ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ; ΈΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ; ΈΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;

Μου έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση , πολλά ερωτηματικά και φυσικά μεγάλη αμφισβήτηση η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι κανείς δανειολήπτης προς τις τράπεζες δεν οφείλει τίποτα .

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι τράπεζες είναι το εργαλείο υποδούλωσης των σιωνιστών προκειμένου να εφαρμόσουν το σχέδιο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Αυτή τη στιγμη που μιλάμε οι λαοί δείχνουν ακόμη αδύναμοι να αντιδράσουν στην απόλυτη εξουσία των τραπεζών. Είναι τουλάχιστον περίεργο, για μένα ξεκάθαρα ύποπτο, πως σε μια χωρα που έχουν καταπατηθεί όλα τα ανθρώπινα αλλά και ευρωπαϊκά δικαιώματα (έκτος από τις υποχρεώσεις…) και το ίδιο το σύνταγμα έχει καταντήσει κουρελόπανο , να βγαίνει μια τέτοια απόφαση εναντίων των τραπεζών. Δεν είμαι νομικός και επομένως δεν ξέρω να σας πω αν πράγματι έχει τέτοια ισχύ. Αν ισχύει όμως τότε να είστε σίγουροι πως έχουν δρομολογήσει αστάθεια για τη χωρα αλλά και στάση πληρωμών.

Γνωρίζουμε όλοι ότι κυνηγούν το ευρώ με το πιστόλι προκειμένου να πληρώσουν τους τοκογλύφους αλλά και για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Κυνηγούν νεκρούς, ζωντανούς, κουλουράδες, καστανάδες, νοικοκύρηδες, ζητιάνους, τσαρλατάνους, αλλά και επαγγελματίες και γενικά όποιον μιλά ελληνικά έστω και σαν δεύτερη γλώσσα ! Ξέρουμε ότι αυτά που εισπράττουν από φόρους δεν επαρκούν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις της χώρας και δανείζονται κρυφά με αντάλλαγμα το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας. Το ιδιωτικό χρέος προς τις τράπεζες κοντεύει τα 100 δις και συνεχώς διογκώνεται. Το δήθεν πλεόνασμα είναι σαφώς η μεγάλη παραμύθα για να συνεχίζουν την ίδια καταστροφική πολιτική και επομένως το ξεπούλημα και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, και φυσικά όποιος το πιστεύει είναι απλά ανόητος.

Χωρίς τη συνεργασία των δικαστικών θα ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να επιτύχουν το σχέδιο τους και αυτό έχει αποδεδειχθεί περίτρανα όχι μόνο από τη συνεργασία τους με τις εκάστοτε προδοτικές κυβερνήσεις αλλά και με την ‘’ιδιαίτερη’’ φορολογική και ασφαλιστική μεταχείριση που χαίρονται από τους εκάστοτε κυβερνώντες. Πως λοιπόν έτσι εντελώς ξαφνικά βγήκε μια τέτοια απόφαση που , αν ισχύει και έχει το νομικό βάρος, μπορεί να τινάξει μονομιάς τις ελληνικές τράπεζες και άρα το ελληνικό ‘’πρόγραμμα’’ ; Άρα λοιπόν η μονή λογική σκέψη που μπορεί να κάνει ένας ενημερωμένος πολίτης είναι ότι έδωσαν εντολή οι τοκογλύφοι !

Τις παραπάνω υποψίες μου ενισχύει και η νέα είδηση σύμφωνα με την οποία από τον Απρίλιο θα δίνουν επίδομα σε κάθε ρέμπελο που εισβάλει στη χωρα μας ! Τετρακόσια ευρώ το μήνα! Με τη λεφτά; Και από πού; Και για πιο λόγο; Για το σχέδιο Καλλέργη πρεπει πια όλοι να γνωρίζετε αλλά εδώ φαίνεται ότι συμβαίνει και κάτι άλλο. Μήπως λοιπόν σκοπεύουν να πυροδοτήσουν και κοινωνικές αντιδράσεις μιας και δεν είναι δυνατόν από τη μια να κόβουν συνέχεια τις κύριες συντάξεις και τους μισθούς των γηγενών πολιτών και από την άλλη να δίνουν το ίδιο μηνιάτικο σε κάθε εισβολέα στη χωρα σε σχέση με τον άνεργο Έλληνα; Δεν είναι λογικά αυτά που συμβαίνουν και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …..


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σας έχω ξαναγράψει σε άρθρα μου ότι πιστεύω πως οι αμερικανοί έχουν αποφασίσει να διαλύσουν την Ευρώπη (‘’Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο’’ αλλά το επόμενο ‘’Και όμως… ο Ρέντζι θέλει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα !’’ ). Μήπως λοιπόν , ο συνήθης ύποπτος, ο ‘’αδύναμος κρίκος’’, η Ελλάδα, έχει επιλεγεί και πάλι μέσω της επίσημης πτώχευσης να πυροδοτήσει το ντόμινο της διάλυσης της ευρωζώνης αλλά και της Ευρώπης;

Στην περίπτωση λοιπόν που ισχύουν οι υποψίες μου έρχεται και άλλη μια είδηση να με κάνει ακόμη περισσότερο καχύποπτο. Δηλώσαν κυβερνητικά στόματα ότι ο Καμμένος σκοπεύει να δώσει κίνητρα στα παιδιά για στράτευση στα 18. Γιατί; Για ποιο λόγο έτσι ξαφνικά ; Περιμένει κάτι; Θερμό επεισόδιο; Πόλεμο; Πολιτειακή ανωμαλία; Και γιατί πάλι τώρα; Γιατί μαζεμένες τόσες πολλές ύποπτες ειδήσεις μέσα με μερικές μέρες;

Σας έχω πει πολλές φορές ότι κοιτάμε πάντα αντίθετα από εκεί μας δείχνει το σύστημα για να καταλάβουμε τα τεκταινόμενα η τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε. Και σας το λέω και πάλι….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Loading...

11 thoughts on “ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ; ΈΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;

 1. Ανώνυμος says:

  μηπως γιατι Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

 2. Γιώργος Γλυφάδα says:

  Αυτή είναι μια παλιά απόφαση του Απριλίου και νομίζω ότι αφορά ειδικές περιπτώσεις όπως αυτή που η εταιρεία ζήτησε να υπαχθεί σε ΕΣΠΑ και η Μάρφιν (τότε το 2011) δεν την έβαλε με αποτέλεσμα να ισχυρίζεται ότι ζημιώθηκε οπότε και πέτυχε ανακοπή της εντολής πληρωμής και όχι διαγραφή δανείου. Το ότι οι Τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με λεφτά όλων των Ελλήνων είναι γνωστό και κανονικά έπρεπε να έχει διαγραφεί μέρος από τα δάνεια των Ελλήνων, αλλά απόφαση δικαστική γι’ αυτό ακριβώς το θέμα ΔΕΝ υπάρχει, δυστυχώς!!!

 3. Ανωνυμος says:

  Ενταξει αυτο με το πρωτοδικειο αθηνων ειναι ισως η πιο ευχαριστη, αποφαση,ειδηση τα τελευταια χρονια κλπ, και μαλιστα ειναι ενα απο τα καλυτερα μετρα αναπτυξης ασχετως αν ηρθε απο δικαστηριο. Για σκεφτειτε λιγο;;; αντι να δινει ο αλλος την δοση του δανειου, θα τα ριχνει στην αγορα, θα αγοραζει κλπ. Περιμενα σημερα να γινεται χαμος ,με εκτακτα δελτια, ζωντανες συνδεσεις, με κομματα κλπ,αλλα δεν ειδα τιποτα….σκεφτειτε ποσες αυτοκτονιες γλιτωσε αυτη η αποφαση κλπ, ποσο αδικα αυτοκτονησαν οι ανθρωποι που χρωστουσαν κλπ, ειναι μια ιστορικη μερα η χθεσινη ,του Αγιου Στεφανου στις 27/12 . Εκτος αν ειναι παραμυθι ολα ειδωμεν…..

 4. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας… Οι Η.Π.Α. αποτελούνται από 2 βασικές δυνάμεις, τους αγγλοσάξονες (στρατιωτικό σκέλος) που εκφράζονται πολιτικά με τους Ρεπουμπλικάνους, και τους ιουδαίους οικονομικό σκέλος (ειδικά τους Χάζαρους), που εκφράζονται πολιτικά από τους Δημοκρατικούς. Οι ιουδαιοχάζαροι έχουν στήσει και προωθούν τρεις εναλλακτικές παγκόσμιες λύσης, προς δικό τους όφελος. Α) Το Σχέδιο Καλέργκι, β) Το σχέδιο Β΄ Οθωμανική αυτοκρατορία και γ) Το σχέδιο Κίνα. Οι ιουδαιοχάζαροι των Η.Π.Α. είναι, όπου μέσω των εταιριών τους, έχουν δημιουργήσει το οικονομικό θαύμα της Κίνας, έτσι άπαντες επωφελούνται λόγο φθηνών εργατικών, ενώ η Κίνα μεγιστοποιείται σε παγκόσμια υπερδύναμη, το ίδιο πλάνο ισχύει και γα την Γερμανία. Στην δική μας περιοχή στην Ευρώπη, θα ήταν ευλογία για τους ιουδαιοχάζαρους να έχουν ενοποιήσει αρχικά την Ευρώπη κάτω από την δήθεν οικονομική ισχύ της Γερμανίας, κάτι που το ε΄χουν επιτύχει, ενώ αμέσως μετά με την καθοδηγούμενη ορμή των σκληροτράχηλων μουσουλμανικών μαζών προς την Ευρώπη, να φτιάξουν έναν ιδιάζων φυλετικοπολιτιστικό μόρφωμα εναντίων των άσπονδων εχθρών τους, των Ρώσων… εάν αποτύχει αυτό το ιδιάζων φυλετικοπολιτιστικό μόρφωμα, το επόμενο σχέδιο είναι το Β΄Οθωμανικό κράτος με έδρα την Κωνσταντινούπολη… το κάλεσμα από κατά ουσίαν διεθνιστές δεξιούς και αριστερούς πολιτικούς της Ελλάδας, όσο και η αθρόα έλευση μουσουλμανικών μαζών από νότο και ανατολή με δικαιολογία τον πόλεμο στην Συρία, και τα ανθρώπινα δικαιώματα (βλ. Τζ. Σόρος κ.λ.π.) εκεί αποσκοπούν. Το ζήτημα είναι τόσο μεγάλο που δεν αποτελεί εάν απλό διμερές θέμα μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας… η αλήθεια είναι ότι ο Ερντογάν είναι περισσότερο «Έλληνας», από ότι οι πολιτικοί που μας δίνουν ως επιλογές να εκλέγουμε… θέλουν την θυσία μας, για τα παγκόσμια συμφέροντα τους… και η θυσία θα γίνει (έστω και αν τελικά τους διώξουμε), εδώ, εδώ, εδώ θα παιχτεί η παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ εθνικισμού και διεθνισμού. Εάν αποτύχουν τα σχέδια α) και β), τότε το σχέδιο γ) προς την Κίνα είναι το επικρατέστερο, οι πρόσφατες δηλώσεις του Σόρος δεν είναι τυχαίες. Αυτά.

 5. BILLRS says:

  Μην παρασυρεσαι απο δημοσιογραφους. Δεν αφορα υπερχρεωμενα. Αφορα αποζημιωση λογω αμελειας τραπεζας να αξιολογησει φακελο εταιρειας για συμμετοχη σε προγραμμα δανειοδοτησης. Καμια σχεση δυστυχως..χρονια πολλα

 6. ΕΝΑΣ says:

  Μια απόφαση Πρωτοδικείου δεν αποτελεί δεδικασμένο για τίποτε, αγαπητοί. Ανατρέπεται σε όλα τα επόμενα όργανα, Εφετείο, Άρειο πάγο, ΣτΕ, ακόμη και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο.

 7. Ανώνυμος says:

  ΝΑΙ, ο συνήθης ύποπτος, ο ‘’αδύναμος κρίκος’’, η Ελλάδα, έχει επιλεγεί και πάλι μέσω της επίσημης πτώχευσης να πυροδοτήσει το ντόμινο της διάλυσης της ευρωζώνης αλλά και της Ευρώπης, ΔΙΟΤΙ, ΕΑΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ : «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ – ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ»….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *