Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:41 - 26/05/2023

Μπας και είσαι προφήτης;…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μπας και είσαι προφήτης;…..

Κάποια ημέρα σ’ ένας εξυπνάκουλος απ’ «αυτούς» τους γνωστούς , επιχείρησε να με παγιδεύσει , μου λέγει:

Δεν προφήτευσες όμως ακόμη ;

Περιμένοντας να πέσω σε παγίδα κατά την πονηρή του γνώμη και να ειπώ μα βέβαια είμαι προφύτης και να αρχίσω τις φανφάρες χαχαχα και να αρχίσεις και αυτός να λέγει αίσχος αίσχος είπε ότι είναι προφήτης !

Και να ψευδοσυμμεριστεί και ψευδοσυμμαχήσει ως ψευδοπροφύτης με τους αδαείς Χριστιανούς και με τους άλλους γραμματείς και φαρισσαίους Υποκριτές και να γίνει μπάχαλο ,

Είπα έγνοια σου , και θα σου απαντήσω όταν θέλω , διότι συχνάκις βαριέμαι , έχω άλλα να κάνω και , η απάντηση δεν φαντάζεσαι τι κρύβει ,

Βεβαίως αυτά που λέγω προξενούν ταραχή , αναταραχή και σύγχυση , όπως οι προφύτες , όπως ο Μέγιστος Προφυτάνθρωπος Ιωάννης ο Πρόδρομος ο Βαπτιστής Θεανθρώπου Ιησού Χριστού !

Δεν μπορείς να συναναστρέφεσαι τον Ιωάννη τον Βαπτιστή και να παραμένεις ήρεμος και ήσυχος , είτε είσαι τέρας ψυχραιμίας και νοητικής παράλυσης , είτε μαστούρης , είτε πεκρής , είτε καυλωμένος , θα σου κόψει την καύλα στο πικαιφιχι χαχαχαχα !

Απαντάω δηλαδή και σε αυτόν που μ ΄’ ερώτησε εάν είμαι προφήτης και σε αυτόν που παραπονιέται σαν χεσμένο διαολάκι ότι του προξενώ σύγχυση , και πρέπει γουάου να προσέχουν οι άνθρωποι απ’ εμένα για να pushτεύουν ανενόχλητοι χωρίς να παίρνουν είδηση και να είναι πέρα από υπεραποκτηνωμένοι , διότι τα κτήνη έχουν και οία τινή αξιοπρέπεια , τες πλείστες των περιπτώσεων ,

Η απάντηση μου είναι μέσω προφύτη διά τους προφύτες που λαγχαίνει να είναι και Ενσαρκωμένος Θεάνθρωπος και Η Πηγή Της Προφυτείας ήτοι Αγίω Πνεύματι, δεν χωράει αμφιβολία και σ’ εσένα τον Χριστιανό αλλά με παρωπίδες στενόμυαλο συνστήνω με αγάπη να ερευνάς πριν συνμψηφιστείς πλανεμένος με την Αντινόηση της Αντιαντιπαραπλάνησης , διότι εάν σου έλεγα είμαι προφύτης θα έσχισες τα ιμάτια σου καϋμένε επειδή θα μιμήσουν τον ραββίνον που τα έσχισε και θα γινώσουν ένας από αυτούς αφού θα έκανες τα ίδια , επειδή όμως , δεν θα στο κάνω , άλλη φορά θα το κάνω με άλλο παράδειγμα , θα σε πάρω κατ’ Ευ+Θείαν εις Την Αγίαν Πηγήν :

Ματθ. 10,41 δεχόμενος προφήτην ες νομα προφήτου μισθν προφήτου λήψεται, κα δεχόμενος δίκαιον ες νομα δικαίου μισθν δικαίου λήψεται.

Τι μ’ ενδιαφέρει εμένα εάν είμαι προφύτης αφού εάν δέχομαι τον προφήτη ως προφήτη θα πάρω μισθόν προφήτη.  Σημασία έχει ο μισθός !

Ο δεχόμενος πούστη θα πάρει μισθόν πούστη.

Ο δεχόμενος άδικον θα πάρει μισθόν άδικου.

Ο δεχόμενος πολιτικό θα πάρει μισθόν πολιτικού, χαχαχαχα ! Ή από τα τρία το μεγαλύτερον , είτε τ’ αρέσει είτε όχι , μα είσαι με τα καλά σου , να πάρεις μισθόν πολιτικού εδώ επειδή τον δέχεσαι δι’ ηγέτην ; Μισθόν πολιτικού εις τους ουρανούς ναι βεβαίως θα πάρεις και σύνταξη , και κόλλαση , και μπουζούκια και καμμία λαμποργκίνι και από τα τρία του σατανά πρωτίστως το μεγαλύτερον !

Ο δεχόμενος παγαπότη θα πάρει μισθόν παγαπότη !

Ο δεχόμενος ΝΑΤΟδολοφόνον θα πάρει χαχαχα μισθόν μέγα ΝΑΤΟϋποκριτοδολοφόνου !

Ο δεχόμενος φιλόπτωχον θα λάβει μισθόν φιλόπτωχου.

Ο δεχόμενος ταπεινόν θα λάβει μισθόν ταπεινού.

Ο δεχόμενος ΦιλόΧριστον θα λάβει μισθόν φιλόμισθου!

Και ούτω καθ’ εξής !

Λέγει ένας άλλος έξυπνος κουλός σε σχόλιον , σ’ εμένα: με κάποιον τρόπον : ο Stranger δεν σ’ ευεκτιμάει αλλά σε αφήνει να ανεβάζεις άρθρα επειδή είναι μαρκετίστας.

Δηλαδή εμένα με είπε άχρηστον και τον Stranger συμφεροντολόγο! Έτσι νομίζει, διότι λόγω κουλής κεφαλής δεν ξέρει τι είπε , χαχαχαχα !

Εάν ο Stranger δεν μ’ ευεκτιμάει εμένα και τα άρθρα μου , τότε διατί να τα ανεβάζει , ρε βλάξ πανβλάξ αφού είναι μαρκετίστας;

Χαχαχαχα,

Εάν είναι μαρκετίστας , τότε τα ανεβάζει επειδή αρέσουν , χαχαχαχα !

Εάν πάλαι τα ανεβάζει επειδή του αρέσουν , τότε πάλαι είναι ευφυής , χαχαχαχα !

Συνεπώς , όπως και αν το κάνει ο Stranger , είναι υπερευφυής !

Εάν πάλαι με λυπάται , τότε σημαίνει ότι είναι εύσπλαγχνος και θα λάβει μισθόν εύσπλαγχνου !

Εάν πάλαι είναι τρελλός , τότε πως είναι μαρκετίστας και συνάμα έχει αναταράξει έναν σωρόν κόσμον ; χαχαχαχα !

Ο Κόραξ τώρα θα γελάει Κορακίστικα ! …..

Συνεπομένως , όποιος και εάν είναι ο λόγος , βλαξ , ο φθονερός και ο γελοίος είναι αυτός που έκανε το υπεραποτυχημένον σχόλιον !

Επειδή , είμαι συμφεροντολόγος και θέλω να λάβω μισθόν προφήτη , πιστεύω εις τους προφήτες και δεν νοείται να πιστεύεις εις τους προφήτες και να μην αμολάγεις τα λόγια τους και τις Ηθικές Αξίες τους !

Όχι μόνον προφήτη θέλω να λάβω μισθόν αλλά και του άλλου μισησμένου εξ’ υμών , του Σώκρατες , που έλεγε τα ίδια επειδή ήταν αλήθεια , ενώ οι ψεύτες άλλα επειδή ήθελαν να είναι γοητευτικοί , αρεστοί σε όλους με υστεροβουλία όποτε και όθεν δυνώντουσαν να εκμεταλλεύονται δεόντως όλους !

Ένας άλλος εξυπνοκουλάκος , κλαίγει όπως το κολοβόν κροκοδειλάκι , επειδή ο Stranger , δεν τον ερωτάει εάν πρέπει να αναρτάει , άρθρα μου , !

Σώπα , ρε ο άνθρωπος διέλυσε την Δημοκρατία με την Υπερδημοκρατία [ώπα δι’ αυτήν που την έχω γραμμένη από τα 22 έτη μου δεν σας μίλησα ακόμη ούτε τα όπλα της χρησιμοποίησα, περίμενε ! και θα δεις ! Μάλιστα Κυριολεκτικά είναι Η: Ευυπερδημοκρατία = ευ+υπερ+δημο+κρατία].

Έτσι να με προκαλείτε για να σας περιλαβώνω τούμπες τρούμπες ,

Να ανεβαίνει ο καυγάς , Έλληνες δεν είμαστε , ε τότε τι κρατάτε , κακία , αφού σας αρέσει ο καυγάς αλλά να νικάτε εκ των προτέρων , χαχαχα, εξού και η ήττα σας είναι εκ των προωθημένων εκ των προτέρων , ! το αν μπήκες ή δεν μπήκες , ολίγον με ενδιαφέρει και Καθαρευουσιάνικα και του Λιμανιού ξιτιμασιά !

Και πούσαι τα Πυρηνικά δεν τα αμόλησα ακόμη , να είσαι βέβαιος !

Διότι άμα τα αμολήσω , θα έχεις σε μερικά δευτερόλεπτα δύο επιλογές Μόνον:

Ή ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ Ή ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΕΙΣ !!!!

Τόση ταραξ ηχεί !….. [τα άραξ ηχεί !  ]]]]]

Ματθ. 10,32 Πς ον στις μολογήσει ν μο μπροσθεν τν νθρώπων, μολογήσω κγ ν ατ μπροσθεν το πατρός μου το ν ορανος.

Πονείς;

Σου υποσχέθηκα Κάτι , σε κάποια στιγμή , θα μπεις μέσα να διαβάσεις , και θα εκπλαγείς , δεν θα έχεις διέξοδον διαφυγής , ή θα ευλαβιστείς ή θα τρελλαθείς κυριολεκτικώς άνευ επιστροφής !

Κύριος ειμοί βοηθός και ου φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοι δαίμων και δαιμονάνθρωπος και μεταλλαγμένος και εξωγήϊνος και υπογήϊνος και αγήϊνος και πας ασεβής και ου φοβηθήσομαι κακά.

Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε το Πνεύμα της Αληθείας ελθέ και το Θέλημα σου Ελευθέρωσον με και Φώτεισον με και Κραταίωσον με υπεράνω παντών των εχθρών μου.

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 05/26/2023 @ 1:00 ΠΜ

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Λ.Α.(Γ)Ο.Σ.,ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ: https://www.tiktok.com/@icxc888/video/7236639185933700378?_r=1&_t=8ccV0onE4D5 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.(Γ)Ο.Σ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ).

  2. “Εάν πάλαι τα ανεβάζει επειδή του αρέσουν , τότε πάλαι είναι ευφυής…” με λίγα λόγια μας λες ότι όποιος γουστάρει τα άρθρα σου είναι ευφυής. Αν είναι έτσι τότε μαλλον έχω IQ μηδέν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*