Λέει ο Χριστός : Άρχων του Κόσμου Αυτού είναι ο Διάβολος! – Διαβάστε την μεγάλη αποκάλυψη !

Η θρησκεία του Χριστιανισμού και τα δεκάδες δόγματά της σήμερα, δέχονται, ότι τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε τον δημιούργησε ο καλός αγαθός Τριαδικός Θεός. Αυτά γνωρίζουν οι ιερείς, αυτά διδάσκονται στις ιερατικές σχολές, αυτά προωθούν στους πιστούς.

To βιβλίο «Γένεσις» της εβραϊκής παλιάς διαθήκης, περιγράφει με φαιδρό και μη μαθηματικά λογικό τρόπο, το πως έγινε σύμφωνα με τον εβραϊκό μύθο, ο κόσμος αυτός, σε 7 ημέρες από το θεό. Από ποιο «θεό» δημιουργήθηκε όμως ;

Ο Χριστός ξεκαθαρίζει αδιαμφισβήτητα το ποιος είναι ο άρχοντας και δημιουργός του κόσμου της ύλης στον οποίο ζούμε προσωρινά :

Κατα Ιωάννην 12,31: «Τώρα κρίνεται ο κόσμος. Τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου θα ριφθεί έξω.»

Κατα Ιωάννην 16,11: «Ο άρχων του κόσμου τούτου έχει ήδη κριθεί.»

Προς Κορινθίους B Επιστολή (4,4) : Ο θεός του αιώνος τούτου έχει τυφλώσει τας διανοίας των απίστων, ώστε να μη λάμψη εις αυτούς το φως του Ευαγγελίου της δόξης του Χριστού

Κατα Ιωάννην 14,30 : (Πριν συλλάβουν τον Ιησού) «Έρχεται ο άρχοντας του κόσμου αυτού και πάνω μου δεν έχει καμία εξουσία.»

Προς Εφεσίους 6,12: Η πάλη η δική μας δεν είναι προς αίμα και σάρκα, αλλά προς τας αρχάς και εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορες του σκότους αιώνος τούτου, ενάντια στα πνευματικά αυτά πονηρά όντα που βρίσκονται στους ουρανούς.

(σ.σ : Η λέξη «ουρανός» και «αιώνας» στα αρχαία κείμενα είχε την έννοια ενός ολόκληρου πολυεπίπεδου σύμπαντος. Καθώς όμως κάηκαν από τους εβραιοχριστιανούς σκοταδιστές, οι μεγάλες βιβλιοθήκες που περιείχαν τη γνώση, μας έμειναν οι έννοιες τις οποίες συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε χωρίς επίγνωση της πραγματικής σημασία τους.)

Συμπεράσματα :

1) Όπως οι μεγάλοι αρχαίοι Έλληνες σοφοί έλεγαν, ζούμε σε μία πολύ κατώτερη πνευματική κατάσταση από αυτή για την οποία μας είχε δημιουργήσει ο Αγαθός Τριαδικός Δημιουργός μας και που κάποτε, πριν εκπέσουμε, αντιλαμβανόμασταν.

Ο Χριστός επιβεβαίωσε τα λόγια των Ελλήνων φιλοσόφων και μας αποκάλυψε ποιος είναι ο δημιουργός του ψεύτικου αυτού κόσμου : Ο Γιαχβέ Σατανάς Σαμαέλ, ο θεός των Εβραίων.

2) Ο Χριστιανισμός στην αρχή, δεν ήταν θρησκεία, αλλά τρόπος ζωής. Οι πρώτοι χριστιανοί διάβαζαν τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και τις αποκαλύψεις του Χριστού και προσπαθούσαν να ζουν με καλοσύνη, αγάπη, προσφορά και να απαγκιστρωθούν από τον κόσμο της ύλης για να επιστρέψουν στον κόσμο του αγαθού φωτός.

Τότε δηλαδή, δεν δέχονταν οι Χριστιανοί επ’ουδενί λόγω ότι τον κόσμο αυτό τον έχει δημιουργήσει ο Τριαδικός Θεός. Είχαν μάλιστα τα λόγια του ίδιου του Χριστού (όχι μόνο αυτά που διαβάσατε παραπάνω, αλλά πολλά περισσότερα) που έλεγαν ξεκάθαρα ποιος έχει δημιουργήσει αυτόν τον κατώτερο κόσμο της ύλης που δεν μοιάζει για αγαθό κόσμο, αλλά για συμπαντική φυλακή.

3) Η πεποίθηση που υπάρχει μέχρι και σήμερα, ότι τον κόσμο αυτό τον έχει φτιάξει ο καλός αγαθός Θεός, εισήχθη στη ελληνοκεντρική χριστιανική πίστη, τον 4ο αιώνα από συγκεκριμένους εντεταλμένους εβραιολάγνους ιερείς.

Αυτοί, προερχόμενοι μέσα από τη μαύρη μασονία της Μαύρης Αδελφότητας (Παλιά Τάξη πραγμάτων), μη έχοντας καμία σχέση με το Χριστό αλλά ενδεδυμένοι την προβιά του Χριστιανού, ένωσαν εγκληματικά τα λόγια και τη νοοτροπία του θεού των Εβραίων, Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς και ο δημιουργός του κόσμου αυτού, με αυτή του Ιησού Χριστού, που ήρθε από τον φωτεινό τέλειο κόσμο του Αγαθού, για να μας θυμίσει ότι δεν ανήκουμε στον κόσμο του Γιαχβέ και των υποτακτικών του και να μας, δώσει τον τρόπο να επιστρέψουμε στο δικό Του φωτεινό σύμπαν.

4) Αυτή η ένωση-παναίρεση που κατασκεύασαν οι εγκληματίες αυτοί μασονο-ιερείς, που μετέπειτα αυτο-ονομάστηκαν και φωτισμένοι, ονομάστηκε θρησκεία του Εβραιοχριστιανισμού ή αλλιώς ορθοδοξία, και επιβλήθηκε παντού όπως ορίζει ο νόμος του Γιαχβέ-Αλλάχ : με φωτιά και σπαθί.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι οι μασόνοι λένε απροκάλυπτα πως πιστεύουν στην ύπαρξη του θεού με την προσωνυμία «Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος». Αυτός δεν είναι άλλος από το Γιαχβέ, Σαμαέλ, Σατανά, ο πρώην μεγάλος αρχαγγέλος του φωτός.

el.gr

diadrastika.com

Loading...

52 thoughts on “Λέει ο Χριστός : Άρχων του Κόσμου Αυτού είναι ο Διάβολος! – Διαβάστε την μεγάλη αποκάλυψη !

 1. protomasoras says:

  1 ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΤΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΗΤΟ Ο ΛΟΓΟΣ
  2 ΟΥΤΟΣ ΗΤΟ ΕΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ
  3 ΠΑΝΤΑ ΔΙ ΑΥΤΟΥ ΕΓΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΓΕΙΝΕΝ ΟΥΔΕ ΕΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΕΙΝΕΝ
  4 ΕΝ ΑΥΤΩ ΗΤΟ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΗΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Τοσο απλά ! Οποιος θέλει πιστεύει και γίνεται μαθητής Ιησού Χριστού, όποιος δε θέλει μπορεί να γίνει μαθητής του Λιακόπουλου.

  • HEKTOR says:

   ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ . ΠΑΡΟΛΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΕΧΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ . ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ , ΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ , η’ ΜΗΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ;

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΔΕΛΦΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ ΟΜΟΙΩΣΙΝ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ
    ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ.ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΤΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΠΟΝΗΡΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ.Ο ΥΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ.

    • ΣΟΦΟΣ says:

     Ο Άνθρωπος που γεννιέται ίναι το είδωλο της εικόνας του ΑΛΗΘΙΝΟΎ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΖΩΉ ΚΑΙ φΩΣ.Αυτά για να γνωρίζουν οι άσχετοι.
     Είμαστε θεοί του Φωτος που ενδυθήκαμε την εικόνα της ζωής που είναι οι ψυχές, και τα είσωλα τα άλογα υλικά σώματα.

    • ΣΟΦΟΣ says:

     Ο Άνθρωπος που γεννιέται είναι το είδωλο της εικόνας του ΑΛΗΘΙΝΟΎ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ. Αυτά για να γνωρίζουν οι άσχετοι.
     Είμαστε θεοί του Φωτός που ενδυθήκαμε την εικόνα της ζωής που είναι οι ψυχές, και είδωλα με τα άλογα υλικά σώματα.

 2. Ανώνυμος says:

  ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ! Που έχετε λυσσάξει και διαστρέφετε τα πάντα κατα το δοκούν , για να σας ακολουθούν οι αφελείς , που θα βρίσετε και την Ορθοδοξία ! Κερατάδες υπάληλοι του μεγάλου αρχικερατά που παθαίνετε αμόκ σελινιάζεστε βγάζοντας σπυριά μόνο που ακούτε για τον Ιησού Χριστό και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ σας ! Όσο και να χτυπάτε τα κερατοφορεμένα κεφάλια σας ή τους κώλους σας ,όταν έρθει η στιγμή που έχει επιλέξει ο μόνος Θεός ο ΩΝ = Ο ΥΠΑΡΧΩΝ – ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ θα ντροπιαστήτε και θα κλείνετε τα

  • Heron says:

   γόνατα σας σε αυτόν είτε το θέλετε , είτε όχι , ζόμπι του κερατά !Και θα ριχθείτε στο αιώνιο πυρ για να κάνετε παρέα αιωνίως στον αγαπημένο σας διάβολο του οποίου είστε συνειδητοί υπηρέτες .

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   1]2- Ο Υλικός Κόσμος Δημιουργήθηκε από τον Εύσπλαχνο Θεό Δημιουργό για να δοθεί στα αθάνατα Πρόσωπα «Αγγέλων» Εωσφόρο και ακολούθους του που Αλαζονικά έθεσαν εαυτούς εκτός θέας Θεού και θέωσης τους, ως δεύτερη ευκαιρία επαναφοράς τους Με άλλα λόγια δόθηκε στην δικαιοδοσία του Εωσφόρο. Τα παράπλευρα γεννημένα στον υλικό Κόσμο Πρόσωπα Ηρώων και Ηρωικού γένους Ανθρώπων, θέλησε ο Δημιουργός να βοηθήσει με πλάση Εδέμ και πρωτόπλαστων (Αδάμ και Εύα) που αυτοεξορίστηκαν στον Κόσμο εξουσίας Εωσφόρου.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   2]2- Ο Εύσπλαχνος Δημιουργός Θεός, μας έδωσε δεύτερη ευκαιρία στέλνοντας πριν από δυο χιλιετίες, Τον Υιό του Θεάνθρωπο Σωτήρα Χριστό και τον Παράκλητο. – Οι Ιερείς κτλ ως άνθρωποι προφανώς υπόκεινται και αυτοί στον κόσμο μας στα Δαιμονικά Πάθη. Δεν τους κρίνουμε για να μην κριθούμε, αλλά τους βοηθούμε. Όλοι άνθρωποι στην Δευτέρα Παρουσία θα ενσαρκωθούμε και αναστηθούμε και επιπλέον έχουμε την μοναδική ευκαιρία με την Αγάπη στον Πλησίον και το Έλεος του Χριστού να εξελιχτούμε σε θεούς.

 3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ ΟΙ
  ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ
  ΠΛΑΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΝΕ ΑΦΟΥ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!
  ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΑΦΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΟΛΩΝΟΝΤΑΣ!ΑΛΛΟ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.Η ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ!

 4. ΣΟΦΟΣ says:

  Aυτή είναι η Αλήθεια που μας είπε ο Χριστός, και αφήστε τα εβραιόπουλα να χτυπιούνται και να δοξάζουν τον Γιαχβέ, τον κτιστό δημιουργό αυτού του κτιστού κόσμου. Άλλωστε, μπορεί να είναι αποκλειστικά δικά του κτιστά δημιουργήματα, και όχι Αληθινοί Άνθρωποι του Αγαθού Φωτός.

 5. HEKTOR says:

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ .
  ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΑΘΟΥ ΘΕΟΥ . ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ .
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ . ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΝΑ ΔΗΜΑΓΩΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ .

  ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΕΩΡΕΙΕΣ / ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΑ .

 6. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 says:

  ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ!
  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ!(ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΕΙ….(ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ)

 7. ΑΝΏΝΥΜΟΣ says:

  ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ!… ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ!.. Ή ΕΝΝΟΙΑ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΝΕΎΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΊΑ!!

 8. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 says:

  ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ!
  ΕΙΠΑ ΠΩΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ
  ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ »ΜΑΘΗΤΗΣ» ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ:ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΠΙΣΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
  ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
  ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΩ: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?

  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 says:

   »ΜΑΘΗΤΗΣ»ΠΛΕΥΡΗ:ΟΧΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ!
   ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

   • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 says:

    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΨΙΛΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

    • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

     Ρε μεγάλε, το ότι ο Καλογεράκης δηλώνει μασόνος το ξέρεις; Όργανο και πρακτοράκι του εβραιοσιωνισμού δηλαδή. Αυτή είναι η ελληνική γραμματεία που μελετάτε;

     • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994(ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ) says:

      …….Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το γεγονός όπου κάποιοι «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ», με έχουν ρημάξει στις ύβρεις και στις συκοφαντίες, και για άλλη μια φορά φίλε μου επαναλαμβάνω απολογούμενος στην άθλια ελεεινότητα, ότι δεν είμαι μασώνος, ούτε κριναετός, ούτε εβραίος εγώ και η γυναίκα μου, ούτε πρακτορας της CIA, ούτε της MOSAD, ούτε της ΕΥΠ και δεν υπηρέτησα ποτέ στο ΝΑΤΟ…….

     • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (------------ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ------------ ) says:

      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      »ΜΑΣΩΝΟΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ?????????????????????????????????????????????????????????
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ!!!!!!!
      ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ!!!!!!!
      ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ

     • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (------------ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ------------ ) says:

      ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

      Δημήτριε, ο Γιδοβοσκός απάντησε πολύ σωστά και με κάλυψε. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που τρώνε το παραμύθι είναι οι ίδιοι οι μασώνοι χαμηλού βαθμού που είναι και τα πρώτα θύματα. Το άλλο πρόβλημα είναι πως όταν το καταλαβαίνουν είναι πλέον αργά.

 9. ΦΦ. says:

  Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.
  ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες!
  Πολλά είπε Ο Κύριος και Θεός μας, Ο Ιησούς Χριστός αλλά ο καθένας καταλαβαίνει ότι τον βολεύει!

  • Georgios1 says:

   Εσυ εισαι σε μεγαλη ανη, καθως τα λογια του Χτιστου ηταν για τιυς αδελφους μου πρωτους αληθινους Χριστιανους, και οχι για τους αιρετικους που τα αλλοιωσαν ολα..
   Πες μου ενα κοινο που κανεις εσυ με τους πρωτους αληθινους Χριστιανους..
   Ενα πες μου..
   Τιποτα δεν κανεις, εισαι ειδωλολατρης κανοντας τα σατανικα του Πλινιου..

   • ΦΦ. says:

    Το τι κάνω εγώ θα το κρίνει Ο Θεός όταν έρθει η ώρα και όχι εσύ. Τώρα ασχολήσου με κανέναν άλλον,δε σου επιτρέπω, με αιρετικούς αλλόπιστους δε συζητώ!

 10. ESOPHORIA PROJECT 666 says:

  Για αυτό λοιπόν αφιερώνω την ψυχή μου στον Διάβολο! Ζήτω ο Σατανάς! Δηλώνω πίστη και υποταγή στον Εωσφόρο! Hail, Satan! Ζήτω ο Άρχοντας αυτού του Κόσμου!!!! Πιστεύω εις έναν Θεό, στον Σατανά που είναι Παντοκράτορας, Συμπαντάρχης και ρυθμιστής της φύσης! Αγιασμένο το θέλημά σου Διάβολε! Ευλογημένη η Βασιλεία σου, στον Ουρανό και στη Γη. Εσύ είσαι ο Μόνος Άγιος, το Αληθινό Πνεύμα της Σοφίας! Φώτισε την καρδιά μου με το Σκοτεινό σου Φώς. Σε καλώ να εισέλθεις στη ζωή, στο πνεύμα και στο σώμα μου !!!

  • ΛΟΛΑ says:

   το παραπανω σχολιο μου ηταν απαντηση στον φιλο ΦΦ. και οχι συνεινεση στον σχολιαστη του αρθρου.ηταν λαθος κινηση δεν το χω καλα με τους ηλ υπολογιστες τωρα μαθαινω

 11. ΆΒΡΩΤΟΣ says:

  Διαβάζω το άρθρο και κάποια από τα σχόλια των φίλων παραπάνω και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα με τις μπουρδελολογίες που βλέπω, που οι ηλίθιοι οι εβραίοι έχουν κάνει την ιστορία σαν τα κόπρανα τους από το ψέμα και την αμορφωσιά. Για παράδειγμα το ΣΑ ΗΙ ΤΑΝ το έκαναν σατανά οι ηλίθιοι. Και ο κακός θεός των Εβραίων είναι ο ΣΑ ΜΑ ΕΛ, υπάρχει στη λήξετο γράμμα ΕΛ και είναι ο κακός θεός των εβραίων..; Διαβάστε το μυστικό των μυστικών Πλάτωνας ΄΄Κριτίας΄΄καιθα καταλάβετε ποιος είναι ο ΙΗ ΣΟΥΣ ΧΡΙΤΟΣ

  • ΆΒΡΩΤΟΣ says:

   Νίκο κάνε κάτι ρε φίλε να μπορούμε να γράφουμε κάτι παραπάνω σε μια παράγραφο, από το κόψε ράψε χάνεται η έννοια και ο ειρμός. Ευχαριστώ.

 12. PANDAROS says:

  εχουμε πει πως αυτος ο κοσμος δεν μπορει να φτιαχτηκε απο τον Θεο γιατι ειναι ενα μπουρδελο και μισο….διαβαστε και τα σχολια για τον χρονο….αλλα και ο πλατωνας λεει πως αυτος ο κοσμος ειναι μπουρδελο γιατι ειναι αντανακλαση του κοσμου των ιδεων!!!Αρα φτιαχυηκε απο καποιον ΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ….Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ..χαχχαχα που εχουν σχεση με την κινηση..γιαυτο εχει εχει και βοηθους αυτους τους μαλακες τους δαιμονες χαχχαχα για να κουμπωνει!!!Αν κινηθει ΤΕΛΕΙΩΣΕ !

  • PANDAROS says:

   Ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!Δωστε προσοχη εδω…Αυτη η γαμημενη η φυση ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΥΧΗ, που εφτιαξε αυτο το μπουρδελο τον κοσμο. δεν εχει καμμια σχεση με τον Θεο !!!Ο Πλωτινος βεβαια λεει πως ειναι εναρμονισμενη με τον θεο αλλα δεν εξηγει πως αυτος ο κοσμος ειναι χειροτερος απο μπουρδελο..Eχω την βεβαιοτητα πως η δουλεια τσακισε και η ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ γιατι βαρεθηκε να μαστουρωνει απο την αντανακλαση του θειου

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ!
    Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΥΛΗΣ.
    Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΝΟΥΣ,ΟΡΘΑ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ:ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ,ΚΙΝΕΙΤΑΙ,ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ,ΑΞΙΟΤΑΤΟΣ ,ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!

    • PANDAROS says:

     Ναι αγαπητε φιλε,ειναι ακριβως οπως τα λες αλλα επειδη ο Θεος ειναι εκτος ενδοκοσμικου συστηματος ειναι αυτοματα αχρηστος για εμας .Αν οι αρχαιοι σοφοι εχουν δικιο…τοτε γαμησε τα αδελφε …χαχχαχ ολοι αυτοι που θρωρουμε εμεις οι ανθρωποι για θεους ειναι ολοι δαιμονες!!!Αν θεωρουμε τον δημιουργο του κοσμου εμεις οι ορθοδοξοι ελληνες για ΘΕΟ…τοτε ο πλατωνας και κυριως ο Πλωτινος θα μας εβγαε μαλακες!θα ελεγαν οτι ηταν η ΨΥΧΗ με βοηθους τους δαιμονες που τους ελεγαν τοτε οι ανθρωποι θεους….

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΡΕΜΒΗΚΕ.
      ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ,ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ,ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΣΕ- ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΕΛΑΒΕ ΣΑΡΚΑ ΠΝΕΥΜΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΠΑΤΡΟΣ,Ο ΥΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ,ΕΖΗΣΕ ΠΕΘΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΝΟΗ ΑΙΩΝΙΑ.ΑΠΛΟ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ?ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ Ο ΓΤΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ.

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑΙ, ΑΔΑΗΣ ΙΣΩΣ ΟΧΙ says:

      Αδαή είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ από την ελληνική γλώσσα (κάτι μου λέει ότι φωνάζει το γονίδιο) και δεν την νιώθεις! Δεν υπάρχει «ΠΑΡΕΜΒΗΚΕ» παρά μόνο ΠΑΡΕΝΑΙΒΕΙΝ όπως δεν υπάρχει «ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΣ» παρά μόνο ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑΣ ή ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ! Η γλώσσα είναι κώδικας που ξεκλειδώνει πεδία του εγκεφάλου και παράγει σκέψη και νόηση! Πριν ασχοληθείς με υψηλά νοήματα όπως τα φιλοσοφικά και κατ’ επέκταση τα θεολογικά, καλό θα είναι να βελτιώσεις την καταννόηση της γλώσσας. Φιλικά!

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ,
      ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΕΝΑΙΒΕΙΝ,ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ Η ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ!
      !Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΤΕΡΑ ΛΕΞΕΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΑΠΟΜΝΜΟΝΕΥΣΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ Ι.ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΖΟΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΑΝΗΡ,ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ,ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ.

 13. croif101 says:

  ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,Σ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?
  ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ,ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟΖΗΤΟΥΜΕ?
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΠΟΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?
  ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗΣ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ!!!
  ΑΥΤΑ.

  • PANDAROS says:

   Ο σκοπος που υπαρχουμε αγαπητε φιλε ,ειναι για να μας ρουφανε ,με το μπουρι της σομπας ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ!..τοσο απλα ειναι τα πραμματα!! εχεις πεθανει?φυσικα και οχι.!πως ξερεις τι θα γινει μετα τον ψοφο σου?ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ …ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!και αν σε επιασε κοτσο?ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ .και απο αυτα που ξερεις,ΝΟΜΙΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ..και αν δεν ειναι ετσι?εδω σε θελω μαστορα…με λιγα λογια την γαμησες…στην κρεατομηχανη και εσυ ,οπ

   • croif101 says:

    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ,Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ!!
    ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.

 14. Georgios1 says:

  Ο Λιακοπουλος τα γραφει αυτα;;
  Εσεις αδαης τα πισυευετε;;
  Μεταφραζετε τα λογια του Χριστου οπως σας βολευει;;
  Ειναι ντροπη σε ανθρωπους να μεταφραζουν τα λογια του Χριστου οπως τους βολςυει.
  Ακουστε σας εχω πει αυτον που εχει ολη την γνωση.
  Του κοσμου τουτου εχει κυριαρχησεκ ο σατανας με το χρημα αποτους αρχαιους χρονους, και οχι οτι ειναι κυριαρχος δημιουργος..
  Μην ακολουθειται τον σατανα γιατι ζουμε τα σημεια των καιρων..
  Ειστε ολοι ειδωλολατρες εκτος απο τους αληθινους Χριστιανους..

 15. Αρίσταρχος says:

  Παρακαλώ μην σπροχνεστε όλοι εμείς σε αυτό το επίπεδο η διάσταση όπως θέλετε πείτε το είμαστε οι ακόλουθοι του ΜΑΤΣ που είχαμε αφιχθεί μαζί του εδώ και απλα πρέπει να την κάνουμε απο εδώ ο καθένας στην ωρα του ανάλογα με την αντιλειπτικη μας ικανότητα και το ποσο λατρευουμε τον εαυτουλη μας
  ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 16. ΠΑΝΤΕΛΗΣ says:

  οὐκέτι πολλὰ λαλήσω μεθ᾿ ὑμῶν· ἔρχεται γὰρ ὁ τοῦ
  κόσμου ἄρχων, καὶ ἐν ἐμοὶ οὐκ ἔχει οὐδέν·

  Κατά Ιωάννην 14, 30

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *