ΜΚΟ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, πήρε 5,6 εκατ. ευρώ προκαταβολή, για να στείλει κοτόπουλα στο Ιράκ και δεν έστειλε κανένα! Και δεν πληρώνει τα οφειλόμενα χρέη της στο Δημόσιο, ύψους 11 εκατ. ευρώ

ΜΚΟ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, πήρε 5,6 εκατ. ευρώ προκαταβολή, για να στείλει κοτόπουλα στο Ιράκ και δεν έστειλε κανένα! Και δεν πληρώνει τα οφειλόμενα χρέη της στο Δημόσιο, ύψους 11 εκατ. ευρώ

Δείτε το δημοσίευμα της kontranews:

12345

Ολόκληρο εδώ:

https://drive.google.com/file/d/0B3fkGwUxnFfHWnNySEdxbFJFeUE/view?usp=sharing


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

3 thoughts on “ΜΚΟ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, πήρε 5,6 εκατ. ευρώ προκαταβολή, για να στείλει κοτόπουλα στο Ιράκ και δεν έστειλε κανένα! Και δεν πληρώνει τα οφειλόμενα χρέη της στο Δημόσιο, ύψους 11 εκατ. ευρώ

 1. Ανώνυμος says:

  Έκκληση για βοήθεια!
  A+A-
  ΕκτύπωσηEmail

  Όσοι έχουν την διάθεση και την δυνατότητα, παρακαλώ, ας βοηθήσει.

  sos_1Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:
  Βοηθήστε μας να διαδοθεί αυτό το μήνυμα, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

  Κάνουμε έκκληση, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».

  Στο συγκεκριμένο οικοτροφείο – που δημιούργησαν οι ίδιοι οι γονείς των ανθρώπων που στεγάζονται εκεί – βρίσκουν θαλπωρή 52 ΑΜΕΑ συνάνθρωποι μας
  με σοβαρή νοητική υστέρηση (χαμηλότερη του 30% και με προβλήματα όπως αυτισμός, σύνδρομο down και πολλαπλές αναπηρίες).

  Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει στην σοβαρή καθυστέρηση της καταβολής των νοσηλίων από τον ΕΟΠΥΥ προς το οικοτροφείο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν βασικές ανάγκες όπως το κόστος αγοράς για πάνες ακράτειας.

  Οι συνολικές ανάγκες κάθε μήνα είναι περίπου 5,000 τεμάχια μεγέθους XL, και το κόστος υπολογίζεται περίπου στα 2,500 ευρώ.

  Ο Σύλλογος, που έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, δεν ζητάει χρήματα αλλά τις ίδιες τις πάνες.

  Όποιος θέλει να βοηθήσει τον παρακαλούμε να έρθει σε απευθείας επαφή με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»:

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

  Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο
  «Οι Αγιοι Ανάργυροι»
  Αγ. Αναργύρων 1
  Κάντζα Παλλήνης – 153 51
  Αθήνα
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  E-mail: info@ag-anargyroi.gr http://www.ag-anargyroi.gr/
  Τηλ: 210-6667-180
  Κινητό: 6945-269-789 (κα. Ελευθερία Ζερβάκη)

  Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 4 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 47,000 περιστατικά, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).

  Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

  Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

  Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ
  (ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
  (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
  (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

  email mkiellinikou@gmail.com
  Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ http://www.mkiellinikou.org

 2. ΜΙΕΖΑ. says:

  ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?…..ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ?…ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ???ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *