Λεβέντης Ρόμποκοπ!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ναι! Ο Βασίλης Λεβέντης είναι φτιαγμένος από τιτάνιο και χάλυβα γι’ αυτό αντέχει και θ’ αντέξει για πολύ ακόμα! Δεν είναι δική μας έρευνα η αποκάλυψη των υλικών από τα οποία συνετέθη ο Βασίλης Λεβέντης και δεν είναι δική μας η εκτίμηση της ανθεκτικότητας του υλικού του! Είναι δήλωση του ίδιου του Βασίλη Λεβέντη!

Την ανθεκτικότητα του κράματος τιτανίου και χάλυβα εξασφάλισαν στον Βασίλη Λεβέντη οι σπουδές του και η σαραντάχρονη πορεία του! Δεν ξέραμε ότι είναι μηχανολόγος – μεταλλειολόγος – ηλεκτρονικός, ούτε ξέραμε ότι η επιστήμη έφτασε σε τόσο υψηλά επίπεδα ώστε να βελτιώνει το κράμα από το οποίο είναι φτιαγμένο ένα σώμα, ενώ αυτό βρίσκεται σε χρήση!
Με τη δήλωση αυτή του Βασίλη Λεβέντη θυμηθήκαμε την εκτίμηση του Χάρρυ Κλυνν για τον Ανδρέα: «Ρόμποκοπ! 60 κιλά σίδερο και μια γραβάτα!»
Τώρα ο Robocop, μετά τη Νέα Υόρκη και το Ντιτρόιτ, για δεύτερη φορά και στην Ελλάδα! Ελπίζουμε το remake του Έλληνα Robocop να μην έχει μαζί του τον Κοσκωτά, όπως το είχε το πρωτότυπο!
Παΐσιος Παλικάρης

Loading...

2 thoughts on “Λεβέντης Ρόμποκοπ!

  1. Νικητας says:

    Με καμενη ‘φλατζα’ πως λειτουργει και δεν ξεμενει; Το σαραβαλο μου ξεμεινε επειδη ειναι φτιαγμενο απο σιδερο; χαχαχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *