in

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ:

Η ΕΛΛΑΣ διαθέτει την καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στον κόσμο ( ρωτήστε τους Ισραηλινούς και τους Αμερικανούς να σας το πσιτοποιήσουν όσοι αφιβάλετε επ αυτού ).

Πολεμικά Ελικόπτερα Apache και όχι μόνο.

το Πολεμικό Ναυτικό μας κυριαρχεί στο Αιγαίο ειδικά σε πλοία Πρώτης Γραμμής.

Υποβρύχια Stealth τύπου S214 Κλάσης Παπανικολής.
Την καλύτερη Αεράμυνα στην Ευρώπη (4 ζώνες).

Πλήρως αναβαθμισμένα Τεθωρακισμένα Leopard και όχι μόνο, Πυραύλους Excoset, Scalp ( εμβέλειας πέραν των 500 kmh οι οποίοι εν ρίπη οφθαλμού μπορούν να εφαρμόσουν στα Ελληνικά MIRAZ 2000 και να κτυπήσουν με ακρίβεια στρατηγικούς στόχους εντός του Τουρκικού εδάφους σε μεγάλο βάθος).

Πυραύλους S300,

Πάνω από όλα διαθέτει τους επίλεκτους των επιλέκτων στις Ειδικές Δυνάμεις, Πέραν δε από όλα αυτά διαθέτει το υπ’ αριθμό ένα όπλο Παγκοσμίος !

Την ψυχή του Έλληνα Στρατιώτη που ουδείς ανά το Παγκόσμιο δύνατε να αμφισβητήσει.

Πέραν δε από όλα αυτά τελεί υπό την σκέπη και την προστασία της Υπεραγίας Υμών Θεοτόκου Αρχιστράτηγου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Για τους πιο πάνω λόγους λοιπόν σταματήστε να ακούτε τα παραμύθια των πολιτικών, των Τούρκων, και των τάχα Ευρωπαίων φίλων μας που θέλουν να υποτίθετε να μας προστατεύσουν ( μόνο για αυτό δεν προσπαθούν ).

Σταματήστε να αμφισβητείτε τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού και συσπυρωθείτε άπαντες.

Εάν ο Τούρκος θεωρούσε ότι μπορούσε να κινηθεί με πόλεμο εναντίον της Ελλάδος θα το είχε ήδη κάνει.

Φυγουρατζήδες και λαμόγια και στα σίγουρά μόνο κινούνται τα καθάρματα.

Ξυπνάτε αδέρφια. Ξυπνάτε και Ενωθείτε ! Όλοι μαζί μπορούμε !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Γ.Μασουρής

thesecretrealtruth

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αεροσκάφη Ιταλίας και ΗΠΑ προσγειώθηκαν στη Βεγγάζη – Δημιουργείται ευρωπαϊκή δύναμη στην Α. Μεσόγειο;

ΕΚΤΑΚΤΟ : Μας ανησυχεί η Εσωτερική Ασφάλεια . Κίνδυνος δολοφονίας ξένου διπλωμάτη