«ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όχι μόνο δεν προβλέπεται να αποχωρήσουν τα τουρκικά κατοχικά στρατεύματα από την Κύπρο, αλλά όπως γίνεται γνωστό από τον τουρκικό τύπο, τώρα προτείνεται και η δημιουργία μεγάλης στρατιωτικής-αεροπορικής βάσης στα κατερχόμενα.

Την δημόσια αυτή πρόταση την έκανε ο αρχηγός του ισλαμικού κόμματος Saadet, ο Temel Karamollaoğlu, που συνεργάζεται με το κυβερνών ισλαμικό κόμμα και είναι το κόμμα του Ερμπακάν του πρώην πολιτικού δασκάλου του Ερντογάν.

Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, η Κύπρος αποτελεί σημαντικό στρατηγικό κόμβο της τουρκικής παρουσίας στην ανατολική Μεσόγειο και για να διασφαλιστεί και να εξυπηρετηθεί καλύτερα αυτή τη παρουσία, θα πρέπει να δημιουργηθεί μια μεγάλη στρατιωτική αεροπορική βάση που θα κάνει την τουρκική παρουσία ισχυρότερη.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Κατά τα άλλα το «θέατρο» της Ελβετίας για την λεγόμενη επίλυση του Κυπριακού μπήκε στην πιο κρίσιμη εβδομάδα του, όπως τονίζεται.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr

2 thoughts on “«ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

  1. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    ετσι και τρουπωσα τρουπωσα… Μα άλλα λόγια έτσι και έδωσαν στους Τούρκους έγκριση (Φ. Κύπρου) να «τρουπώσουν» για να αποκαταστήσουν την «Δημοκρατία», οι καταληψίες τούρκοι μεταμορφώνονται σε κοτόψειρες, τσιμπούρια και κορέους και δεν ξαναφεύγουν εύκολα …
    https://www.youtube.com/watch?v=sbXjmzPLQDw

  2. ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ says:

    Είναι που ο Α(υ)νανστασιάδης με τις πολιτικές του θα έκανε τα τουρκάκια να χεστούν (έτσι κι αλλιώς΄τους πιάνει κόψιμο τελευταία)πάνω τους. Αναστασιάδη γερά,να ξεπουλήσουμε την Κύπρο (ότι απέμεινε)ακόμα μια φορά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *