11:00 - 04/01/2021

Με lockdown KAI Ολονυχτία μεταφορά λαθρομεταναστών ΣTON δήμο Ελευσίνας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς! ΣTA KATΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ!

Στον δήμο Ελευσίνας 46 λεωφορεία μεταφέρανε λαθρομετανάστες!
Μαρτυρίες και πηγή του παρλαπιπα μας ενημερώνει ότι κάθε βράδυ έρχονται 40 με 60 λεωφορεία στην Αθήνα!!

Δηλαδή κάθε βράδυ εν μέσο lockdown και αφού έχουν απαγορεύσει την μετακίνηση οστε να μην μπορούν οι Έλληνες να βλέπουν όλο αυτό, από 2000 με 3000 λαθρομετανάστες στην Αττική!

Τεράστιες ροές και κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να κάνει την σχετική έρευνα για την μάλλον προσυμφωνημένη στα κρυφά με τους τοπικούς άρχοντες (δημάρχους) η μεταφορά αυτή!!

Όταν θα βγει ο Έλληνας από τα σπίτια του τότε θα βρεθεί εκτός απροόπτου!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε πούλμαν στα κάτω Πατήσια που μεταφέρει λαθρομετανάστες μέσα σε σπίτια με όλα τα κομφορ ( στην οδό Στρατηγού Δαγκλή) και όπως ενημερώθηκαν με φαγητό Kettering 3 φορές την ημέρα!

Η αποκάλυψη μας έχει και συνέχεια δένοντας όλα τα στοιχεία μας με τις παρακάτω φωτογραφίες και τι δουλειά κάνει η εν λόγο ΜΚΟ!

oparlapipas.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh