Με χορηγό τον Τούρκο Πρόξενο ….Ο Μπουτάρης μαθαίνει στους Θεσσαλονικείς Τουρκικά !

Ακούγεται απίστευτο ,αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό …Με Χορηγό το Τουρκικό Προξενείο ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρόκειται να ξεκινήσει δωρεάν μαθήματα Τουρκικών στους Πολίτες του Δήμου Θεσσαλονίκης !!!!

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, με τη δωρεά – χορηγία του Γενικού Προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Τουρκικής Γλώσσας Αρχαρίων, διάρκειας 72 ωρών σε δύο (2) τμήματα ενηλίκων (20ατόμων) στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Εγνατίας 132)

(Η εικόνα απο την παλαιότερη εικόνα της Τουρκόφωνης εφημερίδας της Ροδόπης )

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1 Οκτωβρίου 2018 και θα διαρκέσει έως 21 Δεκεμβρίου 2018.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, κατά τις ώρες 12.00-15.00 και 18.30-21.30.
Η αίτηση συμμετοχής θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης thessaloniki.gr (στη διαδρομή: Θέλω από το Δήμο, Θέλω να εξυπηρετηθώ, Σπουδάζω, Προγράμματα εκπαίδευσης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης) στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 09:00 εδώ.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των σπουδαστών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων του τμήματος. Τα μαθήματα και το εκπαιδευτικό υλικό προσφέρονται δωρεάν από το χορηγό.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι εφ’ όσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι Δημότες Θεσσαλονίκης (πιστοποιητικό ατομικό ή οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοι δήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα τους υποδειχθεί.

veteranos.gr

thesecretrealtruth

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Με χορηγό τον Τούρκο Πρόξενο ….Ο Μπουτάρης μαθαίνει στους Θεσσαλονικείς Τουρκικά !

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ says:

    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ …ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ…

    ΥΓ.-1 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ [ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ] ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…

    ΥΓ.-2 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ….INEPT ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ…ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *