00:00 - 04/08/2021

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ-19

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΙΩΝ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ. ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ; ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΑΙΩΝ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΩΣ PDF ΜΟΡΦΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΙΤΗΜΑ : ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ – ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ (Κατ’ άρθρο 215 § 3 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων).

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣ: Την Δήμαρχο Δήμου Χαλκιδέων, κα Βάκα Ελένης, εδρεύουσης στο κτίριο στην οδό  Φαρμακίδου 15.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ : Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κα Δήμητρα Σακελλαράκη, εδρεύουσα στο  κτίριο στην οδό Φαρμακίδου 15.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ : Τα μέτρα που λαμβάνονται από την κεντρική διοίκηση, για την φερόμενη ως «πανδημία»  του κόβιντ-19,με δική ΣΑΣ συνυπογραφή αλλά χωρίς την δική ΜΑΣ πληροφόρηση, στον  δήμο μας και εν γένει σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια:

Κυρία Δήμαρχε,

κλείσαμε έναν χρόνο από τον Φεβρουάριο του 2020 που ξεκίνησε η Παν-Δημία του Κόβιντ 19. Μέσα σε αυτό το χρόνο η ζωή των Ελλήνων, και γενικότερα την ανθρώπων άλλαξε  ριζικά. Στο όνομα της πανδημίας, καλούμαστε οι πολίτες να υπακούσουμε σε μέτρα  προφύλαξης που δεν συνάδουν με τα ατομικά δημοκρατικά μας δικαιώματα. Μας  επιβλήθηκε η μάσκα , σε όλες μας τις κοινωνικές επαφές, σε κλειστούς και ανοιχτούς  χώρους.

Πολλοί από εμάς πάψαμε να εργαζόμαστε, τα παιδιά μας έπαψαν να πηγαίνουν  σχολείο, μπαίνοντας στην διαδικασία μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης, περιορίστηκαν οι  μετακινήσεις, απογοητεύτηκε το κολύμπι, το ψάρεμα οι επαφές με τους συνανθρώπους  μας, επιβλήθηκαν έντυπα μετακίνησης…. Και όλα αυτά με την απειλή μεγάλων  προστίμων.

Παρόλα αυτά τα κρούσματα, όπως λέτε, δεν έχουν σταματήσει και συνεχίζουν να αυξάνονται. Αντίθετα, πολλοί συμπολίτες μας έχασαν τις εργασίες τους, πολλές  επιχειρήσεις έκλεισαν ιδιαίτερα στον τουρισμό, οδηγώντας τους Δημότες σε ψυχολογικό  και οικονομικό μαρασμό.

Το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια επιβολής των υποχρεωτικών τεστ στα σχολεία,  και του εμβολιασμού των υπαλλήλων του τουρισμού, των εκπαιδευτικών, των υπαλλήλων  καταστημάτων, και γενικά του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού, επιβάλλοντας  ιατρική πράξη (Ν. 3418/2005 άρθρο 1) για να εξασφαλιστεί η ανοσία της  αγέλης.

Αντίθετα καθημερινά έρχονται στην δημοσιότητα καταγγελίες για την μη εγκυρότητα των  τεστ.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί καταγγέλλουν σοβαρές  παρενέργειες, εξαιτίας των εμβολίων, ακόμα και θανάτους… Καθημερινά όλο και περισσότεροι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις  παρενέργειες των εμβολίων και υποστηρίζουν ότι ο μαζικός εμβολιασμός και τα μαζικά  τεστ ιδιαίτερα στα παιδιά δεν είναι μόνο λάθος αλλά και εγκληματική ενέργεια.

Οι μάσκες και η πολύωρη χρήση τους έχει διαπιστωμένα, αρνητικά αποτελέσματα στην  δημόσια υγεία.

Επίσης δεν εγγυάται κανείς επιστήμονας ότι όποιος εμβολιαστεί, δεν θα νοσήσει ή δεν θα  διασπείρει τον ιό , ακόμα και για το τι παρενέργειες θα έχει στο μέλλον. Καθώς τα εμβόλια  είναι πειραματικά και κατά συνέπεια, και δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες δοκιμές.

Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση που επιδεινώνεται καθημερινά, χωρίς να έχουμε την απαραίτητη ΕΠΙΣΗΜΗ,  ΕΓΓΡΑΦΗ,ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ σαν Δημότες του Δήμου Χαλκιδέων και έχοντας ΦΥΣΙΚΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ , για τον ΕΠΊΣΗΜΟ, ΜΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΕΞΕΤΑΣΗ , ΑΡΙΘΜΌ ΘΑΝΑΤΩΝ  ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΩΝ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΊΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ XAΛΚΙΔΕΩΝ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ-19.

Λαμβάνοντας υπόψη την απροσδιόριστου καταλήξεως, ήδη υπό εξέλιξη, κατάσταση και  του κινδύνου να καταστεί ανεξέλεγκτη και φορέας ακόμα πιο σκληρών μέτρων  αντιμετώπισής της ,καθίσταται επιτακτική ανάγκη της ΑΜΕΣΗΣ Σύγκλισης εκτάκτου  Δημοτικού Συμβουλίου με την αιτιολογία της Έκτακτης Ανάγκης. 

Επειδή η πολιτική που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της Παν Δημίας στη χώρα μας αποτελεί βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, ενώ εισερχόμαστε σε ανεξέλεγκτες, πρωτόγνωρες και επικίνδυνες καταστάσεις, που επηρεάζουν την σωματική  και ψυχική υγεία των πολιτών και διαλύουν την εθνική οικονομία.

ΕΠΕΙΔΗ, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος,

Παρ.2. «O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η  αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των  Ελλήνων
Παρ. 3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών  που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε  αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.  
Παρ. 4. H ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.» 

ΕΠΕΙΔΗ, έχουμε απόλυτη συναίσθηση των υποχρεώσεων και ευθυνών που απορρέουν δια  κάθε Έλληνα Πολίτη και κάθε Κυβερνητικό και Δημοτικό Λειτουργό, όπως επιτάσσει το  άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος των Ελλήνων.
ΕΠΕΙΔΗ, δυνάμει του άρθρου 215 § 3 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, «Οι δημότες και οι  κάτοικοι μπορούν επίσης να καταθέτουν προτάσεις για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων  αρμοδιότητας του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου, ή του συμβουλίου του τοπικού ή  δημοτικού διαμερίσματος. Οι προτάσεις συζητούνται υποχρεωτικά στο οικείο συμβούλιο,  εφόσον έχουν κατατεθεί από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα και ενημερώνονται οι  ενδιαφερόμενοι για τη σχετική απόφαση που λαμβάνεται».
ΕΠΕΙΔΗ, θεωρούμε ότι η προσπάθεια νομιμοποίησης αυτής της έκνομης και  αντισυνταγματικής πολιτικής, χαρακτηρίζεται από απροκάλυπτο βασανισμό και  απόκρυψη σοβαρών στοιχείων αλλά και διεξόδων της υγειο-νομικής κρίσης, έναντι των  Ελλήνων Πολιτών και των Δήμων τους, οι οποίοι συλλογικά και ατομικά ειδικά σήμερα,  δεδομένων των συνθηκών της παρατεταμένης οικονομικο-γεωπολιτικο-κοινωνικής κρίσης,  αδυνατούν να ανατρέψουν την επιβληθείσα σε αυτούς αναίτια και έκνομη «επίθεση», στα  Συνταγματικά κατοχυρωμένα αλλά και στα κοινώς αποδεκτά, Ανθρώπινα Δικαιώματά τους,
ΕΠΕΙΔΗ, δυνάμει του Ν.3852 / 2010, οι Δήμοι ως Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου  (Ν.Π.Δ.Δ.), διακρίνονται από πλήρη Διοικητική Αυτοτέλεια, αναφορικά με τα θέματα της  αρμοδιότητός τους.
ΕΠΕΙΔΗ, στις βασικές υποχρεώσεις του/της Δημάρχου, κατ’ Άρθρο 58 του Ν.3852 / 2010,  είναι το να προασπίζει τα τοπικά συμφέροντα, να διασφαλίζει την ενότητα της τοπικής  κοινωνίας και ν’ ασκεί τα καθήκοντά του, με γνώμονα τις Αρχές της Διαφάνειας και της  Αποτελεσματικότητος. 
ΕΠΕΙΔΗ, κατ’ Άρθρο 61 του Ν.3852 / 2010, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος, τα Μέλη της  Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, κατά την ενάσκηση των  καθηκόντων τους θα πρέπει:

α. να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τις υποχρεώσεις τους και να ασκούν τα καθήκοντά τους  με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, 
β. να σέβονται και να διασφαλίζουν τα δικαιώματα των πολιτών και να μεριμνούν για  την καθολική εκπλήρωσή τους προς τον Δήμο, χωρίς διακρίσεις σε βάρος οιουδήποτε  προσώπου, ή του κοινού συμφέροντος. 

ΕΠΕΙΔΗ, στα πλαίσια των καθηκόντων σας, εμπίπτει καταρχήν η εν γένει προστασία των  συνδημοτών μας, από καταχρηστικές και παράνομες συμπεριφορές της διοίκησης  (κεντρικής ή μη).
ΕΠΕΙΔΗ, υπό τις παρούσες συνθήκες, της συνεχούς και συστηματικής αποδόμησης του  ελληνικού κοινωνικού ιστού, καθίσταται επιτακτική ανάγκη η αποτροπή της παγίωσης μιας  τέτοιας «πραγματικότητας», προς αποφυγήν ενδεχόμενης σειράς απρόβλεπτων εξελίξεων,  τόσο για την τοπική Κοινωνία όσο και την Ελληνική Επικράτεια εν γένει.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ  ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ, ΩΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ  ΧΑΛΚΙΔΕΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ,

Σας καλούμε  στην ΑΜΕΣΗ σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε Ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση  παρουσία των Δημοτών, Ημών των Αιτούντων Συμπεριλαμβανομένων, ούτως ώστε να  συζητηθούν τα θέματα που μας αφορούν, να παρθούν ΑΜΕΣΑ αποφάσεις και να  επιβληθούν ΑΜΕΣΑ λύσεις, που να εξυπηρετούν πρωτίστως το Δημόσιο Συμφέρον, την  Τοπική Κοινωνία, επί σκοπώ, οι Έλληνες Πολίτες Δημότες του Δήμου μας, να μην  στερηθούν το δικαίωμα της εκτενούς και εμπεριστατωμένης πληροφόρησής τους επί  σοβαροτάτων θεμάτων της επιτασσόμενης καθημερινότητος, των λοιπών Συνταγματικών  Δικαιωμάτων τους. (όπως η λήψη συλλογικών αποφάσεων, ιδιαιτέρως, επί κρίσιμων  θεμάτων ή εκτάκτων καταστάσεων…) Και να μην ανασχεθεί επί πλέον, η απρόσκοπτη και  εύρυθμη λειτουργία κάθε υγιούς επαγγελματικής δραστηριότητος, καθώς και η ομαλή  κοινωνική ζωή στον Δήμο Χαλκιδέων, και

απαιτούμε,  

εντός της νομίμου πενθήμερης προθεσμίας και το αργότερο εντός μέχρι Επτά (7)  εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία πρωτοκόλλησης της παρούσης αιτήσεως μας, να  λάβουμε γραπτή απάντηση για την τελική σας απόφαση, που αφορά στην αποδοχή σας, ή  στην αιτιολογημένη απόρριψη σας, παραθέτοντας τους νόμους στους οποίους  βασιστήκατε για την απόρριψη αυτή, σε διεύθυνσή μας με τα στοιχεία:

Όνομα : ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
E – mail : eviafreedom21@gmail.com
Τηλέφωνο : 6972180568

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Όπως αφήσαμε όλα τα προηγούμενα να συμβούν, έτσι κι αυτό θα περάσει και η δυστοπική κοινωνία που έχει ήδη αναδυθεί, θα είναι το θλιβερό μέλλον της κοινωνίας των ανθρωποειδών.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh