41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα

Του Ελευθέριου Ρήνου

Σαράντα ένας (41) μεγαλο-οφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου έστειλαν το εξώδικο του μεγαλοαπατεώνα Αρτέμιου Σώρρα, για να μην πληρώσουν την εφορία.

Ανάμεσα τους βρίσκεται ιδιώτης που χρωστάει στην εφορία κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ, όπως και εταιρεία στην οποία έχουν καταλογιστεί φορολογικά και τελωνειακά πρόστιμα λόγω λαθρεμπορίας οινοπνεύματος το έτος 1998! Τεράστια η ζημία για το ελληνικό δημόσιο και προς το συμφέρον των συμμετεχόντων στην απάτη να συνεχιστεί το όλο «παραμύθι».

Για αρκετό καιρό μου φαινόταν περίεργο το γεγονός ότι όσα στοιχεία και αν δουν κάποιοι άνθρωποι, συνεχίζουν να υποστηρίζουν ψυχή τε και σώματι τον απένταρο Αρτέμιο Σώρρα. Μου φαίνεται αδιανόητο μετά τις αποκαλύψεις και την έρευνα τη δική μου, του Γιώργου Γιαλτουρίδη από τη Βοστώνη και του Ιωσήφ Παπαδόπουλου, όπως αυτή έχει αναπαραχθεί από το σύνολο των ελληνικών μέσων, να υπάρχει έστω και ένας που να μην καταλαβαίνει πως πρόκειται περί μιας απλής απάτης.

Κατά την άποψή μου, η απάτη αυτή συνδυάζει το πολιτικό με το θρησκευτικό περιεχόμενο, όπως και το χαρακτήρα παραθρησκευτικής ομάδας και εγκληματικής οργάνωσης. Και πάλι όμως όταν τα στοιχεία είναι απόλυτα, με επιβεβαιώσεις από όλους τους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Οικονομικών Αμερικής, Πολιτεία Washington, Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών, Τράπεζα Ελλάδος κ.α.) πως είναι δυνατόν κάποιοι να αρνούνται να δουν την αλήθεια μπροστά στα μάτια τους; Τα στοιχεία της απάτης τα έχουμε αναλύσει τόσες φορές, που πλέον καταντάει κουραστικό και για μένα τον ίδιο. Ωστόσο, για όποιον το επιθυμεί, οι αποδείξεις εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες μέσω του mignatiou.com, αρκεί ο αναγνώστης να μην έχει παρωπίδες (βλ. Απάτη το εξώδικο των οπαδών του κ. Αρτέμιου Σώρρα προς την ελληνική εφορία! – http://mignatiou.com/2016/10/apati-to-exodiko-ton-opadon-tou-k-artemiou-sorra-pros-tin-elliniki-eforia/)

Το κακό με τις παρωπίδες είναι ότι συνήθως τις βάζει το ίδιο το «θύμα». Όπως έχω ξαναγράψει, οι απατεώνες δημιουργούν την προσδοκία κέρδους, ώστε να πείσουν τον πεινασμένο να τους δώσει την τελευταία μπουκιά από το στόμα του, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον. Αφού ο απατεώνας σου παρουσιάσει μια ειδυλλιακή κατάσταση, σε αφήνει να μυρίσεις το «χρήμα», το οποίο φυσικά δεν υπάρχει, και στη συνέχεια σε «ψαρεύει».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βίντεο. Το εξώδικο Σώρρα χρησιμοποιείται από μεγάλες επιχειρήσεις για να μην πληρώσουν.

Αν ο Αρτέμιος Σώρρας έλεγε πως είναι επιχειρηματίας και έχει 10 εκατομμύρια ευρώ, δεν θα τον πίστευε κανείς. Μια συνάντηση μαζί του φτάνει για να καταλάβει και ο πλέον αδαείς πως δεν υπάρχει σεντ, αφού απλά θα τον συγκρίνεις με άλλους πλουσίους που κυκλοφορούν στη δημόσια ζωή του τόπου. Τα τρισεκατομμύρια όμως προσδίδουν το απαραίτητο στοιχείο μυθοπλασίας για να κάμψουν τις αντιστάσεις σου. Πόσους τρισεκατομμυριούχους γνωρίζεις για να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μοιάζουν με το Σώρρα…

Εκτός από τα πραγματικά θύματα, που χρειάζονται περίπου 6 μήνες, για να φύγουν τρέχοντας από την οργάνωση, όπως πιστεύω ότι έγινε και με την αδικοχαμένη παιδοψυχίατρο της Λαμίας Θώμη Κουμπούρα που το πλήρωσε με την ίδια τη ζωή της, υπάρχουν και αυτοί που έχουν κέρδος από τη λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης. Οι τελευταίοι δεν πρόκειται να πειστούν ακόμη και ο Σώρρας να ομολογήσει, πέσει στα γόνατα και ζητήσει συγνώμη, αφού τους είναι απαραίτητη η απάτη.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν ορισμένοι που «βουτάνε» το μπισκοτάκι στο αίμα των θυμάτων τους και τους τρώνε μερικά ευρώ για να ζήσουν. Πρόκειται για επαγγελματίες «σωρρο-προσηλυτιστές» και τέτοιοι υπάρχουν σε αρκετές περιοχές, σύμφωνα με καταγγελίες που θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας. Και αυτοί όμως δεν είναι το άμεσο ενδιαφέρον της έρευνας μου. Απατεωνίσκοι και φτωχοδιάβολοι υπάρχουν παντού.

Άλλωστε, αν θέλεις να πέσεις θύμα και δεν καταλαβαίνεις πως ο τύπος που δεν έχει λεφτά να φτιάξει ούτε τα δόντια του, δεν έχει μερικά τρισεκατομμύρια στην άκρη, αλλά μένει «φαφούτης» από άποψη, τότε να πληρώσεις. Αν πιστεύεις ότι έχει λεφτά, αλλά πριν μερικά χρόνια έστελνε το τέκνο του στον παιδικό σταθμό με κοινωνικά κριτήρια λόγω φτώχειας, η σύζυγος του πήρε πάνω από 60.000 ευρώ επιδότηση από την ίδια Ευρωπαϊκή Ένωση που τώρα βρίζει μαζί με τον άντρα της για να ανοίξει μια μικρή επιχείρηση που χρεοκόπησε, τότε ίσως να πρέπει αντί για 5 ευρώ το μήνα, να δίνεις 10.

Αν επιπλέον δεν κατανοείς ότι το 2011 η Εμπορική Τράπεζα, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη παρουσιαστεί στον τύπο, κατάσχεσε το φορτηγάκι της συζύγου του Σώρρα, Βαϊας Ρουγκλίου, γιατί δεν είχε να πληρώσει την τράπεζα και τότε δεν έστειλε εξώδικο, δεν πλήρωσε ο Σώρρας από τα «παγκόσμια καταπιστεύματα», ούτε από τα «χρεόγραφα Stephen Louis Wozny», τότε πολύ απλά να σου πω ότι το τραβάει το αίμα σου να είσαι θύμα και φοβάμαι να ρωτήσω τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Αυτό όμως που δεν περίμενα, έστω και μετά από την έρευνα τόσων ετών, είναι όταν από το ρεπορτάζ και μετά από μελέτη εβδομάδων, κατέληξα στα ονόματα των μεγαλο-οφειλετών του Ελληνικού Δημοσίου, οι οποίοι χρωστούν τελεσίδικα άνω των 150.000 ευρώ, δεν έχουν κάνει ρύθμιση, δεν απαντάνε στην εφορία, ωστόσο φρόντισαν να στείλουν το εξώδικο Σώρρα και «πινέζωσαν» τα χρέη τους στο λογαριασμό του «μεγάλου πατρινού ομογενή».

Δεν μιλάμε για ανθρώπους που χρωστάνε πέντε δεκάρες σε ασφαλιστικούς φορείς, στο κράτος και σε τράπεζες, λόγω της οικονομικής κρίσης και τους οποίους πραγματικά συμπονώ και καταλαβαίνω. Η έρευνα μου αφορά φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, που χρωστάνε εδώ και πολύ καιρό, αφού απαιτούνται χρόνια για να τελεσιδικήσει μια οφειλή.

Το καλοκαίρι του 2016 λοιπόν, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης, αναρτήθηκαν στο publicrevenue.gr τα 13.730 ονόματα οφειλετών του Δημοσίου, φυσικών και νομικών προσώπων, με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ.

Η σχετική λίστα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων προς το Δημόσιο βρίσκεται εδώ: http://publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilfp2016_1.html

ενώ η λίστα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές νομικών προσώπων (εταιρειών) προς το Δημόσιο εδώ: http://publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilnp2016_1.html

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τουλάχιστον 41 από τους οφειλέτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα, που αναφέρονται στις παραπάνω λίστες και χρωστάνε μονάχα στη ΔΟΥ και στις υπηρεσίες Τελωνίων άνω των 150.000 ευρώ ο καθένας φρόντισαν να στείλουν το εξώδικο του Σώρρα, δηλώνοντας ότι τις οφειλές τους θα τις πληρώσει εκείνος! Σημειώνω, πως στα ποσά που θα δείτε παρακάτω δεν συμπεριλαμβάνονται οι οφειλές προς τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς φορείς και τη ΔΕΗ, όπου επίσης στέλνονται εξώδικα με τα οποία οι οφειλέτες συμμετέχουν στην απάτη Σώρρα.

41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα - Εικόνα0

Οι μεγαλο-οφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου που απέστειλαν το εξώδικο Σώρρα για να μην πληρώσουν. “Λεφτά υπάρχουν” και βρίσκονται στις τσέπες του Αρτέμη…

 

Τα στοιχεία των παραπάνω φορολογουμένων, που έχουν χαρακτηριστεί ως «μεγαλο-οφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου», βρίσκονται έως και σήμερα στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (publicrevenue.gr) και στις λίστες έχουν αναρτηθεί τα ονόματα εκείνων των οφειλετών, που είχαν λάβει από τις υπηρεσίες ειδοποιητήρια e-mail για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Μάλιστα, εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλέτη διευκόλυνση για τμηματικές καταβολές του χρέους του, με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν έχει διαταχθεί αναστολή της καταβολής των οφειλών αυτών, με δικαστική απόφαση ή δεν έχει τελεσιδικήσει μέχρι σήμερα η οριστικοποίηση της οφειλής.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΩΡΡΑ

Η έρευνα μέχρι αυτή τη στιγμή έχει «δείξει» ότι οι παραπάνω «μεγαλο-οφειλέτες» χρησιμοποίησαν την απάτη των εξωδίκων Σώρρα κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Θυμίζω, ότι εκτός των παραπάνω οφειλών προς τις ΔΟΥ και τα Τελωνεία, πολλοί από τους συγκεκριμένους οφειλέτες έχουν στείλει εξώδικα προς ασφαλιστικούς φορείς, τράπεζες και ΔΕΚΟ. Επίσης, οφείλω να σημειώσω πως η αποστολή εξωδίκων από όλους τους παραπάνω έχει ταυτοποιηθεί μετά από εκτενή δημοσιογραφική έρευνα, η οποία παρουσιάζεται αποκλειστικά στο mignatiou.com και φυσικά θα κοινοποιηθεί στο σύνολό της, μαζί με στοιχεία που δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε ακόμη λόγω της προανάκρισης, στις αρμόδιες υπηρεσίες.

41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα - Εικόνα1

Οι πολίτες λαμβάνουν έτοιμο το εξώδικο, το οποίο στέλνουν στις ΔΟΥ για να δηλώσουν ότι αναγνωρίζουν την οφειλή τους, αλλά… θα την πληρώσει ο Σώρρας.

 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δικηγόρου της Λάρισας, που δεν συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα και της οποίας τα στοιχεία προέκυψαν από το ρεπορτάζ, η οποία χρησιμοποίησε το εξώδικο Σώρρα, για να ενημερώσει το Ταμείο Νομικών πως δεν προτίθεται να τους πληρώσει και ότι τα χρήματα θα τα δώσει ο… Σώρρας! Δυστυχώς, όταν τη οφειλή είναι μεγάλη και οι δικαιολογίες εύκολες, τότε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας από το Θεριανόκαμπο Πατρών μπορεί να εμφανιστεί σαν «σωτήρας», ενώ ο δημοσιογράφος θα υβριστεί και θα απειληθεί, άσχετα αν γράφει την αλήθεια.

Επιπρόσθετα, σε άλλη περίπτωση, σημαντικό μέρος της οφειλής προέρχεται από την έκδοση εικονικών τιμολογίων και τη λαθρεμπορία άγνωστης προέλευσης, αδασμοφορολόγητου, εμφιαλωμένου καθαρού οινοπνεύματος 11.500 φιαλών! Ο σχετικός φάκελος της δικογραφίας για το αδίκημα της λαθρεμπορίας σχηματίστηκε μετά από τη διαπίστωση των παραπάνω με ειδική έκθεση ελέγχου από το ΣΔΟΕ το 1998 και το 2000 συμπληρώθηκε με ειδικό πόρισμα των Ελεγκτικών Υπηρεσιών Τελωνίου. Επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα και η υπόθεση τελεσιδίκησε με την υποχρέωση των κατηγορουμένων να καταβάλουν ποσό αρκετών εκατομμυρίων δραχμών, που μεταφράστηκε σε οφειλή μερικών εκατομμυρίων ευρώ!

ΑΝΩ ΤΩΝ 43 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ Η ΑΠΑΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 41 ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Είναι δεδομένο πως κανείς από αυτούς που έστειλαν το τραγελαφικό εξώδικο Σώρρα στις εφορίες, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς φορείς και όπου αλλού, δεν πρόκειται να γλιτώσει από τις δαγκάνες των εισπρακτικών μηχανισμών. Δυστυχώς, το εξώδικο είναι ένα μνημείο ασυναρτησιών και ηλιθιοτήτων, που δεν έχει την οποιαδήποτε αξία και σίγουρα δεν έχει την παραμικρή νομική βάση.

Η χρησιμότητά του εξωδίκου είναι ότι οι μεγάλοι οφειλέτες και οι εταιρείες που χρωστάνε εκατομμύρια και που συνεχίζουν να μην πληρώνουν από τη δεκαετία του 1990 έως σήμερα, προσπάθησαν να οχυρωθούν πίσω του και να κερδίσουν και άλλο χρόνο, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, μέχρι η Εφορία να καταλάβει την κομπίνα και να σχεδιάσει την αντίδρασή της. Το σίγουρο είναι πως και μετά το Σώρρα, οι περισσότεροι από τους οφειλέτες κάτι άλλο θα σκαρφιστούν, αλλά προς το παρόν «δεν τους χαλάει» η πολιτική διάθεση του «άφραγκου» ηγέτη. Τους διασκεδάζει και τους συμφέρει παράλληλα!

41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα - Εικόνα2

Επίσημη απάντηση της Ε’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης με την οποια απαντάει πως δεν δέχεται την αποπληρωμή οφειλών με τα “κόλπα” Σώρρα.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού Δημοσίου, μονάχα από τους 41 που απέστειλαν το εν λόγω εξώδικο, συνολικά αφορά ποσό άνω των 43 εκατομμυρίων ευρώ και ειδικότερα 43.208.207,87 ευρώ. Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα υπόλοιπα εξώδικα που απέστειλαν περίπου 6000 πολίτες, ούτε τα ποσά που δεν έχουν πληρωθεί σε ασφαλιστικούς φορείς.

Είναι σαφές λοιπόν ότι έχει δημιουργηθεί μια «φάμπρικα αποστολής εξωδίκων», που χρησιμοποιείται από απλούς συμπολίτες μας, πολλοί από τους οποίες δεν είχαν καταλάβει το σφάλμα τους. Ταυτόχρονα, το «κόλπο» έχει γίνει «άσφαιρο όπλο» στα χέρια των συνήθων υπόπτων των φορολογικών αρχών, πολλοί από τους οποίους για να μην πληρώσουν θα δέχονταν ότι ο Σώρρας είναι ο υιός του Απόλλωνα και ήρθε από τον πλανήτη Σείριο με διαστημόπλοιο.

Για όσους ευκολόπιστους έπεσαν θύματα της απάτης και με καλή πίστη δεν κατάλαβαν ότι συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο έγκλημα, τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά και για αυτό αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν πάει στις κατά τόπους εφορίες και έχουν αποσύρει το εξώδικο που απέστειλαν. Η συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού είναι και ο λόγος που συνεχίζεται η έρευνα η δική μου, αλλά και των περισσότερων δημοσιογράφων όπως είναι η Δέσποινα Βλεπάκη του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» και η Αναστασία Παπανικολάου του «Star», των οποίων το εύστοχο ρεπορτάζ παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή καθημερινά.

Αν ο δημοσιογραφικός κόσμος καταφέρει ένα μεγάλο ποσοστό από τα πραγματικά θύματα να μη χάσει το σπίτι του και την περιουσία του, λόγω της συμμετοχής στην απάτη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα, θα είναι κέρδος για τον Τύπο και τη Δημοκρατία μας, σε πολύ δύσκολους καιρούς, στους οποίους οι θεσμοί υπολειτουργούν και επιτρέπουν σε φαύλα φαινόμενα να λυμαίνονται τις οικονομίες των πολιτών.

Παρά τα παραμύθια του Σώρρα και της ομάδας του όμως, η επαπειλούμενη ζημία κατά του Ελληνικού Δημοσίου από τη δράση της εγκληματικής οργάνωση είναι πραγματική, όπως ρεαλιστική είναι και η ζημία την οποία θα υποστούν οι συμμετέχοντες που δεν έχουν εμπειρία σε τέτοιου είδους «κόλπα». Για αυτό δεν υπάρχει άλλος χρόνος να χαθεί και η δικαιοσύνη μαζί με τις διωκτικές αρχές οφείλουν να επιτελέσουν το έργο τους με γοργούς ρυθμούς.

Ο Σώρρας τα “χάνει” μπροστά στο έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με το οποίο οι λογαριασμοί του “παγκοσμίου καταπιστευματος” στις ελληνικές τράπεζες απλά δεν υπάρχουν!

mignatiou.com

Loading...

18 thoughts on “41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα

 1. wooolfos says:

  Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την υπόθεση. Μιλάμε για τεράστια απάτη, που όμως συνεχίζεται χρόνια τώρα.
  Ο Σώρρας έχει περάσει από την Ελληνική δικαιοσύνη, αλλά είναι ακόμα έξω.
  Πως συμβαίνει αυτό;
  Πως δέχεται η εφορία τα χαρτιά αυτά που παραπέμπουν το χρέος στον Σώρρα; κανένας εφοριακός δεν το κυνήγησε το θέμα;

 2. artifacto says:

  ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΑΠΛΌ….: Η ΕΦΟΡΊΑ ΣΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΟ….ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑ…..ΟΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝΕ ΑΥΤΌ………ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ……….ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ…..ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ……

 3. Bob says:

  Μαλλον εχουν τα σκατα τους ολοι φαγωμενα.ολο το «σύστημα».Δικαιοσύνη,πολιτικοί,εφορία.αν δεν ηταν έτσι θα τον ειχαν μπουζουριασει εδώ και καιρό…

 4. ΕΛΛΗΝ says:

  ο κυριος αυτος ειναι αρκετα χρησιμος στην τελικη για το συστημα που κανει να λοξοδρομουν ολες οι αντιδρασεις των ελληνων σε δρομους αδιεξοδους και καλο ειναι αυτοι που τον πιστεουν ακομα να αναρωτηθουν τι σοι παρελθον εχει αυτος για να αυτο-προτασσεται σαν σωτηρας.

 5. ανωνυμος says:

  δεν σε πιάνω άνθρωπέ μου, αν ο Σώρρας είναι απάτη τότε δεν έχει κανένα νόημα το εξώδικο που στέλνουν οι μεγαλο οφειλέτες, ούτε γλυτώνουν τίποτα. Απ την άλλη βέβαια, μπορεί ο Σώρρας να είναι απάτη, αλλά να κρύβονται αλήθειες στα λεγόμενά του….εσύ τώρα τι προσπαθείς να μας πεις? να μην ξεχάσουμε να πληρώσουμε την εφορία? Ετσι όπως γινήκαμε κανείς να μην πληρώσει, διαγραφές και ξεκινάμε.

 6. Ανώνυμος says:

  Μάλλον πιο πολύ μυαλό θα έχουν από κάποιους μικροαστούς βλάκες σαν τον Ρήνο που πολεμούν τον Σώρρα,και πιστεύουν ότι τα χρήματα που παίρνει η εφορία πάνε στο Ελληνικό κράτος.

 7. ΙΩΝΑΣ says:

  Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο Σώρρας είναι «απατεώνας» όπως ισχυρίζεστε… Ποιά είναι η απάτη που διέπραξε αφού τα εξώδικα που κάνουν οι ενδιαφερόμενοι τα οποία είναι μια νομική τεκμηρίωση ως διαταγή πληρωμής με επισυναπτόμενες συγκεκριμένες περιουσίες; Οι εξώδικες εντολές έχουν ξεκινήσει από το Δεκ. του 2015 και μέχρι σήμερα κανείς από τους φορείς στους οποίους κατατίθενται δεν τις έχει προσβάλει νομικά!! Ο νόμος κύριοι είναι συγκεκριμένος και δεν σηκώνει ανοχές σε τέτοια ζητήματα. Το έγγραφο αυτό το έχω μελετήσει και μετά των συνημμένων του είναι 330 περίπου σελίδες είναι εντολή-εξουσιοδότηση που δηλώνεται εξωδίκως. Με την πρώτη κατάθεση σε ΔΟΥ η άλλη υπηρεσία αν δεν ίσχυαν αυτά που λέει το έγγραφο ήταν θέμα ωρών η ημερών να συλληφθεί ο εντολέας όπως αν έδινε μια πλαστή η ακάλυπτη επιταγή. Απόδειξη είναι το ότι τα ίδια ακριβώς νομικά έγγραφα κατατίθενται καθημερινώς ακόμα και τώρα και οι υπηρεσίες η οι τράπεζες τα κάνουν αποδεκτά διότι είναι υπόχρεοι εκ του νόμου να το κάνουν, αν υπήρχε η παραμικρή παρανομία ήταν υποχρεωμένοι να μην το παραλαμβάνουν.

  • ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

   ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΒΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ
   ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΓΚΕΡΙΜΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
   ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ Ή ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
   ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙΣ ΣΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

  • ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

   ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΒΑΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
   ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

   • Ανώνυμος says:

    Κάθε κρατική υπηρεσία η οποία παραλαμβάνει ένα πρωτοκολλημένο έγγραφο οφείλει να το ελέγξει εάν είναι νόμιμο και να πράξει τα δέοντα. Οφείλει να απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα με (πρωτοκολλημένη) απάντηση,και το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι να το βάλει στο αρχείο η να το αγνοήσει,διότι αυτό είναι παράβαση καθήκοντος του υπαλλήλου και της υπηρεσίας και διώκεται ποινικά.Τώρα εάν μία κρατική υπηρεσία αδυνατεί να απαντήσει σε σε έναν πολίτη νόμιμα,αυτό όντως είναι ποινικά κολάσιμο και οφείλει να παρέμβει ο εισαγγελέας,διότι καθήκον του εισαγγελέα είναι να προστατεύει τον πολίτη….Αυτά για να μή νομίζεις ότι οι Έλληνες τρώμε κουτόχορτο.

    • ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

     ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ :::: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ Επίσημη απάντηση της Ε’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης ΜΕ ΤΟ LINK http://katohika.gr/images2016/megalo-ofeiletes-dimosiou-lathremporoi-epixeirimaties-sinergastikan-sorra-2.jpg ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΙΖΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΥ ΔΕΚΟ ΚΛΠ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΛΕΤΑ ΔΙΟΚΩΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ :::: Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ AYTO ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΛΤΑ ΔΙΟΚΩΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ :::: ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ :::: ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΑΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ

     • Ανώνυμος says:

      Η απάντηση αυτή της εφορίας είναι παράνομη διότι ο αριθμός πρωτοκόλλου που αναγράφεται είναι ο αριθμός του πρωτοκόλλου της (κατάθεσης του εξώδικου) και όχι ο αρ.πρωτ. της απάντησης,είναι παράνομο αυτό διότι δεν έχει αρ. πρωτοκόλλου και είναι παραπλανητική τό παραδέχθηκε η εφορία και πλέον δεν στέλνει τέτοιες απαντήσεις,(είναι παλιά αυτή η απάντηση) και πλέον η εφορία δεν στέλνει καμιά απάντηση επίσημη όπως οφείλει,διότι έχει λερωμένη τη φωλιά της και ο εισαγγελέας είναι ενήμερος…

  • ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

   ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ :::: ΒΑΣΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ Ή ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΚΑ ΤΟ ΕΝΥΠΑΡΧΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ :::: Ο «Ανώνυμος 12 Μαρτίου 2017 @ 02:05» ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ :::: ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ :::: ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :::: Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΕΙΡΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *