in

Μεθοδεύεται η κατάργηση του αβάτου του Αγίου Όρους με τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Αυτό που γίνεται εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων με τόσο συντονισμό και τόση μεθοδικότητα, και που προέκυψε μετά από πολύχρονο σχεδιασμό, είναι αδιανόητο για την συντριπτική πλειοψηφία των εκλογέων. Όταν μάλιστα το ένα κακό διαδέχεται το άλλο χωρίς σταματημό, είναι φυσικό επόμενο η μάζα ν’ αδρανοποιείται, κάτι που ευνοεί όλους αυτούς οι οποίοι έχουν αντίθετα από τους Έλληνες όνειρα και σκοπούς.

Πλην όμως, όσο σκοτεινά και να είναι τα σχέδιά τους, σχεδόν πάντα υπάρχουν διαρροές, άσχετα αν αυτές δεν αξιολογούνται κατάλληλα από αυτούς που αφορούν. Αυτό συνέβη και με την διαρροή τμήματος του Υπερμνημονίου, που ενώ από κάποιους παραβλέπεται και ενώ από κάποιους άλλους θεωρείται ψευδές, το Υπερμνημόνιο εφαρμόζεται πιστότατα. Όχι απλά πιστά.

Το Υπερμνημόνιο είναι μια Συμφωνία η οποία είναι υπεράνω παντός άλλου Νόμου, όπως δείχνουν τα γεγονότα. Εφαρμόζεται δεσμευτικά από την πολιτική και εκκλησιαστική ηγεσία, διότι το έχουν υπογράψει αμφότερες. Γι αυτόν τον λόγο η Εκκλησία δεν αντιδρά. Διότι έχει δεσμευθεί στην εφαρμογή του. Ότι έχει γίνει στην Ελλάδα τελευταία, έχει «προβλεφθεί» από το Υπερμνημόνιο.

Ειδικά στην Παιδεία, αυτά που έγιναν, γίνονται, και προφητεύθηκαν από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, δηλαδή, η κατάργηση του εκκλησιασμού των μαθητών, οι επισκέψεις σε Συναγωγές και Τζαμιά, η πολυπολιτισμική παιδεία, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το Δημοτικό σχολείο, η σεξουαλική απελευθέρωση των μαθητών, το να κυκλοφορούν ελεύθερα τα πορνογραφικά περιοδικά σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, η διδασκαλία στα σχολεία από εργαζομένους στον πληρωμένο έρωτα κλπ., όλα είναι γραμμένα, συμφωνημένα και υπογεγραμμένα στο Υπερμνημόνιο.

Ένα απ’ αυτά που διατάσσεται στο Υπερμνημόνιο, και λαχταρούν να υλοποιηθεί, είναι και η κατάργηση του αβάτου του Αγίου Όρους. Αναφέρεται ρητώς, λιτώς, συνοπτικώς, χωρίς δηλαδή πολλά-πολλά, στο Άρθρο 10-Δ’ του Υπερμνημονίου: Κατάργηση αβάτου Αγίου όρους από 1-6-2017. Η ημερομηνία μπορεί να παρήλθε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να την ανανεώσουν. Η καθυστέρηση επήλθε, όσο και ν’ ακούγεται περίεργο, λόγω τού ότι ο λαός έχει ακόμη αντιστάσεις. Η κατάργηση του αβάτου του Αγίου όρους έγινε αποδεκτή από την Εκκλησία, άρα και από τον Πατριάρχη, οπότε ας ετοιμάζονται κάποιοι Ιεράρχες για ανάληψη ιστορικών ευθυνών.

Η κατάργηση του αβάτου, όπως φαίνεται, επειδή έχει προαποφασισθεί να πραγματοποιηθεί, ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα το επιτύχουν. Θεωρούν κατά τα φαινόμενα, ότι με την εκλογή της νέας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία έχει δείξει επανειλημμένως την ευπείθεια της σε καίρια νομικά ζητήματα για την Ελλάδα της Νέας Εποχής, θα μπορέσουν μέσα από τον νομικό κυκεώνα που έχουν δημιουργήσει να το καταφέρουν.

Η νέα Πρόεδρος απ’ ότι φαίνεται, απ’ ότι διαρρέει μέχρι τώρα, θα ορκισθεί με τον όρκο που προβλέπεται από το Σύνταγμα, αν και μετά με την εφαρμογή των μνημονίων στην Ελλάδα το μόνο που έμεινε από το Σύνταγμα είναι η Πλατεία. Ο όρκος πλέον είναι στην δημοτικιά και ξεκινάει ως εξής: Ορκίζομαι στο όνομα της Άγιας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους Νόμους… κλπ.

Εκτιμάται ότι, δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα με τον όρκο, για να δείξουν ότι η νέα Πρόεδρος δεν είναι και τόσο αντίθετη με την Ορθοδοξία. Δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα με τον όρκο διότι στοχεύουν σε κάτι μεγαλύτερο. Την κατάργηση του αβάτου του Αγίου Όρους, λόγω του σκοπίμου συνδυασμού γυναίκα και πρώτη πολίτης. Τους συμφέρει να το τολμήσει η «δεξιά», διότι έμμεσα θα συγκατανεύσουν οι «δεξιοί», δηλαδή οι νεοδημοκράτες, που είναι δέσμιοι της ψήφου τους και θα επιβραβεύσουν οι «αριστεροί». Και έτσι, όλα θα γίνουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Είναι μια καλή ευκαιρία, τώρα που η εκκλησία είναι στο «αθόρυβο», να επιτύχουν αυτό που δεν επέτυχαν όλοι οι κατακτητές, όσο βάρβαροι και να ήταν κατά τα χρόνια τα παλιά. Αλλά ως γνωστόν, τα κάστρα πέφτουν από μέσα.
Σύντομα θα φανεί στον λαό, μαζί με το σθένος κάποιων ιεραρχών της επισήμου εκκλησίας, αν και πόσο υπολογίζουν όλοι οι ιεράρχες τα λεγόμενα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Ο οποίος είχε πει: «Επειδή δε σήμερον οι λύκων απάντων χαλεπώτεροι Ιουδαίοι περιίστασθαι ημών τα πρόβατα μέλλουσιν, ανάγκη πυκτεύειν και μάχεσθαι, όπως μηδέν ημίν θηριάλωτον γένηται».

Είχε πει δηλαδή ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ότι, επειδή σήμερα είμαστε περικυκλωμένοι από επαχθείς ανθέλληνες (με τον Ευαγγελικό όρο) οι οποίοι είναι χειρότεροι από όλους τους λύκους, είναι αναγκαίο να πυγμαχούμε, να χρησιμοποιούμε μπουνιές δηλαδή, και να μαχόμαστε για να μην αλωθούμε από τα θηρία. Το ότι δεν είπε «γύρνα και το άλλο μάγουλο», φαντάζομαι το προσέξατε.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, τίποτα δεν γίνεται που να μην έχει προβλεφθεί, τίποτα δεν γίνεται που να μην έχει προετοιμασθεί, τίποτα δεν γίνεται που να μην υπάρχει εκ των προτέρων νομική κάλυψη ή νομικό κενό, τίποτα δεν γίνεται χωρίς την άδεια των φίλων μας, συμμάχων εταίρων, κλπ, και κυρίως τίποτα δεν γίνεται χωρίς την συγκατάθεσή μας. Και η συγκατάθεσή μας γίνεται με δύο τρόπους. Με την μη αντίδρασή μας και με την ψήφο μας. Μακάρι να μην το τολμήσουν, διότι η Ελλάς και οι Έλληνες διάγουν ήδη, βίον αβίωτον.

Έχει γούστο όμως να φέρει έτσι τα πράγματα η Παναγία και, αντί να καταργήσουν αυτοί το άβατο στο περιβόλι της, να γίνει άβατο η Ελλάς γι αυτούς.

Χρήστος Μαντζιάρης

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ,ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΖΟΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ .
  ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΣΟΝΙΑ .
  ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΦΙ ΜΕ ΣΟΣΟΝΙΑ ;
  ΕΤΣΙ ΚΥΤΤΑΕΙ ! ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΧΤΑ .
  ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ .
  ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΥΣΑΚΑ ΤΟΥΣ .
  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΚΑΡΟΛΟΣ .ΗΛΘΕ .
  ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΕ ! ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΙΔΑΚΙΑ .
  ΕΤΣΙ ,ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΛΙΤ .

 2. Η Παναγία δεν ήταν ποτέ εγωίστρια, οπότε δεν θεωρεί αποκλειστικά δικό της το άγιο όρος, ή αλλιώς το “περιβόλι της Παναγίας”. Πρεσβεύει την αγάπη και όχι την απαγόρευση εισόδου στις γυναίκες. Ίσα ίσα αγαπάει τις γυναίκες το ίδιο και θα τις ήθελε να παρευρεθούν στο Άγιο Όρος. Οι μοναχοί εκεί με την προσευχή και την ασκητική ζωή έχουν πατάξει τα πάθη τους και δεν μπορούν να κολαστούν από τις γυναίκες. Καλό είναι να καταργηθεί το άβατο, αυτό είναι το θέλημα και της Παναγίας! Απλά ας ντύνονται σεμνά.

 3. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων που προωθείται από τα εντεταλμένα υπαλληλικά της κόμματα εξουσίας εναλλάξ ,εφαρμόζοντας την κοινωνικο- οικονομική εκφυλιστική εθνομηδενιστική ατζέντα της σταδιακά, μεθοδικά, εθιστικά, Μιθριδατικά, Μακιαβελικά επιστημονικά, είναι ικανή να φέρει στο Άγιο Όρος και τα μπαλέτα του Μουλέν Ρουζ !!!

 4. Ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να γίνεται τέτοια διάκριση, τέτοια αδικία που δεν ταιριάζει με το πνεύμα και τη διδασκαλία του χριστιανισμού. Αφήστε τις γυναίκες να επισκέπτονται το Άγιο Όρος, αρκεί βέβαια να υπάρχει νόμος ότι η γυναίκα θα φοράει παντελόνια ή μακριές φούστες και μπλούζες που δεν θα αποκαλύπτουν την κοιλιά ή το στήθος. Θεσπίστε κανόνες ευπρέπειας και καταργήστε το άβατον, σήμερα κιόλας! Σεβασμός στα δικαιώματα της γυναίκας! Το Άγιο Όρος ανήκει σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες

 5. Για την πίστη όμως υπάρχει ο περίφημος λόγος του αποστόλου Παύλου προς τους Γαλάτες: «ουκ ένι Ιουδαίος ουδέ Έλλην, ουκ ένι δούλος ουδέ ελεύθερος, ουκ ένι άρσεν και θήλυ. Πάντες γαρ υμείς εις εστέ εν Χριστώ Ιησού» (Γαλ. 3, 28). Η διαφοροποίηση των φύλων έχει να κάνει με το ρόλο, όχι με την αξία των προσώπων έναντι του Θεού.

 6. Ειναι απο της ληγες φορες που εχω γνωση και θα ηθελα να απαντησω στο αγαπητο Ενας Χριστιανος αλλα και σε οσους απλα σκευτονται μεσα απο την λογηκι τους και μετα απο σκεψη που ακουνε τον λογησμο τους.
  Διαβαστε το παρακατω αρθρο και εαν πατε στην μονη Πυλου να πατε να το δειτε και απο κοντα.

 7. Μετά την Άλωσι η ευλαβεστάτη Μάρω, χριστιανή σύζυγος του σουλτάνου Μουράτ Β’ (1421-1451) και μητρυιά του Μωάμεθ Β’ του Πορθητού, τα μετέφερε αυτοπροσώπως στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου στο Άγιον Όρος. Η Μονή αυτή της ήταν γνωστή καθόσον ο πατέρας της Γεώργιος Βράγκοβιτς, δεσπότης της Σερβίας, έκτισε το καθολικό της εις τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

 8. Κατά την αγιορείτικη παράδοσι, καθώς η Μάρω ανήρχετο από τον αρσανά (λιμάνι) στην Μονή, η Κυρία Θεοτόκος την εμπόδισε με υπερφυσικό τρόπο να πλησίαση στη Μονή και έτσι να παραβίαση το άβατον του Αγίου Όρους. Αυτή υπήκουσε και παρέδωσε ταπεινά τα Τίμια Δώρα στους ευλαβείς μοναχούς και πατέρες, οι οποίοι και έστησαν στο σημείο εκείνο της θεομητορικής παρουσίας ένα Σταυρό που σώζεται μέχρι σήμερα και λέγεται «Σταυρός της Βασιλίσσης». Το σουλτανικό έγγραφο με τις σχετικές πληροφορίες παραδόσεως των

 9. Απαγορευται η εισοδος στο Αγιο Ορος σε γυναικες και σε μικρα παιδια.Παλια υπαρχαν μερικες οικογενεις στη Δαφνη.Μπορει να επιστρεψουν οικογενειες μονο στη Δαφνη.

 10. ANDREAS,ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ.
  Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΡΑ, ΕΠΙΧΑΙΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ,ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

 11. Εγω προτεινω να συντομευσουμε την διαδικασια και να προχωρησουμε αμεσα στην καταργηση του “Αγιου” Ορους. Θα μπορουσαμε αντι των πνευματικων νεκτροταφειων να φτιξουμε Βουδιστικα μοναστηρια για να δωσουμε και μια πραγματικη επιλογη στους ανθρωπους με πνευματκες ανησυχιες να πανε καπου να ξεκουραστουν και να “αδειασουν” απο τα παρασιτα χωρις να πρεπει να περασουν απο βασανιστηρια και να κινδυνευουν μαλιστα απο την καταπιεσμενη σεξουαλικη ενεργεια των “αγιων”.

 12. ΤΟ “ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ”, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΛΣΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΥΜΩΝΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΘΟΣ ΙΕΡΩΝ ΤΕΜΕΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΔΙΟΣ. ΕΚΕΙ ΤΕΛΟΥΝΤΟ ΤΑ ΑΘΩΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΘΩΟΙ.ΩΣ ΘΕΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΤΗΜ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟ

 13. Αν καταργηθεί το άβατο και έλθει και ο Πάπας όπως σχεδιάζεται, τότε όχι κορονοϊός θα πέσει στην Ελλάδα, αλλά όλες οι πληγές του Φαραώ και δεν θα μας σώσει τίποτε

 14. Αυτο το λεω με βαση την δικη μου ευαισθησια και ευπαθεια στις παρασιτικες συχνοτητες καθως σε καποια φαση εψαχνα να βρω “ησυχια” και αυτα τα μερη δεν προσφερονται για αυτον τον σκοπο. Μιλαμε για πνευματικα νεκροταφεια και τα παρασιτα ειναι περισσοτερα μεσα παρα εξω καθως δεν μιλαμε για πρακτικες ενεργειακης θεραπειας αλλα για το αντιθετο που καταληγει στον πνευματικο θανατο μεσα και απο την σχιζοφρενεια. Μεσα σε αυτο το πλαισιο ανθρωποι με παρομοιες ευαισθησιες ειναι καταδικασμενα απο την γεννα.

 15. Για να περιοριστουν τα πνευματικα παρασιτα θα πρπεπει να σταματησει αυτο το αστειο της ταυτισης της εθνικης ταυτοτητας με το εγω του καθενος ακομα και αν μιλαμε για την πλειοψηφια οπου μαλιστα επι του προκειμενου δεν μιλαμε για την πληοψηφια καθως μονο ενα μικρο μερος του πληθυσμου ασχολειται στα σοβαρα με την παρανοια των παπαδων που ειναι και κωμικοτραγικο να δηλωνουν Ελληνες σε σημειο που πλεον η Διαστροφη που γεννα παρασιτικες ενεργειες ειναι ανυποφορη.

 16. Σε οτι αφορα αυτο που λεει ο γαμω την τυχη του ειναι μια οψη της πραγματικοτητας αναφορικα με τους μηδενιστες και των εκφυλισμο της ΝΤΠ της ελιτ αλλα ταυτοχρονα η καταρρευση του σαπιου κατεστημενου της παλαιας ταξης της Ρωμης των “πατριαρχων” επι του προκειμενου ειναι και μια σπουδαια ευκαρια για αναθεωρηση αυτου που θεωρουμε ως “πραγματικοτητα” για αυτο και το ολο θεμα ‘θεος” θα πρεπει να μπει υπο την εποπτεια του φιλοσοφικου Λογου και της αναζητησης περα απο τα ορισμενα απο τους “Αρχοντες”.

 17. Το βασικο ζητουμενο του Ελληνικου γενετικου κωδικα που ειναι παγιδευμενος μεσα στον χρονο ειναι η Ερμηνεια της Πραγματικοτητας καθοτι οπως γνωριζουμε ΟΛΟΙ δεν εχει υπαρξει ποτε καλυτερος ερμηνευτης της πραγματικοτηας απο τον Ελληνικο Λογο και δεν μιλαμε για τις αντιληψεις του φασισμου και της αρχαιοπληξιας καθως οπως ειπε και ο Ελληνο-Αρμενιος αδελφος το θεμα δεν ειναι η καταγωγη αλλα η συλλογικη συνειδηση και μεσα σε αυτο το πλαισιο θα γινει μια φιλοσοφικη αναθεωρηση της “πραγματικοτητας”.

 18. Ναι γιατι βασικα μας πανε ολα καλα με τα “μαγικα” των μοναχων και οχι μονο τα τελευταια 200 χρονια αλλα τα τελευταια 2000 χρονια και θα μας ερθουν τωρα και καλα οι πληγες του Φαραω. Για να εχει αποτελεσμα η οποιαδηποτε πνευματικη εργασια πρεπει να παρεμβει ο Διαχειριστης που ειναι ο Νους και ο ενεργητικος Λογος που ειναι και ο γαμπρος των μυστηριων. Αμα δεν ανοιξει αυτη η πορτα θα την σπασει ο αρχετυπος γαμπρος που εκφραζςετε μεσα αοι μας και θα μπει μεσα με ροπαλο.

 19. ΤΟ ΑΓΟΝ ΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
  ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ , ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΞΥΦΑΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΜΑΣ ΓΗΣ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
  http://agonaskritis.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1

 20. Εγω βασικα δεν ειμαι κτηματομεσιτης δεν με πολυαπασχλει το θεμα. Υπαρχουν αλλοι που ασχολουνται με αυτα. Εμενα με απασχολει το θεμα του Απολουων που ειναι ο συμπαντικος βοθροκαθαριστης που ειναι γνωνστος και ως Αρυραιος γιατι τρυπωνει παντου μεσα στις μαυρες τρυπες με τα σκατα για τις καθαρισει και ισως να μιλαμε για τον Απολλυων οπως ισχυριζονται μερικοι που τονιζουν και την σχεση του ονοματος του με το ρημα Απολλυμι και να μην ξεχναμε αλλωστε οτι μιλαμε και για τον θεο της Πανουκλας.

 21. Μιας και μιλαμε για τους εθνικιστες και δηλαδη τους φασιστες της εποχης που μας τελειωσε που μας φορτωσαν με το αρνητικο καρμα-υλη του προηγουμενου αιωνα απλα να ποσταρω ενα σχετικο βιντεο αναφορικα με τον Ηλιακο Θεο που ισως α βοηθουσε ως προς την συνειδητοποιηση του πως εκλαμβανετε αυτη η δυναμη σε λαθος τοπο και χρονο οταν μαλιστα ταυτιζετε με την υλη και το ΕΙΔΩΛΟ οπως μας εξηγησαν και οι ασκητες του Kalachakra αναφορικα με τον τεχνητο Ηλιο των Ασουρας-δαιμονων που ειναι στην ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

 22. Οι φασιστες προσπαθουσαν να γυρισουν τον τροχο του Καρμα απο την αναποδη με την ενεργεια των δαιμονων για αυτο και δεν με αποσχολει το θεμα τους και αμα εχουν φτιαξει για μενα ενα ειδωλο λογω του συνδρομου της μικροτσουτσουνιασης απο το οποιο πασχουν ολοι οι φασιστες οπως για παραδειγμα ο Σορος, ο Ροκφερλερ και η Μερκελ που το πουλι τους ειναι μικρουλι σαν γαριδακι και για αυτο βγαζουν πανω μας τις καυλες τους οπως και οι θρησκευτικοι “αρχοντες” που πασχουν απο ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια ασθενεια.

 23. Αμα ασφαλως αφησετε το μυαλο σας να καταλαβει τι γινεται η συνειδηση του Απολλωνα στο ΤΩΡΑ προσπαθουσε να γυρισει τον τροχο του Χρονου εδω και χρονια μεσα απο χωροχρονικα αλματα για να σταματησει το ταισμα του υλιστικου θηριου και απο τις θρησκειες και απο τις ιδεολογιες καθως η αγκυλωση του εγω στο ειδωλο ειναι παγιδευση μεσα στον χωροχρονο και υποταγη στο-ν αρνητικο καρμα-χρονο και στην εξουσια των δαιμονων-ασουρας απο την οποια οι ασκητες του Kalachakra αγωνιζονται να ξεφυγουν.

 24. Ο Απολλωνας ειναι η καρμικη κωδικοποιηση του Ελληνικου Λογου του Εσωτερικου Ηλιακου Πυρηνα που παιρνει την αναλογη μορφη συμφωνα με την καρμικη κωδικοποιηση της καθε παραδοσης. Περα και απο αυτα που καταλαβαινουν οι ανατολιτες το θεμα με την εργασια των δαιμονων και του Αντιχριστου εχει να κανει με αυτο το χωροχρονικο αδιεξοδο που προβλεπει η υλιστικη πολωση και για αυτο απο εδω 69 και περα οσοι επιτιθενται στον εσωτερικο Χριστο-Απολλωνα θα κλασουν μεντες μαζι με τους παπαδες και τον Αντιχριστο.

 25. Αρα το να λες οτι δεν υπαρχει ο Απολλωνας για τους νεοελληνες συνιστα ακυρωση της καρμικης κωδικοποιησης του Ελληνικου Λογου μεσα απο τον οποιο μπορει να εκφραστει ο Ηλιακος Λογος και ΑΡΑ το ολο σχημα δεν προχωραει παραπερα. Ειμαστε Ελληνες? Οκ.Τοτε η ΟΝΟΜΑΣΙΑ του Εσωτερικου Ηλιου-Χριστου-ΙΑΩ ειναι Απολλωνας και αυτο δεν εχει να κανει με το θρησκευμα αλλα με τον γενετικο μας προγραμματισμο ο οποιος δεν προκειται να ακυρωθει για κανενα παπα καικανενα ειδωλολατρη καθως μιλαμε για ΑΚΤΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Οπλισμένοι «μετανάστες» περικυκλώνουν και χτυπάνε ταξί – Συγκλονίζουν τα νέα ΒΙΝΤΕΟ από την Αθήνα

ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ: “ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΟΡΑΝΙ”, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ