Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:01 - 07/03/2023

Μια ασθένεια που εμφανίζεται πάντα, όταν δεν την περιμένεις – είναι η κυστίτιδα. Πώς και με τι να την θεραπεύσουμε;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η συχνότητα της κυστίτιδας μεταξύ των ατόμων ηλικίας 20-70 ετών είναι εξαιρετικά υψηλός στο πλαίσιο ενός ποσοστού θεραπείας που δεν υπερβαίνει το 20%. Γιατί η ασθένεια είναι τόσο δύσκολη στην θεραπεία της και πώς να την θεραπεύσουμε πλήρως

Πείτε μας, παρακαλώ, τι είναι η κυστίτιδα και ποιος είναι στην ζώνη κινδύνου;

– Γεια σας! Η κυστίτιδα – είναι μια φλεγμονώδης νόσος της βλεννογόνου της ουροδόχου κύστης, είναι διαδεδομένη στις γυναίκες. Σε άνδρες και παιδιά, η φλεγμονή εμφανίζεται πολύ λιγότερο συχνά, εκδηλώνεται πιο λίγο. Συνοδεύεται από τρομερή δυσφορία μέχρι την απώλεια ικανότητας κατά τη περίοδο μιας επιδείνωσης.

– Είναι όλα τόσο σοβαρά;

– Αυτή είναι μια ύπουλη ασθένεια. Εννέα στους δέκα ασθενείς έρχονται σε μένα μόνο τότε όταν δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν μόνοι τους. Ως γιατρός, ενώ τους μαλώνω, ως άτομο – μπορώ να τους καταλάβω. Η κατάσταση είναι πολύ προσωπική, δυσάρεστη, όλοι θέλουν να την ξεφορτωθούν το συντομότερο δυνατό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο εγκέφαλος λειτουργεί μόνο για την επιβίωση.

Ποια είναι η πρώτη σκέψη ενός ατόμου με οξύ πόνο; Μειώστε τον πόνο. Και μπορείτε να το μειώσετε μόνο με χάπια. Έτσι τρέχει μπροστά από τα ένστικτα του στο φαρμακείο για αντιβιοτικά.

– Τα αντιβιοτικά είναι αναποτελεσματικά;

– Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς έτσι. Πραγματικά αυτά εξαλείφουν τον πόνο. Φαίνεται, ότι η ασθένεια έχει περάσει πλήρως. Αλλά δεν έχει πάει πουθενά. Ένας ή δύο μήνες και θα εμφανιστεί μια νέα επιδείνωση. Και εκεί δεν είναι και πολύ μακριά από την χρόνια κατάσταση. Τα αντιβιοτικά πρέπει να επιλέγονται βάσει των εργαστηριακών εξετάσεων.

Αρχικά, πρέπει να εντοπίστε το παθογόνο και, στη συνέχεια, να το αφαιρέστε με βαρύ πυροβολικό. Εάν τα κάνετε λήψη χαοτικά, το αποτέλεσμα θα είναι εφάπαξ και μετά θα είναι εντελώς αντίθετο.

– Ποιες αιτίες και συμπτώματα κυστίτιδας μπορείτε να επισημάνετε;

– Η ασθένεια μπορεί να προκληθεί από διάφορες αιτίες μολυσματικού και μη μολυσματικού χαρακτήρα. Ανεξάρτητα από αυτά, τα συμπτώματα είναι πάντα τα ίδια:

 • αίσθημα καύσου στον κόλπο, οξύς πόνος και οι πόνοι,
 • συχνή ώθηση για ούρηση,
 • η μικρή ποσότητα των ούρων,
 • θολά ή έντονο-κίτρινο χρώμα ούρων, με πρόσμιξη αίματος και χωρίς αυτήν,
 • μεγάλη αδιαθεσία, ελαφρά αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, αδυναμία.

Οι πιο συχνές αιτίες της κυστίτιδας είναι:

 • τραυματισμός κατά τη διάρκεια του σεξ,
 • η εξασθενημένη ανοσία,
 • η διείσδυση βακτηρίων μέσω της ουρήθρας στην ουροδόχο κύστη,
 • οι εστίες χρόνιας λοίμωξης μέσα στον οργανισμό,
 • περασμένες γυναικολογικές, αφροδισιακές ασθένειες,
 • η υποθερμία των πυελικών οργάνων,
 • τραυματική επίδραση,
 • ορμονικές διαταραχές στον οργανισμό,
 • τα χαρακτηριστικά της ανατομικής δομής των ουροποιητικών καναλιών.

– Ποιος είναι ο κίνδυνος κυστίτιδας και λανθασμένης θεραπείας;

– Με οποιοδήποτε τρόπο κι αν αποκτήσετε κυστίτιδα για πρώτη φορά, η περαιτέρω ποιότητα ζωής εξαρτάται από τις αμυντικές δυνάμεις του οργανισμού σας. Εάν έχετε ήδη υποβληθεί σε θεραπεία με αντιβιοτικά (και αυτός είναι ο πιο συχνός και αναποτελεσματικός τρόπος στο μέλλον), τότε ο οργανισμός σας κινδυνεύει.

Με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια αναπτύσσουν αντοχή στα αντιβιοτικά, μεταλλάσσονται και αποκτούν ανοσία. Γίνεται πιο δύσκολο να θεραπευτεί η κυστίτιδα, η ασθένεια παίρνει μια χρόνια μορφή. Αυτό σημαίνει, ότι παραμένετε άρρωστη, μολυσμένη, ακόμα κι αν δεν συνοδεύονται από σοβαρά συμπτώματα κυστίτιδας.

Οι συνέπειες της κυστίτιδας περιλαμβάνουν: ακράτεια ούρων, πυελονεφρίτιδα, αποστήματα των νεφρών, νεφρική ανεπάρκεια και η υπογονιμότητα.

– Και όμως, μπορεί να θεραπευτεί η κυστίτιδα;

– Ναι μπορεί. Με αντιβιοτικά – μόνο μετά από πλήρη εξέταση και υπό τον πλήρη έλεγχο του θεράποντος ιατρού, στον οποίον εμπιστεύεστε. Τα φυτικά παρασκευάσματα είναι καλά για την πρόληψη των ουρογεννητικών παθήσεων, την εξάλειψη της χρόνιας κυστίτιδας και, φυσικά, την πρόληψη της οξείας.

– Μπορείτε να συστήσετε κάποια μεμονωμένα φάρμακα;

– Ίσως, με καθαρή συνείδηση, μπορώ να προτείνω μόνο το Cystonette. Ένα φυτικό σκεύασμα με πλούσια σύνθεση από τα λεγόμενα φυσικά αντιβιοτικά. Αυτά, σε αντίθεση με τα συνθετικά, δεν φέρνουν βλάβη στον οργανισμό. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, δεν είναι καθόλου κατώτερα από τα συνηθισμένα φάρμακα.

Ίσως αυτό είναι το μοναδικό σκεύασμα, το οποίο μπορεί να ληφθεί χωρίς ιατρική συνταγή – όσο στα πρώτα συμπτώματα της κυστίτιδας, τόσο και σε προχωρημένες περιπτώσεις. Άλλωστε, η τιμή του είναι λογική.

– Επιτρέπετε την αυτοθεραπεία της ασθένειας;

– Κοιτάξτε, οι άνθρωποι προσπαθούν έτσι και αλλιώς να την θεραπεύσουν μόνοι τους. Δόξα τω Θεώ, τώρα υπάρχει Cystonette, το οποίο δεν βλάπτει τον οργανισμό, όσο και κάθε φαρμακευτικό σκεύασμα. Περιέχουν μια τέτοια δόση αντιβίωσης, που ένα άλογο μπορεί να σκοτώσει.

Και μέσα στο Cystonette δεν υπάρχει. Έχει φυτική βάση. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, όπως και με την επίβλεψη του γιατρού, οι παρενέργειες – είναι μηδενικές. Δηλαδή, βεβαίως, παραδέχομαι και μάλιστα επιμένω, ότι τα άτομα πρέπει να κάνουν θεραπεία στο σπίτι, αλλά για χάρη Θεού, να θεραπεύστε με ασφαλή φάρμακα.

– Ευχαριστώ για τη συνομιλία, γιατρέ!

Για όλους που θέλουν έως και 07.03.2023 το Cystonette είναι διαθέσιμο με έκπτωση 50%. Μπορείτε να το παραγγείλετε στην παρακάτω φόρμα


ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*