ΜΚΟ στην Λέσβο τσακώνονται για το ποιος θα βγάλει πρόσφυγες από την βάρκα με σκοπό να τους

mko lesvosΜΚΟ στην Λέσβο τσακώνονται για το ποιος θα βγάλει πρόσφυγες από την βάρκα με σκοπό να τους

τραβήξουν μια φωτογραφία..!!

Υπάρχουν καλές ΜΚΟ που προσφέρουν αμέριστη συμπαράσταση στους πρόσφυγες και μετανάστες που καταφθάνουν στην Λέσβο, υπάρχουν όμως και μερικές οργανώσεις, ΜΚΟ, εθελοντές (κυρίως ξένοι) που για μια φωτογραφία σκοτώνονται πάνω από τις βουλιαγμένες βάρκες..
Πολλές καταγγελίες φτάνουν εδώ και καιρό στα γραφεία μας για τις λεγόμενες ΜΚΟ που βρίσκονται και δραστηριοποιούνται στην Λέσβο για τις οποίες δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει κάποιος συντονισμός και καταγραφή…

Όπως αναφέρουν καταγγελίες εθελοντές, ΜΚΟ και οργανώσεις που πλέον ξεπερνάνε τους κατοίκους των χωριών της Λέσβου μαλιοτραβιούνται πάνω από τις κατεστραμμένες βάρκες για το ποιος θα διαδώσει ένα παιδάκι η μια γυναίκα με σκοπό να φωτογραφηθεί από τους εκατοντάδες φωτογράφους που βρίσκονται στην Λέσβο ξένους και Έλληνες ώστε την επόμενη ημέρα να είναι πρωτοσέλιδο σε ειδησεογραφικά site και εφημερίδες της Ελλάδας η του Εξωτερικού……


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άλλες πηγές μας λένε ότι οργανώσεις και εθελοντές τρώνε από την ανθρωπιστική βοήθεια που φτάνει στην Λέσβο απ όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό ενώ άλλες καταγγελίες αναφέρουν ότι το hot σημείο πλέον για τις διάφορες ΜΚΟ και οργανώσεις είναι η Συκαμιά και ο Μολυβος ενώ σε αλλά σημεία της Λέσβου που φτάνουν οι πρόσφυγες δεν υπάρχει κανένας και ευτυχώς λίγοι κάτοικοι και εθελοντές προσπαθούν να διασώσουν τους πρόσφυγες από τις βάρκες.

Καταγγελίες αναφέρουν ότι το κέντρο της Μοριας πλέον διοικείτε από διάφορες ΜΚΟ που δεν αφήνουν να πλησιάσει κανένας άλλος αν δεν φέρουν τα διακριτικά των συγκεκριμένων ΜΚΟ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο βωμό της δημοσιότητας διάφορες ΜΚΟ έχουν καταλάβει παραλίες κυρίως της Συκαμιάς με σκοπό μονό αυτές να διασώζουν πρόσφυγες απαγορεύοντας την πρόσβαση σε εθελοντές και ντόπιες οργανώσεις ακόμα και σε στελέχη του λιμενικού…

Το ίδιο σκηνικό με τις ΜΚΟ και στο λιμάνι αλλά και στο περίφημο hot spot της Μοριας όπου εκεί έχουμε ένα μικρό πανηγύρι με ΜΚΟ, καντίνες, λεωφορεία, ταξί και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανένας να συνυπάρχει μέσα στο δρόμο, ενώ οι πρόσφυγες «λιάζονται» στα διπλανά χωράφια…

Τα έτοιμα σούπερ των καναλιών κάτω από τις βουλιαγμένες βάρκες αλλάζουν ως προς τον αριθμό των θυμάτων και το όνομα του μεσογειακού νησιού με το τελευταίο ναυάγιο.

Οι ιθύνοντες βγαίνουν στα παράθυρα συντετριμμένοι. Τα δάκρυα και η θλίψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν για ένα-δύο εικοσιτετράωρα. Κι ύστερα η Ευρώπη αλλάζει πλευρό και κοιμάται ήσυχα και γλυκά, μέχρι την επόμενη «έκτακτη είδηση» δεκάδων ή εκατοντάδων πνιγμένων που θα τη «συγκλονίσει», βουλιάζοντας ολοένα και πιο βαθιά και η ίδια σε απύθμενη υποκρισία.

Ως ποτέ θα ανεχτεί η Λέσβος όλους αυτούς;;

Χρειάζεται η Λέσβος αυτήν την τουριστική προβολή;;;

Με ποια άδεια από ποιο υπουργείο βρίσκονται εδώ οι ΜΚΟ και οι διάφορες οργανώσεις;;;;
Πόσα εκατομμύρια έχουν διοχετευτεί έως τώρα σε ΜΚΟ και οργανώσεις για το προσφυγικό;;

http://www.lesvospost.com/2015/11/blog-post_645.html

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...