Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η περιοχή έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανάμεσα στα ΜΑΤ και των αγροτών.

Ολα ξεκίνησαν μόλις οι αγρότες (οι περισσότεροι είναι από την Κρήτη που έφτασαν σήμερα το πρωί) έφτασαν στο υπουργείο και διαπίστωσαν πως η ΕΛ.ΑΣ είχε στήσει φραγμό στην είσοδο με κλούβες. Το μπλόκο των ΜΑΤ τους εξαγρίωσε και επιτέθηκαν στις κλούβες με τους αστυνομικούς να τους απωθούν αρχικά με περιορισμένη χρήση χημικών.

Στη συνέχεια και ενώ τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει οι αγρότες εξαγριώθηκαν ξανά, αφού  ο γενικός γραμματέας του υπουργείου αρνήθηκε να δεχτεί την πολυμελή αντιπροσωπεία τους (περίπου 40 άτομα). Τότε οι αγρότες πήραν τις μαγκούρες τους (τις γνωστές και ως κατσούνες) και έσπασαν μία κλούβα των ΜΑΤ. Αρχικά οι αστυνομικοί απλώς κρατούσαν τις θέσεις τους μπροστά από την είσοδο του υπουργείο, ωστόσο τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και σε λίγα λεπτά ξεκίνησαν μάχες σώμα με σώμα.

Με μαγκούρες οι αγρότες -Εκτεταμένη χρήση χημικών τα ΜΑΤ Τα ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών για διασπάσουν τους αγρότες και στη συνέχεια ξεκίνησε το κυνηγητό. Ωστόσο η ένταση δεν σταμάτησε, καθώς μόλις τα ΜΑΤ απομόνωσαν έναν αγρότη. Στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν, τον έριξαν στο δρόμο και τον έσυραν. Μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους αγρότες, επιτέθηκαν στους άνδρες των ΜΑΤ. Στη συνέχεια ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, ενώ έσπευσαν και άλλες δυνάμεις των ΜΑΤ σε ενίσχυση και με εκτεταμένη χρήση χημικών απομάκρυναν τελικά τους αγρότες, οι οποίοι διέφυγαν στα γύρω στενά.

Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - ΕικόναΜάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα1Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα2Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα3Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα4Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα5Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα6Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα7Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα8Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα9Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα10Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα11Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα12Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα13Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα14Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα15


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1.500 αγρότες από την Κρήτη στην Αθήνα

Περίπου 1.500 αγρότες από την Κρήτη έφτασαν νωρίς το πρωί με πλοία της γραμμής στον Πειραιά προκειμένου να συμμετάσχουν στο σημερινό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μαζί με τους αγρότες, είχαν επιβιβαστεί στα πλοία και εκπρόσωποι Εργατικών Κέντρων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, δήμων και φορέων προκειμένου να στηρίξουν την κινητοποίηση τους.

Αμέσως μετά την άφιξή τους, οι αγρότες της Κρήτης μετέβησαν με τον ηλεκτρικό από τον σταθμό του Πειραιά στην πλατεία Βάθη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για να πραγματοποιήσουν την διαμαρτυρία τους.

Στο επίκεντρο των αιτημάτων του αγροτικού συλλαλητηρίου είναι το φορολογικό, το ασφαλιστικό αλλά και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων.

Στην κινητοποίηση θα λάβουν μέρος και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών αλλά και αγρότες τόσο από την Πελοπόννησο όσο και από περιοχές της Μακεδονίας, που αναμένεται να φθάσουν στην Αθήνα η με λεωφορεία ή αυτοκίνητα.
iefimerida.gr

Loading...

15 thoughts on “Μάχες σώμα με σώμα ΜΑΤ-αγροτών: Χημικά & μαγκούρες στο Αγροτικής Ανάπτυξης

 1. aeras dunatos says:

  Κάψτε και σεις τίποτα , σπάστε καμια βιτρίνα και κάντε πλιάτσικο , διαλύστε κανα περιπολικό και σκοτώστε κανέναν παιδάκι των Ματ. Είναι μπάτσος δεν έχει μάνα έτσι? Ρε αγρότες , εκεί στο νησί δεν δώσατε 40% ΣΥΡΙΖΑ? τι σκατά θέλετε τώρα? Υπομονή μέχρι τις επόμενες εκλογές. Έτσι είναι η δημοκρατία μας …. Κυριαρχία των ηλιθίων
  Υ.Γ
  Πάντως τα έσοδα γκρρεμίζονται , σε λίγο θα μείνουν μόνο οι έχοντες απαιτήσεις απο το κράτος και όχι όσοι δίνουν . Ζω για εκείνη την μέρα που οι Νικήτες θα κλαίνε με μαυρο δάκρυ πάνω απο τα καμένα

  • Ανώνυμος says:

   Αυτό για τον μπάτσο και την μάνα του να πας να το πεις στην μάνα του Γρηγοροπουλου!!! (αν μπορείς/τολμάς)

   Όσο για τους μπάτσους, αυτοί είναι οι σύγχρονοι peacekeepers (βλ. Hunger games)

   Αν ο μπάτσος (που έχει μάνα και αυτός) πάρει εντολή να σε σκοτώσει θα το κάνει χωρίς δισταγμό!!!
   Αν πάρει εντολή να σε τσακίσει στο ξύλο, θα το κάνει και πάλι χωρίς δισταγμό!!!!

   Κλεάνθης Γρίβας – καθηγητής ψυχιατρικης Α.Π.Θ.
   «ψυχολογικό προφίλ του Έλληνα μπάτσου»

   http://www.grivas.info/koinoniaa/158-2011-05-12-22-11-00

   Μπες στον κόπο να το διαβάσεις!!!

   Ρίξε και μια ματιά στο ντοκυμανταιρ «GREY STATE»
   για να δεις τι έρχεται….

   Ζούμε για να κατουρισουμε πάνω στις στάχτες τους έχοντας εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!!! Για την αυριανή γενιά!!!

   • aeras dunatos says:

    Πάνε βρες τον πατέρα απο το παλικάρι που έμεινε φυτό απο πυρά Ζωνιανών, ή τον άλλον που το έφαγαν οι πυρήνες. Πάνε στον άνδρα της κοπέλας που κάηκε στην Μαρφιν και μετά μίλα άπλυτε κατσαπλιά. Όσο για τον Γρηγορόπουλο , δεν ξέρω πολλά 15χρονα να πουλάνε τσαμπουκά σε αστυνομικούς. Προφανώς και δεν αθωώνω τον Κορκοναία , αλλά με αφορμή αυτό το περιστατικό σπυ φέρανε τον ΓΑΠ . Τι κάθομαι και γράφω εδώ μεσα , που ο μέσος αναγνώστης έχει iq 60. Για τους λίγους όμως θα τους πω τούτω. Μετά το βέτο ο Κώστάκης ηταν τελειωμένος . Όσο για τον Αλέξη , δεν κυβερνάει αυτός σήμερα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

 2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΘΩΝΤΕ ,ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ -ΦΕΥΓΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ-ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ..
  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ «ΜΑΓΚΟΥΡΟΦΟΡΟΥΣ»»ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ » ΚΡΗΤΚΟΥΣ!!
  ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! «ΩΡΑΙΟ» ΣΟΟΥ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ??? ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΖΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΟΥΡΙΕΣ! ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!
  ΜΕ ΤΡΑΜΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΚΑΝΑΛΙΑ» ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ» ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ» ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.!
  ΚΑΛΑ!! ΜΑς «ΕΠΕΙΣΑΝ» ΚΑΙ ΟΙ «ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ» .
  ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ! ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ «ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ»..

 3. Ανώνυμος says:

  Να δω πότε επιτέλους θα καταλάβετε – ουμε ότι δεν θα πρέπει να πηγαίνουμε στα Υπουργεία τους, αλλά στα ….σπίτια τους, απροειδοποίητα και κατά προτίμηση μετά τις 01:00 το βράδυ.

  • Ανώνυμος says:

   Τα σπίτια τους φυλάσσονται πολύ καλά αγαπητε….

   Μόλις προσεγγίσεις και κάνεις το παραμικρό, σε τσουβαλιασαν στο αψε σβήσε…

   • Ανώνυμος says:

    Γιατί αγαπητέ νομίζεις ότι αν και όποτε γίνει κάτι τέτοιο θα την γλυτώσουν οι φύλακες;; Αυτοί θα πάνε άκλαφτοι πρώτοι πρώτοι!!!
    Γιατί αν φτάσουμε (που έπρεπε ήδη να είχαμε φτάσει – ας είναι καλά το ψέκασμα και το φαινόμενο του βατράχου) σε αυτό το σημείο δεν θα πάμε για κουβέντα!!!

 4. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Γύρω στο 40-50% πήρε το ΣΥΡΙΖΑ και πριν το ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ΠΑΣΟΚ, αφού τη Κρήτη την έλεγαν πράσινο νησί, όχι επειδή έχει πολλά δένδρα, αλλά επειδή σάρωνε το ΠΑΣΟΚ και μετά το ΣΥΡΙΖΑ. Ε λοιπόν όλα για το ΣΥΡΙΖΑ, αφού και εκλογές να γίνουν, στη Κρήτη πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγεί

  • Heron says:

   Σωστότατη ! Και μακάρι να ήταν μόνο οι Κρητικοί , ή μόνο οι ηλικιωμένοι , «με τον γύψο στον εγκέφαλο»! Δυστυχώς σε περίπτωση εκλόγών όλοι σχεδόν , νέοι και γέροι , θα ξαναψηφήσουν τους ίδους προδότες που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια : ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ ,Ποτάμι , Γιαλαντζί Οκολόγους κλπ . Και ας υπάρχουν άλλα 60 κόμματα που περιμένουν στην ουρά . Αυτός , ο δίσμοιρος Ελληνικός λαός νομίζει οτι ζει ακόμη στο 1986 και είναι ικανός να ξαναψηφήσει τα ίδια λαμόγια της προδοσίας μέχρι να μας αρπάξουν σπίτια , χωράφια και περιουσίες με το έτσι θέλω , και να μας κάνουν άστεγους και μειονότητα στην δική μας χώρα , δεδομένου οτι με την αρωγή των επίορκων : ΕΥΠ , Δικαστικού σώματος , σωματων ασφαλείας , και όχι μόνο , βρίσκουν και τα κάνουν. Ενώ βάζουν εσκεμμένα τροχοπέδη σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάπτυξης , γιατί έτσι έχουν διαταχθεί απο τα αφεντικά τους με ένα μαγιρεμένο και υπερδιπλάσιο απο την πραγματικότητα χρέος ούτως ώστε να μην μπορεί η Ελλάδα να το πληρώση !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *