Ν. Θεσσαλονίκης: Εκατοντάδες πρόσφυγες ετοιμάζεται να δεχθεί το Βαγιοχώρι

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Βαγιοχώρι του δήμου Βόλβης, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Το συγκεκριμένο σημείο είχε επιλεγεί και το 2016, όταν πρόσφυγες και μετανάστες κατέφτασαν στην Ελλάδα κατά κύματα, αλλά τότε λειτούργησε μόνο για λίγο καιρό, αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που ήθελαν να μείνουν στο σημείο και λίγες ημέρες μετά την έλευσή τους έφευγαν.

Εδώ και μερικές ημέρες ο Στρατός έχει αναλάβει να ετοιμάσει το κέντρο φιλοξενίας που θα μπορεί να φιλοξενήσει εκατοντάδες άτομα.

Τουλάχιστον 70 μεγάλες σκηνές της Υπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ έχουν ήδη στηθεί, και ετοιμάζεται η περίφραξη και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις και υποδομές ώστε να μπορέσει να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Το μέρος φυλάσσεται συνεχώς από αστυνομικές δυνάμεις.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Το Βαγιοχώρι είναι ένα μικρό χωριό με μόλις 40-50 κατοίκους, στο οποίο δεν υπάρχουν ούτε μίνι μάρκετ ούτε συγκοινωνία και σύμφωνα με την τοπική κοινωνία δεν είναι κατάλληλο για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει κόσμο.

Από τη στιγμή που το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ανακοίνωσε πως το κέντρο φιλοξενίας θα λειτουργήσει, ο δήμος Βόλβης εξέδωσε ψήφισμα που γνωστοποιούσε την αντίθεσή του.

Πηγή: life-events.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *