Μ.Παγώνη: «Δεν χρειάζεται πανικός για τα περιστατικά γρίπης που καταγράφονται φέτος νωρίτερα – Εμβολιαστείτε»

2
9

«Πρέπει ηλικιωμένοι και ευάλωτοι πολίτες να εμβολιαστούν για να προφυλαχθούν»
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου, συνέστησε ψυχραιμία και όχι πανικό, σχετικά με την ασυνήθιστα αυξημένη για την εποχή διασπορά της γρίπης.

«Δεν χρειάζεται πανικός για τα περιστατικά γρίπης που καταγράφονται φέτος πολύ νωρίτερα, άλλωστε έχει συμβεί και στο παρελθόν», είπε η κ. Παγώνη.

Πρόσθεσε πως η γρίπη είναι ένας ιός που γνωρίζουν καλά οι επιστήμονες και ξέρουν πώς να τον αντιμετωπίσουν.
Η κ. Παγώνη κάλεσε τους πολίτες να εμβολιστούν για την γρίπη, καθώς όπως είπε φέτος ακόμη περισσότεροι δεν φορούν μάσκα και άρα είναι πιθανότερο να μολυνθούν.Πρέπει ηλικιωμένοι και ευάλωτοι πολίτες να εμβολιαστούν για να προφυλαχθούν, είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

pronews.gr

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πας να εμβολιαστεις εσυ ερπετάκι. Και να τα κανεις όλα μαζί. Μπας και ψοφήσεις και ξεβρωμίσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ