Μουσουλμανικό νεκροταφείο κοντά στην Θεσσαλονίκη; Τι ετοιμάζουν πίσω από τις πλάτες μας;

Παραθέτουμε την σημαντική είδηση από το In.gr:

Σε επικίνδυνες ατραπούς, σύμφωνα με τον Βηματοδότη έχει εμπλακεί ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης. Και τούτο γιατί φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την κατασκευή, εντός της περιοχής ευθύνης του, μουσουλμανικού νεκροταφείου το οποίο θα ελέγχει όμως ιδιωτικός φορέας και συγκεκριμένα ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Μακεδονίας – Θράκης.

Ο εν λόγω σύλλογος, που βρίσκεται υπό την ασφυκτική επιρροή του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, είχε αρχικώς απευθυνθεί στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στη συνέχεια στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, αλλά είχε λάβει την ίδια απάντηση: μπορεί να δημιουργηθεί μουσουλμανικό νεκροταφείο, αλλά μόνο ως τομέας χριστιανικού νεκροταφείου. Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά φέρεται να έχει συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον πρόεδρο του συλλόγου Φερίτ Οσμάν Ισμαήλογλου και επιμένει να προχωρήσει η κατασκευή του νεκροταφείου.

Δεν λείπουν δε αυτοί που πιστεύουν ότι ο Μητροπολίτης, στο πλαίσιο της φιλοδοξίας του να γίνει Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, αναζητεί «ανίερες συμμαχίες» που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους.

el.gr

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *