ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΧΑΛΛΟΥΜΙΑ . .

· Κατοχικά Νέα

“ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΟΦΟΝΩΣ ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΑ,
*ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΝ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ,*
ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΝ ΠΕΙΝΑΣ,
ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ !
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ , ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΖΩΣΜΕΝΟΙ ΣΑΚΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΣ ΛΙΤΟΤΗΤΟΣ,  ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ ΣΕ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΝ – ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΜΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΡΙΟΝ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΟΦΙΛΩΝ !
*ΟΙ ΚΩΔΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΘΑ ΗΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΟΣ, ΤΗΣ 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ* ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΤΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΘΗΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΙΣΗΤΟΥ ΣΟΔΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ,  ΘΑ ΗΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΚΑΙ ΑΓΙΑΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΝ !
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΝ ΘΕΙΑΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ 15ΛΕΠΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΕΓΕΡΤΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΝ ΛΟΓΟΝ -ΣΑΛΠΙΣΜΑ,  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΥ  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΣΟΔΟΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ !
ΟΥΔΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΑΒΟΥΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ !
ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑΝ  ΠΡΟΤΡΟΠΗΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗΝ, ΤΟΥ ΑΠΤΟΤΟΥ, ΑΟΚΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΗΜΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.
ΟΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΝ ΤΗΣ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ, ΜΕ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΣ.
ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΝΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΡΑΣΑ !
ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΙΣ ΚΕΛΛΙΟΝ !
ΟΥΔΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ,
ΟΥΔΕΙΣ ΦΟΒΕΙΣΘΩ,
ΟΥΔΕΙΣ ΕΝ ΛΟΓΟΙΣ ΜΟΝΟΝ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΕΡΓΟΙΣ !
Η ΝΙΚΗ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ !
ΥΓ.
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΝ,  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΝ ΚΥΠΡΟΝ.
“ΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ “ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΣ” ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ” !

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΕΛΛΑΔΑ

Θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία μέσα στο 2026; Τα σημεία έντασης, οι κόκκινες γραμμές και τα σενάρια

ΕΛΛΑΔΑ

Αεροδρόμιο Αθήνας: Ακυρώνεται ο διαγωνισμός επέκτασης – Αλλάζει το σχέδιο καθώς η κίνηση ξεπερνά τις προβλέψεις

Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν συμφωνία 3 δισ. ευρώ για πολυεπίπεδη αεράμυναΕΛΛΑΔΑ

ΗΠΑ για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Η συνεργασία Ελλάδας–Ισραήλ προωθεί κοινούς στόχους ασφάλειας

6 απαντήσεις στο “ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΧΑΛΛΟΥΜΙΑ . .”

  1. ..σε ποιον κινηματογράφο παίζει αυτό το έργο;….καλή κομωδια πρέπει να είναι!
    Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε,είναι όλοι …πιασμένοι,το Όρος έχει χάσει την ταυτότητα Υ προ πολλού….μόνο η Εσφιγμένου παραμένει

  2. ειναι δυνατον μια γεροντισσα να εχει το ονομα του κυπριακου τυριου χαλούμι;FAKE ΕΝΤΕΛΩΣ,

  3. Εάν πράγματι συμβαίνουν όλα αυτά, τότε αποφάσισαν να ρίξουν τον Μίτσο και να φέρουν τον Σαμαρά, επειδή βλέπουν τις εντελώς χαμηλές δημοσκοπήσεις αλλά και για να ανακόψουν την άνοδο άλλων μικρών κομμάτων.

  4. Τώρα το πήρατε χαμπάρι; Αργήσατε κύριοι…Έχουν γίνει πολύ χειρότερα και δεν κατεβήκατε στη βουλή. Οι κίναιδοι είναι το λιγότερο… Κάντε πρώτα απεργία πείνας έξω από τη μονή Αγίου Γρηγορίου στο άγιο όρος και μετά έξω από τη βουλή. Πάλι περί άλλων τιρβάζετε….άγιοι του γλυκού νερού….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά