in

ΝΑΙ, ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΒΟΜΒΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ‘’ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ’’

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που περνά η χώρα, οι εντολές του Πρωθυπουργού μας και των νέων ιδιοκτητών των τέως τραπεζών μας είναι σαφείς: Kάθε στέλεχος του Υπουργείου πρέπει να προμηθευτεί το “αριστούργημα” της παγκόσμιας λογοτεχνίας, αυτό που αναφέρεται στη λαμπρή πορεία της ζωής του Ναζί Π. Γιόζεφ Γκέμπελς, του εμπνευστή της προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας του Γ’ ΡΑΙΧ να εντρυφήσει επί αυτού, να μπορεί να “αποδώσει” στο πατριωτικό του καθήκον!
Είναι αυτό που θα σώσει τη χώρα από τους “στρατηγικούς κακοπληρωτές’’ και απάτριδες προδότες της πατρίδας τους, αυτούς τους εχθρούς του έθνους, που υπολείπονται παιδείας και ‘’κουλτούρας πληρωμών’’ και που πρέπει να οδηγηθούν στους φούρνους ή ‘’στο πυρ το εξώτερον’’ ή έστω στην καλύτερη των περιπτώσεων γι αυτούς, -αν δεν εξευρεθούν κάποιοι φούρνοι γιατί έχουν παροπλιστεί από τον Β΄ Π.Π.- να οδηγηθούν μαζί με τους εγγυητές τους και τις οικογένειες τους -εκτός από τα άτομα που μπορούν να εκπορνευτούν για να ζήσουν-, όλοι οι άλλοι, στις πλατείες και στις στοές!
Τέλος αν κάποιοι αντιδράσουν, είναι ρητή εντολή εκ των άνωθεν να οδηγηθούν με συνοπτικές διαδικασίες και προς παραδειγματισμό των υπολοίπων μαζί με τις οικογένειες τους, αν όχι στη Καισαριανή γιατί οι εποχές άλλαξαν, στις ψηλότερες ταράτσες ή να ριχτούν στον Καιάδα!!!

Και γυρίζοντας πλέον σελίδα! Πατριώτες, φίλες και φίλοι, τα πράγματα σοβάρεψαν και οι εξελίξεις δεν αφορούν μόνο τους κόκκινους δανειολήπτες, αλλά κάθε πολίτη της χώρας κι αυτό ας το καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας! Γι αυτό πρέπει να σκύψουμε όλοι πάνω από το πρόβλημα, καθώς βρεθήκαμε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου και της ντροπής, να νοιώθουμε πλέον πως είμαστε πραγματικά αόρατοι και ανύπαρκτοι για τους ισχυρούς, αλλά και για τους εκάστοτε κυβερνώντες!
Παρακαλώ δείτε μόνο των τραπεζών τα τελευταία δημοσιοποιηθέντα στοιχεία της χρηματοδότησης τους προς τα media, ποια είναι αυτά και πως εξασφαλίζουν τη σιωπή τους οι τράπεζες, για να καταλάβετε γιατί τους τελευταίους μήνες σιώπησαν όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας, δίχως να αναφέρεται κανένα κανάλι και δημοσιογράφος στο δράμα των κόκκινων δανειοληπτών, παραμονές της ψήφισης ενός κατάπτυστου νέου Πτωχευτικού Κώδικα προδοσίας εκατομμυρίων Ελλήνων, ένα ν/σ στα μέτρα των τραπεζών και των funds και δη υπό τη σκέπη της κυβέρνησης, που μόνο ως μια πράξη συνομωσίας δοσίλογων και εχθρών της χώρας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φτάνοντας στη ψήφιση του, οδηγώντας τους δανειολήπτες και τους δύσμοιρους εγγυητές τους στην οικονομική τους καταστροφή και πολλούς από αυτούς έως και στον θάνατο!
Αντί αυτού, ως συνένοχοι αυτού του δράματος των συμπολιτών τους, βγαίνουν καθημερινά υπηρετώντας τα κατάπτυστα σχέδια των τραπεζών κατηγορώντας τους ως ‘’στρ/κούς κακοπληρωτές’’ και πολλά άλλα!
Και όλα αυτά όταν βρισκόμαστε σε μια πρωτόγνωρη για την παγκόσμια κοινότητα ύφεση μετά από αυτή του 1929 και που είναι δεδομένο πλέον ότι κανείς από αυτούς δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα όποια δάνεια του, κάτι που μοιραίως θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν όλοι τα πάντα, αν δεν τους διαγράψουν ή τους κουρέψουν τα δάνεια τους!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Δείτε ποιος πήρε τη μερίδα του λέοντος από τα 33,5 εκ. ευρώ (+ ΦΠΑ) που διέθεσαν οι τράπεζες το 2019 σε ‘’διαφημίσεις’’ προς τα Μ.Μ.Ε της χώρας, που ούτε καν το 10% δεν πήγε σε όλα τα άλλα ΜΜΕ που τηρούν κριτική ή επικριτική στάση μη ευθυγραμμιζόμενοι με τις απόψεις τους και την κατάπτυστη προπαγάνδα τους!
Φυσικά πρώτο και με διαφορά είναι το συγκρότημα των αδελφών Αλαφούζου ΣΚΑΙ –ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ.λ.π., που πήρε το υπέρογκο όσο και σκανδαλώδες ποσοστό του 13%, της χορηγούμενης διαφήμισης, έχοντας μεγάλη ποσοστιαία διαφορά από τον δεύτερο και όλους τους άλλους, Antenna, – Χατζηνικολάου – Μαρινάκη – Euro2day – Capital & Liberal του Θ. Μαυρίδη – του Ν. Ευαγγελάτου και των υπολοίπων που ξεπερνούν τους 100, κάτι που καταδεικνύει το προφανές και μη αμφισβητήσιμο από κανέναν, ότι είναι υπηρέτες των συμφερόντων τους!

Τα ίδια ακριβώς κάνει και η κυβέρνηση με τα λεφτά μας, αυτά του κρατικού κορβανά ευλογώντας και ταΐζοντας τους προστατευόμενους της, με πρώτον επίσης τον Αλαφούζο και το ΣΚΑΙ, το οποίο μετέτρεψε σε”Κέντρο Τύπου της Ν.Δ. με υπουργό τον Γ. Αυτιά’’ να εξαγγέλλει κάθε Σ/Κ το πρόγραμμα της κυβερνήσης βγάζοντας ειδήσεις! Και εδώ συναντάται πλέον η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο, φτάνει να τον βλέπεις και μόνο τι λέει, πως κομπάζει και πως τους αντιμετωπίζει έστω κι αν το αξίζουν!!!
Βεβαίως αυτά που βλέπουμε είναι μόνο αυτά που θέλουν να βγουν προς τα έξω, γιατί τα όποια ανομολόγητα συμβαίνουν κάτω από το τραπέζι δεν ανακοινώνονται, απλά θα βγουν και αυτά σύντομα στην επιφάνεια! Διαγραφές, κουρέματα και πάγωμα δανείων, νέα δάνεια σε άλλες εταιρικές μορφές με συμμετοχή έως και συγγενικών τους προσώπων, μυστικές και δυσώδεις συμφωνίες που δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν. Και δεν είναι μόνο αυτά, σε επόμενο άρθρο θα αναφερθούμε σε πολλά άλλα πιο συγκεκριμένα!

Ωστόσο, μάθετε ‘’κύριοι’’ ότι τα 30 αργύρια πρώτον, δεν θα διαρκέσουν για πάντα και δεύτερον, θα σας σταυρώσουν και εσάς όπως συνέβη και με άλλους ομοίους σας!
Τώρα είστε στη ρήση, ‘’ο θάνατος μας η ζωή σας’’ ωστόσο αυτό θα αλλάξει! Δεν μπαίνουν όλα θυσία στον βωμό του χρήματος, υπάρχουν πολλοί σ’ αυτόν τον λαό που πιστεύουν ακόμα σε ιδεώδη και αξίες και που σύντομα θα απολογηθείτε και σ’ αυτούς!
Κάποιοι από εσάς στα Μ.Μ.Ε. νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε τους καλύτερους σας αλλά πιστέψτε δεν είναι έτσι, απλά εσείς ανήκετε στους επικύψαντες και στους υπηρετούντες τα όποια λαμόγια και προδότες της πατρίδας σας, έχοντας αποφασίσει να φτιάξετε τη ζωή σας με τη ψευδαίσθηση ότι δεν θα αποκαλυφθείτε!

Κύριοι κάνετε μεγάλο λάθος, οι εποχές άλλαξαν και θα το διαπιστώσετε σύντομα! Έστω κι αν σιωπήσατε υπηρετώντας ως προσκυνημένοι τους τραπεζίτες και τους ‘’επιφανείς’’ της άρχουσας τάξης, όλους αυτούς που λυμαίνονται τις ζωές μας, τις περιουσίες μας και τη χώρα, καταστρέφοντας οικογένειες και ζωές προκειμένου να σώσετε το δικό σας τομάρι, κάποιοι από εσάς αποδείξατε ότι είστε ότι χειρότερο ως επαγγελματίες και άνθρωποι, γιατί προδώσατε τις αρχές σας και τις προσδοκίες των τηλεθεατών σας!
Και μεταξύ αυτών Γ. Αυτιά, φυσικά πρώτος τη τάξει είσαι εσύ, που με κάλεσες να έρθω και στην εκπομπή σου αρνούμενος να το κάνω αν και είχαμε τις καλύτερες των σχέσεων πάντα, γιατί δεν συμφωνούσα με το υφάκι σου, αυτό της απαξίωσης των καλεσμένων σου που κακώς προστρέχουν όλοι στην εκπομπή σου ως λιγούρηδες απαξιώνοντας τον εαυτόν τους, ενώ θα ‘πρεπε να ντρέπονται να παριστάνουν τις γλάστρες στον κήπο σου και που ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν το λάθος τους να πάψουν να έρχονται επανακτώντας την αξιοπρέπεια τους και το κύρος τους!

Τέλος και κλείνοντας: ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΑΤΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ! ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου Συγγραφέας- αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr

Report

What do you think?

53 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 Comments

Leave a Reply
  1. Τον Αλαφούζο δεν τον αγγίζει κάνεις όπως και τον ΣΙμητη όπως και τον ΣΑραγκουση ,παιδιά με υψηλή καταγωγή…..

  2. Πως γίνεται οι κλέφτες ,οι δολοφόνοι οι απατεώνες ,να ζητούν και να κατηγορούν ακόμα και τον τελευταίο Έλληνα , όταν αυτά τα τομάρια δουλεύουν χρόνια εις βάρος της ζωής και της πατρίδας μας ? Είναι απορίας άξιο πως αυτός ο λαός έχει καταντήσει , για να ανέχεται και να δέχεται αυτόν τον παρά φύση βιασμό αδιαμαρτύρητα! Και περισσότερο άξιο απορίας είναι ,το πώς τον βιαστή του , όχι μόνο τον ανέχεται , αλλά τον χειροκροτεί κιόλας και τρέχει να τον ψηφίσει ! Έχει πιστέψει τον εγκληματία βιαστή για σωτήρα! Αυτό κι αν είναι τρέλα! Τίποτα δεν προκύπτει να κάνει κανείς ! Όλα τα παραπάνω και ακόμα χειρότερα θα γίνουν με μαθηματική ακρίβεια γιατί είμαστε αναξιοπρεπεις , διεφθαρμένοι , αδιάφοροι τομαριστες υπήκοοι! Όχι πολίτες!

  3. Πως γίνεται οι κλέφτες ,οι δολοφόνοι οι απατεώνες ,να ζητούν και να κατηγορούν ακόμα και τον τελευταίο Έλληνα , όταν αυτά τα τομάρια δουλεύουν χρόνια εις βάρος της ζωής και της πατρίδας μας ? Είναι απορίας άξιο πώς, αυτός ο λαός έχει καταντήσει , για να ανέχεται και να δέχεται αυτόν τον παρά φύση βιασμό αδιαμαρτύρητα! Και περισσότερο άξιο απορίας είναι ,το πώς, τον βιαστή του όχι μόνο τον ανέχεται, αλλά τον χειροκροτεί κιόλας και τρέχει να τον ψηφίσει ! Έχει πιστέψει τον εγκληματία βιαστή για σωτήρα! Αυτό κι αν είναι τρέλα! Τίποτα δεν προκύπτει να κάνει κανείς ! Όλα τα παραπάνω και ακόμα χειρότερα θα γίνουν με μαθηματική ακρίβεια γιατί είμαστε αναξιοπρεπεις , διεφθαρμένοι , αδιάφοροι τομαριστες υπήκοοι! Όχι πολίτες!

  4. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Όταν είσαι ωχαδερφιστής και κοιτάς το φρέντο καπουτσίνο και πως θα περάσεις καλά αδιαφορώντας για το πρόβλημα του διπλανού σου, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα έρθει και η δική σου η σειρά! Τα θλιβερά σκουλήκια από τις βρομερές τους στοές, που στην πραγματικότητα είναι το υπηρετικό προσωπικό των πραγματικών σιωνιστών, στον βωμό της προσωπικής τους φιλοδοξίας-κενοδοξίας προδίδουν τα πάντα , αφού έτσι κι αλλιώς πρωτίστως έχουν προδώσει κι έχουν εκχωρήσει την ίδια τους την ψυχή (όσοι έχουν), πιστεύοντας μάλιστα ότι πράττουν το σωστό! Το μεγάλο όμως πρόβλημα όπως είπα και παραπάνω είμαστε εμείς οι ίδιοι! Ο απανθρωπισμός , η αδιαφορία μας και ο ευτελισμός κάθε κληρονομημένης αξίας, αυτά και άλλα πολλά είναι που μας έχουν ήδη καταδικάσει! Η πατρίδα μας χάνεται και μαζί με αυτήν εμείς και τα παιδιά μας κι όμως σαν γελοία κουτορνίθια θα τρέξουμε και πάλι αν μας ζητηθεί, να στηρίξουμε τους θύτες μας αποβλακωμένοι γαρ μπροστά στο χαζοκούτι εκτελώντας τις διαταγές των σφαγέων μας ! Προσεχώς τα χειρότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency =Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων )

Τους σκότωσε το πάθος με τους κρυμμένους θησαυρούς…