15:43 - 09/04/2019

<<εγώ σας τα έλεγα εσείς δεν με ακούγατε...>> #libya

<<εγώ σας τα έλεγα εσείς δεν με ακούγατε…>>

 

ΟΙ ΜΚΟ ετοιμάζονται για μαζική μετακίνηση μεταναστών…

 

ΥΓ Θέλετε και επεξήγηση;

 

Ορίστε :

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ 04/09/2019 @ 4:01 ΜΜ

  Τώρα βασικά, θα καταλάβει μέχρι κι ο τελευταίος τι παίχτηκε στην Λιβύη και γιατί ρίξανε τον Καντάφι και θα φανεί το στημένο παιχνίδι.
  Όπως φάνηκε στο Ιράκ, όπως φάνηκε στο Αφγανιστάν, όπως φάνηκε στην Ουκρανία, όπως φάνηκε στην Συρία, όπως θα φανεί και στα Βαλκάνια…
  Και τι γίνεται;
  Ανεχόμαστε όλοι στην Ευρώπη, τις ελεγχόμενες κυβερνήσεις και περιμένουμε τον πόλεμο, να γίνει ο χαμός, για να χαθεί ο έλεγχος του χάους που προκαλεί το παγκόσμιο σύστημα και να αδράξουμε την ευκαιρία για να ζήσουμε αυτόνομοι.
  Περιμένουμε το τέλος της εποχής. Το τέλος του 21ου αιώνα…
  Δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς.
  Όλη η υπόθεση είναι, σ αυτήν την στημένη σκακιέρα, να μαστε οι επιβιώσαντες.
  Η εμπλοκή είναι άκρως επικίνδυνη.
  Όποιος εμπλακεί θα καταστραφεί.
  Γιατί; Γιατί στην ”Σκακιέρα” οι πλευρές θυσιάζουν τους ”Στρατιώτες” μέχρι να φτάσουν σε σημείο να κάνουμε ”Ματ” στον ”Βασιλιά” του αντιπάλου.
  Όταν φτάνεις σ’αυτό το σημείο, συνήθως τα τελευταία πιόνια ”Στρατιώτες” ποδοπατούνται από ”Πύργους, αξιωματικούς και την Βασίλισσα” πολύ γρήγορα και απαιτείται να θυσιαστούν αρκετά πιόνια, ακόμα και καλά πιόνια, ώστε να νικηθούν οι ”Πύργοι ειδικά και οι Βασίλισσα” μέχρι να κερδίσει κάποιος το παιχνίδι.
  Πολλές φορές καταλήγει μια ατέλειωτη μάχη μεταξύ λίγων επιβιώσαντων ”Στρατιωτών και Βασιλέων” μέχρι κάποιος να ξαναφέρει κάποιο καλό πιόνι, η μέχρι τελικά κάποιος να χάσει.
  Είναι οδυνηρό το να συμμετέχεις στην σκακιέρα…

  • Ανωνυμος 04/10/2019 @ 1:56 ΠΜ

   Αυτο το διαβασαμε ηδη απο μονοι μας κυριε παπαγαλε … τιποτε αλλο…;

   • Έχεις κανα πρόβλημα; 04/10/2019 @ 9:37 ΠΜ

    Θες κάτι; Αν όχι, κοίτα μπροστά σου και προχώρα, δεν έχει κάτι να δείτε εδώ κύριε, παρακαλώ απομακρυνθείτε.

 2. Ο αναμάρτητος 04/09/2019 @ 4:35 ΜΜ

  Ναι, μόνο που η ζωή δεν είναι ούτε σκάκι, ούτε σταυρόλεξο, ούτε καν πρόβλημα…..

  Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ… Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Ο !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh