Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΙΟΝΟΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ 15ΕΤΙΑΣ

Ένα νοητό ανάποδο ύψιλον φανταστείτε για τις επόμενες ημέρες πάνω από την Ευρώπη, καθώς ο Αζορικός αντικυκλώνας θα αγκαλιάσει κυριολεκτικά όλη την κεντρική Ευρώπη.

Αυτό θα δημιουργήσει κακοκαιρία τύπου ύψιλον που θα σημαίνει πως όλα τα χαμηλά βαρομετρικά από τον Ατλαντικό Ωκεανό θα σκαρφαλώνουν πάνω σε αυτό το ύψιλον των υψηλών πιέσεων, περνώντας από την βόρεια Ευρώπη και συνδυασμένα με το ψύχος εκεί πάνω, θα κατεβαίνουν από την κορυφή αυτού του ύψιλον προς τα Βαλκάνια, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Αυτή η καιρική διάταξη φαίνεται να δημιουργεί καταστάσεις ισχυρών χιονοπτώσεων στην βόρεια, κεντρική, ανατολική και νότια Ελλάδα το χρονικό διάστημα 15-20 Δεκεμβρίου τουλάχιστον ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα. Αρκετοί μετεωρολόγοι δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τι λένε τα μοντέλα ωστόσο εμείς με ειδικές αναλύσεις καταφέραμε να βγάλουμε τον παρακάτω χάρτη χιονοπτώσεων ο οποίος δείχνει ουσιαστικά που προβλέπεται να χιονίσει πάρα πολύ μεταξύ 15-20 Δεκεμβρίου.

Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η - Εικόνα1

Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η - Εικόνα2


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αντίστοιχη κακοκαιρία εμφανίστηκε στη χώρα μας τον Δεκέμβριο του 2001 ίδιες περίπου ημερομηνίες, χαρίζοντας ιδιαίτερα έντονες χιονοπτώσεις και χιονοθύελλες ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά αρχικά το κύμα του χιονιά θα σαρώσει τον βορρά και μετά θα κατέβει και προς τον νότο.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται πάντως να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το που θα χιονίσει περισσότερο και που λιγότερο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα »φάμε» πολύ κρύο με θερμοκρασίες που ίσως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου, να πέσουν και στους -25 με -30 βαθμούς Κελσίου. Πραγματική Σιβηρία και μετακόμιση του βόρειου πόλου στη χώρα μας…

hellasforce.com

Loading...

9 thoughts on “Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η

 1. Gk says:

  Αρκετοί μετεωρολόγοι δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τι λένε τα μοντέλα ωστόσο εμείς με ειδικές αναλύσεις καταφέραμε να βγάλουμε τον παρακάτω χάρτη χιονοπτώσεων….ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ…ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ…;)

  • Ανώνυμος says:

   δοκιμάζουν τα αντανακλαστικα μας.Πιστεύουν ότι έχουμε χρήμα στα μπαούλα και θα τρέξουμε για πετρέλαιο. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
   αγοράζουν κι αυτό με πολύ οικονομία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *