Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:19 - 31/01/2019

Μας έδειχναν από χρόνια ότι θα εκχωρήσουν την Μακεδονία. Θυμηθείτε τα γεγονότα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Από χρόνια προετοιμαζόντουσαν οι εξουσιαστές μας – όχι μόνον οι πολιτικοί – να εκχωρήσουν την Μακεδονία αλλά έπρεπε οι ενέργειές τους να καλύπτονται. Το έργο τού καμουφλαρίσματος των ενεργειών τους, είχαν και έχουν μέχρι σήμερα τα ΜΜΕ. Τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ αμείβονται (γενικώς) αναλόγως με τον βαθμό υπνώσεως που επιφέρουν στους ψηφοφόρους. Παλαιότερα, ενδεχομένως να μην καταλαβαίνατε τον σκοπό κάποιων ενεργειών των «φιλολάων» αρχόντων μας. Τώρα όμως που φανερώνονται όλα σιγά-σιγά ας θυμηθούμε κάποια γεγονότα, που οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να καταλάβουν, αλλά ούτε και ήθελαν να καταλάβουν, που γινόντουσαν, και κάποια γίνονται ύπουλα ακόμη και τώρα, για να ακρωτηριασθεί η Ελλάς.

1. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το Νοσοκομείο που εγκαινιάσθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2000 ονομάσθηκε «Διαβαλκανικό»; Τώρα όμως μιλάνε καθαρά ότι θέλουν την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα πόλη των Βαλκανίων. Είχε εγκαινιασθεί, από τον Πρόεδρό του Γ. Αποστολόπουλο και τον… Μ. Γκορμπατσώφ επί Κυβερνήσεως Σημίτη παρουσία αντιπροσωπειών από Βαλκανικές χώρες! Υπόψη ότι ο «πρόθυμος» Στ. Θεοδωράκης του «Ποταμιού», που ψήφισε «Ναι» στην Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ανιψιός της γυναίκας του Σημίτη, Δάφνης. Ο Σημίτης μετέχει στην εξουσία δι’ «αντιπροσώπου». Έτσι, για να δένονται οι άκρες κάποιων νημάτων.

2. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί όταν η Γερμανία έπαιρνε μετανάστες από την Ελλάδα, ήταν σχεδόν όλοι από την Μακεδονία; Από την μια ερήμωνε την Μακεδονία και από την άλλη «έδενε» τους Μακεδόνες. Ας αντιδράσουν τώρα οι Μακεδόνες εναντίον της Γερμανίας.

3. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί απαξιούσαν σκοπίμως την Μακεδονία και μετά από «λαϊκή απαίτηση και για το καλό του λαού» έστησαν Υπουργείο Βορείου Ελλάδος; Υπήρχε και Υπουργείο Αιγαίου από 1985 έως το 2007. Εξ’ άλλου μετά την Μακεδονία, ακολουθεί το Αιγαίο, η Ήπειρος και η λοιπή Ελλάς.

4. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει φόβος από τον Βορρά αλλά μόνο από την Ανατολή; Μας το έλεγαν και βαρύγδουπα για να έχει κύρος, «υφίσταται κίνδυνος μόνον εξ Ανατολών», «ο εξ ανατολών κίνδυνος», κλπ. Προς τι ο πληθυντικός; Πόσες «Ανατολές» υπάρχουν;

5. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί φρόντισαν να παγιώσουν την αντίληψη στους Έλληνες ότι «δεν διεκδικούμε τίποτα»; Νομίζατε ότι δεν διεκδικούμε τίποτα για το καλό της ειρήνης και της ευημερίας στην περιοχή επειδή είμαστε μέλη της ΕΕ, του ΝΑΤΟ κλπ;

6. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μας απέκρυψαν την αλήθεια για τον «Ήλιο της Βεργίνας» ερμηνεύοντας ψευδώς τον συμβολισμό του; Αν είδατε την ταινία “Waterman”, θα είδατε και την αλήθεια σε δύο σκηνές περί αυτού. Πιο πολλοί ενδιαφερόντουσαν για το ήλιο του ΠΑΣΟΚ παρά για την «Ήλιο της Βεργίνας». Ο αποκαλούμενος «Ήλιος της Βεργίνας» είναι δύο ολόλαμπροι ήλιοι, και δύο ηλίους, ένας που φαίνεται καθαρά και ο άλλος όχι, είναι το διπλό άστρο του Σειρίου, το φωτεινότερο ορατό άστρο. «Σείριος» σημαίνει «Ελλάς», σύμφωνα με την γραμματική. Αν το ήξεραν αυτό οι Σκοπιανοί ούτε που θα άγγιζαν, τον «Ήλιο της Βεργίνας». Τώρα τον διεκδικούν.

7. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Μπαμπινιώτης έγραψε στο Λεξικό του ότι οι «Παοκτζήδες» είναι «βούλγαροι», χαρακτηρισμό που από πριν φρόντισαν να τον περάσουν παμπόνηρα μέσω των φανατικών οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων που τους χώρισαν σε Βορείους και Νοτίους; Ο Μπαμπινιώτης ανταμείφθηκε αργότερα για την προσφορά του στα κόμματα του συνταγματικού τόξου με το αξίωμα του Υπουργού στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, μετά από εισήγηση της Νέα Δημοκρατίας.

8. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί επί σειρά ετών και σιγά-σιγά έκλειναν τα στρατόπεδα στην Βόρειο Ελλάδα; Μας έλεγαν ότι γίνεται «αναδιοργάνωση του στρατεύματος», για να εξοικονομηθούν πόροι, να είναι πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό. Δεν ήταν «αναδιοργάνωση» του στρατεύματος, «υποχώρηση» ήταν.

9. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί η Μπακογιάννη το 2004 στο Παναθηναϊκό στάδιο και κατά την διάρκεια της τιμητικής τελετής που έγινε για να τιμηθεί η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου στην Πορτογαλία, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που «έφεραν τον κύπελλο στην Αθήνα». Δεν είπε στην «Ελλάδα», στην «Αθήνα» είπε. Χρειάζονται μετάφραση τα λόγια των πολιτικών!

10. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο ταξιδιώτης που κινείται με το αυτοκίνητό του στον μη εθνικό αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και αντίθετα, για να περάσει τον Νομό Λαρίσης, που ευρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδος, πρέπει να πληρώσει 6,50 ευρώ διόδια; Γίνεται έτσι ο δρόμος «εμπόδιο» στην άνετη επικοινωνία Βορείου και Νοτίου Ελλάδος. Χωρίζουν τους Έλληνες με «γκλίτσα» το κόστος μετακίνησης. Παίζουν και τα διόδια τον ρόλο τους. Όλα τα υπολογίζουν προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους!

11. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ήταν απαράβατος όρος να αναγνωρισθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα στην Ελλάδα, ώστε να γίνει η Ελλάς μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; ΕΟΚ, τότε;

12. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ εξελίσσεται σε νέον «Λάμπρο Κατσώνη»; Για προσέξτε την τακτική της εφημερίδος «Έθνος», ιδιοκτησίας Σαββίδη, αφού πρώτα πρέπει να ξέρετε ότι το «Εθνος» πρωτοάνοιξε στην Ελλάδα με κεφάλαια της KGB, που είχε αρχηγό τον Πούτιν, σύμφωνα με το βιβλίο του Παύλου Αναστασιάδη «Πάρτε το Έθνος στα χέρια σας». Σε τέτοιο επίπεδο και με τέτοια συμφέροντα, τίποτα δεν γίνεται κατά τύχη.

Αυτά τα λίγα, για να θυμηθείτε κάποια γεγονότα και να αποτελέσουν «τροφή» για σκέψη και αυτοκριτική.

Χρήστος Μαντζιάρης

Σας Ενδιαφερουν:

Κορίτσια, βοηθήστε με, είμαι διαγνωσμένη με διαβήτη. Πώς κάνετε την θεραπεία;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κριτική Πελατη που σημερα εφαγε απο το Peinases.gr
ΕΛΛΑΔΑ
Μέθοδος για τη θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση και λαϊκές θεραπείες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ , ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
STRANGER-VOICE
Θεραπεία των κιρσών στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μια ασθένεια που εμφανίζεται πάντα, όταν δεν την περιμένεις - είναι η κυστίτιδα. Πώς και με τι να τη...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προσοχή, κυστίτιδα: τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασθένεια και πώς να την θεραπεύετε σωστά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Spotmechanic: Πάνω από 1000 έλεγχοι μεταχειρισμένων στο πρώτο τρίμηνο
ΕΛΛΑΔΑ
Οι επιστημονες ανακαλυψαν εναν απλο και αποτελεσματικο τροπο για την αντιμετωπιση της στυτικης δυσλε...
ΕΛΛΑΔΑ
Μη ελεγχόμενη υπέρταση: Μια ωρολογιακή βόμβα για την υγεία σας,τι κανουμε στην εποχη της ελειψης φαρ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Κωνσταντινος 01/31/2019 @ 9:33 ΜΜ

  Απολυτα σωστος ο κ Μαντζαρης,Να γιατι οι μεταπολιτευτικοι δηθεν ηγετες και οχι υπαλληλοι πρεπει να λογοδοτησουν που προδοσαν αυτους που εχυσαν το αιματους γιαυτον τον τοπο.Τωρα οσον αφορα την ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ κορη του Μητσοτακη δεν ειναι;Τι μπορει να περιμενει κανεις απ αυτην και τον ας πουμε αδελφον της.

 2. Jedi UFO Hunter 01/31/2019 @ 10:27 ΜΜ

  «Σείριος» σημαίνει «Ελλάς», σύμφωνα με την γραμματική.

  What?

 3. Εσυ καταλαβαινεις τωρα οτι 02/01/2019 @ 4:48 ΠΜ

  Δικαιολογια δεν υπαρχει και οτι ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ Ο ΆΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ …ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΥΠΕΎΘΥΝΟΣ…
  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ .ΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΗΜΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΟ . ΠΡΟΒΑΤΑ ..ΜΠΕ ΜΠΕ ,
  ΜΠΕ ΕΕΕΕΕΕΣ.
  ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ..
  Κάποτε οι Έλληνες αψήφησαν τα πολυβόλα των Ναζί για να μην δώσουν οι Γερμανοι την Μακεδονια στην Βουλγαρια .Κατι που ανελαβαν νσ κάνουν οι κατσαπλιαδες στον συμοριτοπολεμο ρημαζωντας την Πατριδα .Επειδη δεν τα καταφεραν τοτε .Το κανουν σημερα τα εγγονια τους..
  ΓΙΑΤΙ  ΕΛΛΗΝΑ ΨΉΦΙΣΕΣ ΤΣΙΠΡΑ;;;;
  ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;; ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΈΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΎΝΤΑ; ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΒΑΜΜΈΝΟΣ ΚΑΙ ΦΈΡΕΛΠΙΣ ΚΝΙΤΗΣ ;….ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΚΙΖΩ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΩ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ …ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ…
  ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ …ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΉΣ ΠΤΩΣΕΩΣ …ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;;;;;;
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;;;;;
  ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;;;
  ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ .. ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΑΜΕ ΜΑΝΤΗΛΙ …ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ .ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΎΣΕΙ ..
  ΠΑΝΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΉΣ ΠΤΏΣΕΩΣ ..ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ.. ΣΥΣΤΗΜΑ…
  ΌΤΑΝ   ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΥΠΗΡΈΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ  ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΈΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΞΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ  ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ  ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ  ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ   ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΖΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  …Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΦΡΟΥΡΌΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .Η  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
   ΑΓΥΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ .
  ΚΑΤΙ   ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΙΕΔΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΗΔΗ  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΆΛΑ.
  ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ.
  Οχι μονο θα σας πιουν το αιμα .αλλα θα σας παρουν μεχρι και τα σώβρακα.
  Και δεν θα σταματήσουν μεχρι να μην   εχετε που την κεφαλην κλιναι..ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΣΚ@Τ@ ΘΑ ΤΟΥΣ  ΣΩΣΟΥΝ ..ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ .ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΌΓΩ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΒΟΛΕΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ   ΚΑΙ ΕΝΌΣ ΑΤΟΛΜΟΥ ΛΑΟΎ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ   ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ  ΝΑ ΤΟΥ  ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ …
  ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ,, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΛΩΣΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ……
  ΠΑΝΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΜΕΙΝΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*