Λέσβος: Ξεσηκωμός μεταναστών στη Μόρια – Κατευθύνονται με πορεία στην καρδιά της Μυτιλήνης!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Στη Μυτιλήνη από την Μόρια κατευθύνονται πρόσφυγες και μετανάστες με πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 200 μετανάστες έφυγαν από την Μορια μαζικά το πρωί, με σκοπό με πορεία να προσεγγίσουν το κέντρο της Μυτιλήνης…

Στη Μυτιλήνη από την Μόρια κατευθύνονται πρόσφυγες και μετανάστες με πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 200 μετανάστες έφυγαν από την Μορια μαζικά το πρωί, με σκοπό με πορεία να προσεγγίσουν το κέντρο της Μυτιλήνης.

Η αστυνομία ανέκοψε προσωρινά την πορεία των μεταναστών στο ύψος του Καρα Τεπε. Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίστοιχη πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε και στη Χίο. Βασικά αιτήματα της διαμαρτυρίας τους ο εγκλωβισμός τους στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και οι κακές συνθήκες διαβίωσης.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας εκτιμούν ότι πρόκειται για συντονισμένη κοινή διαμαρτυρία που γίνεται με τη στήριξη «αλληλέγγυων».

Πηγή: lesvospost.com

Loading...

3 thoughts on “Λέσβος: Ξεσηκωμός μεταναστών στη Μόρια – Κατευθύνονται με πορεία στην καρδιά της Μυτιλήνης!

  1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

    Ο κοτσουμπας,τουλουμπας, τι λέει έπ’ αυτού; θα δωση κάνα όροφο στον Περισσό,να στεγάσουν κάνα φτωχαδακι λαθρο εισβολακι ;η κυρά τσαCIA, δεν μπορεί και αυτή να μαζεψη καμμία 15 άρια αφγανο – σουριες στο κουμάσι της ;τέλος πάντων,δεν μπορούν αυτοι οι αλληλεγγυοι να έλθουν και σε εμας ,να ζητήσουν να χωσουμε κάνα λεχρίτη στα σπίτια μας ;μα…!τι κατασταση είναι αυτή,να μην μπορούμε να δουμε τις καμπούρες των αλληλεγγυων….αισχος !ω ρε ! Τι έχει να γένη,τι έχει να γένη…..χιχιχιχι !

  2. ΟΥΡΑΝΙΑ says:

    ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ 80 ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ.Ε ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΔΕΚΑ ΣΠΙΤΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΧΙΛΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

  3. John says:

    Λέσβος: Επιδρομή ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων στη Μόρια – Κατευθύνονται οπλισμένοι σαν αστακοί με πορεία στην καρδιά της Μυτιλήνης – Έρχεται μεγάλη σφαγή στον Άθωνα μετά το σχίσμα του Βατικανού με τη Μόσχα!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *