενας Ελληνας, αλλα δυστυχως οι περισοτεροι Ελληνες εχουν βαλει σε δευτερη θεση τον πατριωτισμο κ την παραδοση κ κατα πρωτον ενδιαφερονται για το τι θα φανε κ τι θα πιουνε κ τι θα αρπαξει ο κ@λος τους. Σε μια τετοιου ειδους υλικη ιδιοσυγκρασια του Ελληνα δυστυχως εχουν θεση τετοιες προβατινες κ παρανοικα ζωιφια του Συριζα. Επισης ηθελα να προσθεσω που φτασαμε ρε φιλε μου , τετοιες φατσες τυπου τασια Χριστοδουλοπουλου, Αναγνωστοπουλου, η τυπου σκουρλετη η κοτζιαδες να ασκουν εξουσια , που αν ετρωγαν σε διπλανο τραπεζι ουτε που θα καταδεχοσουν να κοιταξεις αυτες τις φρικτες φατσες. Αν περνουσαν διπλα σου στο πεζοδρομιο ουτε για φτυσιμο δεν θα τους ειχες , αλλλα δυστυχως τους κανατε κυβερνητες (δοσυλογοι κ του κωλου αλλα κυβερνητες)

 7. Εύχομαι να φύγουν γρήγορα αυτα τα σούργελα γιατι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα

 8. ηθελα να ‘ηξερα αυτή η ανοργασμική κλάσα όπως και η φίλη της η Ρεπούση που τα μάθανε αυτά τα γράμματα στην εποχή τους και μας τα τσαφουνάνε τώρα … έλεος πια με αυτην την δημοκρατία ….
  δηλαδή τα πουλάνε όλα για τα λεφτά …διοτι την αληθεια σαφω΄ς την γνωρίζουν

 9. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

 10. Καααλά τώρα , “λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακοστή ; “δηλ. τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε απο ένα μαστουρωμένο εθνομηδενιστικό σούργελο σαν αυτήν με την τσαλακωμένη μούρη ; Τους λες να βρουν καμιά λύση για να σώσουν τον τόπο και αυτοί αντί γιαυτό , πριονίζουν τα πόδια της πατρίδας μας διαστρεβλώνοντας και παραχαράσοντας την ιστορία μας για να βγουν τα παιδιά μας απο τα σχολεία χωρίς εθνικές και πνευματικές αξίες για την μετέπειτα ζωή τους , χωρίς πατρίδα , χωρίς ιδανικά , χωρίς αξίες και εθνική υπερηφάνεια ( που ειδικά τα Ελληνόπουλα δικαιούνται να έχουν) και άθρησκα . Με λίγα λόγια καθυστερημένα και μειωμένης αντίληψης για να χειραγωγούνται εύκολα απο τα κάθε λογής προδοτικά ξενοκίνητα λαμόγια σαν αυτήν.

 11. Η μαστούρα πάει σύννεφο . Πως λένε το χασίς στην γλώσσα του υποκόσμου ; Α , ναι μπάφο . Αυτή πρέπει να το καπνίζει δεν υπάρχει αμφιβολία . Κοιτάξτε απλανές γελαδίσιο εθνομηδενιστικό βλέμμα . Ανακατεύομαι και μόνο που την βλέπω …….μου έρχεται εμετός μπλιάχχ . Ζαχαρία ! Πολύ θα σε παρακαλέσω να μην ξαναβάλεις φωτογραφία της.

 12. Ψοφα μωρη τουρκολαγνα εταιρα

 13. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!
  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;;;;;;;
  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;;;;;
  ΓΙΑ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!
  ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ……..
  ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ………
  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ……..
  ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
  ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΛΕΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ;;;;!!!!!!!

  ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΥΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ………..

  ΕΣΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;

  ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΟΓΙΑΓΙΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!

  • Υ.Γ.
   ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!! ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ…… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ!!!!!!

 14. Είναι προφανές ότι πέρα από …. ιπτάμενο ‘’πουλί’’ δεν έχει δει άλλο στη ζωή της….. κι αυτό αποτυπώνεται στη μούρη της αλλά και στον ψυχισμό της……

  Άξια συνεχιστής της Δραγώνα , (ντ)Ρεπουση και του (συ)Φιλη…..

  • Τρεχα αρμεξε καμια αγελαδα κι οπως την αρμεγεις, ασπρο πατο στον πατο σου, τον αποπατο ο οποιος εγκατεντησε Εθνικη Οδος Νεοελληνων απο τα πολλα περασματα και τα σουρτα φερτα.

   • Άρμεγα μια το πρωί…. Συγγενής σου ήταν ?

    • Και τι με νοιάζει εμένα που αρμεγες μίαν αγελεδα το πρωί; Την βρίσκεις με το άρμεγμα, κατσικοβιζαχτης είσαι; Φαινεται οι πολιτικοί σου που διάλεξες σε έχουν αρμέξει από όλα τα στόμια και από το πολύ άρμεγμα εχεις καταντήσει στείρα γίδα η αγελλαδα. Χαχαχααααααχαααχχααααααα.

     • Καλά το κατάλαβα χαζοχαρούμενε…… συγγενής σου ήταν !!!!! μιλάτε ακριβώς με την ίδια γλώσσα και έχετε ακριβώς την ίδια νοημοσύνη !!!

      Έλα πάμε πάλι χαζοχαρούμενε γερμανοτσολια αχαχαχαχαχαχαχααχαχα

      Πάμε πάλι χαζοχαρούμενο γελάδι χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!

      Υ.Γ.
      Γελάδι…. για να σου φύγει η περιέργεια….. λευκό ψηφίζω εγώ ….

      Πάμε πάλι χαζοχαρούμενο αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

   • Κ εσύ τραβα ρουφα τ αυγό σου!

 15. εφοσον ειναι ανικανοι ….γιατι θελουν και να κυβερνησουν ????? ποσα ακομα θα πληρωσουμε γι’αυτους ????

 16. Δημοκρατία δεν έχουμε υποτίθεται σε αυτόν τονκωλοτοπο πως κάνετε όλοι έτσι, μίαν γνώμη είπε, δεν τι θελετε μην στέλνεται τα παιδιά σας στα νεοελληνικά σχόλια και αφηστε να μάθουν οι αλλοδαποί την ιστορία όπως θέλουν να την μάθουν μερικοί.Εκτος σχολείο τώρα ο καθενας μπορεί να μάθει την αλήθεια από μόνος του, να ψάξει, να κοπιασει για να μάθει. Γνώμη μου, είναι ότι οι περισσότεροι εδω περα μέσα έχετε τελείως αναχρονιστικές αντιλήψεις και ξέρετε να πρωκαταδικαζετε μόνον.

  • Κανεις λαθος κυριε!Δεν ειναι μια τυχαια που ειπε απλα μια γνωμη.Ειναι στο υπουργειο παιδειας.Το να διδασκεται η πραγματικη ιστορια το βρισκεις αναχρονιστικο??Τοτε μαλλον εισαι προβατο.Εμεις που δεν ειμαστε λοιπον, ναι κρινουμε και καταδικαζουμε!Τα οποια αν δεν καναμε θα μας κατηγορουσες γι αυτο.Ελεος με την υποκρισια ορισμενων!

   • Υποκρισιαα, ρε τραβα να παρεις την πολην απο τους Τουρκους για να μην κρυωσει μερες κρυαδερες που ειναι. Μιλας για υποκρισια, και οπως την επερνετε την πολην απο τους τους Τουρκους επαρτε και την New York απο του Αμερικανους, με πορδες δεν βαφονται τα αβγα αγορι.

    • Υποκρισια καλα σου λεω!Γιατι ο,τι και να πουμε ο,τι και να κανουμε λαθος θα ειναι για σενα που μονο να κατακρινεις ξερεις.Ασε λοιπον τις κρυαδες για την Πολη,όποτε γουσταρουμε θα την παρουμε μην ασχολειστε μαζι μας,ο καθε κατεργαρης στον παγκο του!

 17. Νομισατε οτι θα ψηφισετε αριστερους για να κανουν την διχαειρηση του χρεους και να μοιρασουν χρημα και διορισμους. Τα υπολοιπα παρατραγουδα τα αγνοησατε.
  σσ τα παρατραγουδα οπως βλεπετε ειναι επιπεδου Ανιτας, οριτζιναλ.

 18. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 12/21/2015 @ Δεκέμβριος 21, 2015 10:46 πμ

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΑΝΩΤΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ”ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ’ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ”. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟ ”ΜΑΥΡΟ” ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΙΣ 11/6/13 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ. ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
  ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.
  ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΝΩΤΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ [ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ] ΓΕΜΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΡΑ, ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΄΄ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΤΟ ΔΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ [ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ], ΕΙΧΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΙΓΑΝΑ, ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ.
  ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ, ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΑΓΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ [ΝΤ]ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ, ΟΥΤΕ [ΣΥ]ΦΙΛΗΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ.
  ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΝΩΤΑ, ΕΙΧΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΟΧΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΞΑΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΨΑΡΙ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΝΤΙΜΩΣ…..

 19. Στο πιο πανω οπου δεν τον αγγιζει ο ΕΝΦΙΑ για το μνησικακο ζωαδι.

  Μνησικακο ζωαδι μπορει να ειμαι, αλλα για απεδειξε οτι δεν σε αγγιζει ο ΕΝΦΙΑ εσενα, δια να καθεσαι στον καναπες σου και να χλαπακιαζεις που ουτε με δεκαπεντε κουζινες δεν μπωρουν να σε κανουν καλα, για απεδειξε ρε ντρ@παριφα πρωτον στον εαυτουλη σου το τι αξιζεις σε αυτον τον κοσμο και σε αυτην την χωρα σου οπου ολοι μαζι ξερετε να κρινετε ολοι αλλοιλους τα παντα ολα, για απεδειξες μας, σαν κοινωνια πως μπορειτε να αποφηγεται την καταδικη της μαυρη σας την μοιρα την οποια προκαλεσατε. Ολα βολικα εεε. Οταν ρε νεοελληνακο απανου απου του ταφου σου το κυπαρρισι κατραμι χελωνα σας εχει κατακατουρισει, τι θα πας να πεις στην χελωνα η μηπως βρεθηκε ο ταφος απανω στο διαβα της χελωνας. Εκανε το αβγο την κοτα η για την κοτα το αβγο. Λυσε αυτην την μαθηματικη απλη εξισωση στα καταβαθα σου και υστερα εσυ κι ο λαος σου ελα να παμε για πιο δυσκολες εξισωσεις σε αυτον τον κοσμο η εκτος αν εχει συμπλεγματα κατωτεροτητος εσυ κι ο λαος σου.

  • Το τι κανω το ξερω μονο εγω δεν εισαι σε θεση να με κρινεις.Αν δεν το χεις καταλαβει μονο εσυ κατακρινεις αλληλους και δεν ανοιγεις τα στραβα σου να δεις τι παιζεται σε ολο τον κοσμο,και ποσο ευκολο ειναι να ξεφυγεις απ ολο αυτο τον κυκεωνα!

 20. Δια τον ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

  Και παλι τι με νοιαζει εμενα αν ψηφηζεις λευκο. Μας απειλεις δηλαδη κι απο πανω. Για σχολιο μπηκα εδω περα μεσα, κουνα το κεφαλι σου το κλουβιο να ακουσεις τα καμπαναρια απο τα γελαδια, μπας και εκατεβασεις καμιαν ιδεα.

  • Μαζί μιλατε και χωρια καταλαβαινεστε!!!Που την είδες την απειλή του Πάνανδρου Έλλην?Του είπες οτι διάλεξε τους πολιτικους του,και σου απάντησε οτι δεν ψηφισε κανεναν!

 21. Δια τον τρομερα μεσα ανατροπης της εξουσιας.

  Μα δεν θελω να ανατρεψω καποια εξουσια, απλα πατηρω οτι ολοι σε αυτην την χωρα μια χαρα ειναι.
  Εχει προβληματα με της πετρες (λιθους), τα βουνα και τα λαγγαδια η μηπως με τα ζαρκαδια η μηπως εδεχθηκες καμια ανανδρη δαγκωματια (ερωτηματικο).

  • Το ξερω οτι δε θελεις να ανατρεψεις τιποτα,αλλά μιας και μίλησες ειρωνικα για καναπέδες για αυτο το είπα,τι νομίζεις δηλαδη οτι μπορει να κανει καποιος για να απαλλαχτει από κυβερνήσεις που ελέγχονται απ την Αμερική?Οχι μονο εξυπναδες και απο ουσια τιποτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*