19:37 - 29/05/2019

Μπορείς να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο τους αιτούντες ασύλου

Δεν το ήξερες ότι οι αιτούντες ασύλου δεν μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα; Οι ΜKΟ πλέον κάνουν και προτάσεις στην κυβέρνηση μας μιας και δεν είμαστε όσο ανεκτικοί θα έπρεπε.

Η μόνο στο όνομα ελληνική ΜΚΟ Greek Council for Refugees πέρα από τη “βοήθεια” στους αιτούντες ασύλου το τερματίζει και κάνει παρατήρηση στην κυβέρνηση που έδωσε σωρηδόν δικαίωμα ψήφου στους αιτούντες εν Αθήναις επειδή δεν έχουν όλοι δικαίωμα ψήφου αλλά και υποψηφιότητας.

Και γιατί να μην το τραβήξουν παραπέρα αφού είναι πια γνωστή η μέθοδος που χρησιμοποιούν και ασταμάτητα το τραβάνε ώστε να μην μας αφήσουν να σκεφτούμε ψύχραιμα αυτό που μόλις είδαμε με τα μάτια μας. Με τόσες ελληνοποιήσεις της τελευταίας στιγμής μόλις ζήσαμε μια ακόμα κατάφορη εκλογική νοθεία.

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/29/2019 @ 9:35 ΜΜ

    Να βάλουμε και κάλπες πίσω από τα σύνορα στον Έβρο και στη Σμύρνη σε συνεννόηση με τους Τούρκους να ψηφίσουν στις Εθνικές και 2 με 3 εκατομμύρια που δεν έχουν εισέλθει ακόμα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*