ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μεγάλη φωτιά στη Λίμνη Ευβοίας, κοντά σε κατοικημένη περιοχή -Μάχη της Πυροσβεστικής από αέρος και εδάφους

· Κατοχικά Νέα

Φωτιά σε δασική έκταση βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λίμνη Ευβοίας.

Όπως μεταδίδει το eviavima, η φωτιά καίει δίπλα στην είσοδο του οικισμού ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς, συμμετέχουν 15 οχήματα, 36 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρο, 6 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα και ένα συντονιστικό. Ωστόσο, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής σε τηλεφωνική επικοινωνία με το iefimerida, είπε ότι η φωτιά αυτή τη στιγμή δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το tweet της πυροσβεστικής αναφέρει: «Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Λίμνη Ευβοίας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις».

«Κινδυνεύουν περίπου 10 σπίτια»

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, μιλώντας στο evima, δήλωσε για τη φωτιά: «Κινδυνεύουν περίπου 10 σπίτια, οι κάτοικοι δεν απομακρύνονται και καταβρέχουν με λάστιχα για να σώσουν τις περιουσίες τους. Είμαστε εν αναμονή των εναέριων μέσων ενώ παράλληλα επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής και υδροφόρες του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Η φωτιά είναι μεγάλη και γίνονται προσπάθειες να περιοριστεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξηΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντραΕΛΛΑΔΑ

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντρα

Μία απάντηση στο “Μεγάλη φωτιά στη Λίμνη Ευβοίας, κοντά σε κατοικημένη περιοχή -Μάχη της Πυροσβεστικής από αέρος και εδάφους”

  1. Διστυχως ο μισθός κ ο θρόνος παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή αυτή από πολλούς….δεν θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα κ προσδοκούν κ σε περισσότερα κ καλύτερα δεν ακούει με τίποτα αυτός ο κόσμος….έχω φτάσει στο σημείο ότι εγώ είμαι η ψεκασμενη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά