Νέα πρόκληση Τουρκίας: «Περικυκλώνει» με Navtex το Καστελόριζο

Την Παρασκευή σημειώθηκαν 66 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο. Οι NAVTEX πέφτουν βροχή από την Τουρκία και κάποιες απ΄αυτές είναι «προβληματικές». Οι Τούρκοι εξέδωσαν μία ακόμη με την οποία ενημερώνουν πως θα κάνουν άσκηση έρευνας-διάσωσης στη περιοχή του Καστελόριζου, την Τρίτη.

Όπως παρατηρεί το militaite.gr, οι Τούρκοι δίνουν την εντύπωση ότι έχουν την αγωνία να μην περάσει ούτε ένα 24ωρο χωρίς να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Αιγαίο. Σαν να θέλουν να αποδείξουν πως η επιχείρηση που προετοιμάζουν στη Συρία δεν μπορεί και δεν πρόκειται να επηρεάσει στο ελάχιστο τα όσα επιδιώκουν στο Αιγαίο. Αν δεν είχαν τον “πονοκέφαλο” της Συρίας θα λέγαμε ότι επιδιώκουν μια κλιμάκωση στο Αιγαίο, την οποία όμως θέλουν να “χρεώσουν” σε εμάς.

Όπως και να ΄χει η κατάσταση απαιτεί εγρήγορση η οποία παρά το άκρως τοξικό πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει.

dikaiologitika.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Νέα πρόκληση Τουρκίας: «Περικυκλώνει» με Navtex το Καστελόριζο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *