Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

17:58 - 01/09/2023

Μητροπολίτης Λεμεσσού Αθανάσιος για την ταυτότητα με πρώτο αριθμό για τον καθένα 666, στις περισσότερες χώρες την απέρριψαν….. 

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Μητροπολίτης Λεμεσσού Αθανάσιος για την ταυτότητα με πρώτο αριθμό για τον καθένα 666, στις περισσότερες χώρες την απέρριψαν….. 

Τα σχόλια μου στο βίντεο κάτω από το βίντεο.

Πάτερ Αθανάσιε επειδή σας εκτιμώ θα πω ελεύθερα την γνώμη μου. Στην περίπτωση αυτή καμμία υποχώρηση ούτε μετριοπάθεια, αυτά τα θέλει ο διάβολος για να καϊλίσουμε συν τω χρόνω.

Είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός όσον είμαι ο ανάξιος, εάν ένας αιρετικός ή ψευδοαιρετικός ή παλαιοημερολογίτης λέγει την αλήθεια σημαίνει ΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ακόμη και οι δαιμονάνθρωποι λένε αλήθειες π.χ. Επιστήμονες ή Επιστημονιστές κοκ, οποιοσδήποτε μπορεί να πει κάποια αλήθεια, συνεπώς εάν κάποιοι με θέρμη Χριστού ή σωτηρίας ψυχής λένε ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ, θεωρώ ότι είναι αμαρτία να λέμε ότι λένε ψεύδη!

Άλλωστε, όπως είπε και ο Πάτερ Παϊσιος άλλους θα περιμένουμε να ιδούμε στον Παράδεισον και άλλους θα ιδούμε και Ο Θεός κρίνει κάθε πράξη ανθρώπου με τρόπον που ούτε καν μπορούμε να κατανοήσουμε. Εκεί έξω στον κόσμο βλέπω χιλιάδες Χριστιανούς Ορθόδοξους που κάθε άλλον παρά Ορθόδοξοι και Ορθόπιστοι είναι ας μην υποκρινόμαστε και άλλους που είναι καλύτεροι από κάποιους από εμάς. Οι Εβραίοι έκτοτε έλεγαν είναι οι καλύτεροι αλλά Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΌΤΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, κ.α. είναι καλύτεροι τους.

Κατά συνέπεια εύγε σε όποιον πει όχι στο Χάραγμα αυτός θα είναι εν τέλει ο Χριστιανός ενώ εκείνος που θα λέγει ναι βεβαίως είμαι Χριστιανός και δέχεται να διασύρεται, συνεταιρεύει και υποτάσσεται στην στοά συναγωγή του σατανά, υποκριτής όπως τον Εβραίο. Όσον για τους ΠΩΛΕΙΤΙΚΟΥΣ ας μην κρυβόμαστε η μασονία αλωνίζει και είναι αυτοί μέσα της και χαίρονται για τα συνστήματα Αντιχρίστου που θα φέρουν.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα = αλληλουχία, Κύριος ειμοί βοηθός και ου φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοι δαίμων και άνθρωπος και ου φοβηθήσομαι κακά. Όποιος δεν φοβάται το θηρίον είναι ευκολότερον να τον φάει το θηρίον.

Ποίος δεν φοβήθηκε τον όφι και τον λέοντα και προφυλάχθηκε με άγχος και πάσκιση επιβίωσης; Εάν δεν φοβόμαστε το θηρίον τι θα φοβόμαστε τους υπουργούς και την κυβέρνηση; Ποίος δεν φοβάται; Και ποίος συνετός δεν φοβάται και δεν παρακαλεί να αντέξει σε καιρούς που δεν θα έχουμε πιθανόν να φάμε; Ο φόβος εναντίον του θηρίου είναι το αντίδοτον του φόβου υποταγής στο θηρίον για να έχουμε δήθεν τα καλά της τζοιλιάς μας!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, ΕΝΩ ΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΓΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ; ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΝ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟΙ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΩΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟΝ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟΝ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΒΩΜΟΣ ΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΚΑΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ……

Παναγιώτης ΔίαςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΣΟΦΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ

  2. ΠάνοςΓέριμου 09/02/2023 @ 10:41 ΠΜ

    ΜΙΚΕ, σ’ έναν μυαλόν κιμά αποκτηνωμένο από τις μαλακίες όπως το δικό σου,, ξοφλημένο α[π’ αρχής κόσμου, ό,τι ακούει αντίθετο με τον ΚΟΠΑΔΙΣΜΟ των διαφόρων μαλακιών και μόδων αιρέσεων το θεωρεί μαλακία, το παχνί σου το διάλεξες χωρίς μάχη, δεν έχεις το ΗΘΟΣ για μάχη…. δεν σου λέγω να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, αυτό ένας υπέροχος μπάλαξ όπως εσύ, σπουδαίος και σοφός ούτε να το ακούσει δεν θέλει, βάλε και το χαραγματάκι σου, βλασφήμσε και προχώρα είναι αυτό πηγάζει από μέσα σου….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*