Λέμε ότι οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολύ δύσκολες…

krisi1

Υπάρχει ένας τρόπος να μην είναι. Οποιαδήποτε μορφή σχέσης, οποιουδήποτε χαρακτήρα, ηλικίας κλπ.

Ο ένας να κοιτάει τον άλλον! Αν ο καθένας μας κοιτούσε πώς να ευχαριστήσει τον άλλον, μέλημα του καθενός να ήταν η ευτυχία του άλλου, οι σχέσεις θα κρατιόνταν και πανεύκολα και τέλειες.

Επίσης ο άνθρωπος θα ήταν πολύ γεμάτος. 1ον γιατί αν ικανοποιεί τις επιθυμίες του ο άνθρωπος μόνος του γεμίζει η ψυχή του ένα 5%. Αν κάποιος άλλος του ικανοποιήσει μία επιθυμία, η ψυχή του θα γεμίσει 105% και 2ον γιατί η ενέργεια κάνει κύκλο. Αυτό που δίνεις επιστρέφει σε σένα σε απόλυτα μεγαλύτερο βαθμό.

Μόνο μία παγίδα υπάρχει στο θέμα. Όταν λέμε «κοιτάμε να ευχαριστήσουμε τον άλλον», σημαίνει να το κάνουμε σύμφωνα με τα δικά του γούστα! Αν κάνει τον άνθρωπό μου ευτυχισμένο μια αγκαλιά δεν θα του δώσω υλικό δώρο, επειδή σε εμένα αυτό θα έδινε χαρά. Τον άλλον κοιτάμε, και του δίνουμε ότι για εκείνον είναι σημαντικό.

Με βάση αυτό, δες όλες τις σχέσεις σου σήμερα… (Για να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου και για να μην προσπαθείς άσκοπα.)


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υ.Γ. Αυτό το κείμενο το έγραψα με εγωιστική πρόθεση (δικαίωσης). Επειδή για πολύ καιρό με είχαν πείσει ότι ο λόγος που δεν αντέχω τους ανθρώπους στην ζωή μου προκύπτει από την δική μου ανικανότητα στις σχέσεις. Έχεις λάθος φίλε μου, είμαι απόλυτα ικανή να κάνω το παραπάνω, απόλυτα ανίκανη είμαι να καλυφτώ με ψιχουλάκια! Απόλυτα ανίκανη είμαι να συμβιβαστώ με το τίποτα, που ανέχεται αναγκαστικά και σαν θέσφατο η πλειοψηφία.

Stefania Ligerou

Loading...

3 thoughts on “Λέμε ότι οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολύ δύσκολες…

  1. Eleni Kava-Kavgakou says:

    Στεφανία δεν ειναι μονον να κοιτάς να ευχαριστήσεις έναν άλλον κατά πώς το θέλει ο άλλος. ΠΡΕΠΕΙ, και ο συγκεκριμένος άλλος, να εκτιμάει τις κινήσεις σου και να σε σέβεται! Μπορεί να μην γίνεται να σου ανταποδώσει τίποτα, δεν πειράζει, αλλά ο σεβασμός ειναι το μίνιμουμ! Κι όταν δεν συμπεριφέρεται με σεβασμό, ΠΡΕΠΕΙ να κόβεις την προσφορά σου, γιατι τότε η αγάπη σου τον/την διαφθείρει σε αλαζόνα παρτάκια….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *