Μάθετε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Αυτή τη ΣΤΙΓΜΗ στην Ελλάδα… Επιχείρηση «ΝΕΑ ΚΑΣΤΑ»…. Σε Πλήρη Εξέλιξη το ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ….

 

Στην πολιτική αυτά που «φαίνονται» και αυτά που «λέγονται» δεν αποδίδουν πάντα τους πραγματικούς στόχους μιας κυβέρνησης, από τη στιγμή που το κόμμα παίρνει στις εκλογές την εξουσία.

Κεντρικός άξονας δεν είναι η εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, διαφορετικής από της προηγούμενης κυβέρνησης. Κεντρικός άξονας είναι να μπουν τα θεμέλια για μια άλλη αντίληψη της εξουσίας. Να ξηλωθεί το υπόβαθρο των προηγούμενων για να ριζώσει ένα νέο κατεστημένο, το οποίο θα δημιουργήσει τις υποδομές εκείνες που θα δώσουν στο Μαξίμου τη δυνατότητα και την… ευκαιρία να μακροημερεύσει, δημιουργώντας μια λαϊκή δύναμη που θα υπερασπίζεται για χρόνια αυτή την παράταξη.

Κοιτώντας το χθες, η πιο σημα­ντική, η κυριότερη στιγμή ήταν η εμφάνιση του Ανδρέα Παπανδρέου στην πολιτική και οι ρίζες που έβαλε στην ελληνική κοινωνία.

Με μοχλό το ΠΑΣΟΚ και με νέα συνθήματα, όπως το «ο Λαός στην εξουσία», άγγιξε ευαίσθητες χορδές των πολιτών που ήταν στην άκρη μια ζωή και προχώρησε σε μεγάλες ανατροπές στην επιχειρηματική και βιομηχανική κοινότητα, στον χώρο του Τύπου, με νέες εφημερίδες, και στις τράπεζες.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια νέα κάστα παντού, εκπρόσωποι της οποίας διατηρούνται μέχρι σήμερα.

Κάτι ανάλογο επιχειρεί σήμερα και ο Αλέξης Τσίπρας. Με πρώτο αποδεικτικό στοιχείο την προσπάθεια για ριζική ανατροπή του μιντιακού κατεστημένου (τηλεόραση και εφημερίδες) που, λόγω λανθασμένων χειρισμών και ιδίως προσώπων, μέχρι στιγμής δεν του έχει βγει. Έχει όμως καταγράψει κέρδη: Λαμπράκης (Ψυχάρης) και Μπόμπολας δεν υπάρχουν πια, ενώ αλλαγές έχουν σημειωθεί και στον Βορρά.

Στον τραπεζικό τομέα η… επιχείρηση έχει αποδώσει. Η παλιά, παραδοσιακή φρουρά δεν υπάρχει πια και στις θέσεις-κλειδιά τοποθετήθηκαν πρόσωπα της επιλογής του Μαξίμου, ελέγχοντας έτσι τις μεγαλοεπιχειρήσεις και τις μεγαλοβιομηχανίες με «όπλο» τα «κόκκινα» δάνεια που έχουν αλλά και τη χορήγηση νέων δανείων. Πέραν του ότι στη διοίκηση πολύ κρίσιμων μεγάλων Οργανισμών έχουν τοποθετηθεί πρόσωπα προσκείμενα στον στενό κυβερνητικό πυρήνα.

Ακόμη και με τον εφοπλιστικό τομέα υπάρχει ανοιχτή γραμμή…

Στον χώρο τον κατασκευαστικό ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Χρήστος Σπίρτζης έχουν κάνει καλή δουλειά. Στη θέση του Μπόμπολα και των παλιών τζακιών έχουν μπει προσκείμενοι στη σημερινή εξουσία.

Γενικά, σε όλους τους χώρους της Αγοράς έχουν μπει νέα πρόσωπα.

Και ο στόχος είναι ένας και μόνο: Η δημιουργία μιας νέας αστικής τάξης, απόλυτα φιλικής προς την κυβέρνηση Τσίπρα.

Σε αυτήν τη μεγάλη ανατροπή είναι ενταγμένο το άνοιγμα των φακέλων σε δημόσιους τομείς, όπως στα εξοπλιστικά (Παπαντωνίου, Άκης και έπεται συνέχεια), στον χώρο της υγείας (ΚΕΕΛΠΝΟ, «Ερρίκος Ντυνάν», προμήθειες φαρμάκων), στις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς κ.ά., στα δημόσια έργα κ.λπ., ώστε στην κοινή γνώμη να είναι έντονη η οργή εναντίον εκείνων που τα φάγανε και τον λογαριασμό τον πληρώνει ο λαός.

Με τα… υλικά αυτά οικοδομείται η νέα αστική τάξη, που θα είναι δεμένη με την κυβέρνηση, και ουσιαστικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε όποια πτέρυγα της Βουλής κι αν είναι. Και βασικά θα «χρωστάει» στις αλλαγές που έκανε ο Τσίπρας.

Α λα Γερμανία…

Κατά σύμπτωση, προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο σχεδιασμός του Βερολίνου για τη μετά Μνημόνια εποχή. Με το μακρύ χέρι του… δικού μας, του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έχει μπει στο στόχαστρο όλη η παλιά ελίτ, σε όλους τους χώρους της οικονομίας, με την κατηγορία ότι οι τραπεζίτες, οι μεγαλοβιομήχανοι, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοκατασκευαστές και οι μεγαλοεκδότες φάγανε τα λεφτά και δεν φταίει ο ελληνικός λαός για τη χρεοκοπία της χώρας του.

Η στήριξη της δημιουργίας μιας νέας αστικής τάξης στην Ελλάδα είναι η επιδίωξη του Βερολίνου, αλλά το σκεπτικό του είναι διαφορετικό από του Τσίπρα.

Θέλει να έχει η Γερμανία τον οικονομικό έλεγχο της Ελλάδας διά χειρός των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι θα είναι τα εκτελεστικά της όργανα στα όποια παιχνίδια θελήσει κάποια στιγμή να παίξει για να επιβάλει στην κυβέρνηση τις απαιτήσεις της και τους εκβιασμούς της. «ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

hellasforce.com

Loading...

8 thoughts on “Μάθετε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Αυτή τη ΣΤΙΓΜΗ στην Ελλάδα… Επιχείρηση «ΝΕΑ ΚΑΣΤΑ»…. Σε Πλήρη Εξέλιξη το ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ….

 1. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Γ ΡΑΙΧ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  • Ανώνυμος says:

   αυτή τη φορά οι Ελληνες θα απελευθερωθούν πραγματικά και όχι εικονικά, άγγελος Κυρίου θα επιβάλλει μέθη λέει ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός και η συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη στις τελευταίες φάσεις του πολέμου που έχουν περιγράψει Αγιοι της Ελλάδος και της Ρωσίας κ.α. Αρα… τί ωφελεί να χλαπακιάσουν κάποιοι τον ιδρώτα των άλλων;; Μόνο αδικία θα μαζέψουν επάνω τους, άσε που όσα και να μαζέψουν θα μοιραστούν δίκαια σε όσους επιζήσουν μετά τον μεγάλο πόλεμο, η προίκα που ετοιμάζουν στα παιδιά και στα εγγόνια τους είναι πόνος, θλίψη, πείνα, αρρώστια και δυστυχία γιατί το άδικο είναι κατάρα σε αυτόν που αδικεί και μεγαλώνει και ανατρέφει την γενιά του με αίμα άλλων

 2. Αποστολος says:

  Τέτοια παιχνίδια,να τα παίζει η αριστερά ρε παιδιά, η αριστερά;
  Οι σωματοφύλακες των λαϊκών στρωμάτων;Οι αμέμπτου ηθικής;Αυτοί που έδιναν τις μάχες τόσα χρόνια κατά του κεφαλαίου και του καπιταλισμού;
  Τι να πω;Εεεε τι να πω;

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Που’σαι παιδι..οποιος πρόλαβε να απάτηση,πρόλαβε και θα πάρη αυτά που πρεπει,οι καινουργιοι λαμογιαρηδες θα μείνουν με την ορεξη,μπορούν να σας ξεγελάσουν;

 4. η πραγματικοτητα says:

  ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ. .  Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Η  Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και δεν υφίσταται ως ανεξάρτητο κράτος.Αυτοί που κατέχουν τις θέσεις κλειδιά έχουν δικα τους αφεντικά που δεν ειναι σε καμία περίπτωση ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός που κοιμάται με τα τσαρούχια…
  ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. Καλα.. το μαστιγιο στην πλατη σου οι αλυσιδες στα ποδια σου και το ξεροκοματο που σου πετανε για να μην πεθανεις απο την πεινα δεν σου εδψσαν ακομα το μηνυμα.ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΓΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΙΑΣ…
  ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ;;;;;;;

  • ANEFIX says:

   Να τα πεις στους ταξιτζήδες αυτά… Κυρίως σε αυτούς. Γιατί αυτοί, προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα η ώρα τους μέσα στο ταξί, πιάνουν κουβέντα με τον κάθε πελάτη. Και τούς αρέσει να μιλάνε πολύ και να λένε διάφορα… ΚΑΙ να διαμορφώνουν άποψη. Εμένα μού τα είχαν ζαλίσει με τον Τσίπρα. «Αυτός θα μάς σώσει» μού έλεγαν. «Θα τούς χορέψει στο ταψί! Ας κάνει καμιά μαλακία η Μέρκελ και κουνηθεί και θα δεις για πότε χρεοκοπεί Αμερική, Μεξικό (και άλλες δυο χώρες που δεν θυμάμαι)». Ε δεν είδα πόσο τούς χόρεψε στο ταψί; Μάταια προσπαθούσα να τούς εξηγήσω το πόσο μαλακισμένο είναι αυτό το παιδάκι, το πόσο ψεύτης και στημένος, αλλά αυτοί δεν χαμπάριαζαν. Τώρα ας το λουστούν το καθοίκι και ελπίζω τουλάχιστον να θυμούνται κάποια πραγματάκια που τούς είχα πει. Δυστυχώς όμως φίλε μου, όλοι καραγκιόζηδες είναι. Ακόμα και η Χρυσή Αυγή που υποστηρίζουν κάποιοι και αρχίζουν να στρέφονται προς αυτήν, και αυτή ακόμα είναι τού συστήματος. Όποιος είναι έξυπνος άνθρωπος, έχει σωστή αντίληψη και κάνει σωστή και εκτεταμένη διασταύρωση στοιχείων, μπορεί άνετα να δει ότι ακόμα και αυτοί, αν κάποτε βγουν στην εξουσία, θα μάς τσουρουφλίσουν. Και ίσως τότε τα πράγματα να είναι ακόμα πιο τραγικά γιατί αυτοί δεν χαμπαριάζουν από αντίσταση. Αυτοί είναι «έχω το ρόπαλο και σού απειλώ το κεφάλι αν δεν κάνεις αυτό που σού λέω. Ή το κάνεις ή το έχασες…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *