23:46 - 20/06/2019

Μας το λένε ξεκάθαρα και εμείς περιμένουμε το «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο: «Θα κάνεις κι εσύ ένα μικρό βήμα…»;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με την σημερινή ημέρα, να είναι αφιερωμένη στους…πρόσφυγες, δεν μπορούσαν οι παγκοσμιοποιητές να μην στείλουν το μήνυμά τους.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Ως συνήθως, το μήνυμα έρχεται από τον ΟΗΕ.

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε σήμερα πως αναγνωρίζει «τον ανθρωπισμό των χωρών που φιλοξενούν τους πρόσφυγες ακόμη και όταν παλεύουν με τις δικές τους οικονομικές προκλήσεις και τις ανησυχίες τους για ζητήματα ασφάλειας» και τονίζει πως αυτό που χρειάζονται περισσότερο και επειγόντως οι πρόσφυγες είναι η ειρήνη.

«Αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, οι σκέψεις μου είναι με τους πάνω από 70 εκατομμύρια γυναίκες, παιδιά και άνδρες – πρόσφυγες και εσωτερικά εκτοπισμένους – που αναγκάστηκαν να δραπετεύσουν από τον πόλεμο, τις συγκρούσεις και τις διώξεις. Αυτός είναι ένας εντυπωσιακός αριθμός, διπλάσιος απ’ ό,τι πριν από 20 χρόνια» σημειώνει ο Αντόνιο Γκουτέρες.

Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε την ανάγκη σύνδεσης της φιλοξενίας του με την ανάπτυξη και τις επενδύσεις (κάτι μας θυμίζει αυτό) και παρατήρησε πως είναι λυπηρό το ότι δεν ακολουθούν όλοι το παράδειγμα των χωρών που ακολουθούν πολιτική ανοιχτών συνόρων. «Πρέπει να αποκαταστήσουμε την ακεραιότητα του καθεστώτος διεθνούς προστασίας» διαμήνυσε.

Επίσης, ο κ. Γκουτέρες αναφέρει πως το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τους Πρόσφυγες, που εγκρίθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, προσφέρει ένα σχέδιο για μία σύγχρονη απάντηση στο προσφυγικό ζήτημα και προσθέτει ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην εκστρατεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και κάνουν βήματα, μεγάλα και μικρά, με ομοψυχία με τους πρόσφυγες.

«Θα κάνεις κι εσύ ένα βήμα με τους πρόσφυγες;» καταλήγει το μήνυμα του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ.

Μέσω του ΟΗΕ, οι παγκοσμιοποιητές στέλνουν το μήνυμα της πολιτισμικής ισοπέδωσης κάθε έθνους, καλώντας όλες τις χώρες να δεχτούν μετανάστες στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας ενέργειας διασφάλισης της ειρήνης με βάση την πολυπολιτισμικότητα.

Τι λέει ο ΟΗΕ:

Με τη βοήθεια των μεταναστών θα έρθει παγκόσμια η ανάπτυξη στις κατά κύριο λόγο φτωχοποιημένες χώρες .

Οι μετανάστες θα βοηθήσουν να λυθεί το δημογραφικό σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες

Οι μετανάστες θα φέρουν πολυπολιτισμικό πλούτο στις χώρες αυτές που θα αναπτυχθούν και πολιτισμικά εκτός από οικονομικά.

Όποια χώρα είναι εναντίον της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων είναι εχθρός της παγκόσμια ειρήνης.

Σας θυμίζουμε πως πρόσφατα, ο Γκουτέρες, είχε δηλώσει ότι «η Ευρώπη, δεν μπορεί να βασιστεί στη διχαστική νοοτροπία «εμείς εναντίον αυτών», προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στο πρόβλημα του μεταναστευτικού εκτός από το άνοιγμα των συνόρων της Ευρώπης στον Τρίτο Κόσμο. Υποστήριξε επίσης ότι «το κλείσιμο των θυρών μας προς τους αιτούντες άσυλο δεν προστατεύει αλλά ντροπιάζει την Ευρωπαϊκή κληρονομιά».

«Όλες οι κοινωνίες, υπογράμμισε, ο Γκουτέρες τείνουν να είναι, ή είναι ήδη, πολυεθνικές, πολυπολιτισμικές και πολυθρησκευτικές. Αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως πλούτος και όχι ως απειλή».

Κάποιους μας θυμίζουν αυτές οι δηλώσεις:

Τι μας λένε όλοι οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης: Μην αντιδράτε και καθίστε να αντικατασταθείτε από τους μετανάστες του τρίτου κόσμου.
Αφήστε τις χώρες σας να καταστραφούν αλλιώς είστε εχθροί της παγκόσμιας ειρήνης. Βάλτε στα εδάφη σας «κάθε καρυδιάς καρύδι», ακόμη και τρομοκράτες του ISIS γιατί αλλιώς είστε ρατσιστές.

Κανείς φυσικά από αυτούς δεν αναφέρεται στα προβλήματα που δημιουργούν οι μετανάστες στις χώρες που πηγαίνουν. Όταν κάποιος αναφέρεται στις αρνητικές συνέπειες της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, με συντοπτικές διαδικασίες χαρακτηρίζεται φασίστας και ρατσιστής από τους αριστερούς.

Εκτός από τον Γκουτέρες, ένας ακόμη υπηρέτης της Νέας Τάξης, ο Πάπας Φραγκίσκος δηλώνει:

«Οι μετανάστες φέρνουν μαζί τους τον πλούτο ενός πολυπολιτισμικού και πολυεθνικού κόσμου». «Ας ευχαριστήσουμε τον Θεό για την πολυεθνική και πολυπολιτισμική κοινωνία», επειδή ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών, προσώπων και εθνοτήτων είναι πλούτος».

«Η «πολυενθικότητα» και η «πολυπολιτισμικότητα» είναι το νερό της ζωής που, σε αντίθεση με το απεσταγμένο νερό, είναι νόστιμο και καταστέλλει τη δίψα». «Δεν πρέπει να φοβόμαστε τους μετανάστες σαν να είναι επιδημία. Οι μετανάστες δεν είναι εγκληματίες. Οι μετανάστες είναι αυτοί που πάντα μας φέρνουν πλούτη.

«Αλλά σήμερα», παραπονέθηκε, «υπάρχει ο πειρασμός για μια κουλτούρα τειχών, να χτίσουμε τείχη, στην καρδιά και στη γη για να εμποδίσουμε αυτή τη συνάντηση με άλλους πολιτισμούς, με άλλους ανθρώπους».

Κάλεσε τους πάντες να καλωσορίσουν τους μετανάστες στις χώρες τους, καθώς και να τους εντάξουν στην κοινωνία τους, επειδή με την υποδοχή τους αυτές (οι χώρες) γίνονται πλουσιότερες και μεγαλώνουν.

Ο Πάπας κάλεσε επίσης τους δασκάλους να ενθαρρύνουν τους νέους να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο πολυπολιτισμικό, μέσα στον οποίο να μπορούν να συναντούν διαφορετικούς ανθρώπους και να μεγαλώνουν με τη διαφορετικότητα γύρω τους.

Σε όλα τα παραπάνω ελάχιστοι αντιδρούν. Χώρες όπως η Ουγγαρία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ, δείχνουν προς ώρας να αντιστέκονται, αποφασισμένοι να μην αφήσουν τις χώρες τους να ισλαμοποιηθούν. Φυσικά για αυτή τους την απόφαση και τον αγώνα που δίνουν, τους αποκαλούν ρατσιστές, οπισθοδρομικούς, φασίστες.

Ωστόσο αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι φιλοαριστεροί που προβαίνουν σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, είναι πως το να κλείνεις και να προστατεύεις τα σύνορά σου, δεν είναι θέμα ρατσισμού, αλλά κάτι που πηγάζει από τη λογική. Όπως κλειδώνουμε και ασφαλίζουμε την πόρτα του σπιτιού μας, έτσι πρέπει να γίνεται και με τα σύνορά μιας χώρας.

Δεν γίνεται να επιτρέπεται η είσοδος στον οποιοδήποτε. Πόσο μάλλον, όταν η νοοτροπία που κουβαλούν οι μετανάστες αυτοί επηρεασμένοι από σχεδόν ολοκληρωτικά τις προσταγές του Ισλάμ και των πολλές φορές άγριων εθίμων από τις χώρες καταγωγής, φέρνουν χάος και καταστροφή στις χώρες που πηγαίνουν.

Φέρνουν οπισθοδρόμηση και όχι ανάπτυξη. Αυτό είναι αποδεδειγμένο από τα στατιστικά πολλών Ευρωπαϊκών χωρών, που πριν μερικά χρόνια φώναζαν «REFUGEES WELCOME» και τώρα προσπαθούν να σώσουν ο,τι μπορούν! Εν τέλει, είναι θέμα αριθμών και οι αριθμοί ποτέ δεν λένε ψέματα:

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και σκεφτείτε:

Θα κάνετε κι εσείς ένα μικρό βήμα προς την καταστροφή της χώρας σας υπακούοντας στις προσταγές της Νέας Τάξης, ή αντίθετα θα κάνετε ένα βήμα προς την προστασία της και την εθνική της ανάπτυξη;

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Και ο Νικόλας του Φιλοπάππου έκανε ένα μικρό βήμα ,
    Προς τα πίσω ….. για να αποφύγει τα χτυπήματα των νεγροειδων μωαμεθανων προσφύγων που καταφέρονταν εναντίον του με τα σπασμένα μπουκάλια στα χέρια….. για να τον ληστέψουν …….., παρ’ολο που δεν είχαν ανάγκη να ληστεύουν μιας που διέμεναν σε διαμέρισμα που το Κράτος πλήρωνε το ενοίκιο ρεύμα Ίντερνετ και επίδομα για αυτούς , όπως οι ίδιοι είπαν
    Τον θυμάται κάνεις τον Νικόλα ;;;;;;;;;;

  2. μην φοβάστε θα μας σώσει ο μητσοτακης με μια ανοιχτή μα ασφαλή ευρωπη https://www.youtube.com/watch?v=9nPEI0zAQHI ζώα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*