Μάχη στον Εβρο – Αιχμαλωτίστηκαν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί στον Πέπλο μετά από συμπλοκή

Μάχη στον Εβρο – Αιχμαλωτίστηκαν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί στον Πέπλο μετά από συμπλοκή
Σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr συνελήφθησαν πριν λίγο μετά από ανταλλαγή πυρών δύο Τούρκοι στρατιωτικοί, ένας δόκιμος ανθυπολοχαγός κι ένας λοχίας στην περιοχή Πέπλου του Έβρου.

Σε εκείνο το σημείο από την ελληνική πλευρά του ποταμού υπάρχει μια σειρά από καλύβες ιδιωτών. Η βλάστηση είναι πολύ πυκνή. Είναι το σημείο που έγινε η μάχη του 1986 που σκοτώθηκε ο στρατιώτης Καραγώγος και δύο Τούρκοι, ένας αξιωματικός κι ένας στρατιώτης.

Μία από αυτές τις καλύβες παραχωρήθηκε πέρυσι στον Ελληνικό Στρατό.

Πριν λίγο τέσσερις Τούρκοι στρατιωτικοί πέρασαν υπό συνθήκες που δεν έχουν ξεκαθαριστεί, στην ελληνική ακτή και προσπάθησαν να μπουν από αυτό ακριβώς το σημείο. Έγιναν αντιληπτοί. ​

Οι Έλληνες στρατιώτες τους κάλεσαν να σταματήσουν και να πετάξουν τα όπλα.

Αυτοί απάντησαν με πυρά. Από ελληνικής πλευράς, απαντήθηκαν τα πυρά. Μετά από λίγο η συμπλοκή έληξε με τη αιχμαλωσία των δύο Τούρκων και την διαφυγή άλλων δύο.
pronews.gr

Loading...

8 thoughts on “Μάχη στον Εβρο – Αιχμαλωτίστηκαν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί στον Πέπλο μετά από συμπλοκή

 1. yobbo says:

  Τους εχουν ήδη επιστρέψει. Το θέμα σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ θεωρείται λήξαν. Και να σκότωναν στην ανταλλαγή των πυροβολισμών κάποιους δικούς μας πάλι το θέμα θα εθεωρείτο λήξαν. Κοκοκοκο….

 2. sintalkas Apolon says:

  Μακάρι να είχαμε πατριωτική κυβέρνηση να τους κραταγαμε κανένα χρόνο έτσι να μάθουν!
  Αλλα μηπως κι όλας είναι απέναντι…

 3. Ευα says:

  Σίγουρα ψέματα είναι!! Διαδόθηκε αυτό για να πιστέψουμε την σαχλή ιστορία αιχμαλωσίας των δικών μας από τους Τούρκους!! Ότι και καλά συμβαίνουν αυτά στα σύνορα.

  Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει στα σύνορα εκτός, εάν μας κήρυξαν τον πόλεμο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΣΡΟΪΤΕΡ! Αυτός και το συνάφι του θα μας μιλάνε για κάτι συλλήψεις………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *