02:56 - 21/10/2020

Μας δουλεύουν όλους κανονικά!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. γιωργος τιμπολης 10/21/2020 @ 4:57 ΠΜ

    https://www.youtube.com/watch?v=NmZSg1nzBGY 14 kai 40 ]]]].oso poio poly toso poio poly to coco. kai ama giatreueis ygeihs eisai o arxontas twn daxtylidiwn. sss leme . mprabo ta alania. ap to spiti de tha bgw exw koronoiio ]].

  2. Αστέριος 10/21/2020 @ 2:49 ΜΜ

    Σε συνέχεια του βίντεο, μπορώ να σας επιβεβαιώσω ένα ανάλογο συμβάν με την νύφη ενός φίλου. Την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στην Κύπρο με μια φίλη της και αποφάσισαν να πάνε στο νοσοκομείο για να κάνουν τεστ κοροιδοιου. Συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στη ρεσεψιόν και περιμένουν. Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας στο νοσοκομείο και αφού περίμεναν δύο ώρες, αποφασίζουν μόνες τους να φύγουν και να πάνε την επόμενη μέρα το πρωί να το κάνουν. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑΕΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ…….σε ένα τεστ που δεν έκανε ποτέ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*