ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Μη τυχόν και γίνεις ρατσιστής μ@λ@κ@ καηκες!!!!

· Κατοχικά Νέα

ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΥΡΙΕ …ΝΟΜΟΙ… ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ..ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΡΑΤΣΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;
ΠΦΦΦΦΦ … ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΠΙΑ ; ΠΟΣΟ; …ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΗΤTΑ ΜΑΣ …ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟ!!!!!

11

ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΚΑΗΜΕΝΟΙ” ΕΝΩΘΟΥΝ …ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ Ο “ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ” … ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!!! ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ…!!

ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ … ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ …ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ .. ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΙ”..ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ “ΜΟΥΡΗ” ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΙΑ ..ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ …!!

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία αρτοποιείου — όχι κατάστημα ΧωριάτικοΕΛΛΑΔΑ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ: 59 συλλήψεις, 520 εταιρείες και η έρευνα για τα 100 εκατομμύρια

Ενδεικτική φωτογραφία κουζίνας πίτσας — όχι κατάστημα Pizza FanΕΛΛΑΔΑ

PIZZA FAN: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης – Η υπόθεση των 25 εκατ. και τα κρίσιμα ερωτήματα

Οικισμός – ενδεικτική φωτογραφίαΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΙΝΗΤΑ: Αλλαγές σε 12.000 οικισμούς – Η προθεσμία των 30 ημερών για τους ιδιοκτήτες

9 απαντήσεις στο “Μη τυχόν και γίνεις ρατσιστής μ@λ@κ@ καηκες!!!!”

  1. αναρτηση για τον ανεπαγγελτο μιχαλολιακο τον πιο πλουσιο βουλευτη θα ανεβασετε;

    • φιλε μου ο αντ1 και το μεγκα δεν στα ειπε καλα ο μιχαλολιακος ειναι και καλα ο ποιο πλουσιος προεδρος κομματος (εσυ το πιστευεις αυτο) γιατι δεν τα λενε ολα ο σταθακης εχει 13 σπιτια για ψαξε και θα δεις που ειναι τα λεφτα γιατι δεν λενε τις 2 κατασκευαστικες του τσιπρα ποσα σπιτια εχει η εσυ πιστεθεις πως εχει μονο μια μηχανη και 5 χιλιαδες στην τραπεζα; ο καμμενος τι εχεις;; ο αλαβανος ξερεις ποσα σπιτια εχει; πανω απο 60 σε ολο τον κοσμο αλλα το μεγκα σου ειπε πως ο πλουσιος ειναι ο μιχαλολιακος και εσυ το πιστεψες!!!

    • Για δώσε ρε ψαγμένε περαιτέρω πληροφορίες για τον πιο πλούσιο βουλευτή, αλλά κάνε μου και ένα συγκριτικό και με άλλους “δουλεμένους” βουλευτές με 10000 ένσημα. Συγκριτικά σου παραθέτω και μερικά “σοσιαλιστικά” ονόματα, Λαλιώτης Παπαντωνίου Αλαβάνος Βενιζέλος Μητσοτάκης Αβέρωφ Εβερτ ΓΑΠ Σαμαρά Κανέλη Κουτσούμπα. Κάτι είχα ακούσει και για κάτι offshore για να σε διαφωτίσω.
      Και μόλις τελειώσεις την έρευνά σου κ Πρόεδρε της επιτροπής πόθεν έσχες κάνε μια κρούση στα ΜΕΓΚΑΛΑ κανάλια , θα χαρούν να την δημοσιεύσουν. Κεφτέ… φάγαμε σήμερα με πατάτες.

    • Καλά ρε μαλάκα ανώνυμε των 11 Μάϊος 2016 @ 15:30, τι δουλειά έχει η ΧΑ κλπ με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της εισροής προσώπων με ύπουλους στόχους μέσα στην ΕΕ;;;;
      Καλά λέει το άρθρο Γίδι έ γίδι!!!!!!!!!!!!!

  2. αλητη ρατσιστη ελληνα δεν εχεις παιδαγωγους στους παιδικους σταθμους αλλα ΕΧΕΙΣ ΕΡΤ και ΒΟΥΛΗ δεν εχεις δασκαλους στα σχολεια αλλα ΕΧΕΙΣ ΕΡΤ και ΒΟΥΛΗ δεν εχεις καθηγητες στα λυκεια αλλα ΕΧΕΙΣ ΕΡΤ και ΒΟΥΛΗ δεν εχεις νοσηλευτικο προσωπικο γιατρους και νοσοκομεια αλλα ΕΧΕΙΣ ΕΡΤ και ΒΟΥΛΗ τι αλλο θες δηλαδη δεν σου φτανει η ΕΡΤ και η ΒΟΥΛΗ ντροπη σου παλιορατσιστη ελληνα!!!!!

  3. Ο μιχαλολιακος ειναι μια.χαρα! Εχει αλλους πιο λαμογια.παλι με την χα ασχολουνται? Οποτε κανουν πατατα,να και η χα στο καδρο.βρε δε γαμιεστε.καριοληδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *