16:17 - 31/07/2020

Μια απίστευτη οικονομικοτουριστική καταστροφή κολοσσιαίων διαστάσεων, ένα τραγικό λάθος της κυβέρνησης που η χώρα θα το πληρώσει πολύ ακριβά!!!

Ά. Γεωργιάδης : ‘’Η τουριστική περίοδος θα πάει δυστυχώς χειρότερα του αναμενόμενου ενώ είναι σοκαριστικό πλέον να βλέπουμε την ανάποδη εξέλιξη από αυτή που περιμέναμε ως χώρα’’. Μπράβο κύριοι συγχαρητήρια για την ‘’ειλικρίνεια’’ σας, αλλά αυτή δεν προσφέρει τίποτα στον λαό μας. Το ΣΟΚ αυτό το δημιουργήσατε εσείς και ήταν αναπόφευκτο να συμβεί όπως σας το είχαμε προβλέψει!

Ωστόσο, περί άλλων τιτιβίζατε και τώρα το πληρώνει ο λαός και η εθνική οικονομία, γκρεμίζοντας τους κόπους και τις θυσίες του!!!

Έρχεστε ξαφνικά ως ‘’μωρές παρθένες’’ δίχως κανένα ενδοιασμό και επιφύλαξη να επιβεβαιώσετε την πλήρη αποτυχία σας για τους χειρισμούς σας κατά τη β΄ φάση της πανδημίας κι αυτό το κάνετε την πιο ακατάλληλη στιγμή για τον τόπο, τινάζοντας κυριολεκτικά τα πάντα στον αέρα! Ένα ατόπημα και τεράστιο λάθος που θα πληρώσουμε δυστυχώς όλοι πολύ ακριβά, σε υγεία, σε ζωές και οικονομικά ως χώρα!

Κύριε πρωθυπουργέ, σας είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα, ότι αν δεν μας ακούσετε, θα καταστρέψετε τελικά ότι καλό κτίστηκε κατά το πρώτο στάδιο της πανδημίας, προτείνοντας σας επανειλημμένα, την μια και μοναδική πρόταση που θα μπορούσε να σώσει τη χώρα, δίνοντας σας την ευκαιρία να αναδείξετε την Πατρίδα μας ως πρώτο προορισμό του παγκόσμιου τουρισμού!!!

Τελικά δεν μας ακούσατε, οδηγήσατε για άλλη μια φορά και εσείς τη χώρα μαζί με τον λαό της στον Καιάδα, όπως έκαναν και οι προκάτοχοι σας με άλλες αποφάσεις τους!
Με πτώση στον τουρισμό της τάξεως του 80-90 % και με τα καταστήματα εστίασης και λιανικής στο Ναδίρ των πωλήσεων τους και δη, κάτω από αυτές τις περιρρέουσες ακραίες παγκόσμιες και περιφερειακές γεωπολιτικές εξελίξεις, καταλαβαίνετε τι έχετε κάνει σε κάθε επαγγελματία και εργαζόμενο αυτού του καταπονημένου τόπου, που τυχαίνει να ‘ναι και δική σας πατρίδα, όταν όλοι δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης τους; Αναλογιστήκατε τι έχετε κάνει;
Κύριοι πρώτον, ρίξατε στα Τάρταρα την ήδη ασθμαίνουσα οικονομία μας και δεύτερον, θέτετε σε άμεσο υγειονομικό κίνδυνο όλον τον πληθυσμό της χώρας, κι αυτό το κάνετε επιλέγοντας τον πλέον ακατάλληλο χρόνο για την πατρίδα μας!!!

Φίλες και φίλοι, παρακαλώ πολύ για να μην επαναλαμβανόμεθα, επιτρέψτε μου να σας παραπέμψω στην επίμαχη πρόταση μας πατώντας εδώ:

Ολοκληρώνοντας, μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, ειδικά τώρα που γνωρίζουμε όλοι τι έχει συμβεί στη χώρα, λαμβάνοντας βεβαίως υπ’ όψιν και τι μέλλει να συμβεί στο άμεσο μέλλον από τις αποφάσεις αυτών που μας κυβερνούν, κάνοντας σας μόνο μια παράκληση, ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ!!!

Β. Αναγνώστου Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr

ΥΓ. Προς Υφ. κ. Ν. Χαρδαλιά: Κύριε υπουργέ, φροντίστε για την άμεση εφαρμογή των μέτρων του νόμου ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.34060 σ’ αυτό το διήμερο της μουσουλμανικής εορτής Κουρμπάν Μπαϊράμ με οποιοδήποτε τίμημα! Όποιοι δεν συμμορφωθούν και δεν θελήσουν να ακολουθήσουν τα μέτρα προστασίας, φορτώστε τους για τη Τουρκία!
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΟΥΡΚΟΙ!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Κωνσταντίνος 07/31/2020 @ 4:41 ΜΜ

    Καταρχάς δεν είναι χριστιανός αυτός άρα τί είναι?????? οπότε μόνο 15αυγουστο καί θρησκευτικούς γάμους, καί μετά Χρήστου γενα καλά μυαλά….

  2. Εριχθόνιος 07/31/2020 @ 5:22 ΜΜ

    Δεν είναι λάθος , είναι εσκεμμένη ενέργεια μετά από μελέτη , για να πάνε φέτος οι τουρίστες που θα ερχόντουσαν Ελλάδα , στα Αδριατικά και Τουρκικά παράλια .. στα οποία αυτή την στιγμή , δεν πέφτει καρφίτσα κάτω , από τον κόσμο που κάνει εκεί τις διακοπές τους , αφού δεν τον αφήνουν να έρθει στην Ελλάδα ..

  3. Θόδωρος Σπαγαδώρος 07/31/2020 @ 6:37 ΜΜ

    Σχετικά με το άρθρο περί “οικονομικοτουριστικής καταστροφής”, φοβάμαι πως δεν πρόκειται περί λάθους κυβερνητικής επιλογής. Πρόκειται περί συνειδητής επιλογής με πλήρη γνώση των συνεπειών στην τουριστική βιομηχανία και γενικότερα στην αγορά…!!! Ποιός δεν αντιλαμβάνεται το σενάριο που εφαρμόζεται (επιβάλλεται) διεθνώς με σκοπό την απόλυτη κοινωνική και οικονομική καταστολή, ώστε να ακολουθήσει η εγκατάσταση ενός νέου παγκόσμιου σχεδίου “διάσωσης”…!!! Το από χρόνια σχέδιο της κρίσης χρέους των κοινωνιών, φαίνεται να μην επαρκεί και πλέον ακολουθείται μέσω του νέου σεναρίου “φόβος πανδημίας”…!!!, … η νέα διαδικασία καταστολής (lockdown), για την κοινωνία και την οικονομία….!!!

  4. Οι ανθρωποι εκτελούν εντολές , απλά δεν το πιστευουμε , ειναι απολυτως ανικανοι και στόχο έχουν την σχεδιασμένη οικονομικη και ψυχικη καταρευση των Ελλήνων (αν και το φαινομενο ειναι παγκοσμιο). Ειναι εξαιρετικα ενημερωτικό να διαβάσουμε την στρατηγική ελέγχου των μαζών με επερχόμενα αυστηρότερα γεγονότα απο αυτά που ζησαμε και αναφέρεται η γνωστή ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, δημοσιογράφος και συγγραφέας, Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh