16:17 - 23/08/2019

ΤΩΡΑ… Μεγάλη και ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λέρο – Εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε παραλία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κάτοικοι της περιοχής και κλιμάκια του δήμου δίνουν μάχη με τις φλόγες – Η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Μερικιά Λακκίου, στη Λέρο και κατακαίει το μοναδικό πευκοδάσος του νησιού.

Μάλιστα από τη φωτιά έχει κλείσει ο δρόμος προς την παραλία της περιοχής με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβιστεί στην παραλία πολίτες.

Στη Λέρο δεν υπάρχει πυροσβεστικό κλιμάκιο, παρά μόνο ένας εποχικός πυροσβέστης που έσπευσε μαζί με υπαλλήλους του δήμου και υδροφόρες για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ενώ στο νησί μεταφέρεται πεζοπόρο τμήμα με σούπερ πούμα από τη Σάμο.

Η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων.

stoxos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Πως γίνεται να καίγεται μόνο η από εδώ πλευρά του Αιγαίου ???? Πραγματικά ας δώσει κάποιος μια απάντηση ??? Πως γίνεται να καίγεται η Κέρκυρα και όχι η Αλβανία ??? Πραγματικά ας δώσει κάποιος μια απάντηση??? Πως γίνεται να μην καίγονται πότε τα παράλια της Τουρκίας είναι α π ι σ τ ε υ τ ο ??? Τυχαίο;; Δεν νομίζω … Ακόμα ο Τούρκος πράκτορας που το είπε μόνος του ότι έβαζε φωτιές στην Ρόδο;; Αν θυμάμαι καλά , ένας εισαγγελέας δεν ζήτησε να εκδοθη για ανάκριση και τιμωρία ??? Άρα μόνο το ελληνικό σύστημα δικαιοσύνης είναι άκρος σκάρτο…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*