Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Κήρυγμα μίσους από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων: Να σαπίσει το χέρι του Φίλη-Να τρυπήσει το στομάχι των άθεων – Βίντεο

Με απίστευτες εκφράσεις επιτέθηκε στον Νίκο Φίλη και τους άθεους ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος.

Απευθυνόμενος στους πιστούς, το βράδυ της Μ. Παρασκευής στο Αίγιο, ο μητροπολίτης είπε ότι ο υπουργός Παιδείας ετοιμάζεται να καταργήσει το μάθημα Θρησκευτικών και να το κάνει μάθημα Θρησκειολογίας.

«Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν έχει υπογράψει τέτοια διατάγματα κι αν υπογράψει ακόμη περισσότερα», είπε ο μητροπολίτης και το επανέλαβε λίγο αργότερα, με τις ίδιες εκφράσεις.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

161 σχόλια στο “Κήρυγμα μίσους από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων: Να σαπίσει το χέρι του Φίλη-Να τρυπήσει το στομάχι των άθεων – Βίντεο”
  1. εαν ηταν αθεοι δεν θα τους ενοιαζε καν….
    θελουν να ειναι αντι χριστιανοι…..κατι ειναι και αυτο μπορει να γυρισουν στο χριστο εαν τους γινει το στομαχι πετρα και τρεχουν κλαιγοντας γισ να τους κανει καλα. αρα ορθα τους καταραστηκε για το δικο τους καλο.

  2. Το μίσος παντα ήτανε το χόμπι σου παπατραγε ταλιμπαν. Εδω ο θεουλης σου καταραστικε ολόκληρη συκιά που δεν ειχε καρπούς εκτος εποχής, εσυ δεν θα καταραστής το λαο? Μεσα στη χωρα μου ρίχνει κατάρες στους Ελληνες. Αντε στο Ισραήλ τραγε και ολοι η φαρα σου να ελευθερωθεί ο τοπος. Εγω μετα τη δήλωση σου εφαγα 3 πιτογυρα να δουμε αυριο αν θα παθω αυτα που είπες καταραμενε ΤΡΑΓΕ.

    1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΡΟΣΥΝΗ
      Οπότε αν τον καταραστούμε και εμείς ,θα μπλέξουμε τα μπούτια μας.Τέρμα με τους παπαδίστικους τσαμπουκάδες ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ !!!

  3. Μια χαρά τα είπε ο Αμβρόσιος και ναι είχε τα @@ να τα πει δημόσια σε αντίθεση με κάποιους άλλους που είναι μουγκαφόν…
    Άλλωστε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πει φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!
    Ως εδώ με τη βλακώδη ανοχή που έχουμε δείξει σε τέτοια άτομα όπως ο Φίλης και ο κάθε Φίλης.
    Όσο για τους ελάχιστους που αντέδρασαν δεν εκπλήσσομαι, γιατί παντού υπάρχουν πρακτοράκια, βλάκες, κοτούλες και βολεμένοι.
    Καλά θα κάνετε όλοι εσείς οι ενοχλημένοι να το συνηθίσετε και ιδιαίτερα τα σοκαρισμένα δημοσιοκαφράκια που έδωσαν ρεσιτάλ ηθοποιίας στα τσοντοκάναλα σχετικά με αυτά που είπε ο μητροπολίτης. Περαστικά σας!

    1. ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ/ΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ;
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΡΟΣΥΝΗ
      Οπότε αν τον καταραστούμε και εμείς ,θα μπλέξουμε τα μπούτια μας.Τέρμα με τους παπαδίστικους τσαμπουκάδες ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ !!!

  4. Να ,αυτα ειναι…

    και να θελεις να αγιασεις δεν μπορεις…

    τι σχεση εχει αυτος ο παπατραγος με τον Χριστο.?

    Η πλακα ειναι οτι πολλοι απο εδω μεσα,αλλαεξω απο δω δινουν ιδεολογικη μαχη και ερχεται αυτο το νουμερο και τα κανει ολα μπαχαλο!!!

    Αυτη η δηλωση του θα παιζει μηνες τωρα..και οταν αρχισεις σοβαρη κουβεντα με κανεναν ανθρωπο θα στην πεταει στην μαπα για ξεκαρφωμα..

    Ο τυπος θελει γιαουρτια στην μαπα και στο καπακι ξηλωμα…Δεν εχουν θεση αυτοι οι μουτζαχεντιν στην εκκλησια..

    1. Ναι ε;Και ποιος εχει θεση,εσυ και ο Φιλης;Μακαρι να ηταν ολοι οι Μητροπολιτες σαν τον Αμβροσιο(να ειχαν αρ…δια).Και ποιος ειναι ο Φιλης ενας σαπιοκοιλαρας,απλυτος και σαπιοτενεκες.Τενεκεδες ειστε και εσεις που τους υποστηριζετε.Κοπριτες και εσεις…

      1. ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΕΚΡΙΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ…..ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
        ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΡΟΣΥΝΗ
        Οπότε αν τον καταραστούμε και εμείς ,θα μπλέξουμε τα μπούτια μας.Τέρμα με τους παπαδίστικους τσαμπουκάδες ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ !!!

    2. Άστο PANDARάκο και χωρίς Αμβρόσιο, Σεραφείμ, Βαρθλομαίο, Ιερώνυμο και όποιον άλλο, αυτό το πράγμα δεν σώζεται και αυτό γιατί είνα σαθρό από την κατασκευή του!
      Είναι μια ΟΡΓΑΝΩΣΗ που δημιουργήθηκε για την ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ, την κατάργηση των ΕΘΝΩΝ και την υποδούλωση κρατών και λαών!
      Σε βλέπω πολλές φορές να υποστηρίζεις το μόρφωμα αν και αριστερός (“η θρησκεια το όπιο των λαων” πιστεύω να το θυμάσαι)
      Μου θυμίζεις κι εσύ μια από της μαιμούδες επόμενης γενιάς στο πείραμα με τη σκάλα, τις μπανάνες και το κρύο νερό (ψάξτο), μεγάλο όπλο η δύναμη της ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ!
      Βασίζεται στην βιολογία των θηλαστικών και στη λειτουργία της ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗΣ!!!
      Αρκεί ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ να μάθει στον λαό μια συγκεκριμένη κατάσταση για κάποιες γενιές!
      Ακόμη κι αν αυτό είναι επιβαρυντικό για τους ανθρώπους, αν αποδειχθεί ότι μέσα στο πέρασμα των γενεών δεν τους σκοτώνει, τότε γίνεται ΣΥΝΗΘΕΙΑ που πιστοποιεί την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και δεν αλλάζεται με ΤΙΠΟΤΕ!
      Εκεί είναι και ο πυρήνας του “ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ”.
      Μετά… “για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ”, “θέλει νεκροί χιλιάδες να είναι στους αγρούς”, “θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους”!!!
      Τώρα εσύ όταν ακούς για αυτό το ΠΡΑΓΜΑ που ΣΚΟΤΩΣΕ τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και μας επιβλήθηκε στη θέση του, επειδή εσύ από παιδί ΑΥΤΟ γνωρισες από τη μαμάκα και τον μπαμπάκα, απο τους παππούδες, το σόι, τους δασκάλους, τις γκόμενες, τους φίλους, τον περίγυρο και όλητην κοινωνία, θεωρείς ΔΥΣΜΟΙΡΕ την ανάγκη να υπερασπίσεις ένα μέρος του εαυτού σου τελικά, κάτι τον οποίο τον διαμορφωσε!
      Δεν τίθεται κανένα θέμα πραγματικού αγώνα, παρά κατ’ αρχήν μελέτης (τρομερή η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ του λαού), να ανακαλύψουμε την ΚΡΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ (πλέον υπάρχει και διατίθεται απλά πρέπει να ξέρεις να ψάχνεις), πρέπει να αποφύγουμαι ότι έχει να κάνει με ΔΟΓΜΑ (πρέπει να μάθουμε όλες τις τάσεις και απόψεις), πρέπει να κλείσουμε τα αυτά μας στις προηγούμενες ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΕΣ μεν αλλά ΑΜΜΟΡΦΩΤΕΣ και ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ γενιές ΘΥΜΑΤΑ, πρέπει να αποφύγουμε τους… “πιστοποιημένους” μέχρι σήμερα ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΥΑΛΟΠΩΛΗΔΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ και τέλος πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ!!!
      Ποιός αγώνας βρε φουκαρά και με ποιόν;

        1. Ο/Η ΛΑΓΟΥ Κ Α ΣΕΙΡΙΟ ΜΑΝΩΛΗ ΤΑΓΑΝΑ ΣΕΛΗΝΗ Α Ο ΛΑΜΨΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ λέει:

          Το… “ΚΟΚΟΛΠΟΚΟ” να φανταστώ ότι είναι… ΚΟΛΠΟ του ΚΟΚΟ έτσι; Το έπιασα ρε μεγάλε το πνεύμα σου!

          Το “ΤΟΥ ΤΑΓΑΝΑΔΕΣ” είναι φαγητό και αν ναι ποιό;

          Στο ψευδώνυμο το “ΣΕΙΙΡΙΟ Κ Α ΛΑΓΟΥ” σε ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ είναι από τον ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ;

          ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ;

          Ρε μεγάλε, τρεις σειρές έγραψες όλες κι όλες και νόημα ΔΕΝ βγαίνει!
          Ρε μήπως είσαι Αλβανός πρώτης γενιάς (γιατί οι της δεύτερης μιλούν και γράφουν άψογα)
          Εγώ πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να ξαναπάς σχολείο έστω και σε αυτή την ηλικία (ποτέ δεν είναι αργά), μετά να τελειώσεις τολάχιστον το Γυμνάσιο, έπειτα να αρχίσεις να ψάχνεις και γνώσεις τέτοιου τύπου και… ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ και δεν χρειάζεσαι αμόρφωτα παπαδάκια να σου ταλαιπωρούν το μυαλουδάκι, τότε να αρχίσεις να επισκέπτεσαι site στο διαδίκτυο και αφού αποκτήσεις κάποια εμπειρία διαβάζοντας αρχικά σχόλια των άλλων, τότε να αρχίσεις να γράφεις σε ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ όπως το Κατοχικά Νέα και ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!!!

          Βρε φουκαράκο, αυτό το ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ τέτοιο επίπεδο θέλει ώστε να ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ και η ανησυχία του ραββινικού παπαδαριού είναι ότι σε κάποια χρόνια (πίστεψέ με όχι πολλά) αυτό το είδος απλά ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, γιατί οι νέες γενιές Ελλήνων έχουν πλέον ένα από τα ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και σε συνδυασμό με την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΝΩΣΗΣ που διανύουμε, τα… ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ σε λίγο θα είναι ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ του παρελθόντως και θα αντιμετωπίζονται από τους ανθρώπους του μέλλοντος, όπως οι επισκέπτες σε… ΣΠΗΛΑΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

          Άντε φουκαρατζίκο ΞΥΛΟΛΑΤΡΗ, η εποχή της ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ μέσω ΤΑΜΑΤΩΝ τελειώνει!
          ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

  5. ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΦΙΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ.ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ?ΤΙ ΛΟΓΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ?ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΠΟ (ΜΕΡΙΚΟΥΣ,ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΘΕΛΈΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΖΗΤΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ?ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    1. Να σε ενημερωσω πως τα ρασα του δεν θα ξηλωθουν,γιατι εχει εκλεγει Μητροπολιτης και ανηκει και αυτος στην Ιερα Συνοδο.Μαλλον τα μυαλα τα δικα σας δεν ξεπερνουν το iq της ”εκπομπης”Αποκαλυπτικα,που κατι τετοιες ηλιθιοτητες λενε.Οταν ανακοινωσαν φαγοποτι τη Μ.Παρασκευη και εκαναν ανοιχτο καλεσμα δεν διαμαρτυρηθηκατε.Ο Αμβροσιος σας πειραξε.Και τι ειπε,να κανουν οτι θελουν αλλα να μην προκαλουν.Οσο για τις καταρες,αν εσεις ειστε αλανθαστοι και δεν το κανατε ποτε,τοτε μπορειτε να πειτε,αλλιως σωπαστε καλυτερα!

      1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΡΟΣΥΝΗ
        Οπότε αν τον καταραστούμε και εμείς ,θα μπλέξουμε τα μπούτια μας.Τέρμα με τους παπαδίστικους τσαμπουκάδες ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ !!!

  6. Τι μου θυμίζει άραγε; Μοιάζει πολύ με την συμπεριφορά κάποιον θεούσων σχολιαστών εδώ μέσα αλλά και πολλών από αυτούς τους… “χριστιανούς” που συνανταμε στην καθημερινότητα όλοι μας!
    Κυρίως εντοπίζονται μέσα σε αυτούς που πηγαίνουν στην εκκλησία και από ότι φαίνεται εκεί γίνεται εκπαιδευση φανατικών ζηλωτων!
    Δεν αναφέρομαι σε όλους τους πιστούς βέβαια αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των μουτζαχεντιν βρίσκεται εκει μέσα!
    Είναι λογικό βέβαια αφού ο φανατισμός αναπτύσεται όπου υπάρχουν “οργανώσεις” κάθε τύπου!
    Αυτό βέβαια που διαβάσαμε εδώ, που διαβάζουμε σε κάποιους σχολιαστές εδώ και ακούμε από χριστιανοτζιχάντ της ιουδαιοεκκλησιάς, δεν έχει καμιά σχέση με τον
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ο οποίος είναι θρησκεία ΑΓΑΠΗΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ και όχι ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΠΑΘΩΝ, ΥΒΡΕΩΝ και ΜΙΣΟΥΣ προς το διαφορετικό!
    Είναι καθαρα ΙΟΥΔΑΙΚΑ συγκεκαλυμενα στοιχεία, από Παλιά Διαθήκη, Ταλμούδ, Τορά και γενικότερα από την ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ νοοτροπία του ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΜΟΥ, της θρησκείας του “θεου” ΤΙΜΩΡΟΥ!
    Όπως έχουμε ξαναπεί, ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ με την δοκιμασμένη δική του τακτική του ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΥ, διείσδυσε μέσα στον πραγματικό χριστιανισμό των πρώτων χρόνων, τον ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ, τον ΑΛΛΟΙΩΣΕ, τον ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕ και τέλος τον προσάρμοσε στα δικά του δεδομένα!
    Όλα αυτά τα πέτυχε με την δημιουργία των ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ τις οποίες και έλεγξε και μεσω των οποίων χρησιμοποίησε το ΜΟΡΦΩΜΑ που δημιουργησε, ως ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ώστε να χειραγωγήσει την ψυχή και το πνεύμα της ανθρωπότητας!
    Αυτή η κατ’ ουσίαν ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που ονομάζεται εκκλησία, ελάχιστη σχέση έχει με τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται ούτε καν οι απλοί ιερείς!
    Μέσα στο περασμα των αιώνων αυτή η… ΝΟΣΟΣ έγινε το ΔΕΔΟΜΕΝΟ που πλέον αναγνωρίζουν οι πιστοί, αφού ΠΟΤΕ δεν είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!
    Οι αλλοιωμένες γραφές έγιναν το δόγμα, αφού οι αληθινές αποκρυθηκαν ή εξαφανίσθηκαν!
    Σιγά μην άφηνε η ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ το ΛΟΓΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ να αφυπνήσει τις μαζες!

    Πως θα καταλάβετε τους ΙΟΥΔΑΙΟΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ή τα πραγματικά ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ;
    Παρατηρήστε ποιών τα σχόλια θα ακολουθήσουν, τον δεικτικό τόνο τους και το υβρεολόγιο (ανάλογο ή και χειρότερο του Μητροπολίτη), ενώ ΕΚΘΕΙΑΣΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ αλλά ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΑ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “ΕΚΚΛΗΣΙΑ”!
    Κάποιοι έχουν θυματοποιηθεί, ενώ για κάποιους θίγονται “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ” ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ διάφορων τύπων!!!

    1. Ναι εσυ μας απεδειξες οτι εισαι απο τους καλους πιστους,ουτε κρινεις,ουτε σχολιαζεις…..Ολοι υποκριτες ειστε με τη δηθεν αγαπη σας.Δεν μπορειτε να γνωριζετε ομως τι εργο κανει ο Αμβροσιος,ουτε και το χαρακτηρα του.ΑΝΟΗΤΟΙ(και δεν ειναι υβρεις,εκτος και αν παρεξηγειστε και με αυτο)

      1. Κοπελιά το έργο του θα το κρίνει η Μητρόπολη του και οι πιστοί του.Αυτό το πράγμα όμως κάθε φορά που κάνει δηλώσεις το να καταριέται κάποιον ή να είναι υπέρ της Χρυσής αυγής τον κάνει γραφικότατο και απαράδεκτο.Τι δουλειά έχει η Χρυσή Αυγή με τον Χριστιανισμό και τον Χριστό όταν αυτοί είναι όπως το 99,9% εδώ μέσα(1-2 είναι που σχολιάζουν)Παγανιστές.Γιαχβέ,Σίν Σιών,888,111,333,444,ο Χριστός ήταν έλληνας,η Παναγία ήταν Ελληνίδα,Ερμής,Απόλλωνας και Δίας,ο Τραγόμορφος Πάνας,όλο το Μασονικό Πάνθεον και τρίχες κατσαρές.Ο καθένας έχει δημιουργήσει το δικό του σύμπαν χρησιμοποιώντας τον Χριστό και δεν λένε να πάρουν τα ψυχοφάρμακα τους να ησυχάσουμε!έλεος…Πύλες βλέπουν,εξωγήινους βλέπουν…τι άλλο θα δούνε;
        Ο Θεός διάλεξε τους Εβραίους ως περιούσιο λαό του.Τον αρνηθήκανε πολλάκις φορές αλλά μέσα απο αυτούς βγήκανε μεγάλοι προφήτες που μιλούσαν για την έλευση του Χριστού.Τον Σταυρώσανε επειδή τους μίλησε στην μάπα ευθεία ίσια και σταράτα!Τους ήλεγξε και ως εκ τούτου δεν βλέπανε στο πρόσωπο του Χριστού τον Μεσσία που περιμένανε σύμφωνα με την δική τους φάρα και τον χαρακτήρα.Τέλος και απλά.
        Η Βασιλεία του,η αγάπη του,η μετάνοια,η συγχώρεση,η ελεημοσύνη κ.α ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Γιάυτό και έστειλε τους Αποστόλους σε όλα τα έθνη.Δεν είναι μόνο των Εβραίων η οποίοι πάψανε να είναι ο Περιούσιος λαός του με τα μυαλά που είχανε.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν μερικοί που βγάζουν αποσπασματικά 2-3 λέξεις σαν τους Ιεχωβάδες και ρίχνουν την μία λαλακία μετά την άλλη χωρίς να βλέπουν όλο το νόημα και την ουσία της Αγίας Γραφής.Οι πατέρες της εκκλησίας Θεολογήσανε με Τόμους ολόκληρους μέσα απο την Αγία Γραφή που ήταν μεγαθηρία μορφώσεως και εδώ μέσα ξαφνικά βγήκαν όλοι φωστήρες με την κάθε τύπου Νεοπαγαναστική θεωρία τους γιατί ο Χριστός ήταν Ιουδαίους απο την γενιά του Δαυίδ.Ε και;άν ήταν έλληνας ή Γάλλος ή Άγγλος,Κινέζος ή Ουκρανός θα ήταν διαφορετικά;Θα τον δεχόμασταν πιό έυκολα;Απο κάπου θα ενσαρκωνότανε απο κάπου θα ξεκινούσε το κύρηγμά του.Έλεος με τον κάθε @@ρα εδώ μέσα.(συγνώμη για τον χατακτηρισμοό αλλά έχει παραγίνει το κακό).
        Κάποιος είπε κάτι στο τέλος.Που ήταν ο Αμβρόσιος όταν υπογράφανε ΜΝΗΜΟΝΙΑ;Που ήταν και που είναι τώρα που φέρνουν τις ταυτότητες με τα τσιπάκια(πλήρες φακέλωμα)και τις κάρτες του Πολίτη;Που είναι στα καθημερινά προβλήματα της χώρας;Ένας Χριστόδουλος υπήρξε που ένωσε όλη την Ελλάδα.Δεν μπορούνε να πάρουν ένα 5% απο αυτά που έκανε και έλεγε;Αφού τον βγάλανε απο την μέση τώρα το έργο των Μασόνικών στοών(Νεοπαγανιστές,Δωδεκαθειστές,Ιεχωβάδες και κάθε αιρετικός εναντίον της εκκλήσίας του Χριστού)είναι πιό εύκολο.Διαβάζετε για την πίστη σας και στερεώστε την.Τα χρόνια που ξεκίνησαν είναι και θα είναι αμετρήτως δύσκολα και πονηρά.Νομίζεις οτι Ιεράρχες δεν έχουν προσχώσει μέσα σε στοές Μασόνων με αυτούς που ανέφερα;Σαφέστατα όλοι δεν είναι το ίδιο.Η πλειοψηφία είναι κοντά στον Λαό και τον Χριστό.Αν όμως ο Αμβρόσιος θέλει να ανοίγει το στόμα του να το ανοίγει υπέρ του λαού και του Χριστού.Σιγά τον Φίλη.Μογγόλος είναι και πολέμιος της Ορθοδοξίας.Θα πάρει πόδι.Ποιός έζησε αιωνίως;Πρέπει όμως για την φάρα του κάθε Φίλη να απολογούνται οι Χριστιανοί κάθε φορά για τις ανοησίες που ξεστωμίζει ο Αμβροσιος;Η χωρά αιμοραγεί και ξαφνικά ο Φίλης είναι το πρόβλημα;Αυτός είναι φανερός εχθρός της χώρας.Το ξέρουμε.Αυτός ανήκει σε ένα κόμα.Οι άλλοι είναι καλύτεροι;Αυτοί που πολεμάνε την χώρα και την Ορθοδοξία και δεν έχουμε δεί το πρόσωπο τους,τι θα γίνει με αυτούς;
        Σκεφτείτε επιτέλους λίγο και ζητήστε και βοήθεια απο τον Θεό να μας ενώσει όλους εναντίον του ενός και πραγματικόυ εχθρού της ανθρωπότητας.Τον Εωσφόρο.Τον αιώνιο πολέμιο μας.Μας χρησιμοποιεί κάνοντάς μας υποχείρια του για να προκαλέσει τον Θεό επειδή μας αγαπά τόσο πολύ.

        1. “Η βασιλεία του θεού και η αγάπη του απευθύνονται σε όλους τους λαούς και όλους τους ανθρώπους”
          ΑΛΛΑ
          “Ο Θεός διάλεξε τους Εβραίους ως περιούσιο λαό του”

          “Έστειλε τους αποστόλους σε όλα τα έθνη”
          ΑΛΛΑ
          ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΣΑΟΥΛ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑ… ΠΕΤΡΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΙΤΙΚΟΥ ΣΕΝΕΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ….
          ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ!!!

          Κατά τα άλλα συμφωνώ σε όσα αναφέρεις για την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ μας, αλλά πως αυτή να επιτευχθεί όταν λες τους ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ως “παγανιστές”, “δωδεκαθειστές”, “ειδωλολάτρες”;
          Σκέφτηκε κανείς σας ποτέ ότι μπορεί να μην είναι χριστιανοί ή να έχουν ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ αποψη για τον Χριστό, την Παναγία και τους Αποστόλους, αλλά ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ;

          Από την άλλη… τον ΟΞΑΠΟΔΩ μπορούμε να τον αποκαλούμε ΔΙΑΒΟΛΟ (αυτός που διαβάλει – χωρίζει) ή ακόμη και με το εβραικό SATAN – ΣΑΤΑΝΑΣ, αλλά το ΕΩΣ- ΦΟΡΟΣ στη γλώσσα των ΠΡΟΓΟΝΩΝ σου ήταν ΤΙΜΗΤΙΚΟ, ήταν αυτός που ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ, την φωτιά και την δίνει στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
          Είναι αυτός που οι πρόγονοί σου τον έλεγαν ΠΡΟΜΗΘΕΑ ή ακόμη και ο ίδιος ο ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΗΛΙΟΣ που οι πρόγονοί σου τον έλεγαν ΑΠΟΛΛΩΝΑ!
          Ο ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ της κοινωνίας και της φυλής μας, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ γραφές κατά τις οποίες ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ελληνικά “πιστεύω” και εκφράσεις!
          Κάτι σαν τα ΔΑΙΜΟΝΙΑ που και σήμερα χρησιμοποιούμε σαν λέξη και που οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ σου τη χρησιμοποιούσαν ΚΥΡΙΩΣ με την ΘΕΤΙΚΗ της έννοια, αλλά αυτοί που μας ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΑΝ την “κόλλησαν” σαν ταμπέλα ΚΑΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ”!!!
          Δηλαδή όταν σήμερα λέμε ότι αυτός είναι “ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ” στη δουλειά του τι εννούμε, ότι τον κυρίευσε επαγγελματικό κακό ή ότι είναι πολύ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ;

          ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
          Μόνο τότε όλα θα πάνε καλύτερα!!! (και κυρίως μακριά από τους “εγκάθετους υπαλλήλους” του ιουδαισμού στην Ελλάδα, μακριά από την ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΙΟΥΔΑΙΟΣΥΝΑΓΩΓΗ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

          1. Αφού είσαι Παγανιστής.Να μην σε χαρακτηρίσω έτσι;Δεν ξέρεις που πάνε τα 4.Ακόμη και τέτοιος όμως αν είσαι δεν πρόκειται να υψώσω όπλο εναντίον σου στην υπεράσπιση της πατρίδας και της χώρας μου ως Έλληνας(Αν είσαι).Για το θέμα θρησκείας απλά θα τα λέμε.Δεν είσαι ο πρώτος αιρετικός ούτε ο τελευταίος.Ιουδαισμός δεν υπάρχει με την έννοια που προσπαθείς να το παρουσιάσεις(ξέρω ποιός είσαι επειδή τα σχόλια σου κάνουν μπάμ)Ιουδαίος ήταν ο Χριστός απο την γενιά του Δαυίδ.Ξέρω οτι σε πονάει αλλά κοίταξε να το χωνέψεις.Αυτός ξεχώρισε ανάμεσα σε όλους και θυσιάστηκε ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.Ξεκόλλα απο το “Ιουδαικό” παραλλήρημα και σταμάτα τις Παγανιστικές και Δωδεκαθειστικές σου θεωρίες και αντιλήψεις.Αυτά που λές δεν υπάρχουν γραμμένα πουθενά.Αποκυήματα της φαντασίας σου.
            Όλοι απο κάπου καταγόμαστε.Δεν σημαίνει οτι επειδή γεννήθηκα κινέζος ή Άγγλος ή οτιδήποτε άλλο με κάνει αυτομάτως εχθρό της Ελλάδας.
            Σέβομαι την Μυθολογία όπως αυτή επικράτησε με την πάροδο του Χρόνου ως παραμυθάκια αλλά ως εκεί.Στον Χριστό ή πιστέυεις ή οχι;Δεν μπορεί να υπάρχει Χριστοκεντρική άποψη και προσέγγιση όπως λένε οι Παγανιστές ότι ήταν ένας απο το Δωδεκαθειστικό Πάνθεον και ότι ήταν Έλληνας κλπ.Παραμύθια της χαλιμάς.Σας έχουν ποτίσει τόσο δηλητήριο για τους Εβραίους που δεν θέλετε κάτι στο οποίο πιστέυουν οι Έλληνες σήμερα να το θυμίζει.Ούτε “αποΙουδαισμός”πρόκειται να γίνει ποτέ και χώνεψε το καλά.Ο Χριστός είναι ένα πρόσωπο της Αγίας Τριάδας.Ενσαρκώθηκε συγκεκριμένη χρονική στιγμή απο συγκεκριμένη γενιά.Ήρθε για συγκεκριμένο σκοπό των οποίων ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
            Άσε τις Παγανιστικές θεωρίες σου για τους άσχετους και για τους κύκλους των Blogs που ενημερώνεσαι.
            Όλοι οι Ιστορικοί,Αρχαιολόγοι και Θεολόγοι έχουν αποφανθεί για την ύπαρξη και την καταγωγή του Χριστού και είναι όπως τα γνωρίζουμε απο την Αγία Γραφή.Τα υπόλοιπα κράτα για τον εαυτό σου.Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν μας απασχολούνε.

          2. Εγώ και ΕΛΛΗΝ είμαι και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ αλλά όχι ΞΥΛΟΛΑΤΡΗΣ και ΤΑΜΑΤΟΔΩΡΟΔΟΚΙΤΗΣ του ΘΕΟΥ και των ΑΓΙΩΝ όπως θεωρώ εσάς!
            Δεν ΚΟΚΑΛΟΠΡΟΣΚΥΝΩ ακόμη όπως εσείς! Νομίζω ότι αν θέλει κανείς να πει κάτι για παράλογες συμπεριφορές ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΕΙΔΩΛΩΝ, σήμερα βρίθουν από ΞΥΛΑ που κουνιούνται, δακρύζουν και ανοιγοκλείνουν μάτια και άλλες ιστοτίες για… ΛΑΤΡΕΣ “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ”!!!
            (Για αυτό σου έχω ένα αφιέρωμα παρακάτω)

            Επειδή πρώτα και ΚΥΡΙΑ είμαι Έλληνας πριν από οτιδήποτε άλλο, όχι μόνο δεν θα στραφώ εναντίον σου στα δύσκολα, αλλά θα σε υποστηρίξω στον μέγιστο βαθμό γιατί είσαι Έλληνας! (δεν αναγνωρίζω την έννοια του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ γιατί ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την έννοια του ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ και θα προτιμούσα
            μην ανταλλάσουμε τέτοια επίθετα, αν και καταλαβαίνεις ότι αν το οδηγούσες εκεί δεν θα είχα κανένα πρόβλημα όχι μόνο να ακολουθήσω αλλά και να ΗΓΗΘΩ!

            Τώρα, εγώ είμαι ΕΛΛΗΝ όπως σου ομολόγησα, αλλά θα ήθελα και ομολογία για την δική σου καταγωγή μέσα από μία διευκρίνηση!
            Είπες: “Ούτε αποιουδαισμός πρόκειται να γίνει ποτέ και χώνεψέ το καλά”
            ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!
            Έλληνας και τέτοια ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΨΑ υπέρ των ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ…. ΓΙΑΤΙ;
            Πόσο Έλληνας δηλαδή, ώστε να… “ΑΠΕΙΛΕΙΣ” Έλληνα ότι δεν θα ΑΠΟΪΟΥΔΑΙΣΘΕΙ τίποτε από το ΔΟΓΜΑ;
            Γιατί σε κόφτει τόσο πολύ; Μην μου απαντήσεις για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ του Χριστού, γιατί πιστεύω να έχεις αντιληφθεί ότι δεν είναι αυτό το στοιχείο που ΕΞΙΟΥΔΑΙΖΕΙ την εκκλησιά!
            Αν επιθυμείς μπορώ να στα παραθέσω αναλυτικά, αλλά φοβάμαι ότι θα σε φέρω σε δύσκολη θέση!
            Απλα μια απάντηση, Έλληνας και ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ όλων των ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ γιατί και πως;

            Πάρε και το αφιέρωμα που σου υποσχεθηκα στην αρχή, σύγκρινέ το με την σημερινή ΞΥΛΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΤΑΜΑΤΟΔΩΡΟΔΟΚΙΑ και ΚΚΟΚΑΛΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ του… ΔΟΓΜΑΤΟΣ και όποτε θέλεις το ξανασυζητάμε, έτσι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ (διακρίνω βελτίωση, είμαι καλός με τους καλούς και κάκιστος με τα καθοίκια)…………

          3. Αφιέρωμα διαβάζω αφιέρωμα δεν βλέπω…κατά άλλα μόνη σου γράφεις μόνη σου απαντάς.
            Διαφωνείς οτι ο Χριστός ήταν Ιουδαίος απο την γενιά του Δαυίδ;
            Αν ναί πηγές παρακαλώ…
            Άν όχι βρές τα με τον εαυτό σου.Για τα υπόλοιπα οι Πατέρες της εκκλησίας στην Ζ Οικουμενική Σύνοδο όπως και στις υπόλοιπες σου δώσανε αναλυτική εξήγηση και απάντηση σε αυτά που αναφέρεις.
            Αν ονειρέυεσαι μία διαφορετική “εκκλησία” “ΑποΙουδαιστική”(χωρίς να έχει καταλάβει κανείς ακόμη τι ζητάς με ότι κατεβάζει η κεφάλα σου)είσαι ελέυθερη να πιστέυεις όπου θέλεις και γιατί όχι να την δημιουργήσεις όπως γουστάρεις.
            Χειροτονήσου και Ιερέας Γυναίκα και υπηρέτησε,κύρηξε όπως γουστάρεις.Άν σε ακολουθήσει κανείς δικαίωμα του.
            Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας είναι ελεύθερος των επιλογών του.
            Θύματα μην ψάχνεις εδώ μέσα.

          4. Καταρχήν εαν για το φύλλο μου σε μπέρδεψε η έκφρασή μου…. “πρώτα και ΚΥΡΙΑ είμαι ΕΛΛΗΝ” να σου διευκρινήσω ότι η λέξη τονίζεται στο -ύ (πρώτα και κύρια).
            Βλέπεις ότι όπως ξεκινήσαμε παίρνω τη θετική πλευρά του πράγματος, αυτή της παρανόησης!
            Νομίζω ότι αυτό ήταν και δεν θέλω να σκεφτώ ότι θα αρχίσουμε τα πουστλούκια, γιατί από ότι θα έχεις διαπιστώσει θα υπάρξει “δυσκολία” μετά.
            Εγώ πιστεύω ότι ήταν το πρώτο!
            Όσο για την γονιδιακή καταγωγή του Χριστού ελάχιστα ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια και όπως σου είπα δεν ορίζει αυτή την ΙΟΥΔΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ (δήθεν)ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
            Για να σου απαντήσω όμως, όπως νομίζω θα γνωρίζεις κι εσύ από την γενιά Δαυίδ ήταν ο Ιωσήφ και όχι η Παναγία!
            Αν δεν κάνω λάθος ο Χριστός προήλθε από ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ (Άγγελος Κυρίου με ΚΡΙΝΟ), χωρίς συνουσία με τον Ιωσήφ, δεν ήταν ΣΠΕΡΜΑ λοιπόν Ιωσήφ άρα ούτε ΣΠΕΡΜΑ ΔΑΥΙΔ!
            Δεν σου δείχνει ΣΚΟΠΙΜΙΤΗΤΑ λοιπόν το εκκλησιαστικό…
            “ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ”;
            Τέλος πάντων και ας πούμε ότι ήταν έτσι, η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ποιόν λόγο έχει να ασχολήται με την καταγωγή Του, ποιά η σημαντικότητα αυτής στην ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΘΕΟΥ, όπου ο λόγος της ενσάρκωσης για τον ΙΔΙΟ ήταν η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!
            Ποιός ο λόγος της ύπαρξης γιορτής ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ Του, που αποτελεί πιστοποίηση ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΑΡΚΙΟΥ!
            Ποιόν ενδιαφέρει πέραν του λαού της καταγωγής;;

            Αν θέλεις να διαβάσεις πραγματικά (που δεν το πολυπιστεύω) τα στοιχεία που χρίζουν ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, διάβασε ΚΑΠΟΙΑ από αυτά στο σχόλιο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ 3 Μαιου 12:44 και ξαναγύρνα να το συζητήσουμε ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ!

            Οσο για το… ΑΦΙΕΡΩΜΑ βιάστηκες να τοποθετηθείς, γιατί το έστειλα αμέσως, τα παράπονά σου στη ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που αρκετές φορές αργεί υπερβολικά να αναρτήσει τα σχολια! Μην βιάζεσαι γιατί εκτίθεσαι!!!
            ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΑΨΑ” ΚΑΙ ΤΟ “ΠΑΘΟΣ” ΤΟΥ ΜΗ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ, ακόμη και τώρα που αναρτήθηκαν τα σχόλια!
            ΤΙ ΕΓΙΝΕ “ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ”, ΨΑΑΑΡΩΣΕΣ;

            Τώρα όσο για τα θύματα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ τόσο εδώ μέσα αλλά όσο και σε όλη την Ελληνική κοινωνία είναι γεμάτο από δαύτα, μιά και φρόντισαν εδώ και αιώνες οι ΕΞΟΥΣΙΕΣ της Ελίτ, σε συνεργασία με τα ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ τους τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ να δημιουργήσουν εκατομμύρια!
            Αυτό θέλω, να βρίσκω τα θυματοποιημένα αδέρφια μου και να τα βγάζω από τα κλουβιά της πλάνης!
            ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ!

            Περιμένω κανα δυό απαντησούλες και από εσένα τώρα, αν μπορείς φυσικά!

            Α, να σε ενημερώσω ότι τα θύματα από τη δική σου πλευρά σίγουρα είναι αρκετά ακόμη αλλά συνεχώς και ταχύτατα μειώνονται και πιστεύω ότι σε όχι πολύ χρόνο και δουλίτσα δεν θα έχετε και ΜΟΝΑΞΙΕΣ θα έχετε!
            Όσο για τις ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ, μη μου τις παρουσιάζεις για στοιχεία, γιατί μεγαλύτερες απάτες τόσο στη σύσταση, στην οργανωσή τους και στις αποφάσεις που πήραν ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ στοιχεία και ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΣ άλλα συμφέροντα προς τις Ελίτν δεν υπήρξαν ούτε θα υπάρξουν ποτέ!
            Αυτά είναι για εσάς του… ΔΟΓΜΑΤΟΣ που καταπίνετε αμάσητα τα πάντα, γιατί ως γνωστόν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ (αναγούλα μου ήρθε με βάση την ελληνική νοοτροπία!)

            Τις απαντήσεις αν θέλεις και σε εμένα και από το σχολιο που σου προτεινα!

          5. Ούτε κάν χρειάζεται να σπαταλήσω “σάλιο” που λέμε διότι υπάρχει πλούσια εμπεριστατωμένη βιβλιογραφία με πηγές και αναλυτικότατη αναφορά.
            http://oodegr.co/neopaganismos/ellinikotita/ethnik_xrist_panag_1.htm
            http://e-theotokario.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8.html
            http://o-nekros.blogspot.gr/2013/08/blog-post_15.html
            και όσα άλλα σε ενδιαφέρουν νομίζω οτι μπορείς να τα βρείς άνετα.τουλάχιστον αυτοί παραθέτουν αναλύουν και χρησιμοποιούνε λογικό λόγο και όχι Παγανιστικό όπως πολλοί εδώ μέσα.
            Συνεπώς σύμφωνα με τα παραπανω έχουμε αναφερθεί στο θέμα απο που καταγόταν ο Ιησούς Χριστός και σαφέστατα ΔΕΝ τίθεται θέμα ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ προέλευσης αφού μιλάμε για Παρθενογέννηση.Υιός του Θεού και Υιός του Ιωσήφ δεν κολλάει πουθενά.Ο Ιωσήφ όμως ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ βιολογικός πατέρας του Χριστού δεν πάυει να είναι αυτός που τον μεγάλωσε και εκεί ακριβώς αναφέρεται η Αγία Γραφή.Αυτονόητα πράγματα.Για την Παναγία σου παρέθεσα.
            Πάμε στο κομμάτι του Εορτασμού της Περιτομής και του εορτασμού απο την εκκλησία.
            “Μορφὴν ἀναλλοιώτως ἀνθρωπίνην προσέλαβες, Θεὸς ὢν κατ’ οὐσίαν, πολυεύσπλαγχνε Κύριε· καὶ Νόμον ἐκπληρῶν, περιτομήν, θελήσει καταδέχῃ σαρκικήν, ὅπως παύσῃς τὰ σκιώδη, καὶ περιέλῃς τὸ κάλυμμα τῶν παθῶν ἡμῶν. Δόξα τῇ ἀγαθότητι τῇ σῇ, δόξᾳ τῇ εὐσπλαγχνίᾳ σου, δόξα τῇ ἀνεκφράστῳ Λόγε συγκαταβάσει σου.”
            Απολυτίκιον της Εορτής.Διάβασε και αν ξέρεις και γνωρίζεις Θεολογία σου απαντά.Αν όχι…
            http://ieronproskynymagnekt.blogspot.gr/2010/01/blog-post_01.html
            Απαντά αναλυτικότατα και Θεολογικά αυτό που το στενό μυαλό σου δεν μπορεί να νοήσει.Ο Χριστος ήταν ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ.Ήταν Θεός ΚΑΙ άνθρωπος.Ξέρεις τι θα πεί αυτό;σου απαντά το άρθρο που παρέθεσα.
            Μην ξεβρακώνεσαι τόσο εύκολα και γρήγορα συνεπώς και σε πιάνει ένα παραλήρημα “ΑποΙουδαισμού” και τριχών κατσαρών.Ούτε ψαρώνουμε ούτε άσχετοι είμαστε με την πίστη μας.Τους Παγανιστές δεν αντέχω που ναι μέν δεν γνωρίζουν τίποτε ναι μέν και το παίζουν και έξυπνοι.
            Τέλος έχουμε και δουλειές έχουμε προσωπική ζωή και μην περιμένεις να σου δίνουμε απαντήσεις στο λεπτό.Άν εσύ βαράς 24ώρα στα κατοχικά με την λόξα που κουβαλάς δεν σε φταίνε και οι άλλοι.
            Κάθε πράγμα που εορτάζεται απο την Ορθόδοξη εκκλησία έχει το νόημα της και την διαρκή Αγιογραφική συνέχεια απο τα χρόνια των Αποστόλων ΕΩΣ και σήμερα.Ακόμη και wiki να διάβαζεις δεν θα έλεγες τέτοιες ασχετίλες.
            https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AE_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%99%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%8D

            Καλή φώτιση και μετάνοια σου εύχομαι.

          6. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

            Κατ’ αρχήν, από την καθυστέρηση της απάντησης μου πιστεύω ότι δεν περνάω 24ωρο στα Κατοχικά Νέα, αν και θα το ήθελα!
            Κατά δεύτερον, όταν ήθελες να απαντήσεις στα προηγούμενα σχόλια δεν είδα να τσιγκονεύτηκες το… «σάλιο», γιατί τώρα «συνάδελφε».
            Έπειτα, θα προτιμούσα να εκφέρεις τη δική σου άποψη, με τα δικά σου λόγια και φιλτραρισμένη από δική σου σκέψη και κρίση και όχι να επικαλείσαι τα ΠΑΠΑΔΟSITE για… «βοήθεια».
            Είναι σαν να σε καλώ σε διάλογο σε τραπέζι και φέρνεις τον μπαμπά σου, ο οποίος μου απαντά όταν εσύ ζορίζεσαι! Καθόλου τιμητικό για εσένα, όπως καταλαβαίνεις!
            Από εκεί και πέρα ρε φίλε με παραπέμπεις σε… neopaganismos, theokritos και nekros! Ε όχι ρε φίλε, συζήτηση είπαμε να κάνουμε και όχι διάλεξη στο κατηχητικό!
            Κάτι σε ποιό ουδέτερο, κάτι σε ποιό αντικειμενικό δεν έχεις;
            Εκτός αν είσαι ΠΑΠΑΣ, οπότε αυτό ξέρεις αυτό εμπιστεύεσαι, αλλά πες το μας για να ξέρουμε πως κάνουμε διάλογο με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ! Εκεί μιλάμε αλλιώς!
            Το σίγουρο είναι ότι μέσα από τον μικρό αυτό διάλογο ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ στους σχολιαστές γιατί στην αρχή το έπαιζες ουδετεράκι! Μην εκτίθεσαι τόσο εύκολα!
            Στη συνέχεια, πουλάνε τα παπαδάκια ότι την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ την ορίζουν τα ΟΝΟΜΑΤΑ; Ρε πάτε καλα;
            Να θυμίσω για πλάκα τα ΙΩΑΝΝΗΣ Ατετονκούμπο, ΟΔΥΣΣΕΑΣ Τσενάϊ και για να μην ξοδεύω ΕΓΩ σάλιο τώρα, αν το επιθυμείς θα σου αραδιάσω για αρχή δύο δωδεκάδες από όλες τις χώρες, που αποδυκνειουν ότι οι άνθρωποι στα πλαίσια υης ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, δίνουν στους απογόνους τους ονόματα του τόπου που πρόκειται να διαμείνουν μόνιμα, από αρχαιοτάτων χρόνων εως σήμερα!

            Όσο για το… ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ Δαυίδ! Πάμε λοιπόν….
            Σπέρμα ονομάζεται η ουσία που παράγεται από τα γεννητικά όργανα του άνδρα ή των αρσενικών ζώων. Αποτελείται κυρίως από φρουκτόζη και ένζυμα. Το σπέρμα περιέχει κυρίως τα σπερματοζωάρια και το προστατικό υγρό. Από αυτό το 1/3, το 20% αποτελείται από εκκρίματα του προστάτη και το υπόλοιπο από εκκρίματα των βολβουρηθρικών αδένων. Για την έξοδό του περνά από τους δύο σπερματικούς πόρους.

            Εγώ σπέρμα πνευματικό ή μεταφορικά δεν γνωρίζω!
            Δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί το έκανε το ιερατείο – ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ! Γιατί δεν ασχολήθηκε και με τον τρόπο που έπλενε τον πρωκτό του για παράδειγμα ή με τις άλλες βιολογικές του συνήθειες, παρά μόνο με έθιμο που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ την ΕΒΡΑΙΚΟΤΗΤΑ Του;
            Τώρα, αν το αναφέρει μόνο ο Λουκάς δεν ξέρω, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι…. ΟΛΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΑΝ ΓΙΟΡΤΗ και είναι ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ το γιατί;
            Αυτήν την παπαδοεκκλησιαστική ιουδαική πουστιά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!

            Τέλος προς το παρόν, αν είναι να μιλήσουμε με βάση το ΔΟΓΜΑ και με παραπομπές σε ΠΑΠΑΔΟΤΟΠΟΥΣ καλύτερα όπως λες κι εσύ μην ξοδεύεις σάλιο, ο κόσμος έχει ήδη καταλάβει!
            ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ, ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ… «ΒΟΗΘΕΙΕΣ» ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ!!!

            Περιμένω ακόμη τις θέσεις σου για τα υπόλοιπα θέματα, γιατί όπως σου είπα αυτό της καταγωγή Χριστού και Παναγίας ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!

            Υ.Γ.: Νομίζω ότι πολλοί έχετε ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΩΣ με τον ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ και χωρίς να ακούσετε τον άλλο βγάζετε μόνοι σας συμπεράσματα και του βάζετε λόγια στο στόμα!

            Για να το ξεκαθαρίσουμε, είμαι Χριστιανός αλλά πιστεύω στην ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ του ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ που υφίσταται τώρα, δεν πιστεύω σε κανέναν ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ουτε Ουγγαροχριστιανισμό, ούτε Βραζιλιανοχριστιανισμο και για αυτο πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχει μέσα του ΕΘΝΙΚΑ στοιχεια από ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ενώ τώρα είναι ΦΟΥΛ στον ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ και…. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

            Συνεχίζεται…..

          7. Χαρακτηριστικό γνώριμα των Παγανιστών.Μηδέν πηγές μηδέν ανάλυση.Παραμύθια του μυαλού τους και της χαλιμάς.Αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους.
            Όταν θα τα έχεις τα ξαναλέμε…συνέχισε την προπαγάνδα.
            Προσωπικά ούτε με αγγίζει.Έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο για το οποίο δεν είμαι αρμόδιος εγώ.
            Αν οι αναλύσεις και οι πηγές δεν σου αρέσουν σου έχω δώσει ήδη λύση.Κάνε μια εκκλησια δική σου και τέλος.Αυτή που υπάρχει είναι 17 αιώνων.Δεν θα την αλλάξουμε για εσένα,για έναν Ανώνυμο.
            Google is your friend απαντήσεις θα βρείς παντού.Το αν δεν σου αρέσουν αυτό είναι πρόβλημα σου.
            Ιστορικοί,Αρχαιολόγοι,Θεολόγοι έχουν αποφανθεί εδώ και χρόνια.
            Φτιάξε μία αίρεση δική σου και καλή επιτυχία.
            Με παπαρολογίες δίχως πηγές και μηδέν σοβαρή ανάλυση δεν ασχολούμαι.
            Ότι θέλεις να ισχυριστείς πρώτα πηγές.

          8. Αποφάσισε τελικά, είμαι παγανιστής ή αιρετικός χριστιανός;
            Μήπως απλά ότι είναι άγνωστο για εσένα, ότι δεν σου το έχει “διδάξει” – επιβάλλει το… ΔΟΓΜΑ (που δεν σηκώνει αμφισβητιση φυσικά) ψάχνεις εσύ και οι όμοιοί σου ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ να κρεμάσεις!
            Με τη διαφορά ότι με την δική μου περίπτωση μάλλον έχεις μπερδευτεί, γιατί δεν το έχει καταγράψει ακόμη η εκκλησιά!
            Επειδή όλοι εσείς έχετε λειτουργία ΡΟΜΠΟΤ (αλήθεια, δεν θα έπρεπε να σας συνοδεύει manual από τη γέννα σας;), ότι δεν προβλέπεται από τον… “κατασκευαστή” μάλλον είναι επίφοβο ότι μπορεί να σας οδηγήσει σε ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ και βλάβη!!!
            Το ότι “αυτό γνωρίζετε αυτό εμπιστεύεστε” εδώ και χίλια επτακόσια χρόνια και όλοι οι εκπρόσωποι αυτού του κατεστημένου, οι οποίοι γαλουχήθηκαν και αυτοί μέσα σε αυτό έγραψαν αυτό για το οποίο και αυτοί εκπαιδευτηκαν ρομποτικά, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΗΜΟΝΑ!
            Η απόδειξη απλή, γιατί για 1000 χρόνια πριν τα 1700, κατεστημένη κατάσταση ήταν άλλη, η θεολογία ήταν άλλη, οι επιστήμες πίστευαν σε διαφορετικες θεωρίες και όμως όλα αυτά άλλαξαν, στο όνομα της εξέλιξης.
            Δεδομένο δεν είναι τίποτε, ούτε στάσιμο σε μια ζωή που…”τα πάντα ρει” και η οποία δεν έχει πρόβλεψη για… “ΔΟΓΜΑΤΑ” που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και αλλαγής!!!

            Όσο δε για τις πηγές, νομίζω ότι αν μιλήσω με κομμουνιστή οικονομολόγο για παράδειγμα και μου παρουσιάσει ΜΟΝΟ το ΚΕΦΑΛΑΙΟ του Μαρξ ή με καπιταλιστή και μου παρουσιάσει ΜΟΝΟ τον “ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ” του Άνταμ Σμιθ ή με φιλελεύθερο και μου μιλήσει ΜΟΝΟ για τον Μίλτον Φρίντμαν, ούτε θα ασχοληθώ καν!
            Προτιμώ κάποιον ειδικό που θα μου μιλήσει για αυτό που θέλει χρησιμοποιώντας και τα τρία συγγράματα και παρουσιάζοντας μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός!
            Ακόμη και αν δεν είναι πρέπει να δέχνει αντικειμενικός και σίγουρα να μην έχει ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ θεώρηση, γνώση και επικοινωνία για τα πράγματα!
            Σε σχέση με το τι “σας ενδιαφέρει” σε σχέση με αυτά που λέω, έχω δύο ερωτήσεις:
            1. Ποιοί είστε… ΕΣΕΙΣ; Θεωρώ ότι μιλάω με έναν, λάθος κάνω;
            2. Είσαι κάτι σαν εκπρόσωπος κάποιων ή νομίζεις ότι εκπροσωπείς κάποιο σύλλογο, κάποια ομάδα ή κάτι άλλο τέλος πάντων και αν ναι, ποιούς;
            3. Το στυλάκι του “εμείς εδώ” να το περνάτε στην εκκλησιά και όχι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκτός αν νομίζετε ότι σας ανήκουν και αυτά ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΗΛΕΎΕΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΣΑΣΤΑΝ!
            4. Το τι θα λέω, το πότε, το πως και το που, το αποφασίζω εγώ και μόνο εγώ! Το στυλάκι και η νοοτροπία αυτή στην εκκλησιά και το κατηχητικο και ΜΟΝΟ εκεί!

            Ακόμη να σου θυμήσω ότι δρν έχεις απαντήσει για την κάψα και το πάθος της παρουσίας του ιουδαισμού στη θρησκεία (μην μου ξαναρχίσεις με την καταγωγή του Χριστού, τα είπαμε, είναι άλλα πολλά θέματα και θα τα βρεις στο σχόλιο που σε παρέπεμψα και αν θες τα κάνω copy paste)

            Τέλος, να σου πω ότι άρχισες λιιίγο να ξεφεύγεις σε εκφράσεις και χαρακτηρισμούς όπως ότι έχω “πρόβλημα στον εγκέφαλο”, έχω “λόξα”, ότι “κατεβάζει η κεφάλα μου πράγματα” κ.α.
            Νομίζω ότι δεν σου έχω δώσει τέτοι δικαίωμα και ότι μάλλον θα με οδηγήσεις και εμένα σε άσχημη στροφή, την οποία δεν θέλω, δεν μου αρέσει αλλά δυστυχώς την κατέχω καλύτερα από εσένα και νομίζω ότι αν αρχίσω θα ντραπεί και η μαμά σου!
            Έτσι ξεκίνησε και ο ψυχασθενής του site, το εκτροχίασε και ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ (ενώ αρκετά του μπινέ τα περάσανε, γιατι;)
            που αν τα διαβάζατε θα ιδρώνατε, της λούγκρας η μάνα θα αυτοκτονούσε και ο πατέρας του θα ξενιτευότανε!
            Το θέμα είναι ότι η παλιαδέρφω νόμιζε ότι την μάζεψαν οι διαχειριστές, οι οποίοι διαβάζοντας τα σχόλιά μου θέλησαν περισσότερο να σώσουν την εικόνα του site από ΕΜΕΝΑ!
            Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το πονάω το site πολύ περισσότερο από την μεσανατολίτικη γίδα, την οποία αν τη συναντούσα ποτέ πρώτα θα την έδερνα και μετά θα την σοδόμιζα!
            Αυτό έκαναν άλλωστε και οι πρόγονοί μου οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο γυφταριό τους δικούς του από τις άνυδρες στέππες και όχι στους συνέλληνες και για αυτό θεωρούσαν αυτοί τους προγόνους μου σοδομιστές!
            Βέβαια η συγκεκριμένη λέξη αφορά το κωλοχανείο τους, γιατι τα Σόδομα και α Γόμορα ανήκουν στην πατρίδα τους, αρα αυτοί είναι οι ανώμαλοι, αυτοί καθιέρωσαν τον ορισμό αυτής της πράξης!
            Ήταν τόσο συνηθισμενοι αλλά και εξαρτημένοι από αυτό, που όταν κατάλαβαν ότι μετά από κάθε ήττα τους στην Ελλάδα οι πρόγονοί μου τους σοδόμιζαν για να τους εξευτελίσουν, αυτοί άρχιζαν να έρχονται τακτικότερα με στόχο και όνειρο την ήττα που θα την ακολουθούσε σοδομισμός!
            Έτσι νικούσαν συνέχεια οι Έλληνες και δοξάσθηκαν σε όλο τον κόσμο!
            Αρκετές φορές τους άφηναν οι ευρύπροκτοι Μεσανατολίτες να κερδίζουν για να τους ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ μετά!
            (πηγή: “Η ανατομία του γαστρεντερικού συστήματος των κατοίκων της Μέσης Ανατολής και ο ρόλος της κληρονομικότητας μετά την παρέμβαση των Ελλήνων των κλασσικών χρόνων” εκδόσεις Αρχέπρωκτο)

            Λίγο προσοχή παρακαλώ λοιπόν, για να μην πάρουμε την στροφή που οδηγεί σε δρόμο χωρίς επιστροφή, ΑΝΩΝΥΜΕ!!!

          9. κυκλοφορούνε και γαλοπούλες απότι βλέπω εδώ μέσα…χαχαχα…ότι νάναι ρε φίλε.

          10. Καθώς πιο πάνω υπάρχουν και……….
            αμπλα ούμπλες, ρε φίλε,
            χοχοχο
            Πράγματι ότι νάναι ρε “μικρούλι” φίλε!!!
            Δε μου λες το σχολείο σταμάτησε ή όχι ακόμη;
            Πόσο ακόμη νομίζεις ότι θα δουλεύεις τον κόσμο ρε κυρ… γέροντα; τώρα χαχαχαχα

      2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΡΟΣΥΝΗ
        Οπότε αν τον καταραστούμε και εμείς ,θα μπλέξουμε τα μπούτια μας.Τέρμα με τους παπαδίστικους τσαμπουκάδες ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ !!!

        1. Ζητώ συγγνώμη αδελφή Ολυμπία και σου υπόσχομαι ότι θα δηλώσω μετάνοια κατα την εξομολόγησή μου, στον οινοπνευματικό της ψαροταβέρνας της ενορίας στην οποία ανήκω!
          Με τον καυστκό σου λόγο δε, με έκανες και κοκκίνησα!
          Ποτέ δεν με έχουν βρίσει τόσο άσχημα όσο το… “ΑΝΟΗΤΕ”!
          Κύριε ελέησον, κύριε ελέησον, πάτερ άγιε ευλόγησον!
          Αμήν!

  7. ὍΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΙΤΕ ΑΦΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ 77 ΦΟΡΕΣ 7 ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ,…….. ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ!!!

  8. Ο ΦΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ..ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΡΥΠΤΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΦΟΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ..ΨΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ “ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑΧ” ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΓΙΑΧΒΕ” (=ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)..ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑΧΒΕ (ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ: ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ), ΣΕ ΚΡΥΦΟ-ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ-ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ (ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – ΦΑΝΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΥ.

    1. Οταν θα ειναι ωριμα τα πνευματα,το ιερατιο θα αφαιρεσει και θα πεταξει στα σκουπιδια την παλαια διαθηκη.Ο ιαχβε,που δεν ειναι αλλος,απο το Κρονο,(τον εορταζουν την ημερα που αφιερωθηκε σε αυτον,saturn-day=saturday,Σαββατο)ειναι ο Θεος της Παλαιας διαθηκης.Ο Θεος της Καινης Διαθηκης ειναι Αλλος.Ειναι Φως, σε αντιθεση με τον Ιαχβε που ειναι Ο θεος του σκοτους.Ο Ιαχβε, με την βοηθεια των δουλων του,των εβραιων σταυρασαν τον Χριστο.Το παραδοξο φαινομενο,να συμπεριλαμβανονται στην ιδια ομαδα ιερατικων κειμενων και η Καινη και η Παλαια διαθηκη,καποια στιγμη δε θα υφισταται.Μην ανησυχεις, εχουν γνωση η φυλακες.Ολα τα πραγματα θα γινουν στο σωστο χρονο και η Ελληνικοτατη και ιδρυθεισα απο Τον Ελληνα Χριστο,θρησκεια μας,δεν θα απωθει κανεναν Ελληνα,ως δηθεν Ιουδαικη!

      1. ΦΙΛΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ, ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΚΡΟΝΟ-ΣΑΒΑΩΘ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ (ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ Ή ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ Ή M.R.A. ΜUNDANA RELIGIO ADUNATA ΔΗΛΑΔΗ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ”— ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΝΕΟΝΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΕΝΤΡΑ.
        ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΙΝΗ(ΝΕΑ) ΔΙΑΘΗΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΗΘΗΚΗ. Ο ΙΗΣΟΥΣ(ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ=Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΩΖΕΙ) ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ (ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ-ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ (ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ)
        Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΣΚΥΛΟΥΣ-ΣΚΥΛΑΚΑΙ (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΥΝΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ) ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΗ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΑΧΑΡΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ(ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ) ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΗΚΕ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΘΥΣΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ (ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ’)
        ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΣΟΥΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
        ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΝ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΒΙΑΝΤΑ ΠΡΙΗΝΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΟΣΜΟΛΟΓΩΝ.
        ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ.

        1. Αγαπητε “ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΟΥΦΙΣΜΟ”: “Ηγκικεν η ωρα ινα δοξαστει ο υιος του Ανθρωπου.Ελλας γαρ μονη ανθρωπογενει,φυτον ουρανιον και βλαστημα Θειον ηκριβωμενον.Λογισμον αποτικτουσα οικειουμενον επιστημην”.Αυτα ειναι τα λογια Του Χριστου,οταν αντικρυσε τους Κορινθιους.Αντιθετως: “Ουε ημιν γραμματεις και φαρισαιοι,οι διυλιζοντες τον κωνοπαν και οι καταπινοντες την καμηλον”Οπως βλεπεις φιλε μου Ο Χριστος δεν εκανε την χαρη στον Ζαχαρια,ωστε να εγειρει τα τεκνα της σιων να καταστρεψουν τα τεκνα της Ελλαδος.Τουναντιον.Και για να χαριτολογησουμε,οπως ο Ζαχαριας,ετσι και ο Εζεκιηλ,αλλα και αλλοι “προφητες”ακολουθουσαν την μεθοδο του Αυναν!Ηταν δηλαδη Μαλαχιες…..Επισης το Ιησους μου φαινεται πιθανοτερο να ετυμολογειται απο το ελληνικο ουσιαστικο ιασις,μια και η κυριωτερη ιδιοτητα του Θεανθρωπου ηταν αυτη του θεραποντος,παρα απο το ονομα Γιεχοσουα.Παντως εκτιμω και σεβομαι τον ελληνισμο σου,οπως κι αν εκφραζεται.

          1. Υ.Γ. Και λιγη διπλωματια εκ μερους Του Χριστου δεν εβλαπτε!Βεβαιως και ειπε σε αυτα τα κουμασια, “δεν ηρθα να σας καταλυσω αλλα να σας βελτιωσω”!Το “οφθαλμος αντι οφθαλμου”ομως καταλυθηκε και συνετριβη κατω απο την δυναμη της Αγαπης που περιεχει το “γυρνα και το αλλο μαγουλο”Του Θεανθρωπου η το “τα αδικηματα ουκ αντιδικειν”του Μεγαλου Σωκρατη.

      2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ – ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!
        ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
        ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΌΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΓΚΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ!
        ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΘΑΝΑΣΙΕ!
        ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!

        ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
        ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ;

        ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

        1. Φιλε μου “Ελλην χριστιανος”,ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Η γενικη ανατροπη που θα ελευθερωσει την Ελλαδα και κατα προεκταση ολο τον κοσμο πλησιαζει!Ολοι το διαισθανομαστε.Τα πραγματα τελευταια εχουν επιταχυνθει τρομερα.Στα πλαισια αυτης της απελευθερωσης περιεχονται,η καταρρευση του ψευδορωμαιικου,κρυπτοιουδαικου,δηθεν ελληνικου κρατους και φυσικα η απορριψη των ιουδαικων στοιχειων,βαριδιων,καταλοιπων,που σαν απροσκλητοι επισκεπτες,συνοδευουν την διδασκαλια Του Χριστου μας,και την ελληνικη ορθοδοξη Πατρολογια,που παιρνει τη σκυταλη απο την ελληνικη φιλοσοφια της κλασικης εποχης και συνεχιζει στον μεσαιωνα την ελληνικη σκεψη!Θα μπορουσα να επικαλεστω “πληροφοριες” για υπαρξη ελληνιστικου και αναθεωρητικου κινηματος ιεραρχων,μεσα στις ταξεις του ιερατιου,αλλα αυτο δεν χρειαζεται.Η διαισθηση μας δεν ειναι τιποτα αλλο παρα η προσβαση προς την αληθεια.Η αληθεια δεν ειναι μια γνωση που μολις κατακτησαμε.Η αληθεια ειναι κεκαλημενη απο ληθη,προυπαρχουσα γνωση,που μολις αποκαλυφθηκε,δηλαδη μνημονευθηκε και βγηκε στο φως του ηλιου,δηλαδη στη συνειδειση!

  9. Το ακουσατε με τα αυτια σας?
    Εισασταν μπροστα οταν το ειπε?
    Σκεφτηκατε οτι μπορει να μην ειναι ετσι ακριβως τα γεγονοτα?
    Μηπως βιαζεστε να κρινετε???
    Ποτε σα λαος θα βαλουμε μυαλο???
    Ολοι παντογνωστες ….ολοι αναμαρτητοι…..
    Ευκολο να κρινεις τους αλλους …..οχι, ομως τον εαυτο σου…..
    Ζουμε στην εποχη του παραλογου….οπου δεν γινεται καν…..επεξεργασια…..της αληθειας….

  10. Ο Καλαβρυτων μας πειραξε;”Κατοχικα”τι σας συμβαινει;Ο Καλαβρυτων μιλαει με τροπο παρορμητικο και μη διπλωματικο,με αποτελεσμα να χανει το δικιο που φυσικα εχει.Οι Φιληδες και οι αλλοι ομως,σιωπηρα,διπλωματικα και πολιτικαντικα,διαλυουν την Πατριδα μας σε ολους τους τομεις της!Εγω προτιμω τον Καλαβρυτων. Υ.Γ. Επαλαμβανω την ερωτηση.”Κατοχικα” σας συμβαινει κατι;Μηπως επισκεπτομαστε λαθος ιστοσελιδα;Εγω προσωπικα σας εχω καταταξει στις πατριωτικες ιστοσελιδες….

    1. Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ;;;;
      ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ;
      ΚΑΙ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ; -Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ!
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ
      ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!

  11. Τον σκηνοθετη Κολλατο ολοι τον γνωριζουμε.Επισης ολοι ξερουμε οτι δηλωνει αθεος.Συναμα ομως αποτελει εναν φλογερο πατριωτη.Την περιοδο που εξελισοταν η υποθεση αναγραφης του θρησκευματος στις ταυτοτητες,ειχε τοποθετηθει ξεκαθαρα υπερ τους Μακαριστου Χριστοδουλου.Καποιοι τον ερωτησαν τοτε γιατι εχει αυτη την τοποθετηση αφου δηλωνει και ειναι αθεος.Ξερετε τι απαντησε; “Αφου οι παπαδες ειναι οι τελευταιοι που υποστηριζουν τους Ελληνες,τοτε κι εγω συμμαχω στρατηγικα μαζι τους”.Αυτη την αποψη ας την αναλυσουν οσοι ειναι αρνητικα διακειμενοι προς την θρησκεια,αλλα ειναι πατριωτες.Κι ας μη ξεχναμε:Αλλο το ιερατιο,κι αλλο ο Θεος και η πιστη!Και για να ειμαστε δικαιοι,εαν σημερα λεμε “τη θαλασσα,θαλλασα και τον ουρανο,ουρανο,οπως τοτε ο Ομηρος”(στιχοι Σεφερη)το χρωσταμε στο ελληνορθοδοξο ιερατιο,που επι 400 διαφυλαξε την ελληνικη γλωσσα,αφθαρτη,για να πεσει τελικα σε καιρο “ελευθεριας” στα χερια των πολιτικων και να κακοποιηθει.Επομενως αφηστε τον Καλαβρυτων ησυχο.Καλα τα λεει.Με τον τροπο του βεβαια,αλλα λεει αληθεια…….

    1. NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΛΑΤΟ. ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΦΕΙΔΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

      1. Σ’ ΑΥΤΗ ΔΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ [ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ], ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
        ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΩΣ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ”ΣΑΔΙΚ”. ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ.
        http://www.iefimerida.gr/nkatohika.gr/ellada/mitropoliti-kalavriton-na-sapisei-to-xeri-tou-fili-na-tripisei-to-ton-atheonstomaxi/?replytocom=264291#respondews/186

        http://www.makeleio.gr/?p=424207

  12. Ενας εκπροσωπος του Θεου δεν μπορει να μιλαει και να καταριεται με αυτον τον τροπο.Ειναι γεγονος.. Παρολα αυτα παροτι δεν συμφωνω με την ακραια συμπεριφορα του και τα ακομα πιο ακραια λογια του δεν μπορω να μην αναγνωρισω πως εν μερει ειναι ο μοναδικος που αντιταθηκε στον συγκεκριμενο νομο που δεν ξερω αν ισχυει αλλα δεν μου φαινεται και παραξενο να εχει τεθει σαν ζητημα. Συγνωμη φιλοι μου αλλα μας εχουν γ@μησει τοσα χρονια κοντευουν να μας πεταξουν εξω απ τα σπιτια μας και σας πειραξε η καταρα του Αμβροσιου ενω ολοι οι υπολοιποι μας εχουν καταραστει εδω και χρονια; Απ την μια ο Φιλης καταργει με τα λεγομενα του την γενοκτονια των Ποντιων και τωρα καταργει και τα θρησκευτικα απ τα σχολεια; Ελα τωρα σε παρακαλω που θα πρεπει να με πειραξει και η συμπεριφορα του Αμβροσιου. Ναι οκ το ειπαμε ηταν λιγο καφρος αλλα δεν μας πειραζουν αλλα κι αλλα και μας πειραξε η καταρα του παπα …ασε μας τωρα !!

    1. Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο αλλά το ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ, είναι ΕΒΡΑΙΚΟ και όχι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ και ιδιάτερα ενας ιεράρχης πρέπει α υποστηρίζει την θέση του χριστιανισμού.
      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

  13. κατάρα ιερέως φοβερό πράμα…ο ίδιος πρέπει να την λύσει, δηλαδή μόνο αν δείξει ο αναφερόμενος υπουργός αληθινή μετάνοια και επιστροφή με ταπείνωση στον Αναστάντα Ιησού Χριστό , ιερέας πάλι μπορεί και πρέπει να την λύσει
    η ιεροσύνη είναι φοβερό μυστήριο, δεν μπορούμε να το εννοήσουμε με το χοικό μυαλό μας

    1. Nαι φίλε μου μόνο που άν δε το ξέρεις- ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΡΟΣΥΝΗ
      Οπότε αν τον καταραστούμε και εμείς ,θα μπλέξουμε τα μπούτια μας.Τέρμα με τους παπαδίστικους τσαμπουκάδες ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ !!!

  14. επιτελους καποιος τα λεει οπως ειναι.και τους ακατηχιτους αθεους τους τσουζει.τους δηθεν προοδευτικους διαολεμενους.να αγιασει το στωμα σου παπα μου.!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Όπως είπαν και τα περισσότερα παιδιά ο τρόπος τυο Αμβρόσιου ήταν ολίγον λάθος.έτσι είναι ο χαρακτήρας του αλλά για τον Φίλη με βρίσκει 1000% σύμφωνο.Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να πάρει πόδι σύντομα.Ανθέλληνες και προδότες.Μίσος κατά των Ελλήνων μόνο βλέπω και αγάπη για τα ΛΑΘΡΟ.Ο Φίλης θα πάρει ότι του αξίζει μία μέρα για όλα αυτά.Ο Θεός γνωρίζει καλύτερα.Ας τον επιτημήσει αυτός.
    Αλλά μάρεσει που ο Καμένος δεν ίδρωσε το αυτάκι του για τον Φίλη.Έπρεπε να ρίξει την Κυβέρνηση την ίδια στιγμή.Μόνο φώβαζε στους Χριστιανούς της Θεσσαλονίκης οτι δεν θα τους προδόσει ποτέ.Κατα άλλα Τσίπρας και Καμένος λέγανε όλους τους άλλους Γερμανοτσολιάδες.Αυτοί τι είναι;;;;;;ερωτώ…η κυβέρνηση ΣΥΡΥΖΑΝΕΛ με τα απίστευτα ψέματα για να βγόυνε και όλους τους Ανθελληνικούς νόμους που ψηφίζουν τι είναι;;;;;;
    Τους βρίσκετε έλληνες στην συμπεριφορά;;;;Μασόνια του κερατά…
    Χίλιες φορές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παρά ακόμη μία ημέρα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Εκεί μας φτάσανε να λέμε.Πάνε να προξενήσουν εμφύλιο πόλεμο και την καταστροφή μας ως έθνος έχοντας την βοήθεια των Αθέων και των Παγανιστών(σε μία στόα συχνάζουν),αλλά δεν θα τους περάσει.

  16. το κηρυγμα μισους το κανει ο τσιπρας ο φιλης και ολοι οι αριστεροι κεντρωοι δεξιοι ξεφτιλες πολιτικοι που ψηφισανε μνημονια και εχουν εξαθλιωσει τον ελληνικο λαο και οχι ο αμβροσιος

  17. Ο/Η Αντι υησουητης ΝΑΙ. ΑντιΧριστος όμως Οχι ετσι οπως Τον συλογίζομαι. λέει:

    Αυτη η εκκλησια τους τις κακιες συνηθιες δεν μπορεσε να τις κοψει δω και 1631 χρονια. για τα 385 πριν τα 1631 δεν ξερψ! φανταζομαι όμως πως τα μουτρατους στο τοτε ηταν ακομη πιο ασχημα απο το σημερα. anyway.Ος Άθεος και γω της εκκλησιας του γιαχβε,μπαχωμετ,σαββαωθ και λοιπα υμνούμενους εβραιους βασιλιαδες, πειράματα [νεφελιμ, ελοχιμ και αλλα ζομπι της τοτε εποχης τους : ]
    αφήνω το σχόλιο αυτο, στο αρθρο αυτο, για να πω σε αυτον τον καλο παπουλη που διδασκει την αγαπη ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ομως, ΤΟΟΟΣΟ καλα στον προβατινο γεροντικο κηνιμα του… Ας μην χάνομαι όμως… ελεγα λοιπον πως καλοκαγαθος αυτος μητροπολίτης σε εμένα πετυχε ακριβως η ευχη του 🙂 απο την μεγαλη αυτη τους παρασκευη, δεν μπορω ουτε ανασα να παρω. Βασικα ρυθμιζω τους πονους με τις ανασες.
    Και να ξεκαθαρίσω για ποιους λόγους το αφηνω εδω.

    1 Η αληθεια για εμενα είναι πως αυτος ο παπας που πουλαει μουφα αγαπη δεν μπορει να με κουνησει σε τιποτα.

    2. Οι καταρες, οι αναθεματισμοι τα βουντου η σωλωμωνικη τους και διαφορα αλλα ΜΥΣΤΙΡΙΑ τους δεν εχουν τόπο στο μυαλο μου.

    3. μου εκατσε μια χαρα γιατι πλεον ειχα δικαιολογια για να μην εμφανιστω στο τραπεζι ομοιων του παπα [αρκετα ομως με την σεμνοτητα γιατι πολυ θα νομιζουν πως μου αρεσουν κιολας.] τραγοπαπα. οχι και παλι θα βρισκομουνα στον κανιβαλισμο τους αλλα εαν ημουν καλα θα επρεπε να βγω για αλλη μια φορα ο κακος της, εεε! ας το πω παρέας τους!!!

    4. νομιζω πως οι περισοτεροι εδω μεσα γνωριζουν καλα το που απευθηνετε ενας παπας οταν καταριετε καποιον Άθεο. η ν.τ.π. δηλαδη η πανθρησκεια δεν ειναι αφου μεσω αυτης κατακαποιον τροπο πληρωνετε σε χρημα και αλλα διαφορα ειδοι. Δεν στεκει αυτό συγνωμη μάλλον λαθος συνδεση θα εκανα… νομιζα τα πιγενε τελεια η εδω σαπια εκκλησια με την εκει σαπια εκκλησια των πληρωμενων δολοφονων! Σίγουρα δεν λες αθεους τους ρωσους! σιγουρα δεν λες αθεους τους ησραηλητες ομοιους σου εβραιους! αρα; Ποιους Λες Άθεους και μαλιστα στην Ελλάδα; Τους ΕΛΛΗΝες που δεν πιστευουν στην εξουσια σου μήπως; Δεν λεω! ειναι και πολλοι οι εβραιοι στην Ελλαδα που το παιζουν χριστιανοι αλλα μονο με μια ταμπελα της οποιας εκκλησιας. Αλλα ως γνωστων φυσικά πάλι δεν εννοεις αυτους αφου σιγουρα σε καποιου τετοιου εβραιου τον καφενε θα αραζεις και συ οπως οι περισοτεροι τραγοπαπες της περιοχης μου. Πολλοι μαλιστα απο αυτους πινουν και τα ουισκακια τους παρεα με κατι σουβλαρες πανω απο 150 γρ το καθε ενα ! στο θεμα μας. αρα αφου δεν λες όλους τους παραπάνω που δυσικα αποτελουν και την πηγη της σαπιας και νοθευμενης εξουσιας σου ποιοι αλλοι μας έμειναν; Α ναι, ρε! Ξερεις εσυ μητροπολιτη της χαλιμας.! Αυτοι οι ξεβρακωτοι. Που χάλασαν τις φιλικες σας σχεσεις με τους τουρκους καποτε. αυτους τους τουρκους που οι πασαδες τους ειτο εβραιοι. Μας Έμειναν οι Χαζοί οι Έλληνες. Αυτοι που δεν πιστευουν στον σαπιο εβραιο θεο σου και απ οτι ακουσα και μαθενω, τις περιτομες του. Αλήθεια μητροπολίτη! Εσυ έκανες περιτομη για να ακουμπισης την θεση εξουσιας που σου εδωσαν τα φιδια οι φιλοι σου που τους κουβαλας και στους ναους τους εκτος ως ανθρωπους αλλα και ως ειδωλα στα σκυπτρα σου; Τώρα πως θα αντιδράσουν οι λοιπα ακόλουθοι της εκκλησιας και του μητροπολιτη εδω μεσα ειναι ενα θεμα που οχι απλα δεν με ενδιαφερει αλλα ψαχνω και αφορμη. ετσι για συζητηση. να μαθω. η καλειτερα να δω εαν τα εμαθα απο συνομιλικο μου σωστα. Και αν τα ανεπτηξα οσα μπορεσα. σωστα.

    και να ανταποδώσω και εγώ με την σειρά μου στο “αγαπητω”! [χαχαχαχα] αυτο φυδυ η και τραγο τις ευχες μου.

    1 Χρονια πολλα μητροπολίτη. Πάνω απ όλα όμως καλά γιατι στο τελος μετραει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα.

    2. ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ παπα και ΌΧΙ ο ιησους σας. Και αν Ανεστη τραγοπαπα να φοβασαι γιατι Ισος + να Γ|-|Ρ|-|Σ-ΕΙ.

    Και επειδη απο το σπουδαγμα σας ολοι εσεις ησαστε δολοπλοκοι, προπαγανδιστες, ψευτες, απατεωνες, και όλα τα λοιπα που γνωριζεις για την παρτη σου και το συναφη σου
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΣΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΈΤΣΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΘΕΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΙΣΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ. ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΡΦΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝων ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΑΧ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ : ] : )
    Ε, ΝΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΊΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΊ. ” Ε ΤΙ; ΓΙΑ ΠΛΆΚΑ ΑΝΑΣΤΉΘΗΚΕ;”
    εγω προσωπικα δεν γνωριζω εαν αναστηθηκε ή εαν πέθανε. εαν εφηγε με καποιον περιεργο τροπο ή απλα διαλεξε να χαθει απο τους τοτε μπετοβλακες. όμως εαν κερδισε τον θανατο. που εαν κρινω απο το αχτι και το μισος των εβραιων για των καθε Ελληνα τότε πρεπει να τρέμουν και μονο στην ιδέα μιας τέτοιας Αναγέννησης.

    Καλη σου νυχτα μητροπολιτη. μετρα τωρα προβατακια η κωλαρακια όπως συνηθως κανετε στης εβραιοθεολογικες παγκοσμιες σχολες σας.

      1. Κι εσύ; Είσαι Εβραίος; Αν ναι να σε ενημερώσω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε κανέα πρόβλημα με το τι κάνετε εσείς στη χώρα σας!
        Το πρόβλημά μας έγκειται με το ρόλο των ΕΞΙΟΥΔΑΪΣΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι οποίοι ηθελημένα ή άθελα, συνειδητά ή ασυνειδητα, λειτουργούν προδοτικά κατά τις ΕΛΛΑΔΟΣ, των ΕΛΛΗΝΩΝ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
        Μας συμβαίνει σήμερα αυτό που συνέβει σε εσάς του Εβραίους στους μεταγενέστερους Ελληνιστικούς χρόνους!

        Τότε ο λαός σας είχε σχεδόν ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΘΕΙ, ιδιαίτερα η νεολαία σας μιλούσε σχεδόν αποκλειστικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ, μελετούσε κυρίως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, βάπτιζαν τα παιδιά τους με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, θαύμαζαν τους ήρωες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και γενικά σχεδόν θεωρούσαν εαυτούς ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

        Τότε οι ΖΗΛΩΤΕΣ της φυλής σου αποφάσισαν ότι έπρεπε να κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να αντιδράσουν ώστε να σώσουν τη φυλή σας!
        Έτσι επιλέχθησαν οι… ΕΠΤΑ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ (μακκάβ = μαχαίρι), οι οποίοι επιτέθηκαν στην Ελληνική φρουρά των Ιεροσολύμων και την εξόντωσαν!
        Ο Αντ´οχος ο Επιφανής, ο Έλληνας βασιλιάς της εποχής και της περιοχής, της γενιάς των Σελευκιδών, επέστρεψε στην πόλη, διέταξε την σύλληψη των Ζωλωτών και αφού ενώ τους ζήτησε να μετανοήσουν αυτοί αρνήθηκαν, διέταξε την εκτέλεσή τους!

        Ο στόχος τους είχε ήδη επιτευχθεί, αφού η βία σε ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ τους, οδήγησε τον εβραικό λαό σε επανάσταση εναντίον των Ελλήνων, απόρριψη των Ελληνικών δεδομένων και επιστροφή στον (φανατικό) ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ!!!
        Έτσι γλύτωσε ο Ιουδαισμός τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η εξόντωση ενός λαού δεν έρχεται μέσα από την στρατιωτική κατάκτηση, ούτε καν από γενοκτονία, παρά μεσα από ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ – ΨΥΧΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ κατάκτηση και αφφανισμό!

        Ας έρθουμε όμως και στην ΑΝΑΛΟΓΗ κατάσταση που έχει περιέλθει ο δικός μου λαός, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, σήμερα!

        Σήμερα λοιπόν τα αδέλφια μου οι ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ έχουν πεισθεί ότι:

        1. Δεν είναι Έλληνες αλλά χριστιανοί (εννοώντας το εξιουδαισμένο από εσας μόρφωμα που καπέλωσε τον πραγματικό χριστιανισμό)

        2. Ότι οι πρόγονοί τους ήραν ανώμαλοι (θεμιστοκλής, Μιλτιάδης, Περικλής, Φίλιππος, Λεωνίδας, Επαμεινώντας και όλοι οι άλλοι διάσημοι αλλά και καθημερινοί που θαυμάζονται από όλη την υφήλιο)

        3. Ότι οι πραγματικοί ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ τους είναι οι Αβραάμ, Ισαάκ, Σάρα και όλοι οι δικοί σου πρόγονοι!

        4. Θαυμάζουν ως ήρωες αυτούς της δικής σας ιστορίας, όπως τον Δαυίδ, τον Σαμψών, τον Νώε, τον Μπεν Χουρ και άλλους Εβραίους.

        5. Δέχονται ως κάτι φυσιολογικό το να ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΑΙ το ΕΘΝΙΚΟ τους όνομα μέσα στα ιερά χώματα της πατρίδα τους και μαζί με αυτό και η ελληνική γραμματεία, η ελληνική ιστορία, οι Έλληνες πρόγονοί τους.

        6. Πίστεψαν και δέχονται πλέον ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί θεωρούν εαυτούς μπάσταρδους, πιστεύοντας ότι οι Ελληνιδες πρόγονοί τους πηδήχτηκαν με ΟΛΕΣ τις φυλές που πέρασαν από εδώ, με συνεπεια σήμερα να μην υπάρχει Έλληνας σε αυτόν τον τόπο!

        7. Εδώ και αιώνες τους επιβλήθηκε αρχικά αλλά σήμερα το δέχονται ως κάτι λογικό, να… ΜΗΝ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, παρά με Εβραικά ή εβραιογεννή!

        8. Αποδέχθηκαν το να θεωρείται το ΕΘΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ τους, το ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΗΝ ως ύβρις που υποδηλώνει θρησκευτικό ειδωλολατρικό προσδιορισμό!

        9. Δέχθηκαν να μην τους αποκαλεί κανείς με το ΕΘΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ τους, αλλά ως Ρωμιούς – Ρωμαίους (εσωτερική χρήση) ή Γραικία (Greece) – Γραικοί (Greeks) με εξαίρεση σε όλο τον πλανήτη μόνο τους Νορβηγούς που τους προσφωνούν HELLAS (και μόνο η εθνική μπάσκετ χρησιμοποιεί το HELLAS).

        10. Δέχθηκαν τους εκπροσώπους σας στην Ελλάδα, το ΙΕΡΑΤΕΙΟ της ΙΟΥΔΑΙΟ-(δήθεν)ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ εκκλησιάς – ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ του ΔΟΓΜΑΤΟΣ, να τοποθετήσει γιορτή στην
        1 Ιανουαρίου, που να ΕΟΡΤΑΖΕΙ(;;;) το ότι ο ΘΕΟΣ που ενσαρκώθηκε στη γη έκανε… ΠΕΡΙΤΟΜΗ (!!!) (και να έκανε ποιός ο λόγος εορτασμού από τους Έλληνες;) για να αποδεικνύεται ότι… Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ (ενώ ο Θεός είναι όλης της ΠΛΑΣΗΣ – ΚΤΙΣΗΣ)!!!
        Σκέψου ότι ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ έχει ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, κάνει δηλαδή ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ μεταξύ των παιδιών του!
        ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

        Σκέψου τέλος, ότι ακόμη και τους ΗΡΩΕΣ σου τους Μακκαβαίους, τους ΤΙΜΟΥΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ τη 1η Αυγούστου, γιατί σας “έσωσαν” από τον… ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!! Ψυχοπαθολογία ψυχιατρικού περιστατικού – ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ, ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ!

        Για όλο αυτό που συμβαίνει στο λαό μου σήμερα (όπως στον δικό σου τότε) δεν ευθύνεστε τόσο εσείς (τη δουλειά σας κάνετε, όπως τότε εμείς σε εσάς), όσο οι εκπρόσωποί σας στην χώρα μας, στην ΕΛΛΑΣ, που δεν είναι άλλοι από το ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ (ελπίζουμε στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ από τους ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ), που επιβάλλει ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και προωθεί τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!

        “Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ”

        αντίστοιχα……

        “Τα του Ιουδαϊσμού τω Ιουδαϊσμώ και τα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ τω ΕΛΛΗΝΙΣΜΩ”

        Εσείς τότε τα καταφέρατε και μας ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΤΕ και πίστεψέ με θα κάνουμε τα πάντα σήμερα για να σας ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και εμείς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!
        Όταν χωρίσουμε τελειωτικά τα… τσανάκια μας, τότε ίσως μπορέσουμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά στον πλανήτη και ίσως σε αγαστή συνεργασία, με τον καθένα στο χώρο του όμως!

        Υ.Γ.: Πολύ ιδιαίτερο αυτό που κάνατε με τον Χριστό! Ενσαρκώθηκε σε εσάς, στον τόπο σας ώστε να σας αλλάξει!
        Να καταργήσει τις ιστορικές σας γραφές που απέπνεαν μίσος για την ανθρωπότητα (ίσως όχι άδικα μια και τραβήξατε πολλά από πολλούς λαούς) με ΘΕΪΚΟ ΛΟΓΟ, κυνήγησε τους ιεράρχες σας, κατηγόρησε τον τιμωρό θεό σας τον Γιαχβέ, σας είπε ότι θα σας γκρεμίσει τον ναό και θα τον ξαναχτίσει, εννοώντας ότι θα αλκάξει την νοοτροπία σας, προσπάθησε να επαναφέρει την νεολαία σας στην προ Μακκαβαίων εποχή, να την επανεντάξει στη μελέτη του πνεύματος, της εξέλιξης, της αρχαίας γραμματείας και παιδείας!!!

        Εσείς που είχατε κάνει τόσο κόπο ώστε να απαλλαγείτε από τον Ελληνισμό Τον αντιμετωπίσατε σαν κίνδυνο πολιτισμικού, θεολογικού και ψυχοπνευματικού ΑΦΑΝΙΣΜΟΎ σας και παρόλο που δεν σήκωσε εναντίον σας ούτε το μικρό του δάχτυλο, εσείς βάλατε τους Ρωμαίους να τον συλλάβουν, τον δικάσατε, τον βασανίσατε και τον σταυρώσατε!!!

        Το τρομερό επίτευγμά σας και η φοβερή ικανότητά σας όμως ήταν αυτό που κάνατε μετά!
        Εξαφανίσατε τα πραγματικά Του ίχνη, αποκρύψατε την πραγματική Του διδασκαλία και αλλοιώσατε τα ιστορικά δεδομένα του βίου Του!

        Κατόπιν και όταν τελικά παρεισφρήσατε στην παγκόσμια εξουσια (ιουδαϊκό θεοκρατικό ΠΟΥΣΤΟ -(δήθεν)ΒΥΖΑΝΤΙΟ) και από τότε δεν την αφήσατε ποτέ, επιβάλλατε στην ανθρωπότητα:

        1). Ο Χριστός ήταν Εβραίος, από το σπέρμα του Δαυίδ, είχε περιτομή και ήρθε να επικυρώσει τις Παλιές Γραφές και να “προσθέσει” τις… Καινές!

        2). Μετά από κάποιους αιώνες φτιάξατε ΔΟΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ πάνω στο όνομά Του, με ΙΕΡΑΡΧΙΑ, με αφέντες (υψηλόβαθμοι) και… δούλους (χαμηλόβαθμοι)

        3). Αφού τελειώσατε με τις δομές, οργανώσατε ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ, ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ όλες τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ που βρήκατε (ήταν εναντίον σας) και τις ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΑΤΕ με αυτές που ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ, αφού είπατε ψέματα ότι απλώς τις,,, βρήκατε όλες και σαν… “φωτισμένοι” οι… “πατέρες” που ΕΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ, απλώς ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ τις ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ σας (ενώ ουσιστικά ο μόνος ρόλος – στόχος τους ήταν να εξαφανίσουν τις αληθινές!)

        Αμέσως μετά ήταν η ώρα να ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΕΜΜΕΣΑ το ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ (Ελληνισμό) αφού πρώτα το εκδικηθείτε, μέσω κατακτήσεων, γενοκτονιών, πνευματικού σκοταδισμού και ψυχικού βιασμού!!!

        Καταστρέψατε την ελληνική γραμματεία που μεσω της παιδείας μπορούσε να αφυπνήσει την ανθρωπότητα, απαγορεύσατε οτιδήποτε θύμιζε Ελλάδα ώστε να αποφύγετε αυτούς που θα έψαχναν να τη βρουν μόνοι τους, εβραιοποιήσατε τον ΘΕΟ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (αφού τον στιγματίσατε και τον απαγορεύσατε) και μετά ήταν πανεύκολο
        να ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΕΤΕ σχεδόν όλη τη γη, κατακτώντας την μέσω του Δυτικού Πολιτισμου!

        Καλά κάνατε για εσάς, αλλά μην περιμένεις να το επιτρέψω εγώ και οι υπόλοιποι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να συνεχίσει να συμβαίνει στην ΠΑΤΡΙΔΑ, στον ΛΑΟ και στο ΕΘΝΟΣ μας!!!

        Θα σε/σας δω στη ΜΑΧΗ (ψυχοπνευματική)!!!

        ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

        1. Οι Ιουδαιοι ηταν οι μονοι που αρνηθηκαν να εξελληνιστουν κατα την Ελληνιστικη περιοδο,σε αντιθεση με τις αλλες εθνοτητες που με δικη τους βουληση,προθυμα εξελληνιζονταν η μια μετα την αλλη.Μονο οταν εμφανιστηκε στο προσκυνιο καποιος εξελληνισμενος Ιουδαιος,ο οποιος μαλιστα αλλαξε το ονομα του στο ελληνικο Ιασονας,και ηγηθηκε κινηματος κυριως στην νεολαια,επηλθε ο εξελληνισμος.Ο Ιασονας ιδρυσε σχολια,γυμναστηρια,ελληνικους ναους και μετετρεψε το ναο του Σωλομοντος σε ναο του Ολυμπιου Διος.Ο Αντιοχος τοτε αναγνωρισε την σπουδαια προσπαθεια του Ιασονα και του εδωσε την ευνοια του.Η κατασταση δυστυχως δεν κρατησε πολυ διοτι οι Μακαβαιοι,εκμεταλευομενοι καποιες εμφυλιες διενεξεις αναμεσα σε Ελληνες βασιλιαδες,εξεγερθηκαν και κατεπνιξαν το ελληνιστικο κινημα του Ιασονος.

          1. Αθανάσιε, ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙ μόνο ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΉΣ ο οποίος είναι ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ, ο ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΣ μόνο ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ γιατί είναι ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ!
            Τώρα θα μου πεις ποια η διαφορά και η αξία για διόρθωση!
            Θα σου πω NLP = Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός!
            Παίζει κάποιο ρόλο!

          2. ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΞΑΝΓΙΝΕΣΕ 100% ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ 100% ΤΟΝ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ (ΙΗΣΟΥΣ = Ο ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΩΖΕΙ)
            ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΥ Ή M.R.A. ΜUNDANA RELIGIO ADUNATA ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗ ΝΕΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥ “ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ” ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑΣ – ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΗΛΙΑΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΕ 200.000.000 ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ + ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟ-ΦΥΛΗ.
            ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
            ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ – ΤΖΕΗΝΤ Ή ΤΖΕΝΤΑΪ Ή ΣΕΝΤΑΪ, ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΣΕΝΤΑΪ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ – ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ “ΑΠΩ ΙΩΝΙΑΣ”!!!
            ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΑΣΚΑΝΙΟΥΣ/ΑΣΚΕΝΑΖΕΙΜ) ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ – ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

          3. ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΣΕ ΒΛΕΠΩ…

      2. αν επρεπε να λεμε καθε φορα που ανεφερουμε ενα θεμα και ποιοι ειναι απο πισω τοτε 11 στις 10 θα ηταν η λεξη εβραιοι. Αφου ομως το ξεπερασαμε το σημειο αυτο τοτε απο δω και περα οταν απο εμενα θα καους της λεξεις: εκκλησια, πολιτικη, βουλη, ανθελληνες, υποκριτες, δημοσια εργα καθως και παιδια, τραπεζες, στοες, ομαδες στοων κτλ τοτε λοιπον να ξερεις πως εγω ολους αυτους τους θεωρω υποκαταστημα των εβραιων, καλα; ξερω. ειναι πολυ ενοχλητικο να σου λενε για τις ριζες σου ολη την ωρα ποσο σαπιες ειναι. ρωτα και εμενα που ακουω πολυ συχνα πως οι αρχαιοι Ελλην ηταν αδερφες! Μαλάκες ήταν οχι αδερφες. μαλακες γιατι δεν θελανε να βλαψουν την ανθρωποτητα. γιατι αυτοι οι μαλακες πιστευαν πως η τοτε ανθρωποτητα ηταν διευθαρμενη απο τους… [οβριους ειναι σωστο;] και τωρα με αγκαλιτσα τρενακι ολα τα σαβουρια μαζι ηρθαν-ηταν εδω να μας πουνε και τι θα κανουμε τα χωματα μας. ποια χωματα μας δηλαδη που πετρα δεν εμεινε. Λίιιγο ακομη υπομονη. που θα παει θα φανουν τα λαθη. και τοτε φίλε μου. να ξερεις πως ετσι οπως εγιναν τα πραγματα στο σημερα ο Κολοκοτρώνης και Ολοι Αυτοι που στο παρελθον τεντωναν το ειδος αυτο καθως και τους ακολουθητες τους θα ειναι αβοηθητοι 🙂 Βλέπεις! τα πραγματα τρεχουν ολο και πιο γρηγορα 🙂 τα λαθη των ψηφων πλεον πονανε. τα οπλα τους ειναι στους δρομους. οι μαζικες θανατικες επιχηρισεις πολλαπλασιαζονται. τα πλοια και τα βαπορια στηνοντε. το χρημα που σας εδωσαν χανετε 🙂 και αλλα πολλα που ο καθε ενας το βλεπει οπως νομιζει.
        αλλοι νομιζουν πως υπερησχυουν και κερδιζουν ελεγχο. και αλλοι λενε πως ειναι ενα αναγκαιο κακο που κλεινει τον κυκλο του που ανοιξε μεσα σε πολλους προηγουμενους πριν απο 279 χρονια.

        οσο για τους εβραιους δεν ειναι οτι υπαρχουν πολλοι. ειναι οτι κανουν πολλους οτι γουσταρουν. ετσι και αλλιως σαν ειδος κοτες ειναι. οπως παντα. παλι αλλους θα βαλουν να πολεμησουν γι αυτους. Προσεχε μην ειναι τα παιδια σου. HAVE A NICE DAY

    1. Θα σου απαντησω αριθμητικα αλλα επειδη δεν τα παω καλα με αριθμογιες και παρομοιες παπαριες θα δωσω την απαντηση μου ολη με την αριθμηση τπυ ενα ασχετα αν κανεις ωρες να την καταλαβεις και να δεις την αληθεια που αυτη κρυβεται στα λογια του Χριστου μονο. Οπως λεγεται και ο αγιος φοβερα θελει. Ο αθεος ομως τι θελει για να καταλαβει τι του γινεται;. Μηπως ενα θαυμα να του σαπισει κανα χερακι για να γινει παραδειγμα προς μιμηση και επιστροφη των χαμενων στην πιστη των ελληνων;.
      Οπως και να εχει θα συνωστισω την απαντηση μου οπως σου ειπα σε μια και ευχομαι οχι μονο να την αποδεχθεις, γιατι αυτο ειναι δυσκολο, αλλα να σκεφτεις τι χανεις οταν ζεις στο κενο.
      Σου απανταω με αυξων αριθμο ενα.
      1.Αν εισαι καλα στα μυαλα σου τοτε να επισκεφτεις εναν παπα μηπως εχεις σατανιστει, και στο λεει αυτος που εχει ολη την γνωση την οποια ελαβε θαυματουργα απο τους αγγελους.

      1. ναι ναι αρχι 🙂 εχεις δικιο και γελαω και ποναω :).

        τον περιμενω τον παπα ακομη απο περισι 🙂 και εαν εχει τα μουτρα να μου απαντηση ο καθε παπας σου να εισαι σιγουρος πως θα σου στειλω και τον ηχο:) αλλα πρωτα πριν ερθει θα του ζητησω να μου φερει και κανενα πορνο απο αυτα που γυρνανε στο αγιο ορος. ή κανενα όπλο για να αυτοκτονιση. ίσως και καμια φουντα. απο αυτες τις καλα επεξεργασμενες !!! καταλαβες -δι;

        1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡAΔΑ ΣΟΥ..ΤΟ ARXI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΧΗ .ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΦΙΟ ΚΕΦΑΛΙ.
          ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ?.
          ΣΥΝΕΛΘΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.

          1. Ο/Η ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ. λέει:

            Έτσι λες εσύ. Έτσι με κρίνεις από τα απρόσωπα σχόλια μου. καταλαβες και ποιος είμαι, έ; επειδή όμως κάνεις τραγικό λάθος και αναφέρεις την αριθμολογία σε ένα σχόλιο που όχι απλά δεν εχει καμια σχεση με την αριθμο λογια αλλα δεν την γνωριζω κιολας και να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει πως συνενοουντε καποιοι μεσα απο τους αριθμους, πραγμα που τους κανει ΜΗ ξεκαθαρους, αρα κρυβοντε. σου ειπα ξερα και απλα πολλες φορες κιολας πως βλεπω εγω τα πραγματα.

            ΕΚΚΛΗΣΙΑ = εβραιοι
            ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ = εβραιοι
            ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ = εβραιοι
            ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ = εβραιοι
            ΨΗΦΟΣ-ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ = εβραιοι
            ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ = εβραιοι
            ΣΥΣΤΗΜΑ = εβραιοι
            ΝΟΜΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ = εβραιοι
            ΣΥΝΤΑΓΜΑ = εβραιοι
            ΗΘΟΙ ΕΘΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΡΑΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ = εβραιοι

            ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΜΑΙ.
            ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
            ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ θεο ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΙΜΑ, ΣΦΑΓΗ, ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

            Υ.Γ.
            ΑΝΤΙ ΥΗΣΟΥΗΤΗΣ ΝΑΙ. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΙΖΟΜΑΙ.

            ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ;

            ΑΡΧΙ-

            ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ.

  18. ταπε χοντρα ο γεροντας κι φρικαραν οι ανθρωποι κακος κι αυτος καταραστικε αστοχο μα εχει δικαιο σε αυτα που λεει ο τυπος που εχουν σα υπουργο παιδιας ειναι για τα πανιγυρια

    1. Μόνο για τα πανηγύρια;Όρθιος κοιμάται ο επικίνδυνος ηλίθιος διορισμένος Μασόνος κυριολεκτικά.
      Όσο είναι μάλιστα αυτός άλλο τόσο είναι και ο Πρωθυπουργός που τον διόρισε και είναι ευτυχισμένος με το “εργο” του.
      Πρώτη φορά αριστερά και γρήγορα απολαμβάνουμε τους καρπούς των ιδεολογιών τους.Μάθαμε και τι θα πέι αριστερά.
      Σειρά έχει και η ΧΑ και θα κλείσει το κασέ με την διάλυση της χώρας οσονούπω.Δεν μαθαίνουμε δυστυχώς απο τα λάθη μας και όσο και να προσπαθούνε να πολεμήσουν τον Χριστό άπατο πάει.Πάλι μόνοι τους οι εχθροί του θα αλληλοεξοντωθούνε στο παραλήρημα τους.
      Χριστός Ανέστη-Αληθώς Ανέστη.
      Αγάπη και Ομόνοια Συννέληνες.Πρώτα Έλληνες και μετά ότι θέλει ας πιστέυει ο καθένας.Κουμάντο στην πίστη του καθενός δεν μπορεί να κάνει και δεν έχει δικαίωμα κανένας.

  19. Χριστός και μπούργκα δεν πάμε μαζί.
    Όπως Ελλάδα και Τουρκία και Ισραήλ.

    Παπάς και “σκότωσε να έχεις 72 παρθένες για της πούτσ@ς σου την χαρά”…. θεός δεν υπάρχει.
    Όπως Χριστός και σκλαβιά δεν υφίσταται…
    Όπως… Σιών και Ελλάδα δεν υπάρχει…
    Έτσι και τσαρλατάνοι ψευτοδεσπότες βασιλείς…
    Δεν έχουν κανένα αξίωμα να μιλάνε για Χριστό και Ελλάδα.

    Έτσι και η Αγία Ορθόδοξη Ελλάδα….
    Φτύνω στα μούτρα τον θεό σου κίναιδε εβραίε κανίβαλε παπά που προσκυνάς αντί τον Χριστό… αυτήν την πόρνη του ισραήλ στην Ελλάδα Εκκλησία….
    Σε φτύνω κατάμουτρα εσένα χριστιανέ που αγαπάς τον Θεό του ψευδοκράτους των Αθηνών και των παιδεραστών κανιβάλων εβραίων την των Ελλήνων γενοκτονία.

    Θάνατος ο καρπός της βασιλείας σας.
    Θάνατο και η αιωνία ψυχή σας θα λάβει.
    Όλοι εσείς που φθονήσατε τον Ελληνισμό.
    Αμήν.

    Ιωάννης λεοντας ο σοφος

    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ π. ΙΓΝΑΤΙΕ!!!

      ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ:
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!
      Χριστός και μπούργκα δεν πάμε μαζί.
      Όπως Ελλάδα και Τουρκία και Ισραήλ.

      Παπάς και “σκότωσε να έχεις 72 παρθένες για της πούτσ@ς σου την χαρά”…. θεός δεν υπάρχει.
      Όπως Χριστός και σκλαβιά δεν υφίσταται…
      Όπως… Σιών και Ελλάδα δεν υπάρχει…
      Έτσι και τσαρλατάνοι ψευτοδεσπότες βασιλείς…
      Δεν έχουν κανένα αξίωμα να μιλάνε για Χριστό και Ελλάδα.

      Έτσι και η Αγία Ορθόδοξη Ελλάδα….
      Φτύνω στα μούτρα τον θεό σου κίναιδε εβραίε κανίβαλε παπά που προσκυνάς αντί τον Χριστό… αυτήν την πόρνη του ισραήλ στην Ελλάδα Εκκλησία….
      Σε φτύνω κατάμουτρα εσένα χριστιανέ που αγαπάς τον Θεό του ψευδοκράτους των Αθηνών και των παιδεραστών κανιβάλων εβραίων την των Ελλήνων γενοκτονία.

      Θάνατος ο καρπός της βασιλείας σας.
      Θάνατο και η αιωνία ψυχή σας θα λάβει.
      Όλοι εσείς που φθονήσατε τον Ελληνισμό.
      Αμήν.

      Ιωάννης λεοντας σοφος

  20. πολυ καλα εκανε ο αμβροσιος και τους τα εχωσε να αγιασει το στομα του γιατι λεει παντα αληθειες εστω και με ακομψο τροπο ο αμβροσιος ειναι πιστος χριστιανος και μεγαλος πατρωτης οσο για τους αθεους και τους λοβοτομημενους ψευτοχριστιανους που τον κατηγορουν και ζητουν οι υποκριτες να ξηλωθει ας πιουν μπολικο ξυδακι αν δεν αντεχουν εναν μη συνιθισμενο ριζοσπαστη ιερομενο να καυτιριαζει τα κακως κειμενα αμβροσιε συνεχισε να τα χωνεις ασταματιτα μην μασας γιατι ο ελληνικος λαος ειναι μαζι σου

  21. Ρε ξεφτυλισμνενα αρρωστακια του Αντιχριστου ο Ιησους η μητερα του και οι αποστολοι ηρθαν απο την Ιουδαια στο υπανθρωπινο Ελληνορωμαικο βρωμομπουρδελο με τους ανωμαλους παιδεραστες το οποιο σφαγιασε πριν και μετα το Βυζαντικο εκατομμυρια χριστιανους μαρτυρες, οι οποιοι θυσιαστηκαν για ενα πιο ανθρωπινο κοσμο και η αντιχριστη πουτανα των αρρωστημενων αρχαιοσαυρων που ειναι ξεκαθαρα ενα παραγογο μαυρης μαγειας προσπαθει να επαναλαβει αυτο το εγκλημα για να ταισει καποια αρρωστημενα βρωμομαλακιστηρια που εχουν χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα και τα λογικα τους με το προσχημα του διεφθαρμενου παπδαριου το οποιο και ενδυναμωνουν μεσα απο την ΑΝΕΦ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ τους και μεσα απο το ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ και ΑΝΕΦ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΨΕΜΑ που απευθυενται σε ηλιθιες ψυχωτικες σκατοσαυρες που τους εχουν φυτεψει οι δαιμονες ΣΚΑΤΑ μεσα στον αρρωστημενο τους σαυροκεφαλι.

    Η μονη διεξοδος απο αυτη την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ειναι Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και ο ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ απο αυτον λογος, ειτε προερχεται απο τους παπαδες ειτε απο τους αρχαιοβλακες που προσπαθουν να σας εγκλωβισουν στο παρεθον εχει σαν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ να σας ΚΑΤΣΤΡΕΨΕΙ και εσας και το νεοελληνικο εθνος. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δρομος προς τον Ελληνοχριστιανισμο ειναι μεσα απο την αναγωγγη της πιστης σε γνωση και την γεφυτωση του θεολογικου χασματος και οτιδηποτε αλλο ουτε χριστιανισμος, ειναι ουτε Ελληνισμος.

    Η Ελληνικη παραδοση ηταν ενα μειγμα απο ανατολικες παραδοσεις και αυτος που ισχυριζεται το αντιθετο ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που σπερνει την τεχνητη πολωση και ο μονος Χριστος που θα δει ειναι αυτος που θα τον ΚΑΨΕΙ.

  22. Μικρές διορθώσεις.

    Ρε ξεφτιλισμένα αρρωστάκια του Αντίχριστου ο Ιησούς η μητέρα του και οι απόστολοι ήρθαν από την Ιουδαία στο υπανθρώπινο Ελληνορωμαϊκό βρωμομπουρδέλο με τους ανώμαλους παιδεραστές, το οποίο σφαγίασε πριν και μετά το Βυζάντιο εκατομμύρια χριστιανούς μάρτυρες, οι οποίοι θυσιάστηκαν για ένα πιο ανθρώπινο κόσμο και η αντίχριστη πουτάνα των αρρωστημένων αρχαιόσαυρων που είναι ξεκάθαρα ένα παράγωγο μαύρης μαγείας, προσπαθεί να επαναλάβει αυτο το έγκλημα για να ταΐσει κάποια αρρωστημένα βρωμομαλακιστήρια που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και τα λογικά τους με το πρόσχημα του διεφθαρμένου παπαδαριού, το οποίο και ενδυναμώνουν μέσα από την ΑΝΕΦ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ τους και μέσα από το ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ και ΑΝΕΦ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΨΕΜΑ που απευθύνεται σε ηλίθιες ψυχωτικές σκατόσαυρες που τους έχουν φυτέψει οι δαίμονες ΣΚΑΤΑ μέσα στο αρρωστημένο τους σαυροκεφάλι.

    Η μόνη διέξοδος από αυτή την ΑΡΡΩΣΤΙΑ είναι Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και ο ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ από αυτόν λόγος, είτε προέρχεται από τους παπάδες, είτε από τους αρχαιόβλακες που προσπαθούν να σας εγκλωβίσουν στο παρελθόν, έχει σαν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ να σας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ και εσάς και το νεοελληνικό έθνος.

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δρόμος προς τον Ελληνοχριστιανισμό είναι μέσα από την αναγωγή της πίστης σε γνώση και την γεφύρωση του θεολογικού χάσματος και οτιδήποτε άλλο, ούτε χριστιανισμός είναι, ούτε Ελληνισμός.

    Η Ελληνική παράδοση ήταν ένα μείγμα από ανατολικές παραδόσεις και αυτός που ισχυρίζεται το αντίθετο είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που σπέρνει την τεχνητή πόλωση και ο μόνος Χριστός που θα δει είναι αυτός που θα τον ΚΑΨΕΙ.

  23. Η ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΥ
    ή
    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ

    (οποαδήποτε ομοιότητα με τη σημερινή ΞΥΛΟΛΑΤΡΕΙΑ του Ιουδαιοχριστιανικού κόσμου…. ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί)

    Μια πέρα για πέρα απίστευτη ιστορία εκτυλίχθητε πριν από περίπου ένα μήνα σε χωριό της Ινδονησίας.
    Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ψαράς της περιοχής μετά την ολική έκλειψη ηλίου, βρήκε σε μια ακτή κοντά στο χωριό του μια όμορφη κούκλα.
    Ο Ινδονήσιος ψαράς πίστεψε από την πρώτη στιγμή πως η μορφή της γυναίκας είναι ένας θεόσταλτος άγγελος διαδίδοντας το μάλιστα στους συγχωριανούς του για το θαύμα που συνέβη, αλλά όπως αποδείχτηκε αργότερα επρόκειτο για μια φουσκωτή κούκλα του σεξ!
    Η είδηση για το «ουράνιο δώρο» διαδόθηκε ταχέως και προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας.
    «Όταν οι αστυνομικοί μας έφτασαν στην περιοχή είδαν ότι ο ‘άγγελος που είχε πέσει από τον ουρανό’ ήταν απλώς μια κούκλα, ένα ερωτικό παιχνίδι» διευκρίνισε ο τοπικός επικεφαλής της αστυνομίας.
    Η κούκλα βρέθηκε από έναν ψαρά τον περασμένο μήνα σε παραλία των νησιών Μπανγκάι της κεντρικής Ινδονησίας, την επομένη μιας έκλειψης ηλίου, με τους χωρικούς να συνδέουν τα δύο γεγονότα.
    Ο ψαράς πήρε τη μισοφουσκωμένη κούκλα στη μητέρα του, στο χωριό Καλουπάπι, η οποία αμέσως τη «φρόντισε», καθώς καθημερινά της άλλαζε ρούχα και τής έβαζε νέα μαντίλα.
    «Υπήρχαν ιστορίες ότι η κούκλα… έκλαιγε όταν εντοπίστηκε» εξήγησε ο αξιωματούχος, διευκρινίζοντας ότι το χωριό είναι απομονωμένο και δεν ξέρει τη  «χρησιμότητα» που έχουν οι φουσκωτές κούκλες.
    Προς απογοήτευση των χωρικών ο «άγγελος» κατασχέθηκε από την αστυνομία.

    ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΠΑΘΑΚΙ ΜΑΖΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ;

  24. Η αρρωστημενη και υπερξεφτυλισμενη αρχαιοσαυρα γυρανει και εδω μεσα και σπερνει την αρρωστια της.

    Λοιπον οι Γνωστικοι οπως και εγω θεωρουσαν οτι ο Ιησους ειναι γιος του Ιωσηφ και ΟΛΕΣ οι θρησκειες φτιαχνονται και με μυθους που παρουσιαζουν μια εσωτερικη αληθεια και αλλωστε ο Χριστιανισμος φτιαχτηκε κυριως απο τους μυθοπλαστες αρχαιους Ελληνες. Η παρθενογενεση επισης ειναι Ελληνικος μυθος.

    Σε σχεση με την καταγωγη του Ιησου απο την βασιλικη οικογενεια του Δαβιδ αυτο ειναι ενα βασικο συστατικο του δογματος που λεει οτι ο Ιησους ειναι ο βασιλεας της Σιων και οτι επι της ουσιας οι Εβραιοι τον σταυρωσαν και προτιμησαν να σωσουν αντι αυτου ενα δολοφονο τον Βαραβα και αυτο βασικα το δογμα θα πληρωναν δισεκατομμυρια και βαλε για να το καταργησουν και αυτο ειναι που πραγματικα γινεται και αυτο ειναι που πραγματικα υπηρετουν οι προδοτικες αρχαιοσαυρες.

    Περα απο ολα αυτα και περα απο τις θρησκευτικες δομες με τις οποιες δεν συμφωνω, το θεμα με την καταγωγη του Ιησου της μητερας του και των αποστολων αλλα και η σχετικη γνωση για τα αγγελικα ταγματα κλπ προερχεται απο την Ιουδαια. Αμα μιλησουμε για αποπαπαδισμο του Χριστιανισμου να το καταλαβω. Αποιουδαισμος δεν υπαρχει σαν ενδεχομενο και ολα αυτα που λεει αυτος ο χυδαιος μαλακας δεν βγαζουν κανενα νοημα.

    Αυτο που επι της ουσιας προτεινει αυτο το σιχαμερο υποκειμενο ειναι αρχικα την καταργηση του Ιησου και ολοκληρης την πνευματικης παραδοσης του εθνους τα τελευταια 2000 χρονια και επισης προτεινει επι της ουσιας την επαναληψη του σφαγιασμου των εκατομμυριων Χριστιανων μαρτυρων που προφανως πεθαναν για το τιποτα, καθως το ολο θεμα Χριστιανισμος ηταν λαθος, καθως θα επρεπε να παραμεινουμε στην πιστη του παιδεραστη Δια και του Διονυσου Αντινοου που ηταν ο παθητικος εραστης του Αδριανου και γενικα ΟΛΑ ηταν καλα με τον αρχαιο ΒΡΩΜΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και το προβλημα φυσικα ηταν τα εκατομμυρια Χριστιανων μαρτυρων που απλα δεν εδωσαν τον κωλο τους στους αρχαιους ανωμαλους και ετσι θα ικανοποιηθει η αρρωστια αυτου του ξεφτυλισμενου και αρρωστημενου σκατομπασταρδου που παριστανει και τον Ελληναρα αλλα και τον Χριστιανο οποτε τον βολευει και βαζει και τον Εωσφορο απο τον κωλο του χωρις να μπορει να προσεγγισει το θεμα.

    Καλο καψιο.

  25. Αυτος ο ξεφτυλισμενος και αρρωστημενος πανιβλακοβλακας εβριζε την μανα μου ο γιος της σαυρας γιατι απλα υποστηριζα αυτο που γνωριζουν ολοι περι της καταγωγης του Ιησου απο την Ιουδαια.

    Μιλαμε για ενα αρρωστημενο ψυχωτικο βρωμοσιχαμα που προσπαθει να σας γαμησει τα μυαλα και να ανοιξει πορτες σε δαιμονες και το θεμα με αυτο το ξεφτυλισμενο ψυχωτικΟ μπασταρδακι που δεν ξερει τι λεει και τι του γινεται, εχει ξεπερασει τα ορια της γελοιοτητας.

    Προσεχε καλα νεοελληνα γιατι η αρρωστια που πανε να σπειρουν οι δαιμονισμενες αντιχριστες αρχαιοσαυρες δεν ειναι καθολου αστειο θεμα και δεν εχει τιποτα να κανει με τους σημερινους παπαδες, που δεν εχουν και τιποτα να κανουν με τον Θεο γενικοτερα.

    Λοιπον αυτη η αρρωστημνεη βρωμιαρα σκατοσαυρα που παριστανει τον ανθρωπο με εβριζε γιατι οι εκπορευσεις του Αρχετυπου επιβαιωνουν την αληθεια του Χριστου και γενικα βριζει το συμπαν και φυσικα και τον Πυθαγορα που διδαξε την Γεματρια στους Ελληνες.

    Με εβριζε λοιπον αυτο το δαιμονισμενο βρωμοσκατο για αυτο:

    THE KING OF THE JEWS = 1110

    1110 = MESSIAH OF THE JEWS

    1110 = KING JESUS REJECTED

    1110 = REJECTED BY HIS OWN

    1110 = THE BETHLEHEM MESSIAH

    1110 = TRUE MESSIAH OF GOD

    1110 = GOD’S ONLY MESSIAH

    1110 = CHRIST, THE LAMB OF GOD

    1110 = THE SAVIOUR OF GOD

    1110 = THE MESSIAH FROM GOD

    1110 = ANOINTED OF THE LORD

    1110 = MESSIAH NAMED JESUS

    1110 = BEARER OF OUR SINS

    1110 = A SHEPHERD OF THE FLOCK

    1110 = LORD AND KING OF HEAVEN

    1110 = ROD IN HIS RIGHT HAND

    1110 = THE SACRIFICED LAMB OF GOD

    1110 = THE MESSIAH CRUCIFIED

    1110 = HE DIED ON BEHALF OF MANKIND

    1110 = A LAMB SACRIFICED FOR US

    1110 = A SACRIFICE FOR ALL TIME

    1110 = PRICE OF SALVATION

    1110 = THE ULTIMATE PRICE

    1110 = RESURRECTED LORD

    1110 = VICTOR OVER DEATH

    1110 = VICTORIOUS ONE

    1110 = THE TRIUMPH OF GOD

    1110 = HE WHOM IS GLORIFIED

    1110 = HAIL THE KING OF KINGS

    1110 = PRAISE TO THE LORD

    1110 = THE POWER OF LOVE

    1110 = LOVE THY NEIGHBOR

    1110 = OUR FATHER’S LOVE

    1110 = THE LOVE OF CHRIST

    1110 = SUN LIGHT OF LOVE

    1110 = THE HEALING OF THE SICK

    1110 = GOD’S MESSIAH SAVES

    1110 = REPENT AND BE BORN AGAIN

    1110 = OBEY THE DIVINE SELF

    1110 = HAVE FAITH IN THE LORD

    1110 = AN ETERNAL GIFT OF LIFE

    1110 = A SALVATION BY FAITH

    1110 = A REMISSION OF SIN

    1110 = SAVED BY THE GOSPEL

    1110 = SAVED BY THE CROSS

    1110 = SAVED BY JESUS NAME

    1110 = FREEDOM FROM ALL SIN

    1110 = UNCHANGING TRUTH

    1110 = THE ETERNAL CHRIST

    1110 = THE LIGHT FOR ALL MEN

    1110 = WONDROUS LIGHT

    1110 = OMNIPRESENT BEING

    1110 = PERFECT DIVINITY

    1110 = FORETOLD BY THE BIBLE

    1110 = GOD’S TESTIMONY

    1110 = HOLY BOOK OF THE LAMB

    1110 = HOLINESS OF THE BIBLE

    1110 = HOLY BIBLE OF THE KING

    1110 = BOOK OF REVELATION

    1110 = JUDGEMENT WARNING

    1110 = SATAN AND HELL ARE DEFEATED

    1110 = SET FREE FROM SATAN

    1110 = HELL IS VANQUISHED

    1110 = THE VEIL BEING TORN

    1110 = THUNDER OF JESUS

    1110 = RESET THE MATRIX

    1110 = THE WRATH OF THE LAMB

    1110 = HE WILL BURN YOU

    Λοιπον υπαρχει καποιος Χριστιανος που θα ειχε λογο να διαφωνησει με αυτη την εκπορευση του Αρχετυπου η μηπως υπαρχει καποιος μαθητης η εστω φιλος του Πυθαγορα που θα μπορουσε οχι μονο να αγνοησει αυτη την εκπορευση αλλα και να την ειρωνευεται για να ταισει την αρρωστια του;

    Σε σχεση με την Γεματρια εδω:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Gematria

    Για επαληθευση εδω:

    http://www.gematrix.org

    Αυτος ο αρρωστημενος βρωμομπασταρδος ειρωνευεται και προσπαθει να καταργησει οτιδηποτε εχει σχεση με την εσωτερικη παραδοση του Χριστιανισμου και ο μοναδικος λογος που το κανει αυτο περα απο το παπαδαριο με το οποιο εχω και εγω καθολικη διαφωνια, ειναι για να ταισει την δαιμονικη ΑΡΡΩΣΤΙΑ του.

    Ο τυπος ειναι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ και ΜΑΝΙΑΚΟΣ και αμα γινει τιποτα και κατεβει κατω ο Χριστος για τον οποιο εχει και το θρασος να μιλαει, ειναι ο πρωτος που θα χεστει. Αμα πραγματικα πιστευετε οτι αυτο το χυδαιο σαυροπουτανοσπερμα ειναι φιλος των Χριστιανων και του Χριστου εχετε κανει ενα τεραστιο λαθος, το οποιο μπορει να αποβει και μοιραιο.

  26. .

    Σε σχέση με την καταγωγή του Ιησού από την βασιλική οικογένεια του Δαβίδ αυτό είναι ένα βασικό συστατικό του δόγματος που λέει ότι ο Ιησούς είναι ο βασιλέας της Σιών και ότι επί της ουσίας οι Εβραίοι τον σταύρωσαν και προτίμησαν να σώσουν αντί αυτού ένα δολοφόνο τον Βαραββά και αυτό βασικά το δόγμα θα πλήρωναν δισεκατομμύρια και βάλε για να το καταργήσουν και αυτό είναι που πραγματικά γίνεται και αυτό είναι που πραγματικά υπηρετούν οι προδοτικές αρχαιόσαυρες που τους έχουν γεμίσει το κεφάλι με σκατά που μοναδικό στόχο έχουν την καταστροφή σας σε όλα τα επίπεδα και στο εγκλωβισμό σας στο παρελθόν μέσα σε μια πλάνη και μέσα σε συγκρουσιακά αδιέξοδα που στρέφονται κατά του Ιησού και του Θεού και όλων των αγίων και όλων των μαρτύρων και τελικά κατά της ανθρωπότητας, καθώς μοναδικός τους στόχος είναι να ανοίξουν πόρτες σε δαίμονες για να εγκλωβίσουν την σκέψη σας μέσα στην τεχνητά κατασκευασμένη αρρώστια τους, μέσα στην οποία ούτε θεοί υπάρχουν, ούτε Χριστός, πάρα μόνο σαύρες και δαιμονικές παραισθήσεις κατευθυνόμενες από μαύρους μάγους που βρίσκονται και πίσω από την εργασία του Αντίχριστου 666 του Φουράκη που λίγο πριν πεθάνει τους αποκάλυψε σε σχέση με αυτή την στημένη και χυδαία απάτη που έχει βλάψει ανεπανόρθωτα το έθνος και είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για προδοσία.

    Πέρα από όλα αυτά και πέρα από τις θρησκευτικές δομές με τις οποίες δεν συμφωνώ, το θέμα με την καταγωγή του Ιησού της μητέρας του και των αποστόλων αλλά και η σχετική γνώση για τα αγγελικά τάγματα κλπ προέρχεται από την Ιουδαία. Άμα μιλήσουμε για αποπαπαδισμό του Χριστιανισμού να το καταλάβω. Αποιουδαϊσμός δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο και όλα αυτά που λέει αυτός ο χυδαίος και άρρωστος πανιβλακομαλάκας δεν βγάζουν κανένα νόημα.

    Αυτό που επί της ουσίας προτείνει αυτό το σιχαμερό υποκείμενο είναι αρχικά την κατάργηση του Ιησού και ολόκληρης την πνευματικής παράδοσης του έθνους τα τελευταία 2000 χρόνια όπως και την κατάργηση του ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ έτσι όπως τον διατάζουν οι δαίμονες που τους μπαίνουν από τον κώλο και επίσης προτείνει επί της ουσίας την επανάληψη του σφαγιασμού των εκατομμυρίων Χριστιανών μαρτύρων που προφανώς πέθαναν για το τίποτα, καθώς το όλο θέμα Ιησούς Χρίστος και Χριστιανισμός ήταν λάθος, καθώς θα έπρεπε να παραμείνουμε στην πίστη του παιδεραστή βρωμοπουστάρα ψευτο-Δια και του Διόνυσου Αντίνοου που ήταν ο παθητικός εραστής του παντοκράτορα Αδριανού και γενικά ΟΛΑ ήταν καλά με το αρχαίο ΒΡΩΜΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και το πρόβλημα φυσικά ήταν τα εκατομμύρια Χριστιανών μαρτύρων που απλά δεν έδωσαν τον κώλο τους στους αρχαίους ανώμαλους της τότε ελίτ και για αυτό πρέπει να σφαγιαστούν και πάλι για να ικανοποιηθεί η δαιμονική αρρώστια αυτού του ξεφτιλισμένου και αρρωστημένου σκατομπάσταρδου που παριστάνει και τον Ελληνάρα αλλά και τον Χριστιανό όποτε τον βολεύει και βάζει και τον Εωσφόρο από τον κώλο του χωρίς να μπορεί να προσεγγίσει το θέμα και γενικά έχει εκφυλίσει το όλο θέμα θεολογία και το έχει μετατρέψει σε ένα νεοναζιστικό παραλήρημα που απευθύνεται σε αρρωστημένα παράσιτα της ύπαρξης με νοημοσύνη κατώτερη της πάπιας.

    Εγώ λοιπόν σας δείχνω τον δρόμο του ΜΕΣΑ και του πως θα γεφυρωθεί η θεολογική απόσταση καθώς επί της ουσίας τόσο η Ελληνική παράδοση όσο και η Εβραϊκή προέρχονται από την ίδια μήτρα, που θα μπορούσε να γεννήσει και τον Έλληνα Χριστό ο οποίος θα μπορούσε και να καταργήσει τις γραφές και συνεπώς και το αντίχριστο παπαδαριό και όχι μόνο την Π.Δ μέσα από την ΠΛΗΡΩΣΗ τους.

    Θα μπορούσε λοιπόν για παράδειγμα ο Ελληνας Χριστός να προέλθει από την μήτρα των Ελοχιμ (THE ELOHIM WOMB = 888 = DIVINE MATRIX) που ειναι οι Ελ του Φοινικικου πανθεου και οι Ανουννακι και οι Ολύμπιοι που είναι οι ΝΕΟΤΕΡΕΣ τους εκδόσεις. Εγώ σας δείχνω τον πραγματικό δρόμο των αρχαίων μυστηρίων και σας εξηγώ και πως θα απαλλαγούμε από το αντίχριστο παπαδαριό χωρίς φυσικά να είναι απαραίτητο να καταργηθεί η εκκλησία του Κυρίου και αυτή η σύναξη πνευμάτων που προστατεύει τους προγονούς μας τα τελευταία 2000 χρόνια από αυτές τις δαιμονικές συχνότητες που αυτό το σιχαμερό βδέλυγμα προσπαθεί να σας χώσει από τον κώλο.

    Εγώ σας δείχνω τον πραγματικά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ενάντια στις μεθοδεύσεις των απατεώνων που προσπαθούν να σας καταστρέψουν εκμεταλλευόμενοι την βλακεία και την ματαιοδοξία σας.

    Εγώ σας δείχνω τον δρόμο του Έλληνα Χριστού 888 μέσα από τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και την δικαίωση της πίστης του κοσμάκη και των θυσιών που έγιναν για ένα πιο ανθρώπινο κόσμο και αυτό το βρομερό και χυδαίο σίχαμα προσπαθεί να σας βάλει από τον κώλο το πνεύμα του Αντίχριστου 666 της ελίτ που προσπαθεί να σας καθυποτάξει και να σας αφανίσει.

    Εγώ λοιπόν σας δείχνω τον δρόμο μέσα από την διασταύρωση του νέου αιώνα τον πλήρη και καθολικό αποιουδαϊσμό της Θρησκείας των νέων και αναγεννημένων Ελλήνων και όχι πάνω στην βάση της αρχαιοπληξίας και πάνω στην βάση μιας ΑΔΙΕΞΟΔΗΣ απάτης επί της ουσίας που δεν μπορεί να σε οδηγήσει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού πέρα από την αυτοκαταστροφή.

    Η επιλογή είναι δική σου και η επιλογή που θα κάνεις θα είναι τελική και αμετάκλητη και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος η ελαφρυντικό αναγνωρίζεται.

    —————-

    Ρε είστατε ηλίθιοι και δεν ξέρετε τι σας γίνεται και που ζείτε και από τα πολλά σκατα που κατεβάζει ο πρωκτός που έχετε για εγκέφαλο έχετε βρωμίσει το σύμπαν.

    Οι αγωνιστές του 21 ορκίστηκαν ΟΛΟΙ στο Ευαγγέλιο και οι περισσότεροι ήταν αυτό που σήμερα λέμε θρησκόλυπτοι και όλα τα υπόλοιπα που λένε οι αρχαιόπληκτοι είναι μαλακίες και όλο αυτό που γίνεται είναι ανεφ πραγματικής ουσίας.

    Απλά μαλακίζεστε σας καθυστερημένα και καθώς ο κόσμος χάνετε το μουνί χτενίζεται.

    Ζούμε μέσα σε ένα καρμικό κόσμο και όλα είναι ένας κύκλος και ο κύκλος του αρχαίου βρωμομπουδέλου έκλεισε, όπως έκλεισε παλαιότερα και ο κύκλος του Βαβυλωνιακού βρωμομπουρδέλου, έτσι όπως θα κλείσει και ο κύκλος του σημερινού βρωμομπουρδέλου και βρισκόμαστε σε αυτη την ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ που κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος και όλο άυτο που γίνεται με τους ηλίθιους που προσπαθούν να σας εγκλωβίσουν στο παρελθόν μέσα σε συγκρουσιακά αδιέξοδα είναι ένα προϊόν μαύρης μαγείας και το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορούν να έχουν οι άχρηστες κουράδες που έχετε μέσα στο μυαλό είναι να σας κάψουν όλους.

    Ζείτε μέσα σε μια επιφανειακή και εικονική παραίσθηση και σας κυνηγάνε φαντάσματα. Αντί να μιλάτε καλύτερα θα ήταν να κλάνετε.

    Ο Λόγος του Σταυρού Update:

    Σε σχέση με τον Γνωστικισμό είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο Pandaros, καθώς επί της ουσίας μιλάμε ξεκάθαρα για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟ η οποία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν απευθύνεται στην μάζα, καθώς το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας πραγματικός Γνωστικός που εργάζετε για τις Αρχαγγελικές συχνότητες όπως για παράδειγμα ο Βασιλείδης, είναι να κατέβει στην κόλαση (HADES = 222 = HELL) όπως ο Ιησούς αλλά και ο Ορφέας και να διασταυρώσει τις πολικότητες του κάτω με το πάνω και του αριστερά με το δεξιά για να γίνει Χριστός. Για να πάρει δηλαδή το Χρίσμα που θα του επιτρέψει να δημιουργήσει το δικό του μυητικό σύστημα το οποίο σαν στόχο πρέπει να έχει το να ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ το χάσμα με την δεξιά ατραπό και όχι να διευρύνει την πόλωση.

    Υπήρχε από πάντα ένα πρόβλημα να γεφυρωθεή η πίστη με την γνώση και υπήρξαν και από τις δύο πλευρές φωτισμένοι ανθρώποι που προπσαθούσαν να ρίξουν γέφυρες όπως για παράδειγμα ο διώκτης των Γνωστικών αιρέσεων Κλήμης ο Αλεξανδρεύς που όμως έλεγε ότι υπάρχει μια μυστηριακή παράδοση δωσμένη από τον ίδιο τον Ιησού η οποία δεν απευθύνεται στους πολλούς δείχνοντας προς την κατεύθυνση των Γνωστικών τους οποίους πολεμούσε γιατί αυτός ήταν ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ και ένα Γνωστικό επίπεδο πιο πάνω και για αυτό έλιωσε αυτούς που πολεμούσαν την εκκλησία του Κυρίου και τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και για να γεφυρώσει αυτή την απόσταση και να προστατέψει την πίστη του κόσμακη δίδασκε την αναγωγή της πίστης σε γνώση, καθώς ως ένας πραγματικός γιός της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ όφειλε να υπερασπιστεί τις 3 κόρες της οι οποίες σφαγιάστηκαν από τους νοητικούς αυνανιστές (τους ανάλογους δηλαδή Εωσφοριστές-Σατανιστές του σήμερα) του αρχαίου Ελληνορωμαϊκού βρωμομπουρδέλου (το οποίο επί της ουσίας εκφύλισε τα αρχαία μυστήρια) στους οποίους θα ηταν ΣΟΦΟ να ρίξουμε όλοι μαζί ενα ΑΝΑΘΕΜΑ για τα σκατά που μας φόρτωσαν και σε εμάς και στον πλανήτη και σε σχέση μάλιστα με το αποτέλσμα που έχει φέρει στο σήμερα η βαρύτατη ΑΡΡΩΣΤΙΑ της αρχαιοπληξίας η οποία επί της ουσίας έχει σαν μοναδικό στόχο να σπάσει τα “μάγια” όπως ΝΟΜΙΖΟΥΝ οι ΑΘΕΟΙ ΒΛΑΚΕΣ και επί της ουσίας να καταργήσουν τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ο οποίος αποτρέπει στα αφεντικά τους να αποκτήσουν απόλυτο νοητικό έλεγχο πάνω σας και όσο δεν μπορούν να τα βάλουν με τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ο οποίος ΖΕΙ μέσα στην καρδία και την ψυχή του Έλληνα (όχι μόνο του Έλληνα αλλά έχουν ένα πρόβλημα ειδικά με τα παιδιά του Δία/Ζεύς ακόμα και αν δεν μπορούν να δούν τα πράγματα έτσι όπως πραγματικά είναι) τόσο περισσότερο σκυλιάζουν και αρρωσταίνουν και για αυτό άλλωστε στοχεύουν στο να εξαφανίσουν την ΠΙΣΤΗ για να μπορέσουν να κλείσουν όλες τις πόρτες σε εξωγενείς παράγοντες όπως για παράδειγμα οι πραγματικοί θεοί που δρούν έξω από τα πλαίσια που καθορίζει η πουτανοσαυρομήτρα-matrix τους.

    Δεν έχει καμία σημασία αν η παρακάτω ιστορία είναι ένα πραγματκό γεγονός η απλά μια αλληγορία που καθρεφτίζει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ την οποία άλλωστε μπορούμε να δούμε και σήμερα:

    http://www.saint.gr/2452/saint.aspx

    Ο πνευματικός πολεμιστής Κλήμης ο Αλεξανδρεύς που είναι ένας πραγματικός ΑΓΙΟΣ προσπαθούσε επί της ουσίας να περάσει εντέχνως το μήνυμα (το οποίο άλλωστε περιέχουν και οι γραφές για αυτούς που έχουν τα μάτια του μυημένου αλλά και τα Χριστιανικά μυστήρια) ότι μέσα απο τις δοκισμασίες της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ μπορεί κάποιος να φτάσει στην Χριστοποίηση.

    Κάποιοι νομίζουν ότι οι πνευματικά και γνωστικά ανώτεροι και σοφότεροι ΑΓΙΟΙ που δημιούργησαν τα Χριστιανικά μυστήρια έχουν κάποια σχέση με τους σημερινούς παπάδες και ότι υστερούσαν σε γνώση απο τους ΜΙΜΙΤΕΣ Γνωστικούς γιατί πολύ απλά είχαν πάρει εντολή από τον ίδιο τον Χριστό να κρύψουν αυτή την γνώση από την μάζα για να πληρωθεί Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

    Ο Γνωστικισμός ασφαλώς προσέλκυσε όλα τα δαιμονικά στοιχεία της τότε εποχής λόγω της πολικότητας η οποία επιφανειακά χαρίζει την «διανοητική ελευθερία» του Εωσφόρου (που κλάνει τα αρχίδια του Χριστού μέσα στους αιώνες), όπως άλλωστε και η Ελληνική πραγματικότητα, όμως η πραγματική ελευθερία βρίσκεται μέσα μας και όχι στο μυαλό μας, το οποίο μπορεί να μας παγιδέψει σε αδιέξοδα μέσα από την ταύτιση του εγώ με το κτιστό-ψευδές-εωσφορικό “φώς” και για αυτό Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ όχι μόνο ΣΩΖΕΙ αλλά επίσης ΚΑΙΕΙ τους δαίμονες και τα κατώτερα στοιχειακά τα οποία ταυτίζονται με την ύλη και τις εξωτερικές δομές (όπως για παράδειγμα τα αρχαιόπληκτα πνευματικά μικρόβια), ψάχνοντας συνήθως για δύναμη επί της ύλης και επί των χαμηλών συχνοτήτων που στοχεύουν στον νοητικό έλεγχο σε βάρος των αδύναμων.

    Αυτός λοιπόν που καταφέρνει να κάνει το αριστερά δεξιά και το αριστερά δεξιά και να διασταυρώσει τις πολικότητες, έτσι όπως εξηγεί άλλωστε το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Θωμά γίνεται όχι μόνο Χριστός-Χρισμένος αλλά και Δίας-Ζεύς και αρα πνευματικός πατέρας των Ελλήνων και όχι φυσικά των πουλημένων αρχαιοσαύρων και ειναι το ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ και αυτός που σε ξέρει καλύτερα απο τον καθένα όπως λέει και το τραγούδι του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ Καραϊσκάκη, καθώς επί της ουσίας υλοποίει τον ΣΤΑΥΡΟ του Διός ανάμεσα στις αντίθετες πολικότητες και ενσαρκώνει επί της ουσίας τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

    https://www.youtube.com/watch?v=yVdWxlJD7NE

    —–

    17. Διότι δεν με απέστειλεν ο Χριστός διά να βαπτίζω, αλλά διά να κηρύττω το ευαγγέλιον, ουχί εν σοφία λόγου, διά να μη ματαιωθή ο σταυρός του Χριστού.
    18. Διότι ο λόγος του σταυρού εις μεν τους απολλυμένους είναι μωρία, εις ημάς δε τους σωζομένους είναι δύναμις Θεού.
    19. Επειδή είναι γεγραμμένον· Θέλω απολέσει την σοφίαν των σοφών, και θέλω αθετήσει την σύνεσιν των συνετών.
    20. Που ο σοφός; που ο γραμματεύς; που ο συζητητής του αιώνος τούτου; δεν εμώρανεν ο Θεός την σοφίαν του κόσμου τούτου;
    21. Διότι επειδή εν τη σοφία του Θεού ο κόσμος δεν εγνώρισε τον Θεόν διά της σοφίας, ηυδόκησεν ο Θεός διά της μωρίας του κηρύγματος να σώση τους πιστεύοντας.
    22. Επειδή και οι Ιουδαίοι σημείον αιτούσι και οι Έλληνες σοφίαν ζητούσιν,
    23. ημείς δε κηρύττομεν Χριστόν εσταυρωμένον, εις μεν τους Ιουδαίους σκάνδαλον, εις δε τους Έλληνας μωρίαν,
    24. εις αυτούς όμως τους προσκεκλημένους, Ιουδαίους τε και Έλληνας, Χριστόν Θεού δύναμιν και Θεού σοφίαν·
    25. διότι το μωρόν του Θεού είναι σοφώτερον των ανθρώπων, και το ασθενές του Θεού είναι ισχυρότερον των ανθρώπων.
    26. Επειδή βλέπετε την πρόσκλησίν σας, αδελφοί, ότι είσθε ου πολλοί σοφοί κατά σάρκα, ου πολλοί δυνατοί, ου πολλοί ευγενείς.
    27. Αλλά τα μωρά του κόσμου εξέλεξεν ο Θεός διά να καταισχύνη τους σοφούς, και τα ασθενή του κόσμου εξέλεξεν ο Θεός διά να καταισχύνη τα ισχυρά,
    28. και τα αγενή του κόσμου και τα εξουθενημένα εξέλεξεν ο Θεός, και τα μη όντα, διά να καταργήση τα όντα,
    29. διά να μη καυχηθή ουδεμία σαρξ ενώπιον αυτού.
    30. Αλλά σεις είσθε εξ αυτού εν Χριστώ Ιησού, όστις εγενήθη εις ημάς σοφία από Θεού, δικαιοσύνη τε και αγιασμός και απολύτρωσις·
    31. ώστε, καθώς είναι γεγραμμένον, Ο καυχώμενος εν Κυρίω ας καυχάται.

    ——

    Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα του σταυρού.

    Σε σχέση με το θέμα του Μάρντουκ/Δία απλά να εξηγήσω ότι ο σταυρός είναι ένα σύμβολο τόσο του Μάρντουκ όσο και του Νιμπίρου που ήταν επίσης ένα όνομα του πλανήτη Δία (όπως και το Μάρντουκ) πρωτοώ οι Έλληνες μάθουν να κλάνουν και πρωτού φυσικά μάθουν από τους Βαβυλώνιους ιερείς την παράδοση του Δία/Ζεύς.

    http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_planetx/hercolobus60_14.jpg

    Νιμπίρου σημαίνει ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ και ο πλανήτης Δίας/Νιμπίρου είναι γνωστός ως ο πλανήτης της διασταύρωσης.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_(Babylonian_astronomy)

    Ο σταύρος που σχετίζεται και με την Ελληνική έκδοση του Δία ασφαλώς εμφανίζεται και στο αστρολογικό σύμβολο του πλανήτη Μάρντουκ/Δία.

    http://www.whats-your-sign.com/jupiter-symbol-meanings.html

    Άλλωστε η Ελληνική αστρολογία προέρχεται από την Βαβυλώνα και συνπεπώς και η Ελληνική θεολογία, καθώς μιλάμε για αστροθεολογία.

    Σε σχεση με το θεμα η εργασια του Crowley παρηγαγε και αυτο:

    https://www.youtube.com/watch?v=aoxwjLdNmXc

    ——–

    Θα σας εξηγήσω λοιπόν μέσα από το δικό μου παράδειγμα τι μπορούν να κάνουν οι αρχαιόπληκτοι για να υπηρετήσουν το ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ έθνος και να διασταυρώσουν τις πολικότητες και με αυτό τον τρόπο να υλοποιήσουν ένα ΣΤΑΥΡΟ προστασίας πάνω από το ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ έθνος.

    Θα κάνετε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνατε μέχρι τώρα και αντί να κυνηγάτε τους Χριστιανούς αρχικά θα γαμήσετε το αρρωστημένο σας εγώ και θα προσκυνήσετε τον Ιησού και την Παναγία και όλους τους αγίους, ακόμα και αυτούς που δεν είναι και θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ για έλεος για να συγχωρεθείτε για το ΕΓΚΛΗΜΑ που κάνατε, καθώς επίσης θα υπερασπιστείτε τους αδύναμους ενάντια στο παλιό αρρωστημένο σας εγώ, ανεξάρτητα με το αν αποδέχεστε η όχι τις θρησκευτικές δομές, καθώς εδώ πέρα μιλάμε για μια αλχημική διαδικασία και για ένα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και όχι για τις πορδές που παράγει το νοητικό σας και άλλωστε εγώ δεν αποδέχομαι τις θρησκευτικές δομές.

    Πρέπει να γίνετε ο άξονας του τροχού που γυρνάει από τα αριστερά προς τα δεξιά όπως ο Όσιρις και να τον ακολουθήσετε βασικά στην μάχη κατά του Απέπ/Τυφώνα/Σατανά αλλιώς ζήτω που χεστήκατε και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ αλλά θα σας καταπιεί η σκιά του Χριστού και θα σας ρίξει στα Τάρταρα και θα σας κάψει ΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ το ΣΤΑΥΡΟΥ καθώς πλησιάζουμε στην διασταύρωση σε συλλογικό επίπεδο, εκεί δηλαδή όπου σας περιμένω.

    Πρέπει να γίνετε: THE COSMIC AXIS = 888 = THE NEW NIBIRU (θα το εξηγήσω καλύτερα στην συνέχεια)

    Ανοίξτε αυτό τον σύνδεσμο με προσοχή και ψυχραιμία και χωρίς φόβο για να μην πάθετε κανένα εγκεφαλικό:

    https://greeksagainstnwodotcom.files.wordpress.com/2012/01/images.jpg

    Και μουσικούλα:

    https://www.youtube.com/watch?v=5pf7PXXci2E

    Εδώ είναι η σχετική εκπόρευση του Αρχέτυπου σε ότι αφορά την Χριστοποίηση:

    888 = THE LEFT HAND PATH

    888 = THE DESCENT PATH

    888 = THE HEROES PATH

    888 = THE SHADOW PATH

    888 = THE PATH OF DANGER

    888 = THE COURAGE PATH

    888 = CONQUER SATAN

    888 = THIS IS A COMMAND

    888 = WITHDRAW SIN

    888 = ESCAPE THE ABYSS

    888 = ESCAPE THE CURSE

    Εδώ είναι το μοναπάτι των ηρωών το οποίο είναι γραμμένο στον γεννετικό κώδικα του Έλληνα.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Descent_to_the_underworld

    Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ = 2684

    2684 = Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    θέλτε λοιπόν η όχι τον ΣΤΑΥΡΟ στην σημαία;

    Αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ερώτημα καθώς χωρίς τον σταυρό the game is over και ξεχάστε και τον Χριστό και τον Δια/Ζευς και άντε γειά.

    Που είναι τα παλικάρια που προγραμματίστηκαν να βουτάνε μέσα στον βυθό για να πιάσουν τον σταυρό την ημέρα των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ;

    Που είναι τα παιδιά του Δία/Ζεύς;

    ΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ με σημαία τον σταυρό όπως και οι αγωνιστές του 21 αλλιώς game over και άντε γειά και περιμένετε να σας σώσουν οι Εωσφοριστές-Σατανιστές που σας έχωσαν αυτές τις μαλακίες στο κεφάλι.

    Περισσότερα εδώ:

    http://katohika.gr/sinomosia/o-istorika-asimantos-iisous/

    Και εδω:

    http://katohika.gr/sinomosia/ipotagi-stin-xristianiki-panoukla/

    Και εδώ:

    Και εδώ:

    http://katohika.gr/stranger-voice/na-proteino-kati/

    Time is ticking.

    https://www.youtube.com/watch?v=lwpMNwbYgKE

    Eos crux Deus. And they shall know crux Deus. Crux lux Deus Petum!

    Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι ο Χριστός 666 του μετανοημένου Φουράκη είναι ένα μέρος της πτήσης 666 η οποία συνετρίβη στην Βαβυλώνα, καθώς μιλάμε για ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που μοναδικό στόχο έχει να κάψει τις κατσίκες, σύμφωνα με το αλχημικό πλάνο της Αποκάλυψης.

    Ο Φουράκης μίλαγε και για την πύλη της Βαβυλώνας νομίζοντας και αυτός όπως για παράδειγμα ο Parsons και άλλοι Σατανιστές, ότι θα μπορέσει να εισέλθει την πύλη των θεών μέσα από τον νοητικό αυνανισμό και ότι μπορεί και να εισέλθουν στην πραγματικότητα μας μέσα από αυτή την πύλη τα αρχαιοελληνικά είδωλα. lol

    https://www.youtube.com/watch?v=bHyYB1zeZrc

    Οι θεοί έχουν στήσει στους απατεώνες μεγάλη πλάκα και όλα όσα έχουν μέσα στα κεφάλια τους είναι ΣΚΑΤΑ, καθώς η εργασία του 666 υπάγετε στο πλάνο του 888 και αυτοί ακόμα παριστάνουν τους εξυπνάκηδες. lol

    Οι μόνοι που θα περάσουν μέσα από την πύλη της Βαβυλώνας (την πύλη δηλαδή των θεών) είναι αυτοί που θα προσκυνήσουν ΓΩΝΑΤΙΣΤΟΙ την ΠΑΝΑΓΙΑ και θα ΜΕΤΑ-ΝΟΗΣΟΥΝ και αυτό είναι ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    https://www.youtube.com/watch?v=c7mMAcQgzg4

    Ποιος είναι άραγε ο καταλληλότερος από τον ίδιο τον απατεώνα με δικιά του παραδοχή ψευδοπροφήτη του Αντι-Απολλωνα Αντίχριστου να αναδείξει το ΑΔΙΕΞΟΔΟ αυτού του προγράμματος αυτοκαταστροφής επί της ουσίας;

    888 = THE OMEGA POINT

    https://en.wikipedia.org/wiki/Omega_Point

    888 = THE DOOR TO EDEN
    888 = ENTER INTO EDEN
    888 = GATES OF ISHTAR
    888 = THE EASTERN GATE
    888 = GARDEN OF THE GODS

    https://en.wikipedia.org/wiki/Garden_of_the_gods_(Sumerian_paradise)

    888 = DIVINE MATRIX
    888 = THE COSMIC WOMB
    888 = THE ELOHIM WOMB
    888 = ISHTAR’S VAGINA

    888 = THE HOUSE OF GOD
    888 = CHRIST RECEIVED
    888 = DEVIL REVERSED
    888 = SAVED FROM LIES
    888 = SAVED IN JESUS
    888 = ETERNAL KINGDOM
    888 = ETERNAL PARADISE

    Οι ηλίθιες κατσίκες που έχουν υποταχθεί στο πνεύμα του Αντίχριστου νομίζουν ότι θα γίνουν θεοί μέσα από τον νοητικό αυνανισμό και ο Χριστός απλά τους κάνει ΠΛΑΚΑ. LOL

    Εδώ μπορείτε να δείτε τον Αντίχριστο καθώς πραγματοποιεί το «Μεγάλo Αλχημικό Έργο» του 666:

    https://www.youtube.com/watch?v=yLYRPWMnQMA

    Και εδώ μπορείτε να δείτε την δαιμονισμένη αρχαιοσαύρα 666 να σας δείχνει τον δρόμο προς την ουσία της ύπαρξης του:

    https://www.youtube.com/watch?v=KhT1A7AjKWw

  27. Πολυ σωστα “Ελλην λογος”.Ο NLP εδρασε ως δαιμων του πληκτρολογιου διοτι στο υποσυνηδειτο ολων,σημερα πια,οι Μακαβαιοι κατατασονται στην κατηγορια των αισχρων εξουσιαστων.

  28. Κατ’ αρχήν, από την καθυστέρηση της απάντησης μου πιστεύω ότι δεν περνάω 24ωρο στα Κατοχικά Νέα, αν και θα το ήθελα!
    Κατά δεύτερον, όταν ήθελες να απαντήσεις στα προηγούμενα σχόλια δεν είδα να τσιγκονεύτηκες το… “σάλιο”, γιατί τώρα “συνάδελφε”.
    Έπειτα, θα προτιμούσα να εκφέρεις τη δική σου άποψη, με τα δικά σου λόγια και φιλτραρισμένη από δική σου σκέψη και κρίση και όχι να επικαλείσαι τα ΠΑΠΑΔΟSITE για… “βοήθεια”.
    Είναι σαν να σε καλώ σε διάλογο σε τραπέζι και φέρνεις τον μπαμπά σου, ο οποίος μου απαντά όταν εσύ ζορίζεσαι! Καθόλου τιμητικό για εσένα, όπως καταλαβαίνεις!
    Από εκεί και πέρα ρε φίλε με παραπέμπεις σε… neopaganismos, theokritos και nekros! Ε όχι ρε φίλε, συζήτηση είπαμε να κάνουμε και όχι διάλεξη στο κατηχητικό!
    Κάτι σε ποιό ουδέτερο, κάτι σε ποιό αντικειμενικό δεν έχεις;
    Εκτός αν είσαι ΠΑΠΑΣ, οπότε αυτό ξέρεις αυτό εμπιστεύεσαι, αλλά πες το μας για να ξέρουμε πως κάνουμε διάλογο με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ! Εκεί μιλάμε αλλιώς!
    Το σίγουρο είναι ότι μέσα από τον μικρό αυτό διάλογο ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ στους σχολιαστές γιατί στην αρχή το έπαιζες ουδετεράκι! Μην εκτίθεσαι τόσο εύκολα!
    Στη συνέχεια, πουλάνε τα παπαδάκια ότι την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ την ορίζουν τα ΟΝΟΜΑΤΑ; Ρε πάτε καλα;
    Να θυμίσω για πλάκα τα ΙΩΑΝΝΗΣ Ατετονκούμπο, ΟΔΥΣΣΕΑΣ Τσενάϊ και για να μην ξοδεύω ΕΓΩ σάλιο τώρα, αν το επιθυμείς θα σου αραδιάσω για αρχή δύο δωδεκάδες από όλες τις χώρες, που αποδυκνειουν ότι οι άνθρωποι στα πλαίσια υης ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, δίνουν στους απογόνους τους ονόματα του τόπου που πρόκειται να διαμείνουν μόνιμα, από αρχαιοτάτων χρόνων εως σήμερα!

    Όσο για το… ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ Δαυίδ! Πάμε λοιπόν….
    Σπέρμα ονομάζεται η ουσία που παράγεται από τα γεννητικά όργανα του άνδρα ή των αρσενικών ζώων. Αποτελείται κυρίως από φρουκτόζη και ένζυμα. Το σπέρμα περιέχει κυρίως τα σπερματοζωάρια και το προστατικό υγρό. Από αυτό το 1/3, το 20% αποτελείται από εκκρίματα του προστάτη και το υπόλοιπο από εκκρίματα των βολβουρηθρικών αδένων. Για την έξοδό του περνά από τους δύο σπερματικούς πόρους.

    Εγώ σπέρμα πνευματικό ή μεταφορικά δεν γνωρίζω!
    Δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί το έκανε το ιερατείο – ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ! Γιατί δεν ασχολήθηκε και με τον τρόπο που έπλενε τον πρωκτό του για παράδειγμα ή με τις άλλες βιολογικές του συνήθειες, παρά μόνο με έθιμο που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ την ΕΒΡΑΙΚΟΤΗΤΑ Του;
    Τώρα, αν το αναφέρει μόνο ο Λουκάς δεν ξέρω, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι…. ΟΛΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΑΝ ΓΙΟΡΤΗ και είναι ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ το γιατί;
    Αυτήν την παπαδοεκκλησιαστική ιουδαική πουστιά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!

    Τέλος προς το παρόν, αν είναι να μιλήσουμε με βάση το ΔΟΓΜΑ και με παραπομπές σε ΠΑΠΑΔΟΤΟΠΟΥΣ καλύτερα όπως λες κι εσύ μην ξοδεύεις σάλιο, ο κόσμος έχει ήδη καταλάβει!
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ, ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ… “ΒΟΗΘΕΙΕΣ” ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ!!!

    Περιμένω ακόμη τις θέσεις σου για τα υπόλοιπα θέματα, γιατί όπως σου είπα αυτό της καταγωγή Χριστού και Παναγίας ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!

    Υ.Γ.: Νομίζω ότι πολλοί έχετε ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΩΣ με τον ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ και χωρίς να ακούσετε τον άλλο βγάζετε μόνοι σας συμπεράσματα και του βάζετε λόγια στο στόμα!

    Για να το ξεκαθαρίσουμε, είμαι Χριστιανός αλλά πιστεύω στην ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ του ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ που υφίσταται τώρα, δεν πιστεύω σε κανέναν ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ουτε Ουγγαροχριστιανισμό, ούτε Βραζιλιανοχριστιανισμο και για αυτο πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχει μέσα του ΕΘΝΙΚΑ στοιχεια από ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ενώ τώρα είναι ΦΟΥΛ στον ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ και…. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

    Συνεχίζεται…..

  29. Αυτο με τους παθητικους πολιτες και τους ενεργητικους εξουσιαστες μου θυμισε τον Ελληνα Αντινοο τον ενασαρκωμενο και καλα Διονυσο/Φαλλο που ηταν ο παθητικος εραστης του Αδριανου.

    Μιλαμε φυσικα για μεγιστη υβρη προς τον OSIRI = 534 = PHALLUS = ASARLUHI (Tammuz-Adonis-Adonai) και μπορει καποιος μεσα απο αυτο το σχημα να καταλαβει και το γιατι μας ηρθε απο την Ιουδαια η ουρανια ψωλη, καθως αλλωστε ειναι ξεκαθαρο οτι το Ιουδαικο ιερατειο ειναι ενα μερος του Οσιριακου ιερατειου, το οποιο αλλωωστε απαιτουσε την περιτομη για ολους του μυημενους.

    Τα πραγματα φυσικα σημερα θα μπορουσαν να ειναι διαφορετικα και για τους Ελληνες αν δεν ηταν δηλαδη σοδομισμενοι, αλλα οσο πατε κοντρα στον λογο του σταυρου τα βλεπω πολυ δυσκολα τα πραγματα για ολους.

    Για να καταλαβετε και τι ακριβως συμβαινει με τους Σατανιστες που αλλωστε εξουσιαζαν το καταραμενο Ελληνορωμαικο βρωμομουρδελο πρεπει να μελετησετε τα τελετουργικα του Crowley που προβλεπουν τελετουργικο σοδομισμο του Ιησου και τοτε θα καταλαβετε και τι ειναι ειναι πραγματικα αυτη η αρχαιοσαυρα και αλλες ψυχωτικες κλανιες και γιατι το να τις θεωρει καποιος Χριστιανος φιλες του ειναι αυτοκτονια.

    Αμα θελετε μην το ποσταρετε και επισης μην αφησετε καμια ελπιδα στο νεοελληνικο εθνος να σωθει απο αυτο το εγκλημα και περιμενετε να σας σωσουν οι Ανδρομεδιοι απο τον εαυτο σας επι της ουσιας.

  30. Δυστυχώς στη θέση του παθητικού δέκτη και του ενεργητικού πομπού, εδώ και αιώνες σήμερα βρίσκεται ο Ελληνισμος, στην ίδια θέση που εποχής Αντίοχου βρισκόταν οι Ιουδαίοι!
    Τώρα, αν κάποιος έχει ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, που σε έναν τέτοιο διάλογο βλέπει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ και από αυτό ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως σοδομισμένους, το μόνο που σκέφτεται κανείς είναι ότι αυτός πάσχει απο ΣΟΒΑΡΟ ΨΥΧΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ και σίγουρα υπάρχουν δύο πιθανοτητες!

    1. Του έχουν κάνει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, που βγάζει τόσο μίσος άκριτα και αδιάκριτα που μας προσβάλει πλέον ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, προσπαθώντας να πληγώσει αυτούς που τον πλήγωσαν ή και συνεχίζουν να τον πληγώνουν!
    Αυτή η λογική όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ, γιατί κάποιοι προσβεβλημένοι όπως και αυτός, θα αρχίσουν να μιλάνε για σκατοπουτάνες Κύπριες (μεταξύ των οποίων και οι γυναίκες της οικογενειάς του), για Τουρκομόγγολους Κύπριους γιατί δήθεν τους πηδούσαν για αιώνες οι Οθωμανοί, οι Τούρκοι, οι εβραίοι Σαρακηνοί, οι σταυροφόροι, οι Αιγύπτιοι και άθε καρυδιάς καρύδι, γιατί το νησί ήταν πάνω σε πέρασμα!
    Άλλος θα το λέει πουστονήσι και άλλος με διάφορες ύβρεις!
    Τότε κάποιος άλλος Κύπριος που θα προσβληθεί γιατί τον έθιξαν χωρίς αυτός να φταίει θα βρίζει Ελκάδα και Έλληνες και τότε άλλος Έλληνας τους Κύπριους και πάει λέγοντας!

    2. Με τη λογική ότι η γάτα η κολοβή τις θέλει όλες κολοβές, κάποιος που κάποτε τον ΣΟΔΟΜΙΣΕ ένας μαλάκας Έλληνας είτε σαν παιδί ή τον βίασε ενήλικο, ή σαν παιδάκι είδε την χωρισμένη μητέρα του να τη ΣΟΔΟΜΙΖΕΙ ο μαλάκας Έλληνας γκόμενός της μπροστά στα μάτια του, ή ο πατέρας του Σοδομιζόταν με Έλληνα, τότε είναι λογικό να ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
    Κατανοητή τότε η κατάσταση μιας πληγωμένης ψυχοπαθολογίας από τη μαλακία κάποιου Έλληνα, αλλά ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να ζει όλη του τη ζωή με αυτή τη μεγάλη πληγή, ούτε όμως είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι Έλληνες να γίνονται αποδέκτες ύβρεων επειδή ένας μαλάκας πατριώτης τους συμπεριφέρθηκε έτσι σε αυτόν, στην οικογένειά του ή και στα δύο!
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΜΦΥΛΙΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!!!

    Οι πληγωμένοι ας αναζητήσουν βοήθεια, ας το συζητήσουν με όποιον δικό τους πληγώθηκε, αλλά θα πρέπει να μην γενικεύουν το μίσος τους σε έναν ολόκληρο λαό, προκαλώντας και το αντίπαλο μένος!

    Προτείνω ότι τέτοιες ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ κορώνες και τέτοιες εμφυλιοπολεμικες παραινέσεις, πρέπει όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ (Ελλαδίτες και Κύπριοι) όταν τις αντιλαμβανομαστε να παραμαζεύουμε μαζικά το εκάστοτε π@¥τ@νας παιδί, να το πλακώνουμε όλοι μαζί στα μπινελίκια και να τον αποβάλλουμε από τις όποιες κοινοτητες Ελλήνων, είτε τις παρέες είτε τις διαδικτυακές!
    ΕΛΛΗΝΕΣ Γ@Μ@ΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ Π{}¥ΣΤ@ΡΕΣ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ!

    1. Απλα μιλησα για αυτη την ρομαντικη σχεση μεταξη της εξουσιας και των πολιτων. Δεν ειπτα τιποτα αλλο και εσυ απλα παραληρεις καθως καιγεσαι μεσα στα σκατα σου γιατι εισαι ενας ψυχωτικος και αρρωστος ΒΛΑΚΑΣ ποηυ απλα κατηγορεις για πραγμματα που εχεις μεσα στην αρρωστημενη φαντασια σου και με βαση ασφαλως τον κομπλεξισμο σου.

      1) Λες μαλακιες. Απλα υπαρχουν καποιες αρρωστημενες αρχαιοσαυρες που δεν σταματανε να σπερνουν την πολωση και τον διχασμο και να επιτιθενται και σε μενα τρολαροντας ασυστολα και ασταματητα και ασεβωντας ακομα και στο θεμα τη ΕΟΚΑ καθως οι προγονοι μου υπηρξαν αγωνιστες της ΕΟΚΑ και επειδη μου πρηζουν τα αρχιδια γιατι ειναι βασικα βαρια ΑΡΡΩΣΤΟΙ και τους εχουν γεμισει τα τρολ σαν και του λογου σας τα κεφαλι με ΣΚΑΤΑ, απλα απανταω.

      2) Εισαι βασικα αρρωστος και δεν ξερεις τι λες και τι σου γινεται και απλα σπερνεις την αρρωστια. Εγω ειμαι κατα του εμφυλιου τον οποιο προσπαθουν να επιβαλουν οι αρρωστοι αρχαιοπληκτοι που ψαχνουν και καλα για εκδικηση απο τους Ναζωραιους οπως για παραδειγμα οι Lycans και οι μαλακες του Hellenic Religiion αλλα και οι Εψιλον που εβαλαν και βομβα στο αγαλαμα του Παλαιολογου και γενικα ολοι οι ΗΛΙΘΙΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ αρχαιοπληκτοι που κυνηγανε τους Χριστιανους τους οποιους δεν θεωρουν καν Ελληνες γιατι και καλα δεν πιστευουν τους αρχαιους θεουυς που μαλιστα ηρθαν απο την ανατολη και πανω στην βαση μιας ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ που τους εχωσαν απο τον κωλο και αυτο που κανω και ολα αυτα που λεω εχουν σαν στοχο να διεμβολισουν την τεχνητη πολωση που εχει σπειρει καποιοι αρρωστοι σαν εσενα καθως επισης δεν εκπροσωπω καμια ομαδα και αντιθετως μιλαω για ενωση εναντια στα προδοτικα και διχαστικα στοιχεια που οδηγουν σε μια αδιεξοδη συγκρουση και απλα βλεπεις τον καθρεφτη σου και ολα αυτα που λες απευθυνονται σε αυτους που εγω κατηγορω επι της ουσιας για αυτο ακριβως που εσυ λογω παλιαναθρωπιας και βλακειας προσπαθεις να καταλογισεις σε εμενα.

      Δεν προσβαλλω πουθενα τους Ελληνες στο συνολο αντιθετως μιλαω πολυ συγκεκριμενα για καποια αρρωστα ατομα που πραγματικα ψαχνουν για εμφυλιο και δεν το βαζουν κατω και συνεχιζουν να σπερνουν το ΨΕΜΑ και την ΑΡΡΩΣΤΙΑ τους.

      Εθνικα και γενικα προσβολητικος εισαι εσυ και το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις για το εθνος ειναι να κοψεις την μαλακια.

      Περαστικα.

      1. Για να μην ταλαιπορώ άλλο την άρρωστη ψυχή σου άκου δύο πραγματάκια!
        Εσύ σάλταρες από κάποιους religion, έψιλον, ύψιλον και όποια άλλη μαλακία!
        Είσαι τοοόσοοοο μαλάκας που για να απαντήσεις προσβλητικά σε αυτούς, άρχισες να ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ τους νεοέλληνες χαρακτηρίζοντάς τους ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ (μη καθαρούς από προσμίξεις με τους κατακτητές)
        Να ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ τους προγόνους μας.
        Να αναθεματίζεις τον Έλληνα και την Ελλάδα!
        Να λες τα αδέρφια μας μικρασιάτες που ήλθαν ως πρόσφυγες πίσω στην πατρίδα ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, επειδή κάποτε οι Οθωμανοί τους πρόσθεσαν την κατάληξη -ογλου στο επίθετο!
        ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
        Όλα αυρά υπογράφοντας και σαν ΑΝΘΕΛΛΗΝ!

        Κάπου εκεί υπέπεσε στην αντίληψη την δική μου και άλλων η παθιασμένα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, μας την έδωσες στα νεύρα και το βάλαμε μανία να σε πηδήξουμε, γιατί είδαμε έναν ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΠΟΥΣΤΑ, χωρίς λόγο (δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε το βλακώδες παρελθόν σαυ με αυτές τις ομάδες) να βρίζε και να εξευτελίζει ότι έχει σχέση με τον Ελληνισμό (νέο, αρχαίο, προσφυγικό).
        Ο τρόπος σου είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ, γιατι για να απαντήσεις σε τρεις που σε πρόσβαλαν ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΤΟ!!!
        Χάνεις και το δίκιο σου! Το 25% εδώ σε θεωρούν ψυχικά άρρωστο που παραλληρεί, το άλλο 25% θεωρεί ότι είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ που υπστηρίζεις τη δουλίτσα σου, το άλλο 25% απλά δεν καταλαβαίνει τι λες, για τί γράφεις ΣΕΝΤΟΝΙΑ, τις περισσότερες φορές επαναλαμβάνονοντας λέξεις, φράσεις και ύβρεις, κάνεις copy paste έτοιμα κείμενα που έχεις, παραπέμπεις σε γελοία site (τις περισσότερες φορές) και διαβάζοντάς σε κανείς, βλέπει μπροστά του την εικόνα ενός ΣΑΛΙΑΡΗ που βγάζει αφρούς!
        Η γραφή σου “ακούγεται” σαν ΓΑΒΓΙΣΜΑ και μάλιστα από τσιριχτό ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ που ουρλιάζει από φόβο, γιατί το πλησιάζουνε Πιτ Μπουλ με πρόθεση πριν το φάνε να το γαμήσουν!
        Η τελευταία μερίδα επισκεπτών του site, θεωρεί ότι όχι μόνο ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ αλκά ανήκεις και σε ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!
        Νομίζω ότι είναι ώρα να αντιληφθείς ότι το στυλ σου είναι απλά ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ, προκαλεί ΜΙΣΗ κι ΠΑΘΗ, δεν δείχνει υγειες, είναι κουραστικό και ακατανόητο, δεν προσελκύει κανέναν και αντίθετα ΑΠΩΘΕΙ και πετυχαίνεις το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που επιδιώκεις!

        1. Ολα αυτα που λες ειναι δαιμονικες μαλακιες που σου εχουν βαλει απο τον κωλο οι δαιμονες οι οποιοι υπηρετεις γιατι εισαι ενας αρρωστημενος πανιβλακοβλακας και ενας ξεφτυλισμενος υπερκομπλεξικος ψυχανωμαλος και η μοναδικη θεραπεια που υπαρχει για σενα αρρωστημενε ψυχανωμαλε ειναι το αυτομαστιγωμα και τελικα η ευθανασια. Εισαι μια αρρωστημενη ψυχωτικη βρωμοσαυρα και ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι οχι μονο Ελληνας δεν εισαι αλλα ουτε καν ανθρωπος. Εισαι ενας αρρωστημενος και χυδαιος ΒΡΩΜΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ που δεν αξιζεις ουτε τον αερα που αναπενεις.

          Μου καταλογιζεις συνεχως πραγματα που βγαζεις απο τον ξεσκιμενο κωλο σου αρρωστημενο βρωμοσιχμα.

          Εισαι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ της ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ που εσπειραν οι πουτανες που υπηρετεις και ο οποιοδηποτε συντασσετε μαζι σου εκτος απο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ειναι και ΣΑΥΡΑ και δεν υπαρχει πλεον κανενα ελαφρυντικο για αυτην την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

          Εγω απλα μεσα στα πλαισια αυτης της αρρωστιας που σπερνουν οι “γνησιοι Ελληνες” και οι δαιμονισμενοι νεοναζι ειρωνευομαι τους ΥΠΕΡΚΟΜΠΛΕΞΚΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ που σπερνουν αυτη την ΔΙΧΑΣΤΗΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ με βαση το ταμπελομα και απλα ειπα μεσα σε αυτα τα πλαισια αυτης της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ οτι ολοι αυτοι που μιλανε για “γνησιους” Ελληνες ειναι μαλλον Τουρκοσποροι και για αυτο μαλλον ειναι τοσο κομπλεξικοι και επειδη μαλλον εισαι Τουρκοσπορος και για αυτο εισαι τοσο κομμπλεξικος για αυτο σε ενοχλει αυτο που ειπα σε σχεση κυριως με τους “υπερελληνες” Μογγολους τυπου Σωρρα που προσπαθουν να διχασουυν αναμεσα σε γνησιους και μη γνησιους Ελληνες και το ποσο Ελληνας εισαι βρωμερο και σιχαμερο υποκειμενο φανηκε και στο θεμα της ΕΟΚΑ καθως δεν σεβεσε ΤΙΠΟΤΑ περα απο την ΑΡΡΩΣΤΙΑ σου και τον “Ελληνισμο σου” που ειναι καλα δικος σου και εσυ τον οριζεις γιατι εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ.

          Τωρα σε σχεση με την νεοναζιστικη πεποιθηση σου περι φυλετικης καθαροτητας θα πρεπει να απευθυνθεις στην επιστημη για να καταλαβεις ποσο αρρωστος εισαι νεοχιτλερικο σαυροπουτανοσπερμα που σπερνεις αυτη την ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ξεφτυλισμενε ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ.

          ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΜΟ ΨΥΧΩΤΙΚΟ ΒΡΩΜΟΣΙΧΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

          ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΒΡΩΜΟΣΑΥΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΨΩΦΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΧΑΜΕΡΟ ΣΑΥΡΟΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ.

      2. Κάποιοι Έλληνες σήμερα φωνάζουν γιατί κάποιοι κάποτε έσπασαν αγάλματα! ΕΣΥ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ (και τους βρίζεις ασύστολα)

        Εσύ σήμερα εκτροχιάστικες γιατί κάποιοι έσπασαν κάποιο άγαλμα! ΕΣΥ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ;

        Κάποιοι πριν από καιρό σου επιτέθηκαν, προσέβαλλαν τα πιστεύω σου και εσένα βρίζοντάς σε! ΕΣΥ ΕΞΕΡΑΓΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!

        Εσύ σήμερα επιτίθεσαι σε κάποιους προσβάλλοντας όχι μόνο τα πιστεύω τους αλλά και τους προγόνους τους και το έθνος και τη φυλή τους! ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ! ΕΣΥ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

        Διατείνεσαι ότι κάποιοι σου έβρισαν την μάνα, την Κύπρο και την… Αφροδίτη (Αφροδίτη και χριστιανισμός… τι;)! ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΣ!
        Εσύ βρίζεις ασύστολα την μάνα κάποιων (γιός σαυροπουτάνας), κάνεις ΕΜΕΤΟ πάνω στην Ελλάδα (αρχαία και νέα) και εκχυδαϊζεις τους υπόλοιπους έντεκα από το δωδεκάθεο (εκτός της Αφροδίτης)! ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ;

        ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΔΙΟ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;
        ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΚΑΙΓΕΜΑΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙΣ;

        Εκτός αν θέλεις να κάνεις διάλογο με τους συγκεκριμένους ανθρώπους και ΜΟΝΟ, οπότε αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου όλους τους υπόλοιπους!
        Εσύ και οι όμοιοί σου, πιάνετε χώρο στο site και τον αχρηστεύτε!
        Άθλια ΣΕΝΤΟΝΙΑ με επιθέσεις επί προσωπικού, ακατάσχετη παραλληρηματική ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ, αναίσχυντες ΥΒΡΕΙΣ, κείμενα χωρις σύνταξη και χωρίς σημεία στιξης, με άπειρα copy paste και παραπομπές σε δογματικά και φανατικά sites.

        ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ!
        Αποκρουστική εικόνα, η οποία επειδή εσείς όλοι δεν φαίνεστε ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟ SITE!!!

        ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
        Βρώμα, δυσωδία και ψυχική ασθένεια σε όλο της το… “μεγαλείο”, τόσο απλά!

        Και μην αρχίσει ο κάθε βλάκας να κατηγορεί τον άλλο για το ποιός ξεκίνησε πρώτος ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ!!!

        Πράγματι τελικά, η διαφορά μεταξύ εξυπνάδας και βλακείας, είναι μία και μεγάλη!
        Η ΒΛΑΚΕΙΑ Δ-Ε-Ν ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  31. Λοιπον αυτο το ανθελληνικο και προδοτικο και αρρωστημενο σαυροπουτανοσπερμα προσπαθει να μου καταλογισει πραγματα της φαντασιας του για να σας καψει τα μυαλα γιατι και στο παρελθον για παραδειγμα υποστηριξα την αληθεια σε σχεση με την καταγωγη του Ιησου των αποστολων και την Παναγιας και για αυτο εφτασε στο σημειο να βριζει ακομα και την μανα μου και παρα ολα αυτα σπερνω εγω τον διχασμο γιατι δεν λεω ΨΕΜΑΤΑ. lol

    Αυτο το χυδαιο και αρρωστημενο σαυροπουτανοσπερμα δεν ξερει τι λεει και τι του γινεται και δεν σταματαει να τρολαρει σαν ξεφτυλισμενη και ξεσκισμενη ψυχωτικη σαυροσπουτανα σε οτιδηποτε λεω γιατι του εχει κολλησει στον αρρωστμενο και αχρηστο του σαυροεγγεφαλο οτι και καλα ο Χριστος που ηρθε απο την Ιουδαια ειναι ενα ψεμα που ειχε σαν στοχο τον Ελληνισμο που μαλιστα τοτε ηταν υπο τον Ρωμαικο ζυγο και στημενος στα τεσσερα στις ορεξεις των πορνοκρατορων οπως για πραδειγμα ο Αδριανος.

    Ετσι του ειπαν οι ΣΑΥΡΕΣ και για αυτο επειδη εγω φερνω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για την αληθεια του Χριστου πρεπει αυτη η δαιμονισμενη και αντιχριστη αρχαιοσαυροπουτανα να μου επιτιθετε και να μου καταλογιζει πραγματα της αρρωστημης φαντασιας του και φταιω ακομα και για το γεγονος για παραδειγμα οτι οι αρχαιοι ηταν παιδεραστες και γενικα οι ΑΡΡΩΣΤΙΑ που εσπειραν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ για τους οποιους αλλωστε μιλησε και ο Φουρακης εχει ξεπερασει καθε οριο ανωμαλιας και βλακειας.

    Αυτη η ψυχωτικη, προδοτικη και ανθελληνικη βρωμοσαυρα προσπαθει να σας εγκλωβισει σε ενα ΨΕΜΑ στο παρελθον και μεσα σε ενα συγκρουσιακο αδιεξοδο και εγω κανω ακριβως το ΑΝΤΙΘΕΤΟ και σας δειχνω τον δρομο για το ΜΕΛΛΟΝ μεσα απο την ΕΝΟΤΗΤΑ και μεσα απο την γεφυρωση του θεολογικου χασματος, το οποιο προυπθετει και την αποβολη της ΑΠΑΤΗΣ που εσπειραν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ αρχαιοπληκτοι σε σχεση για παραδειγμα με την προελευση των παραδοσεων των θεων την οποια εχω αναλυσει διεξοδικα.

    Τωρα και καλα θυμηθηκε και την Κυπρο την οποια εβριζε με χυδαιες εκφρασεις οπως και την Λαρνακα αλλα και την Αφροδιτη ακομα και ολα αυτα γιατι υποστηριζω την αληθεια του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και δεν μπορει η Αντιχριστη Σαυρα να κρυφτει απο το ΦΩΣ. lol

    Εχεις ακομα την επιλογη νεοελληνα αναμεσα στην Σαυρα 666 και στον Χριστο 888 και η επιλογη ειναι δικη σου. Σκεψου το σκεψου του ομως καλα.

    1. Κάπου εκεί υπέπεσε στην αντίληψη την δική μου και άλλων η παθιασμένα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, μας την έδωσες στα νεύρα και το βάλαμε μανία να σε πηδήξουμε, γιατί είδαμε έναν ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΠΟΥΣΤΑ, χωρίς λόγο (δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε το βλακώδες παρελθόν σαυ με αυτές τις ομάδες) να βρίζε και να εξευτελίζει ότι έχει σχέση με τον Ελληνισμό (νέο, αρχαίο, προσφυγικό).
      Ο τρόπος σου είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ, γιατι για να απαντήσεις σε τρεις που σε πρόσβαλαν ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΤΟ!!!
      Χάνεις και το δίκιο σου! Το 25% εδώ σε θεωρούν ψυχικά άρρωστο που παραλληρεί, το άλλο 25% θεωρεί ότι είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ που υπστηρίζεις τη δουλίτσα σου, το άλλο 25% απλά δεν καταλαβαίνει τι λες, για τί γράφεις ΣΕΝΤΟΝΙΑ, τις περισσότερες φορές επαναλαμβάνονοντας λέξεις, φράσεις και ύβρεις, κάνεις copy paste έτοιμα κείμενα που έχεις, παραπέμπεις σε γελοία site (τις περισσότερες φορές) και διαβάζοντάς σε κανείς, βλέπει μπροστά του την εικόνα ενός ΣΑΛΙΑΡΗ που βγάζει αφρούς!
      Η γραφή σου «ακούγεται» σαν ΓΑΒΓΙΣΜΑ και μάλιστα από τσιριχτό ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ που ουρλιάζει από φόβο, γιατί το πλησιάζουνε Πιτ Μπουλ με πρόθεση πριν το φάνε να το γαμήσουν!
      Η τελευταία μερίδα επισκεπτών του site, θεωρεί ότι όχι μόνο ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ αλκά ανήκεις και σε ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!
      Νομίζω ότι είναι ώρα να αντιληφθείς ότι το στυλ σου είναι απλά ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ, προκαλεί ΜΙΣΗ κι ΠΑΘΗ, δεν δείχνει υγειες, είναι κουραστικό και ακατανόητο, δεν προσελκύει κανέναν και αντίθετα ΑΠΩΘΕΙ και πετυχαίνεις το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που επιδιώκεις!

  32. Αυτή λοιπόν η δαιμονική και προδοτική αρρώστια βασίζεται πάνω σε χυδαία και αρρωστημένα ψεύδη που μοναδικό στόχο έχουν να προκαλέσουν διχασμό και να σας κάψουν τα μυαλά.

    Καταρχήν ξεκινάνε να σπέρνουν την άνευ προηγουμένου βλακεία και αρρώστια τους πάνω στην βάση που λέει ότι οι Χριστιανοί και όσοι επί της ουσίας πιστεύουν στον Ιησού δεν είναι Έλληνες και προσπαθούν έτσι αυτά τα χυδαία υποκείμενα να προσβάλουν το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων Χριστιανών πάνω στην βάση μια αρρωστημένης απάτης, που μοναδικό σκοπό έχει να σας κάψει τα μυαλά και για αυτό άλλωστε πάνω στην βάση αυτής της δαιμονικής αρρώστιας αυτό το αρρωστημένο υποκείμενο φαντασιώνεται ότι όταν απευθύνομαι στις ψυχωτικές αρχαιόσαυρες σαν και του λόγου του απευθύνομαι επί της ουσίας σε όλους τους Έλληνες γιατί προφανώς δεν θεωρεί Έλληνες όλους όσους δεν πάσχουν από αυτή την δαιμονική αρρώστια η οποία βασίζεται πάνω σε μια χυδαία και επιφανειακή απάτη την οποία οι δαιμονισμένοι προσπαθούν να συντηρήσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο και επειδή εγώ λέω την αλήθεια σε σχέση με αυτό που συμβαίνει έχουν λυσσάξει και απλά παραληρούν και τρολάρουν σε κάθε τι που λέω με ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ προσπαθώντας να συνεχίσουν να κρύβονται μέσα στα προδοτικά και φυσικά ανθελληνικά και αντιπελασγικά και γενικά αντιανθρώπινα σαυροσκατά τους.

    Μιλάνε λοιπόν αυτά τα χυδαία υποκείμενα για προσβολή εθνικού και θρησκευτικού συναισθήματος που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προκλητικότητας και μαλακίας υποκινούμενοι από τα δαιμονικά σκατά που έχουν φυτέψει κάποιοι απατεώνες και κάποιοι παρανοϊκοι προδότες μέσα στα κατεστραμμένα κεφάλια τους.

    Λοιπόν ΟΛΟΙ οι θεοί των αρχαίων είναι ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ. ΟΛΟΙ από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και αυτός που ισχυρίζεται το αντίθετο είναι απατεώνας και δεν ξέρει τι του γίνεται και για αυτό άλλωστε ολόκληρο το οικοδόμημα της αρχαιοπληξίας είναι ΦΑΙΔΡΟ.

    Το πρόβλημα που έχουν βασικά αυτοί που έχουν υποστεί αυτή την δαιμονική πλύση εγκέφαλου βασίζεται στην πεποίθηση τους ότι οτιδήποτε σε σχέση με τον Ιησού Χριστό και την εσωτερική παράδοση του Χριστιανισμού είναι ένα ψέμα που μάλιστα είχε σαν στόχο τον Ελληνισμό μέσα σε μια κατάσταση όπου μάλιστα ο Ελληνισμός ήταν στημένος στα τέσσερα στις ανώμαλες ορέξεις Ρωμαϊκής εξουσίας, όπως για παράδειγμα ο Έλληνας Αντίνοος που ήταν και καλά ο ενσαρκωμένος Διόνυσος/Φαλλός που ήταν στημένος στα τέσσερα στις ορέξεις του ενεργητικού ερωμένου του αυτοκράτορα Αδριανού.

    Μέσα σε αυτά τα πλαίσιά βλέπουμε κάποιους από τους γνωστούς απατεώνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ που έσπειραν αυτή την αρρώστια τους οποίους άλλωστε υπέδειξε ο Φουράκης να λένε για παράδειγμα ότι οι Ρωμαίοι ήταν φιλέλληνες η ακόμα και Έλληνες λόγω και καλά της Σατανιστικής και εκφυλισμένης πουτανοθρησκείας τους σε αντίθεση με τους Χριστιανούς που δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι Έλληνες λόγω της θρησκευτικής σύγκρουσης η οποία προέκυψε μετά την στροφή της Ρωμαϊκής εξουσίας προς την νέα θρησκεία την οποία και δεν μπορούσαν να καταστείλουν με μαζικές σφαγές, καθώς όσους περισσότερους Χριστιανούς έσφαζαν τόσο περισσότερο ενδυναμώνονταν αυτός ο πνευματικός μαγνήτης ενάντια στο εκφυλισμένο πουτανκατεστημένο της τότε ελίτ με τους προνοκάτορες “θεούς” κλπ.

    Οι δαιμονισμένοι φυσικά κατηγορούν για τα πάντα τους Χριστιανούς έμμεσα αλλά και άμεσα τον Ιησού Χριστό, όχι μόνο για όλα τα προβλήματα του Ελληνισμού αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας και δεν έχει καμία σημασία για παράδειγμα το γεγονός ότι είναι οι Ρωμαίοι που έκαψαν την Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας, καθώς για όλα φταίνε οι Χριστιανοί και ακόμα και για τις δαιμονικές ψωλές που έχουν μέσα στον κώλο τους φταίνε οι Χριστιανοί και ακόμα και αν κάποιος θέλει να χέσει και δεν βρίσκει κωλόχαρτο φταίνε οι Χριστιανοί γιατί δεν είναι “πραγματικοί Έλληνες” υπεράνθρωποι όπως για παράδειγμα ο Αντίνοος. Ακόμα και για την αρχαιόσαυρα τον Ψώρρα φταίνε οι Χριστιανοί σύμφωνα με κάποιες άλλες αρχαιόσαυρες που επίσης παριστάνουν τους “γνήσιους” και “πραγματικούς” υπερέλληνες. Για το Ψώρρα φυσικά ανθέλληνες είναι εκτός που τους Χριστιανούς και όλες οι άλλες αρχαιόσαυρες που δεν ακολουθούν την παράνοια του και αυτή είναι η γενικότερη νοοτροπία που επικρατεί.

    Εγώ λοιπόν είμαι ο γιατρός των αρχαιόσαυρων και σας έφερα το αντίδοτο που θα σπάσει τα μάγια που σας έκαναν σαύρες και θα σας κάνει και πάλι ανθρώπους. Είμαι ο Ιάσονας και σας δείχνω τον μοναδικό τρόπο πέρα από τον ευνουχισμό και την αυτοκτονία για να λύσετε όλα σας τα προβλήματα σε σχέση με αυτή την αρρώστια της αρχαιοπληξίας και να γίνετε ωφέλιμοι για το έθνος και ακόμα και ημίθεοι μέσα από την διασταύρωση των πολικοτήτων και άμα το νιώθετε πραγματικά ότι οι αμαρτίες σας είναι τόσες μεγάλες που προϋποθέτουν αυτομαστίγωμα τότε αυτό να κάνετε για να σωθείτε και για να σώσετε και το έθνος από την αρρώστια που σπείρατε.

  33. Λοιπόν παιδιά μου η παιδιά της Αντίχριστης Σαύρας 666, ανάλογα και με την τελεσίδικη επιλογή σας η οποία στην δεύτερη περίπτωση προβλέπει μια αιθερική σφραγίδα για την σωτηρία του έθνους, άλλα και της ανθρωπότητας ασφαλώς από την Αντίχριστη Σαύρα 666 η οποία παρήγαγε τόσο την αρχαιοπληξία όσο και την Νεοναζιστική χολέρα που είναι κάτι ΠΟΛΥ χειρότερο.

    Δεν σας έκανε ο Ιησούς Χριστός και ο παθητικός και συμπονετικός Λόγος και θέλατε τον ενεργητικό Έλληνα Χριστό και δεν μπήκατε καν στον κόπο να μελετήσετε επί της ουσίας την παράδοση του Απολλωννα-Apuluna, άλλα και του Αλεξάνδρου και απλά γουστάρατε να ταΐζετε την ματαιοδοξία σας νομίζοντας ότι ο Έλληνας Χριστός θα είναι η πουτάνα σας η οποία μάλιστα θα φάει τα σκατά των Νεοναζί Σατανιστών.

    Σοβαρευτείτε και σταματάτε να ασεβείτε και προς τον Μέγα Αλέξανδρο ταΐζοντας αυτό το σαυροπουτανόσπερμα γιατί στο τέλος από τον Ελληνισμό θα σας μείνουν μόνο τα σκατά μου, καθώς ολόκληρη σας η ύπαρξη πλέον αποτελεί υψίστη ύβρη και προς τον Ελληνισμό και προς την ανθρωπότητα, αλλά και προς τους θεούς, και επειδή βρίζετε τον Ελληνισμό ΜΟΥ (για να κάνουμε και λίγο πλάκα με την δαιμονισμένη κλανιά του Ελληνισμού) σας βλέπω να παίρνετε τον μονόδρομο για τα Τάρταρα μαζί με την Αντίχριστη Σαύρα 666.

    Η επιλογή είναι δική σου.

    888 η 666;

    Τι σου έχει διδάξει μέχρι τώρα η ιστορία της ανθρωπότητας;

    BELIEVE IN MAN = 666

    https://www.biblegateway.com/passage/?search=Jeremiah%2017:5

    FAVOUR MAN = 666

    http://biblehub.com/psalms/118-8.htm

    FOLLOW MAN = 666

    http://www.bible.ca/interactive/salvation-9-doing-gods-will.htm

    HUMANITY = 666

    ——————–

    666 = HE CAN FOOL MEN
    666 = ILLUSION
    666 = INSANITY
    666 = IMAGE OF SATAN
    666 = SATAN’S SEAL
    666 = MARK OF BEAST
    666 = SATANIC MARK
    666 = FORHEAD SIGN
    666 = SON OF SIN
    666 = EDEN TEMPTED
    666 = BLASPHEMED GOD
    666 = CURSES GOD
    666 = DEMONIC EVIL
    666 = DEMON INSIDE
    666 = WICKED WILL
    666 = LUSTFUL
    666 = SATANIC MAGICK
    666 = THE DARK MAGICK
    666 = SATAN CULT
    666 = WITCHCRAFT
    666 = NECROMANCY
    666 = BOOK OF THE DEAD

    1. “Δεν σας έκανε ο Ιησούς Χριστός και ο παθητικός και συμπονετικός Λόγος και θέλατε τον ενεργητικό Έλληνα Χριστό”

      Ο Χριστός και η διδασκαλία του φυσικά και τους έκανε!
      Αυτό που δεν τους κάνει και τους αποστρέφει από τον χριστιανισμό είναι η σιχαμερή αφεντομουτσουνάρα σου και ο άθλιος τρόπος που προσεγγίζεις τα θέματα!
      Το πρόβλημα όλων είναι ότι εσύ δηλώνεις χριστιανός και με τον βλακωδέστατο τρόπο σου σκεπάζεις το φως του χριστιανισμού με τη λάσπη σου!
      Σκέψου κάποιον που ψάχνεται και πέφτει σε σχόλιο κάποιου που δηλώνει χριστιανός, ο οποίος μπουρδολογεί ακατάπαυστα, παραλληρεί άρρωστα, βρίζει ασύστολα, γράφει ασυντακτα, από τα “σεντόνια” του που είναι κουραστικά δεν βγαίνει νόημα και τα οποία κανείς δεν μπορεί και δεν ενδιαφέρεται να τα διαβάσει ούτε μέχρι τη μέση!

      Τώρα εσύ μπαίνεις μπροστά από αυτόν τον χριστιανισμό που πρεσβέβεις, τον πέρνεις αγκαλιά και φωνάζεις…….
      “ΓΙΝΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ παλιοσκατοπουτάνες”!!!!!!
      Ο άλλος όχι μόνο τρομάζει με αυτόν τον χριστιανισμό, αλλά φεύγει μακριά και αν ξανασυναντήσει “χριστιανισμό”, του έρχεται στο μυαλό η πανηλίθια προσεγγισή σου και το πρώτο που σκέφτεται είναι ότι αν αυτή η θρησκεία κάνει στους ανθρώπους ότι έκανε και σε εσενα τότε………..
      “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ”!!!

      Περισσότερο κακό κάνεις στον χριστιανισμό παρά καλό, εκτός και αν αυτό θέλεις!
      Κανείς δεν θέλει μία άρρωστη θρησκεία όπως εσύ!
      Κανείς δεν θέλει θρησκεία που σε τρελαίνει όπως έκανε σε εσένα!
      Κανείς δεν θέλει μια θρησκεία αντιπαλότητας, μίσους και παθών κάτι που εκφράζεις εσύ!
      Ο άλλος φοβάται ότι θα γίνει σαν κι εσένα και τρομάζει στην ιδέα του χριστιανισμού!
      Κάνεις ακριβώς τα αντίθετα από τη διδασκαλία Του αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να γίνουν χριστιανοί!
      Είσαι σαν τον γιατρό που σου λέει να κόψεις το τσιγάρο καπνίζοντας!
      Σαν τον οπαδό που σου λέει να γίνεις Μπαγερν αλλά απεχθάνεται το κόκκινο!
      Σαν τον παπά που σου λέει… “γίνε χριστιανός γαμώ την Π….ία σου”!
      Τόσο αποκρουστική εικόνα εκπέμπεις, που καλό θα ήταν αν θέλεις να κάνεις τους άλλους χριστιανούς να δηλώνεις αντιχριστιανός εσύ κι έτσι φεύγοντας οι υπόλοιποι ανάποδα από εσένα θα πηγαίνουν στον χριστιανισμό!
      ΑΗΔΙΑ, ΑΝΑΓΟΥΛΑ και ΕΜΕΤΟΣ πλέον ακόμη και όταν βλέπουμε το nick name σου στα σχόλια!
      μπλιαχ βρώμισε ο τόπος.
      Κι αυτό με τα νούμερα πάλι άλλη αηδία,
      6969 = το μουνί της πεταλούδας. Τρομερά χριστιανικός τρόπος σκέψης!

  34. Λοιπον να απαντησω και συγκεκριμενα σε ορισμενες απο τις μαλακιες που λεει αυτος ο ψυχωτικος μαλακας.

    Αυτο με το -ογλου το λεει ο ΟΕΑς και απλα σπαω πλακα με τους ΜΑΛΑΚΕΣ. Γιατι σε ενοχλει που το ειπα εγω εκει οπου ειναι προφανες οτι εκανα πλακα και οχι εκει οπου το λεει στα ΣΟΒΑΡΑ και το ΕΝΝΟΕΙ ο ΟΕΑς;

    Δεν εχεις κατααβει ακομα ΜΑΛΑΚΑ οτι εχω δεν χωριζω τους Ελληνες αναμεσα σε γνησιους και μη καθως συμφωνα και με την λογικη αλλα συμφωνα και με την επιστημη ολα αυτα που σπερνουν οι Νεοναζι στους οποιους αναφερεσε ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    Για μενα Ελληνας ειναι και ο Γιανννης Αντετοκουμπο καθως δεν υπαρχει κανενα αλανθαστο κριτηριο που να προσδιοριζει την εθνικοτητα του ατομου περα απο την εσκεμμενη του θεληση να συμμετεχει σε μια εθνικη οικογενεια και ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    Με κατηγορεις επισης για πραγματα που ποσταρα απο αλλου σε σχεση με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ και την ΒΛΑΚΕΙΑ του Φυλετισμου η οποια σε οδηγει στο να βριζεις και τον Ιησου κλπ γιατι εισαι ενας ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ.

    Δεν μιλησα πουθενα για διασταυρωμενους μπασταρδους. Εγω απλα εξηγω το πως σπερνουν τον ΔΙΧΑΣΜΟ οι ΗΛΙΘΙΟΙ Νεοναζι και εκανα πλακα με το θεμα του υπερελληνα σχιζοματη Ψωρρα, το οποιο μαλιστα δεν το ξεκινησα εγω.

    Ως Ανθελληνας Πελασγος ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι εκανα ΠΛΑΚΑ ειδικα στον ΟΕΑ που δεν ξερει τι λεει και τι του γινεται καθως προσπαθει να ταυτισει τους Πελασγους με την Ελληνικη παραδοση εκει οπου οι Ελληνες τους θεωρουσαν Βαρβαρους που μιλουσαν μια Βαρβαρικη γλωσσα.

    Δεν εβρισα ΠΟΥΘΕΝΑ στο συνολο τους ουτε τους Αρχαιους ουτε τους νεους Ελληνες, εκει οπου μαλιστα δηλωνω μαθητης του Πυθαγορα και μιλαω συνεχως για τα αρχαια μυστηρια τους αρχαιους μυστες και τους αρχαιους θεους, και οχι φυσικα τις εκφυλισμενες τους εκδοσεις.

    Απεναντι μου εχω την ΑΡΡΩΣΤΙΑ και το ΨΕΜΑ και φυσικα τους ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    Με κατηγορεις με ενα ΧΥΔΑΙΟ και ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ τροπο για πραγματα που βγαζεις απο τον ΚΩΛΟ σου γιατι εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ.

    Εχεις ΧΑΖΕΨΕΙ. Εχεις ΣΑΛΤΑΡΕΙ γιατι δεν ξερεις τι σου γινεται. Τραβα σε κανενα ψυχιατρο και σταματα να παραληρεις και να βρωμιζεις ολα τα θεματα με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ σου.

    Λοιπον ειτε θα συμφωνησουμε οτι ολοι οσοι θελουν να ειναι Ελληνες ειναι Ελληνες και να σταματησει εδω αυτη η ΑΡΡΩΣΤΙΑ που εσπειραν αρχαιοπληκτοι και οι νεοναζι αλλιως συνεχισε να μαλακιζεσαι.

    Σε σχεση με τα υπολοιπα που λεω δεν εχεις να πεις το παραμικρο. Εισαι απλα ενας ΑΡΡΩΣΤΟΣ που εβριζε την μανα μου γιατι λεω την αληθεια σε σχεση με την καταγωγη του Ιησου της μητερας του και των αποστολων εναντια σε μια ΠΟΛΩΤΙΚΗ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

  35. Θα συνεχισω να ποσταρω μεχρι να ανεβουν τα σχολια γιατι πρεπει να τελειωνει το θεμα με αυτο τον μαλακα. Δεν δεχεται να το βαλει κατω και παρα την ακυρη απολογια που εκανα εκει οπου ζητησα συγνωμη που τον αποκλεσα γιο της σαυρας σε αντιδιαστολη για τα βρισιδια που εριξε στην μανα μου so θα κρατησω αυτο το θεμα για καθε φορα που τρολαρει.

    Λοιπον εγω απλα ποσταρα αυτο το οποιο εγραψε καποιος αλλος και παρεθεσα και πηγη.

    “Πρόκειται, κατά την ταπεινή μου άποψη, για την μεγαλύτερη ίσως ανοησία όλων των εποχών. Ας δούμε τα δεδομένα:

    – Η γερμανική φυλή. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει “μία” γερμανική φυλή (νάναι καλά οι Ρωμαίοι που τους ονόμασαν συλλήβδην “γερμανούς”). Η σημερινή ονομασία που χρησιμοποιούν οι ίδιοι (Deutschen) ανήκει σε μία από τις εκατοντάδες φυλές. Γιατί δεν ήταν “μία” φυλή οι γερμανοί? Διότι, λ.χ. Φράγκοι (οι πρόγονοι των σημερινών Γάλλων) και Βουργουνδοί (το αυτό) ήταν “γερμανικό” φύλο. Οι σύγχρονοι Γερμανοί έχουν αναμιχτεί με ιδιαίτερη ζέση με Πρώσους (τους κανονικούς, όχι τους επήλυδες Γερμανογενείς) Σλάβους, Εβραίους, Γάλλους, Ελβετούς και ων ουκ έστιν αριθμός. Καθώς έχουμε δε και καμιά δωδεκάδε μαύρους ή Τουρκογενείς “γερμανούς” αθλητές, τα πράγματα βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένο σημείο.

    – Βρετανοί. Ακόμη κι αν το περιορίσουμε στους “καθαρούς” Άγγλους, και πάλι οι επιμειξίες είναι τεράστιες. Οι σημερινοί Άγγλοι είναι αποτέλεσμα επιμειξίας δύο “γερμανικών” φύλων (Αγγλοι και Σάξονες) των “αυτοχθόνων” Κελτών, των (γαλλοποιημένων) Νορμανδών κατακτητών, των Βίκινγκς, ενώ έχουν και ουκ ολίγα στοιχεία από εκατοντάδες φυλές. Ισχυρά νέγρικα στοιχεία, ινδικά, εβραϊκά και ων ουκ έστιν αριθμός.

    – Έλληνες (ναι, ξέρω, τώρα θα πέσει κεραυνός να με κάψει). Η ίδια η δημιουργία της ελληνικής φυλής έγινε μέσω επιμειξιών (“πελασγικά” φύλα με “ινδοευρωπαϊκά”) και στην πορεία απορροφήσαμε Θράκες, Ιλλυριούς, Κάρες, Λύκιους, Λέλεγες, Φρύγες, Βιθυνιούς, Καππαδόκες, Σύριους και άλλους ων ουκ έστιν αριθμός. Κάποια τουρκικά, σλαβικά, αρβανίτικα, βλάχικα και αραβικά στοιχεία επιβιώνουν επίσης στο αίμα της φυλής σήμερα.

    Η ίδια η βάση του οικοδομήματος της “φυλετικής καθαρότητας” δεν είνα απλά σαθρή, είναι ανύπακτη! ”

    http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=11299

    Για αυτο λοιπον και για το γεγονος οτι ανεφερα το γεγονος οτι συμφωνα με σχετικες ερευνες η πλειοψηφια του πληθυσμου της Ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν δουλοι και μαλιστα ξενοφερτοι, με κατηγορει αυτος ο νεοναζιστης μαλακας οτι αποκαλεσα τους νεοελληνες διασταυρωμενους μπασταρδους, γιατι απλα προσπαθω να τονισω την ταξικη συγκρουση που προεκυψε και μετα τον Χριστο και το ποσο γελοιοι τελικα θα μπορουσαν να ειναι καποιοι ελιτιστες (μεσα στην μιζερια τους) επι της ουσιας αρχαιοπληκτοι αν καποιος απο τους προγονους τους ειναι δουλος και μαλιστα ξενοφεροτς κατι που ειναι ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ απο πιθανο.

    Προσπαθησα επισης να εξηγησω οτι οι αρχαιοι θεουρουσαν τους δουλους ως ΑΨΥΧΟΥΣ και οτι ολη αυτη η επιθεση που γινεται προς το προσωπο του Ιησου Χριστου για καποιους θα μπορουσε να σημαινει ακομα και ξεπουλημα της ψυχης τους και της ψυχης των προγονων τους στην περιπτωση που καποιοι απο τους προγονους τους υπηρξαν δουλοι και περα δηλαδη απο το γεγονος οτι ειναι βεβαιο οτι οι προγονοι τους υπηρξαν Χριστιανοι αλλιως δεν θα υπηρχαν σημερα.

    Σε σχεση με το λινκ που παραθεσα βλεπουμε και πως καποιοι ανωμαλοι πουυ κυκλοφορουν με Γερμανικα ονοματα σπερνουν αυτη την ΑΡΡΩΣΤΙΑ η οποια εχει φτασει σε ενα οριακο πλεον σημειο.

  36. Παλι καλα δηλαδη ρε ΜΑΛΑΚΑ που αναγνωριζεις μεσα στο παραληρημα σου οι ειναι οι αλλοι που προκαλουν και οτι για παραδειγμα ειναι οι νεοναζι που επιτεθηκαν σε εμενα με τους δαιμονες τους αποκαλωντας με ακομα και κομμουνιστη γιατι απλα δεν ειμαι βλακας. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ. LOL

    Συνεχισε εσυ να νομιζεις οτι ολα αυτα που λεω περι Αντιχριστου και περι της καθολικης σου υποταγης στο πνευμα του ψευδους ειναι μαλακιες.

    Σε σχεση με τα υπολοιπα που λεω περι της προελευσης των αρχαιων παραδοσεων ολα ειναι διασταυρωμενα και δεν υπαρχει ουτε ενα επιχειρημα επι της ουσιας εναντια σε αυτα που λεω που να στεκει και εσυ απλα παραληρεις χωρις καν να μπορεις να προσιδιορισεις που ειναι η διαφωνια σου και προσπαθεις με καθε τροπο να ριξεις σκιες για να κρυψεις το φως και απο τους οφθαλμους σου που δεν το αντεχουν με τιποτα και για αυτο εχεις λαλησει. Καποιος με προκαλεσε ακομα και να βρω την αρχαια πηγη σε σχεση με κατι που ειπα και το εκανα. Εσυ απλα νομιζεις οτι επειδη εχεις γεμισει το κεφαλι σου με ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΨΕΥΔΗ και την ειδες υπερελληνας οτι εχουν και καποια αξια οι μαλακιες που πιστευεις για μενα αλλα και για το συμπαν γενικοτερα.

    Αμα εισαι και αυτος που φανταζομαι που προσπαθουσε με υπεροψια και υφακι να ΕΠΙΒΑΛΕΙ οτι και καλα η Ελληνικη αστρολογια δεν προερχεται απο την Βαβυλωνα τοτε μπορω να καταλαβω μεχρι σε καποιο βαθμο τι ειναι αυτο που σε ΚΑΙΕΙ περα απο την αληθεια του Χριστου καθως δεν μπορεις να πεισεις ουτε καν το αρρωστο κεφαλι σου για τις μαλακιες που σου εχουν φυτεψει και απλα εχεις σαλταρει γιατι διαπιστωνεις οτι το συμπαν δεν ειναι Ελληνικο και οτι μαλιστα δεν σου ανηκει λογω υπεροψιας και μαλακιας.

    Θα συνεχισω να ποσταρω μεχρι να ανεβουν τα σχολια γιατι το Ελληνικο εθνος περιμενει πολλα απο μενα για την σωτηρια του απο τους απατεωνες και τους μαλακες.

  37. Συνεχιζω με την ελπιδα οτι επιθυμειτε την σωτηρια της ανθρωποτητας απο τις σαυρες.

    Δεν μιλησα πουθενα για “διασταυρωμενους μπασταρδους” αντιθετα με τον τροπο που αυτος ο διεστραμμενος μαλακας προσπαθει να σας βαλει μεσα στο μυαλο οτι μαλακια του κατεβει για να δικαιοολογησει την αρρωστια του αυτος ειναι που μιλαει για “διαστυρωμενους μπασταρδους” γιατι αυτο ειναι που πιστευει για τους μη φυλετικα “καθαρους”.

    Αυτη η εκφραση λοιπον ειναι πολυ πιθανον και βαλε να απευθυνεται στον εαυτο του καθως οι Ελληνες ηταν απο παντα μια μιξη φυλων και ειναι μαλιστα κατι περισσοτερο απο πιθανο για ολους μας να εχουν καποιον αψυχο δουλου στο γενεαλογικου μας δεντρο. Συμφωνα λοιπον με την λογικη του αρρωστημενου μαλακα θα μπορουσαμε να ειμαστε ολοι “διασταυρωμενοι μπασταρδοι” απλα και μονο γιατι αυτος ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ και πιστευει στην φυλετικη καθαροτητα.

    Αμα ποσταρετε και τα προηγουμενα προσεξτε επισης στο λινκ που παρεθεσα οτι ο νεοναναζι με το Γερμανικο ονομα δεν υποστηριζει καν τις ανοησιες περι φυλλετικης καθαροτητας των νεολληνων και αντιθετα μιλαει για φυλετικη καθαροτητα της λευκης φυλης γιατι αυτο βολευει περισσοτερο την αρρωστια του.

    Θα συνεχισω να ποσταρω μεχρι να αναρτηθουν τα σχολια γιατι αυτος ο χυδαιος μαλακας που εχει ζαλισει τα αρχιδια και η αρρωστια του εχει ξεπερασει καθε οριο.

  38. Αλλος ενας λοιπον 362757537ΥΥ5737 που απευθυνεται σε εμενα γιατι και καλα εγω ειμαι το προβλημα σας και οχι οι αρρωστοι που προκαλουν συνεχως και τρολαρουν ασυστολα σε ολα τα θεματα και σε ολκληρο το διαδικτυο και ψαχνουν για εμφυλιο πολεμο. Εκανες την επιλογη σου. Επελεξες την χυδαιοτητα και την &$^#^ και υποψιαζομαι αυτη ηταν απο παντα η επιλογη σου. Τωρα θα παρεις και την απαντηση σου χυδαιο υποκειμενο.

    Ασε ρε μαλακα που θα ξεφτυλισουν οι υπερκομπλεξικοι ξ^&$^&$&^ που σερνονται και παραληρουν σαν πουτανες και δεν ξερουν τι τους γινεται. lol

    Ας μιλησουμε λοιπον για τις διαφορες μου:

    …ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  39. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ…ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΕ ΥΒΡΗ

  40. Εγω λοιπον να μην απανταω στις προκλησεις και στα βρισιδια και στο συνεχομενο τρολαρισμα και απλα να ανεχθω αυτα τα “καλα παιδακια” που απαιτουν και απο τους χριστιανους και απο ολους οσους διαφωνουν με το ψεμα τους να κατσουν να τους βαρανε.

    Ok λοιπον θα τους αγνοησω και θα λεω εγω τα δικα μου.

    Απλα να πω σε σχεση με το νεο παραληρημα, οτι οπως εχω δηλωσει και στο παρελθον δεν αποδεχομαι για τον εαυτο μου καμια ταμπελα η οποια σχετιζεται με τις εξουσιαστικες δομες και αρα και αυτην του Χριστιανου και αρα ολο αυτο το παραληρμα και παλι ειναι αενφ ουσιας, και επειδη τελικα δεν προκειται ποτε να βγει ακρη με τα τρολ, οπως ειπα απλα θα τους αγνοησω και εγω θα λεω τα δικα μου γιατι καλο θα κανει σε ολους να μην απευθυνονται σε μενα αφου εγω μαλιστα ειμαι το προβλημα, καθως δεν προκειται ουτε να διαβασω τις προσβολες και τις υβρεις, ουτε και να απαντησω, καθως επισης επι της ουσιας ολα οσα λενε ειναι ανεφ ουσιας και απλα στοχευουν στο κενο για να ταισουν τις σκιες τις οποιες υπηρετουν.

    Θα συμφωνησω μονο σε ενα πραγμα απο αυτα που ειπωθηκαν οτι δεν εχει καμια σημασια τελικα ποιος το ξεκινησε αλλα ποιος το συνεχιζει για αυτο και για να καταλαβετε ποσο ακυρα ειναι ολα οσα λεγονται απο τις σκιες που παραληρουν θα το σταματησω να δω και τι θα καταλαβετε.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek