Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:55 - 23/07/2018

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!! ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ το ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!

Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ (IRS), που επέβαλαν τον…
ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!

ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι μια βρετανική εταιρεία που εδρεύει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Είναι η μητρική εταιρεία των αμερικανικών υποεταιρειών της Αμερικής με διάφορα ονόματα (τα οποία αλλάζει συνεχώς με την επανένταξη τους). Η εταιρεία ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1868 στην πολιτεία του Delaware ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία και πήρε τον έλεγχο της Επαρχίας της Κολούμπια, όταν το Κογκρέσο ψήφισε το νόμο του District of Columbia του 1871.
Δείτε εδώ πως η ανώνυμη εταιρεία η «THE UNITES STATED OF AMERICA, INC.» έχει καταχωρηθεί στην πολιτεία της Delaware!!!…

Δείτε εδώ πως η εταιρεία «THE UNITED STATES OF AMERICA LIMITED» έχει καταχωρηθεί στην…ΣΚΟΤΙΑ και η χώρα προελεύσεώς της είναι…Η ΑΓΓΛΙΑ!!!…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την πηγή μαζι με τα ΕΓΓΡΑΦΑ για του λόγου το αληθές.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Άλλες αποκαλύψεις για το γεγονός ότι τόσο το Υπουργείο των ΗΠΑ όσο και το Υπ. Εσωτερικών Εσόδων των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ του…ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ και του….ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ κι ότι έχουν ιδρυθεί…ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, αλλά στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!!!

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές όπου μαθαίνουμε ότι το IRS λειτουργεί ως μια άλλη «κρατική υπηρεσία» υπό το ψευδώνυμο «Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms» (Γραφείο αλκοόλ, καπνού και πυροβόλων όπλων)…

Η παρακάτω ερευνητική εργασία τα αποδειχνύει όλα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ το παρακάτω κυβερνητικό έγγραφον που καταδειχνύει πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) υπάγεται εις το Υπο….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!! Ο γράφων την ερευνητική εργασία είναι της γνώμης πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) ΔΕΝ υπάγεται εις το Υπουργείον Οικονομικών, αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμη πως κι το ΥΟΙΚ είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα το…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! Πάντως, το παρακάτω απόσπασμα του μας βοηθάει στο να καταδείξουμε πως ΚΙ ΤΑ ΔΥΟ ψευτο-«υπουργεία» της Αμερικανικές κυβερνήσεως αποτελούν…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και το ένα υπάγεται στο άλλο…

Στο παρακάτω απόσπασμα, βλέπουμε πως το Υπουργείο Οικονομικών του Πουερτο Ρίκο υπάγεται στις…ΗΠΑ και αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!….

Δείτε τη σελίδα 4 των ακόλουθων εγγράφων που προέρχονται από τον επίσημο ιστοχώρο της πολιτείας του Delaware (Ντελαγουέρ) όπου το IRS έχει καταγραφεί ως…ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! Για ΟΛΕΣ όμως τις αποδείξεις για αυτό, διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο:

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!»
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΙ Ο….ΕΝΦΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ…ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΜΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ….ΔΝΤ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….!!!….

Στο άρθρο με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!» σας εξηγώ ότι στην πολιτεία Ντελαγουέρ γίνονται εδώ και χρόνια οι μεγαλύτερες…ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ σε όλες τις ΗΠΑ…

Τέλος, στα παρακάτω έγγραφα μεγάλης δικαστικής υποθέσεως στις ΗΠΑ, το…ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ (Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) λέγει εδώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ό,τι, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ότι το IRS είναι κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ….!!!…

Δείτε αναλυτικά τα έγγραφα εδώ:
http://thematrixhasyou.org/affidavit-updated/attachment-s-u.html

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Στείλτε τα στη χρυσή αυγή αυτά που είναι μέσα στη βουλή. Εμείς οι απέξω ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ, ακόμα και να το διαδώσουμε θα είναι άλλο ένα “φανερό μυστικό” ενώ το 3ο πολιτικό κόμμα κάτι θα βρει να τα κάνει..

 2. Ενφια κτυπημενος 07/23/2018 @ 5:12 ΜΜ

  Πως νομιζα οτι η εδρα της ηταν στην Καπερναουμ της Καππαδοκιας του Λονδινου ?

  • Κι εγώ νόμιζα πως ήταν στην Ρώμη η οποία ετιμάτο ως θεά μαζί με τον αυτοκράτορα της απο τους αρχαίους δωδαικαθεϊστές Έλληνες με ιδιαίτερο ιερατείο και αγώνες γνωστούς ως Ρώμαια .

 3. Απο τότε οι περίφημοι ειδωλολάτρες είχαν αναγάγει το γλύψιμο σε επιστήμη !

  • επι του ουρανου 07/23/2018 @ 9:51 ΜΜ

   Heron ”’ψοφας” για χριστιανομαλακιες πονηρες-επαγγελματικες αλλα ”’πηδα” τα πνευματικα παιδια Σωρρηδον και τους ελληνες αστους ησυχους δηλαδη μην τους ζαλιζεις τους ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ.

   • Ακόμη και τους όρχεις λάτρευαν οι αρχαίοι ομόπιστοί σου , και αν έχεις καμιά αμφιβολία γιαυτό , κάνε μια βόλτα μέχρι το αρχαιολογικό μουσείο για του λόγου το αληθές , οπου υπάρχουν ομοιόματα τους και μάλιστα , σε μεγάλες διαστάσεις . Δωδαικάθεο = Μυθική θρησκεία = επινοημένη απο απλούς ανθρώπους – ανώμαλων και προδοτών . Ποιός λαός βρε ζώα συμμάχισε με τους ίδιους τους εχθρούς του , για να κατακτηθεί η ίδια η χώρα του παρα μόνο οι ομόπιστοί σας ; Και μετά τον λάτρευε τον εχθρό του σαν θεό ; Σε πειράζει που σας βρίζω ; Θα το κάνω πάντοτε ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ! Και μάλιστα υπέρ το δέον . Και ο λόγος δεν είναι η θρησκεία σας , αλλά η κακοήθεια , η προστυχιά που κουβαλάτε , και κυρίως η ανθελληνική σας δράση , γιατί δράττε διασπαστικά εις βάρος του Ελληνικού Έθνους αυτές τις δύσκολες ώρες και δεν σέβεστε τα δικαιώματα των άλλων , που στο κάτω κάτω της γραφής είμαστε και πλειοψηφεία – δυστυχώς για σας . Εξάλλου εσείς αρχίσατε να προκαλείτε πρώτοι , λες και σας έχουν βάλει το νέφτι στον κώλο . Αν σταματήσετε εσείς , θα σταματήσω κι εγώ !

 4. Όλο στον αέρα τα τινάζουμε όλα…. Βρε μήπως έχει πρόβλημα το φυτίλι;;;

 5. μπορεις και συ να κανεις κατι !!! να μη λες μαλακιες ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*