00:29 - 08/12/2015

Μερικοί είναι πολύ λίγοι και όμως τόσο πολλοί, μερικοί πρέπει να πέσουν, αλλά δεν πέφτουν, κάποιοι έχουν μάτια ανοιχτά, οι περισσότεροι κλειστά

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

431716-tears_of_sadnessΜερικοί είναι πολύ λίγοι και όμως τόσο πολλοί, μερικοί πρέπει να πέσουν, αλλά δεν πέφτουν, κάποιοι έχουν μάτια ανοιχτά, οι περισσότεροι κλειστά

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Στα σύνορα μας κάθε μέρα δίνονται δεκάδες μάχες. Άλλες χάνονται άλλες κερδίζονται.

Κάθε μέρα στη Μυτιλήνη, την Ειδομένη, την Κω, τον Έβρο, εκατοντάδες, χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες διασώζονται από τους “λίγους”, είτε αυτοί λέγονται αστυνομικοί, είτε στρατιωτικοί, είτε λιμενικοί, είτε εθελοντές, είτε τυχαία διερχόμενοι Έλληνες.

Κάθε μέρα στα σύνορα της Ελλάδας, την Ελλάδας που ζει εδώ και 6 χρόνια μια άνευ προηγουμένη οικονομική και ανθρωπιστή κρίση, πέφτει ένα τεράστιο βάρος. Της υποδοχής καραβανιών ανθρώπων, ταλαιπωρημένων, πεινασμένων, με άγνωστο παρόν και δυσοίωνο μέλλον. Μέσα σε αυτούς γυναίκες, μωρά, επιστήμονες, πολεμιστές, τζιχαντιστές μέχρι και πράκτορες μυστικών υπηρεσίων.

Κάθε δευτερόλεπτο που περνά αυτή η χώρα δίνει εξετάσεις ενώπιον Θεού και ανθρώπων και δείχνει να πετυχαίνει και όχι γιατί η κρατική δομή αυτής της χώρας δουλεύει, αλλά γιατί σε αυτή τη χώρα υπάρχει ανθρωπιά και φιλότιμο. Υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ.

Σε αυτή τη χώρα, λίγοι άνθρωποι (γιατροί, αστυνομικοί, λιμενικοί, εθελοντές) δίνουν τη ζωή τους για το δράμα χιλιάδων συνανθρώπων. Αυτοί οι “λίγοι” δεν έχουν την πολυτέλεια να ξεχωρίσουν, ούτε τον τζιχαντιστή, ούτε το ανήλικο, ούτε τον καλό, ούτε τον κακό.

Σε αυτή τη χώρα οι “λίγοι” αποδεικνύονται καθημερινά “πολλοί” μπροστά στους πραγματικά λίγους που κυβέρνησαν και κυβερνούν,  υπό άλλο μανδύα – όνομα αυτή τη χώρα.

Αυτοί οι κοπρίτες οι κυβερνήτες που στιγμή δεν τους ενδιαφέρει αν αυτοί οι λίγοι μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους ένα βάρος το οποίο δεν τους αναλογεί.

Κοπρίτες γιατί δεν έχουν κάνει το παραμικρό για να το ελαφρύνουν.

Ότι γίνεται γίνεται κατόπιν παρεμβάσεων από “έξω” ή λόγω της απειλής “εξόδου από τη Σένγκεν”, γιατί οι ίδιοι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ακόμα και σκεφθούν λύσεις.

Και πως να σκεφθείς λύσεις, την ώρα που δεν μπορείς καν να αντιληφθείς το πρόβλημα.

Και όλα αυτό γιατί;

Γιατί έχεις ένας ανόητο, για πρωθυπουργό, ένα Έλληνα Ερντογάν – ποιός τον έχει φλομώσει ήθελα να ήξερα – ο οποίος θεωρώντας ότι είναι ακόμα αντιπολίτευση κάθετε στη ζεστή πολυθρόνα του Μαξίμου και παρακολουθεί τους άλλους ηλίθιους να δίνουν γη και ύδωρ στην Τουρκία.

Μια Τουρκία που τελευταία οι κινήσεις της πρέπει να αρχίσουν να διδάσκονται στα Πανεπιστήμια, για το πως γίνεται σωστή διπλωματία και εξωτερική πολιτική…

Γιατί ανεξάρτητα τι πιστεύουμε εθνικά, πρέπει να αναγνωρίζουμε κάτι… Ο Τούρκος έχασε περίπου 400 εκατομμύρια από τις οικονομικές σχέσεις με τη Ρωσία… Πήρε όμως για αρχή 3 δις από τους βλαμμένους των Βρυξελλών.

Αυτό κύριοι είναι ΝΙΚΗ με ν κεφαλαίο…

Την ίδια ώρα όλοι παραδέχονται το νταλαβέρι των Τούρκων με τα τζιχάντια… αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα. Εντάξει ανατίναξε ο Ρώσος και 10-15 φορτηγά, την ώρα που 100 με 150 φορτηγά περνάνε την ώρα από τα σύνορα της…

Δηλαδή να είχαμε να λέγαμε έκανε και ο Ρώσος…

Ο Τσίπρας που το έχει δει Τσε Γκεβάρα – και ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι από τον ΤσεΓκεβάρα έχει κρατήσει μόνο το (Τσ) και το (Βάρα) – βγαίνει σήμερα στην ΕΡΤ και το παίζει επαναστάτης της οκάς… μην καταφέρνοντας να ακολουθήσει την βασική αρετή των Ελλήνων… το γνώθις εαυτόν…

Αποτέλεσμα;

Η Ελλάδα που βρίσκεται ήδη στα βράχια, να οδηγεί στην απόλυτη ξεφτίλα και εξαθλίωση τους πολίτες της, που πλέον όλοι απολαμβάνουν το προνόμιο να είναι εγκληματίες – φοροφυγάδες –  και ο ΤΣΕ-ΒΑΡΑ να νομίζει ότι κάτι κάνει, να συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτό που κάνει είναι στα ιδανικά της αριστεράς (αυτό πραγματικά πρέπει να το ψάξει ψυχιατρικά) και φυσικά να νομίζει ότι βοηθά πρόσφυγες και μετανάστες εγκλωβίζοντας τους στην ουδέτερη ζώνη της Ειδομένης, αφαιρώντας τους και την τελευταία σταλαγματιά αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς που ίσως τους έχει μείνει…

Ο ΤΖΕ -ΒΑΡΑ- ΠΑΡΑΠΑΣ ο άνθρωπος που δεν ξέρει τι είναι ένσημο και πως βγαίνει, αραδιάζει σωρηδόν την παπαρολογία του στο δημόσιο κανάλι, την ίδια ώρα που 30.000 Έλληνες και 500.000 μετανάστες στριμώχνονται σε μια χαρτόκουτα για να ζεσταθούν, όταν έξω έχει πιάσει 0 ο υδράργυρός…

Αυτός ο παπάρας δεν θα πέσει… όχι σύντομα τουλάχιστον… αλλά θα πέσει… αρκεί κάποτε να σταματήσουμε τα δάκρυα, να υπερνικήσουμε το ενοχικό σύνδρομο και να σηκώσουμε το ανάστημα που μας αναλογεί. Το ανάστημα που είναι γραμμένο στο dna μας, σαν Έλληνες… Αλλιώς…

Αλλιώς… Καλά ξεμπερδέματα πατρίδα…

https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

 

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. μια απορία που μου έμεινε άλυτη…γιατί όλες αυτές οι οργανώσεις δεν κατευθύνουν τους ανθρώπους στα Βουλγαρικά σύνορα που είναι ανοιχτά ? γιατί η κατεύθυνση είναι τα σύνορα των Σκοπίων? δεν είναι μακριά το ένα απ το άλλο.

  • Αγγελική,

   Πολύ σωστή η απορία σου!
   Θα προσθέσω κι εγώ μερικές:
   Εφόσον οι ‘διωκόμενοι’ από το ‘κακό’ Συριακό καθεστώς είναι Σουνίτες (οι Σιΐτες, Αλεβίτες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι είναι και ήταν καλοδεχούμενοι από το καθεστώς όπως βέβαια και οι φιλήσυχοι Σουνίτες) – αλλά ας δεχτούμε ότι αυτοί που φεύγουν είναι ‘αντικαθεστωτικοί’ και μή καλοδεχούμενοι από το καθεστώς και αυτοί είναι Σουνίτες αποκλειστικά με μικρές μόνο εξαιρέσεις :
   -Γιατί δεν κατευθύνονται προς τη Σαουδική Αραβία (σουνιτικό κράτος) να ζήσουν και τον μύθο της σαρίας που τόσο πολύ ποθούν? Λεφτά υπάρχουν εκεί !
   -Γιατί δεν κατευθύνονται προς το Κατάρ (σουνιτικό κράτος) ? Λεφτά υπάρχουν εκεί !
   -Γιατί δεν κατευθύνονται προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (σουνιτικά κι αυτά) ? Λεφτά υπάρχουν εκεί !
   -Γιατί δεν κατσικώνονται στην Τουρκία (σουνιτικό κράτος), απλά μαζεύονται εκεί να διοχετευτούν οργανωμένα προκειμένου να προκαλούν τρόμο και να χρησιμοποιούνται από την Τουρκία με εκβιαστικό τρόπο και να αντλεί έτσι η Τουρκία δις που πληρώνουμε κι εμείς ? Η οικονομία της Τουρκίας αντέχει καλύτερα από τη δική μας την προκειμένη στιγμή αυτό το ανθρωπιστικό βάρος…
   -Οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί Γιατί δεν κατευθύνονται προς την Κίνα που είναι και δίπλα τους και η φάμπρικα δουλεύει στα κόκκινα αλλά προτιμούν να διασχίσουν τη μισή Ασία για να βρούνε ‘μία δουλειά’ όπως ισχυρίζονται…?
   -Η ΕΕ την έκανε την μπλόφα και έβαλε τάπα τώρα στα Σκόπια με τη βοήθεια του chip-rush!

   Θα δώσω μία απάντηση μέσω ενός πραγματικού περιστατικού που μου διηγήθηκε φίλος μου που ήταν εθελοντής σε κέντρο φροντίδας μεταναστών/προσφύγων :
   Ρωτάει λοιπόν έναν από το Αφγανιστάν:
   -Πόσα λεφτά έδωσες μέχρι να φτάσεις εδώ ?
   -4000$
   -Με αυτά τα χρήματα, πόσο καιρό πέρναγες στη χώρα σου?
   -2 χρόνια εγώ και η φαμίλια (φαμίλια εκεί=10 νοματέοι)
   -Πού τα βρήκες αυτά τα χρήματα?
   -Μου τα έδωσε ένας θείος!

   Πάει στον επόμενο (μάλλον από Ιράκ):
   -Εσύ πού τα βρήκες αυτά τα χρήματα?
   -Μου τα έδωσε ένας θείος!

   Προχωράει και στον τρίτο:
   -Εσύ πού τα βρήκες τα χρήματα?
   -Ένας θείος μου τα έδωσε !

   Τώρα, πόσοι από εμάς έχουν κάβα τόσα χρήματα για να βλέπουν ορίζοντα 2 χρόνια χωρίς να εργάζονται (και αν εργάζονται να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται στο πέρας των 2 χρόνων), να μην το ρωτήσω καλύτερα…..

   Ζαχαρία,

   Κατόπιν πολύ ωρίμου σκέψεως τον τελευταίο καιρό, θα συμφωνήσω τελικά μαζί σου, ότι δίνουμε εξετάσεις ενώπιον του Θεού και παίρνουμε και καλούτσικο βαθμό, αλλά…………….
   Θα την πατήσουμε!
   Και αυτό είναι σίγουρο, έχει προφητευτεί το ‘ρέμπελο’.
   Μήπως να παίρναμε λίγο χαμηλότερο βαθμό στις εξετάσεις ???

   Δεν ξέρω, είμαι πολύ μικρός να ερμηνεύσω τον τρόπο που αποδίδεται η δικαιοσύνη του Θεού, ίσως να είναι και δίκαιο που θα την πατήσουμε…δυστυχώς…
   Μήπως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τρόπους να ξεκινήσουμε να ζητάμε έλεος ???
   Λέω ‘γω τώρα…

 2. βραχυπρόθεσμη νίκη Ζαχαρία… μακροπρόθεσμα έκανε άσχημες επενδύσεις όπως και να το δούμε.

 3. Κάπου, κάπως , κάποτε, είχα διαβάσει μία προφητεία που έλεγε :
  “όσο πιο πολύ ταπεινωθεί η Ελλάδα τόσο πιο ψηλά θα υψωθεί”.

  Λέτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;(πιο χαμηλά πια;;; – ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ – ΤΕΛΟΣ)

 4. Εγω ξερω ενα και ολα τα αλλα ειναι παπαριες μου φαινεται. Αυτες οι ορδες των “κακομοιρων” ανθρωπων ειναι του ιδιου φυραματος με αυτους που οι προγονοι μας τους απωθησαν υψωνοντας Μαραθωνες , Πλαταιες, θερμοπυλες, μανιακια κ τοσα αλλα. Τοτε εμπαιναν με οπλα , τωρα μπαινουν μονο με το κομποδεμα στην τσεπη κ με μια θρησκευτικη ιδεολογια φυτεμενη στο κεφαλι τους που τους υπαγορευει, θανατος στους απιστους η θα αλλαξουν θρησκεια η θα πεθανουν! Αυτο το φυραμα των ανθρωπων το ταιζουμε το ποτιζουμε το κουραρουμε φαρμακευτικα του εξασφαλιζουμε προχειρο καταλυμα μεχρι να τακτοποιηθουν σε μονιμο σπιτακι, και φυσικα το αριστερο κρατος κ οι εργολαβοι θα τους εξασφαλισουν μια δουλιτσα στις ΕΟΖ. Δηλαδη να εξαφανισθουμε εμεις οι Ελληνες για να επιβιωσει το φυραμα. Και επειδη το 90% πιστευω εχει τις ιδιες αποψεις με εμενα , καθομαστε κ παρακολουθουμε διαφορες ΜΚΟ, μια χουφτα φασιστων ανθελληνων που κυβερνουν κ οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια σε μια μουσουλμανοποιηση της Ελλαδος. Και το χειροτερο, παρακολουθουμε αποχαυνομενοι αυτην την κατασταση ξεκληρισματος του Ελληνισμου εντελως απραγοι! Και το ακομα ποιο χειροτερο απο τη μια εχουμε μια ενορχηστρωμενη ανθελληνικη ομαδα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΚΕ,ΠΑΣΟΚ κ ολοι οι του δημοκρατικου τοξου να τειρουν σιγη ιχθυος για το θεμα , ειδικα η ΝΔ που βαφκαλιζεται πατριωτικο κομμα. Και απο την αλλη το αλλο το μορφωμα η Χρυση Αυγη που ελεγχεται απολυτα απο το κεφαλαιο, να μας παριστανει τους τιμητες του πατριωτισμου κ ουσιαστικα να καπελωνει καθε πατριωτικη επανασταση σαν ακραια κ ναζιστικη. Η ελλαδα πεφτει εκ των εσω ειναι φανερο, οι τριακοσιοι οδηγουν τη χωρα στο ξεπουλημα κ τον αφανισμο, πραγματικα δεν εχει πατο η καταντια

 5. «Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο.
  Ο πόλεμος θα γίνει και οι Ελληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από τον Θεό…

  Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Ελληνες και την Χώρα υπάρχει …είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός…

  Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Ελληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε ολο τον κόσμο”. Άγιος Παίσιος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*