15:35 - 07/04/2020

Μέχρι το 2023 θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους Έλληνες – Η Τουρκία και η δήλωση Κίσινγκερ

Ομιλία του Ερντογάν που θα συζητηθεί…

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μετά το στραπάτσο της Τουρκίας στον Έβρο, καθώς οι έχοντες γνώση κάνουν λόγο για επικίνδυνα σενάρια που επεξεργάζεται ο Ταγίπ Ερντογάν.

Πολλοί εκτιμούν πως άπαξ και παρέλθει η κρίση με τον κορωνοϊό, η Τουρκία θα επιχειρήσει να εφαρμόσει το τουρκολιβυκό σύμφωνο για να επιχειρήσει σεισμική έρευνα σε ελληνική υφαλοκρηπίδα από το Καστελόριζο μέχρι την Κρήτη.

Ένα βίντεο που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο δείχνει τον Ερντογάν να ξεκαθαρίζει πως μέχρι το 2023 θα έχει εκπληρωθεί το σχέδιο της Τουρκίας. Αν λάβουμε υπόψη τα σενάρια περί «γαλάζιας πατρίδας», τότε οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να ξεμπερδεύουν με τα ζητήματα που αφορούν τα ελληνοτουρκικά και τις βλέψεις που έχουν σε Αιγαίο και Θράκη.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ο Ερντογάν:

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον πλανήτη. Είμαστε στα πρόθυρα μιας εποχής, κατά την οποία θα θερίσουμε τα προνόμια της πανίσχυρης βάσης την οποία έχουμε χτίσει. (…) Θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη δύναμη πολιτική και οικονομική.

Σε αυτόν τον καινούριο κόσμο που χτίζεται, θα δουλέψουμε σκληρότερα, προκειμένου να διεκδικήσουμε την θέση που μας αναλογεί με τα πιο ισχυρά μέσα. Τα εμπόδια εμπρός στους στόχους της Τουρκίας για το 2023 έχουν μετακινηθεί από μόνα τους. Μαζί με το έθνος μας, θα φέρουμε εις πέρας την δημιουργία της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας».

Άρα λοιπόν, η Τουρκία, σύμφωνα με τον Ερντογάν θα επιδιώξει να λάβει ισχυρή θέση στην νέα παγκόσμια τάξη, την οποία ανακοίνωσε, πριν δυο μέρες, ο Κίσινγκερ. Εκ των πραγμάτων αυτό μπορεί να γίνει μόνο εις βάρος της Ελλάδας, καθώς τα τουρκικά μεγαλεπήβολα σχέδια του Ερντογάν μπορούν να πραγματοποιηθούν, αν πάρει κάτι από την Ελλάδα, με την διπλωματία ή τον πόλεμο.

Με τον Κίσινγκερ πάντως έχουν ένα κοινό: Και οι δύο θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους Έλληνες.

Δείτε τους ΕΔΩ σε μία σπάνια φωτογραφία, την οποία για να αποκτήσει κανείς πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον από 150 έως 475 ευρώ!


triklopodia.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Sto telos tha paroun kai oi 2 ta @@dia mou for sure!!!

 2. κοκκινιστό με ρύζι 04/07/2020 @ 3:45 ΜΜ

  Εως το 2022 θα έχουν επέλθει τα γεγονότα,3 δύσκολα χρόνια.

  πηγή:Azazael ή αλλοιώς Aza of Zael

 3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!

 4. https://youtu.be/mM2ZSUOnJMY ..Κούτσα κούτσα και κλ@σε μας..κίςςιγκερ

 5. Βρυκόλακας 04/07/2020 @ 5:59 ΜΜ

  Εχουν ξεμπερδεψει ηδη.

 6. μετα τον ιο εχω πει ετοιμαστειτε

 7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 04/07/2020 @ 6:35 ΜΜ

  Ό Κκίσσιγκερ είπε πρό οκταετίας περίπου τόν είδα ζωντανά ότι θά κατακτήσει μέ τίς ανακατατάξεις τών πολέμων είς τήν Μέση Ανατολή τό Ισραήλ τήν ήμισυ περιοχή καί θά δώσουν καί έναν ελάχιστον μερίδιον είς τήν Τουρκία, επίσης είπε ότι θά σπρώξουν τήν Ρωσσία μέ κόλπα νά εκκινήσει τόν παγκόσμιον πόλεμον, τό τί είπε διά τήν καταστροφή τής Ελλάδος τήν δεκαετία τού 1970 είναι γνωστά.

 8. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 04/07/2020 @ 6:38 ΜΜ

  Μέχρι τό 2023 δέν θά υπάρχει η Τουρκία, εννοείται ότι πιθανότητα νά μάς επιτεθούν πρίν τήν μεγάλη τούς εξοντωτική ώς κράτος ήττα. Τό 2024 κατά πάσαν πιθανότητα θ’ αρχίσει ό παγκόσμιος πόλεμος.

 9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 04/07/2020 @ 6:40 ΜΜ

  Η προφυτεία τού Αγίου Κοσμά τού Αιτωλού ότι οί Τούρκοι τά κόλλυβα τά έχουν είς τό ζώναριον τούς, κατά πάσαν πιθανότητα παραβολικώς σημαίνει ότι δέν θά προλάβουν νά ολοκληρώσουν έναν αιώναν ζωής ώς τουρκικόν κράτος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*