Το laptop του δολοφόνου της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στα χέρια της οργάνωσης Σώρρα

Του Ελευθέριου Ρήνου Ο αρχηγός της οργάνωσης, όπως τον αποκαλούν πλέον μέλη και δικηγόροι, Αρτέμης Σώρρας διαφεύγει της σύλληψης μετά από την καταδίκη του σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση σε βάρος του πρώην δικηγόρου του Φώτη Λεπίδα.
Παρά τις εξαγγελίες, τις υποσχέσεις και τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, τόσο ο Αρτέμης, όσο και η σύζυγός του Βάια που για μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελούσε τον αφανή διαχειριστή των σελίδων του συζύγου της στο Facebook, δεν εμφανίστηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης, επικαλούμενοι το φόβο για τη ζωή τους, επειδή τους κυνηγούν… κάποιοι…
Ωστόσο, αυτή που πραγματικά πλήρωσε με τη ζωή της ήταν η Παιδοψυχίατρος της Λαμίας Θώμη Κουμπούρα, η οποία στην αρχή πείστηκε για τις αγαθές προθέσεις του άφραγκου επενδυτή, αποτελώντας ένα αναπάντεχο δώρο για τις επιδιώξεις της οργάνωσης.
Η ιδιαίτερα συμπαθής Ιατρός, με την πειθώ, την κοινωνική θέση αυτής και της οικογένειας της, αλλά και την οικονομική της κατάσταση, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικούς στόχους της ηγεσίας και φέρεται να πείστηκε να χρηματοδοτήσει την επέκταση της οργάνωσης Σώρρα στη Θεσσαλία, πέφτοντας στην ίδια παγίδα, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας. Δυστυχώς, δεν ήταν η μόνη ιατρός που έπεσε θύμα αυτής της απάτης, όπως και δεν ήταν η μόνη επιστήμονας.
 
Η άτυχη Παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα πλήρωσε με τη ζωή της το παραλήρημα της παραθρησκευτικής οργάνωσης.
Πολλοί με ρωτούν για ποιο λόγο ασχολούμαι με την υπόθεση Σώρρα ακόμη. Η απάντησή μου είναι ότι αναμένω κι άλλα θύματα, λόγω της προπαγάνδας και του ακραίου ρατσιστικού λόγου της ομάδας αυτής. Για παράδειγμα, πρόσφατα Καναδός, καταδικασμένος σε πολυετή φυλάκιση για παράνομη είσοδο μεταναστών στις ΗΠΑ και με τριετή αναγκαστική επίσκεψη σε ψυχιατρικό κατάστημα μετά την αποφυλάκισή του, ξεκίνησε να συμμετέχει στην ομάδα Σώρρα και να δίνει εκ νέου το έναυσμα για βιαιοπραγία εναντίον όποιου έχει διαφορετική άποψη.
Η «τσουκνίδα» αυτή έρχεται να συμπληρώσει έναν αριθμό ιδιαίτερα φανατισμένων ανθρώπων που νοιώθουν πόνο και οργή, αλλά τη στρέφουν ενάντια στο συνάνθρωπό τους, τρώγοντας «αμάσητες» τις παλαβομάρες του Σώρρα και των ενορχηστρωτών της ηλίθιας απάτης.

Απειλές και ύβρεις από ομογενή που συντάχθηκε με την κίνηση Σώρρα, έχοντας περάσει μια δεκαετία φιλοξενούμενος ανάμεσα σε Ομοσπονδιακές φυλακές στις ΗΠΑ και ψυχιατρεία. Αυτό που πραγματικά με ενοχλεί στην οργάνωση Σώρρα, είναι ότι μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρας, ούτε ένας από αυτούς δεν βγήκε δημόσια να αποτίσει φόρο τιμής στο αδικοχαμένο θύμα, έστω να συλλυπηθεί την οικογένειά της. Σε πλήρη, ομαδική ταύτιση, τα μέλη της οργάνωσης έχουν ξεχάσει τη Θώμη, έχουν σπρώξει στο ασυνείδητο τον ειδεχθή φόνο μιας αθώας κοπέλας με πολλαπλές μαχαιριές σε όλο της το σώμα, μέσα στο σπίτι της, αφήνοντας την τελευταία της πνοή λίγα μέτρα από τους δικούς της ανθρώπους.

Δεν είναι ότι δεν τους νοιάζει, αλλά η άποψή μου είναι ότι δεν έχουν την ικανότητα να νοιώσουν συμπόνια για έναν δικό τους άνθρωπο, μια γελαστή παρουσία που γέμιζε με θάρρος τους συνανθρώπους της. Αν νοιώσουν το παραμικρό συναίσθημα για το χαμό της Θώμης, τότε ίσως να πρέπει να σκεφτούν έναντι ποιών συνανθρώπων τους εκτοξεύουν απειλές και ύβρεις και με για ποιο λόγο αποδέχονται παραλογισμούς των ηγετών τους, όπως για παράδειγμα ότι ο νεαρός Αλέξης Γρηγορόπουλος τάχα δεν πέθανε, αλλά ήταν μέρος ενός γενικότερου εβραϊκού σχεδίου, με δήθεν απόδειξη ότι η χαροκαμένη μητέρα του δεν έκλαψε αρκετά πάνω από τον τάφο! Τέτοια παραδείγματα ενισχύουν την άποψή μου ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν πέσειθύματα πλύσης εγκεφάλου που έντεχνα εφαρμόζεται τις περισσότερες φορές πάνω σε μια υπάρχουσα ρατσιστική ιδεολογία.

ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ – ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Για να καταλάβετε πως λειτουργούσε η οργάνωση, πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησε η προσπάθεια να συγκεντρωθούν «Ψηφίσματα» αποδοχής των 600 δισεκατομμυρίων που υποστήριζε πως κατείχε ο Σώρρας. Την παραγωγή των ψηφισμάτων αυτών πλήρωσε, κατά δήλωση του, ο ομογενής Ιατρός Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο οποίος από το τέλος του 2016 διώκεται από τις αμερικανικές αρχές για την παράνομη συνταγογράφηση εκατομμυρίων χαπιών οξυκωδόνης. Ταυτόχρονα, η ηγεσία της οργάνωσης ζητούσε από το κοινό δωρεές για την εκτύπωση των ψηφισμάτων, κάτι που επέφερε τη σύγκρουση με τους ομογενείς, που θεώρησαν ότι κάποιοι τους έφαγαν τα χρήματα και τώρα ζητάνε και εράνους!

Βίντεο. Ο Εμμανουήλ Λαμπράκης, πρώην συνοδοιπόρος του Σώρρα, εξηγεί τους λόγους του «διαζυγίου» με τον άφραγκο πατρινό επενδυτή.

Εκατοντάδες άνθρωποι, ακόμη και δικηγόροι, αλλά και Ιατροί μετά τις εφημερίες τους, έβγαιναν στη γύρα, από τους δρόμους και τις καφετέριες έως τα γήπεδα, και ζητούσαν από ανυποψίαστους πολίτες να συμπληρώσουν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τους στις φόρμες αυτές, με τις οποίες δήλωναν ότι ως Έλληνες πολίτες αποδέχονταν τη δήθεν πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμη Σώρρα. Η εντολή από την ηγεσία ήταν να μαζευτούν 4 εκατομμύρια τέτοια ψηφίσματα, ενώ οι δηλώσεις προς το κοινό ήταν ότι είχαν συγκεντρωθεί 2 εκατομμύρια υπογεγραμμένα ψηφίσματα. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι τα ψηφίσματα ουδέποτε ξεπέρασαν τις 150 – 200.000 και αυτά με κόπο εκατοντάδων αφελών για σχεδόν ένα έτος. Δήλωναν όμως ότι είχαν εκτυπωθεί 2 εκατομμύρια, γιατί ήθελαν να συνεχιστεί η ροή χρημάτων από τον Λαμπράκη και τους ομογενείς.

 

Το ψήφισμα των 600 δις που κλήθηκαν να συμπληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρη τη χώρα και που υπέγραψαν μέχρι και δημοσιογράφοι σε ζωντανή μετάδοση! Η τύχη των συμπληρωμένων ψηφισμάτων αγνοείται… Η διεύθυνση παράδοσης των ψηφισμάτων αυτών ήταν υπό τον έλεγχο του τότε μέλους της ηγεσίας Ιωάννη Καλογερόπουλου που και αυτός διώκεται πλέον ποινικά με βαρύτατες κατηγορίες. Όταν τα μέλη της End National Debt, της οργάνωσης που έλεγχε ο Εμ. Λαμπράκης, άρχισαν να ρωτούν τι απέγιναν τα ψηφίσματα που θα έσωναν την Ελλάδα, ξαφνικά τα ψηφίσματα εξαφανίστηκαν!

Οι τότε στενοί συνεργάτες Χρήστος Μπαλαντίνας και Ιωάννης Καλογερόπουλος υποστήριξαν ότι τα ψηφίσματα βρίσκονταν μέσα σε ένα λευκό φορτηγάκι, το οποίο κλάπηκε από αόρατες, άγνωστες δυνάμεις… Η δική μου άποψη εκείνον τον καιρό, που επιβεβαιώθηκε αργότερα από μαρτυρίες πρώην μελών της ομάδας Σώρρα, ήταν ότι τα προσωπικά δεδομένα μαζεύονται για να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της οργάνωσης. Ήταν οι ρίζες της κομπίνας, πάνω στην οποία στηνόταν ο μηχανισμός αφαίμαξης των ενδιαφερομένων.

Ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει σήμερα ότι τα ψηφίσματα βρίσκονται στα χέρια του Ιωάννη Καλογερόπουλου και τον καλεί να τα επιστρέψει, τώρα που η σύγκρουση εξουσίας και οι εξελίξεις βάφτισαν τον τελευταίο «προδότη» για τους φανατικούς της οργάνωσης, μαζί με τη Βίκυ Χαραλάμπους και το Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Από τον τελευταίο, το γενικό γραμματέα του κόμματος του, ο Σώρρας ζητάει να επιστρέψει και ένα αυτοκίνητο που αγοράστηκε με τις προσφορές και τις δωρεές των μελών, που με τις συνδρομές τους εκτός από τις «ρόδες της ντροπής», πλήρωσαν και 30.000 ευρώ για την εγγύηση των τριών «προδοτών», ώστε να μείνουν εκτός φυλακής μέχρι τη δίκη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και μια σειρά από σοβαρότατα κακουργήματα και πλημμελήματα.

Προσωπική άποψή μου είναι ότι τα προσωπικά δεδομένα που παράνομα συνέλεγε η οργάνωση Σώρρα (δεν υπήρχε αίτημα ή έγκριση από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων) έχουν πωληθεί σε εταιρείες που μαζεύουν στοιχεία δανειοληπτών και πιθανών πελατών. Όμως, στην αρχή της λειτουργίας του συστήματος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τα στοιχεία από αυτά τα ψηφίσματα στέλνονταν στον Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος με άκρες του στον κρατικό μηχανισμό και ειδικότερα στην εφορία, μπορούσε να ενημερώσει την ηγεσία για τους ενδιαφερόμενους που είχαν οικονομική επιφάνεια.

 

Στη συνέχεια λίστες στέλνονταν προς τα υπόλοιπα μέλη των πυρήνων, που επισκέπτονταν τους ενδιαφερόμενους και τους πίεζαν να προχωρήσουν σε δωρεές, πάντα για την οικονομική «σωτηρία» της χώρας, αφού ο ίδιος ο Αρτέμης είχε δώσει όλα του τα λεφτά στους Έλληνες και πλέον δεν είχε διαθέσιμο μετρητό…

 

ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΩΜΗΣ

 

Το κόλπο με τα ψηφίσματα λειτούργησε σε ικανό βαθμό, για να χρηματοδοτήσει τη λειτουργία της οργάνωσης από δωρεές, αν και όχι τόσο ικανοποιητικά όσο η επόμενη δράση, που ήταν η σύσταση αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών ανά την Ελλάδα. Οι εταιρείες αυτές, ιδρύθηκαν από μυημένα μέλη, που αναγκαστικά έπαιρναν τον «όρκο του πολεμιστή», υποσχόμενοι να δώσουν και τη ζωή τους για τον «Πολέμαρχο» Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος στη μυθολογία της παραθρησκευτικής οργάνωσης ελέγχει της ψυχές των μελών τόσο σε αυτή τη ζωή, όσο και στην επόμενη, εμφανιζόμενος σαν υιός του Απόλλων και εφάμιλλος του βιβλικού Μελχισεδέκ.

Τέτοιο μέλος της οργάνωσης είναι και ο αστυνομικός Θεόδωρος Κολοκυθάς, ο οποίος είναι πρόεδρος σε γραφείο του Σώρρα και θεωρείται από τους σκληρούς του πυρήνα των πιστών, όντας ο αρχιερέας και αυτός που εκφωνεί πιο συχνά τον όρκο κατά την τελετή ορκωμοσίας νέων μελών.

 

Ο εν ενεργεία αστυνομικός Θεόδωρος Κολοκυθάς χρησιμοποιεί την ιδιότητα του αστυνομικού για να πείσει περισσότερα θύματα να συμμετάσχουν στην οργάνωση Σώρρα.

Από την οργάνωση, εκείνος που έτυχε να βρεθεί πιο κοντά στην άτυχη Θώμη, ήταν ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο άνθρωπος που ομολόγησε το φόνο της και σήμερα βρίσκεται κρατούμενος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Πρόκειται για το τότε πρωτοπαλλήκαρο του Σώρρα, τον άνθρωπο που αναλάμβανε τις δύσκολες αποστολές. Το 2014, είχε αναλάβει, με εντολή από την ηγεσία, όπως ομολόγησε αργότερα, τη στοχοποίησή μου, κυκλοφορόντας φωτογραφία μου, με εντολή προς τα μέλη να με βρουν, να με συλλάβουν για να έρθουν οι σκληροί της οργάνωσης και να με εκτελέσουν.

Τα μέλη της ομάδας με χαρά αποδέχονταν την πρόσκληση και κάποιοι δήλωναν στεναχωρημένοι που δεν θα με καθάριζαν οι ίδιοι. Πριν καταθέσω τη μηνυτήρια αναφορά κατά του Χρήστου Μπαλαντίνα και των λοιπών το 2014, κίνηση που τελικά αποδείχθηκε σωτήρια για τη ζωή μου, αφού φόβισε τα μέλη της οργάνωσης, τον είχα καλέσει τηλεφωνικά για να ακούσω με τα αυτιά μου αν αυτός ο άνθρωπος σοβαρολογούσε. Δεν ήταν ο πρώτος οπαδός του Σώρρα που είχα καλέσει για να δω «τι καπνό φουμάρει».

Αυτό που όμως κατάλαβα ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος σοβαρολογούσε και για πρώτη φορά στη ζωή μου ζήτησα την προστασία της δικαιοσύνης, που άργησε μόνο 3 χρόνια… Για να καταλάβετε την κατάντια αυτού του κράτους, μετά την προηγούμενη αναβολή, η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την 11η Ιανουαρίου 2018 και «καλεσμένοι» των δικαστηρίων της Σχολής Ευελπίδων είναι ο φυγόποινος Αρτέμης Σώρρας, ο προφυλακισμένος για φόνο Χρήστος Μπαλαντίνας και ο μέχρι πρότερος «κολλητός» τους Ιωάννης Καλογερόπουλος.

ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας λοιπόν ήταν αυτός που βρέθηκε πιο κοντά στην άτυχη Θώμη Κουμπούρα. Όταν ερευνούσα τα μέλη της ηγεσίας (και ο Χρήστος ήταν ξεκάθαρα στην ηγεσία της οργάνωσης), με τη βοήθεια του Γιώργου Γιαλτουρίδη είχαμε βρει ότι διατηρούσε σχέσεις με τη Βουλγαρία, έκανε συναλλαγές μέσω της γείτονος αυτής χώρας εισάγοντας τζάκια και σόμπες, τον ενδιέφερε ιδιαίτερα το σώμα του και η εκγύμναση του, ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με διάφορες οργανώσεις από έντονη αγάπη για την πατρίδα. Οι μαρτυρίες λένε ότι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στις κυρίες της οργάνωσης, αφού η άποψή που προσπαθούσαν κάποιοι να προωθήσουν ήταν αυτή της φυλετικής καθαρότητας και της αναπαραγωγής με επιλεγμένα μέλη, ώστε να παραχθούν απόγονοι αποδεκτού επιπέδου.

Η χιτλερική θεωρία της ευγονικής ήταν κάτι που συνάρπαζε και τον ίδιο το Χρήστο, σε σημείο που να θεωρεί πως όποια δεν ήθελε να κυοφορήσει το παιδί του ήταν εχθρός της οργάνωσης και του «Έθνους των αυτοχθόνων ιθαγενών Ελλήνων». Ο τελευταίος όρος χρησιμοποιείται από την παραθρησκευτική οργάνωση, για να περιχαρακώσει έναν ανύπαρκτο εθνικό προσδιορισμό, που μιμείται το παράδειγμα της ύπαρξης των Μαορί στη Νέα Ζηλανδία, λόγω της γνωριμίας και της συνεργασίας της ηγεσίας με το διεθνή απατεώνα Charles Hohepa, ο οποίος προσπαθούσε να δημιουργήσει θέμα εθνικής μειονότητας των Μαορί εντός της Νέας Ζηλανδίας. Τελικά τους έφαγε τα χρήματά τους και έγινε καπνός, ωστόσο στην πορεία δεν ξέχασε να υπογράψει το δεύτερο επίσημο αίτημα χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Σώρρα, με την παρότρυνση της Βίκυς Χαραλάμπους.

Η επεξήγηση της κομπίνας για τη χρηματοδότηση της Κυπριακής Δημοκρατίας με δάνειο από τον Charles Hohepa και τους… Μαορί… Το δεύτερο που ενδιέφερε το Χρήστο είναι η θεραπεία με φυσικά μέσα, ακόμη και ανθρώπων με προχωρημένες μορφές καρκίνου. Άνθρωπος της φύσης έφτιαχνε σκευάσματα με βότανα, τα οποία προσέφερε σε τιμή κόστους στα υπόλοιπα μέλη. Αυτό το χρησιμοποίησαν ως κατηγορία τα μέλη της ηγεσίας στο τέλος, για να αποδείξουν τη διαγραφή του Μπαλαντίνα από την οργάνωση δήθεν πριν το φόνο της Θώμης Κουμπούρα, κάτι που ποτέ όμως δεν πραγματοποιήθηκε. Άλλωστε, τα μέλη της ηγετικής ομάδας διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και όλοι γνώριζαν την ενασχόληση του με τα βότανα, που έφτανε ως την παρασκευή «χασισέλαιου», το οποίο υποστήριζε ότι δήθεν θεράπευε ανίατες ασθένειες.

Το τρίτο πράγμα για το οποίο ο Χρήστος ήταν κόλαφος κατά οποιουδήποτε είχε διαφορετική άποψη ήταν τα «χρήματα» του Σώρρα. Σημαντικό μέρος σε αυτή τη στάση έπαιξε το γεγονός ότι ο Αρτέμης Σώρρας είχε υποσχεθεί στο πρωτοπαλλήκαρό του κέρδη πέραν της φαντασίας. Ρουμπίνια, διαμάντια, ακίνητα, ατελείωτες καταθέσεις σε εκατοντάδες τράπεζες. Επειδή ο Μπαλαντίνας ήταν από τα πιο έμπιστα άτομα της ομάδας, που θα έδινε και τη ζωή του για τους στόχους του «Πολέμαρχου», ο Αρτέμης Σώρρας τον αντάμειψε με ένα έγγραφο. Του έδωσε γραπτή πρόσβαση στον πλούτο των «παγκόσμιων καταπιστευμάτων» που ξεκίνησε από το θρύλο του Ιάπωνα στρατηγού Γιαμασίτα και τον έκανε έναν από τους 63 ανθρώπους που μπορούσαν να «κατεβάσουν» χρήματα από τα «παγκόσμια ταμεία», μετά το θάνατο του Σώρρα.

Τον έχρισε δηλαδή διάδοχό του! Ο συνδυασμός των παραπάνω ήταν έκδηλος στην απολογία του Μπαλαντίνα μετά τη σύλληψή του. Εκεί μίλησε για τον πράσινο δράκο, τον υπέρτατο δηλαδή εχθρό στο μυστικό κώδικα της μυθολογίας της παραθρησκευτικής οργάνωσης, που ήταν το τρομερό εμπόδιο και τον σταματούσε από το να δημιουργήσει έναν απόγονο ισάξιο ημίθεου. Μεγάλο μέρος της κατάθεσής του αφιερώθηκε στην τιμή που του έκανε ο Σώρρας να τον ορίσει ως έναν από τους 63 ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στα χρήματα που θα μας σώσουν, ενώ όλα αυτά δόθηκαν με μια ερμηνεία ψυχιατρικής νόσου, που τουλάχιστον εμένα δεν με πείθει. Θεωρώ πως ο φόνος της Θώμης σχετίζεται με τη συμμετοχή του Χρήστου Μπαλαντίνα και της Θώμης Κουμπούρα στην οργάνωση Σώρρα και πως οι αρχές θα πρέπει να αναλύσουν καλύτερα τα υπάρχοντα δεδομένα.

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

 

Όπως περιγράφει ο ίδιος ο φερόμενος ως δολοφόνος την πορεία του πριν τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα, κατέβηκε από την Καρδίτσα στην Αθήνα, για να δώσει στοιχεία στον αρχηγό του Αρτέμη Σώρρα για κάποιους «προδότες» της οργάνωσης, κατονομάζοντας το αριστερό χέρι του Σώρρα και «υπεύθυνο» οικονομικών Ιωάννη Καλογερόπουλο, αλλά και την «ιδιαιτέρα του προέδρου» και παρα-νομομαθή Βίκυ Χαραλάμπους.

Ο Σώρρας την εποχή μετά τη δολοφονία διασκέδασε τις εντυπώσεις από τις καταγγελίες Μπαλαντίνα, αποδίδοντας τες σε σκοτεινούς κύκλους, αλλά η ειρωνεία της τύχης είναι ότι πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος, ο ίδιος ο Σώρρας ανακήρυξε τους δύο αυτούς στενούς συνεργάτες του ως «προδότες» και ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης, όχι μόνο να μην τους μιλούν, αλλά όταν τους συναντούν να τους γυρίζουν την πλάτη. Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο, ο φυσικός αρχηγός της οργάνωσης, μίλησε για εξορκισμό των «προδοτών» που είχαν λάβει τον «όρκο του πολεμιστή» και τους υπενθύμισε ότι στην επόμενη ζωή θα είναι αυτός που θα διαφεντεύει τις ψυχές τους!

 

Ο αρχηγός της παραθρησκευτικής οργάνωσης Αρτέμης Σώρρας αναλύει τον εξορκισμό των «προδοτών» σε πρόσφατη ηχητική του ανάρτηση στο Youtube.

Ένα ακόμη σχίσμα λοιπόν λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης. Το πρώτο δεν ήταν δραματικό, αφού αφορούσε την ελληνική και την «αμερικανική» ακτή, που τις χώριζε ένας Ατλαντικός ωκεανός ως φυσικό όριο, δημιουργώντας στεγανά. Αυτή τη φορά όμως η κρίση είναι σημαντικότερη και πραγματοποιείται επί ελληνικού εδάφους, μεταξύ συνεργατών που μοιράζονταν τα ίδια μυστικά και που φαίνονται έτοιμοι πια να μιλήσουν, λόγω της πίεσης της Δικαιοσύνης. Μάλιστα, αυτό σύμφωνα με το Σώρρα που τον πείραξε περισσότερο είναι οι καταθέσεις των Καλογερόπουλου, Θεοδωρόπουλου και Χαραλάμπους, στις οποίες υποστηρίζει πως κατέθεσαν την άγνοιά τους και ότι παρασύρθηκαν από το Σώρρα! Ανάμεσα στα μυστικά για τα οποία δεν μιλάνε τα μέλη είναι και ο φόνος της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία.

Όμως, τώρα που η κόντρα πραγματικά θέριεψε και κάποιοι μέχρι πρότινος «επαγγελματίες πατριώτες» μένουν εκτός της εξουσίας και της οικονομικής διαχείρισης των πόρων από την οικομική πυραμίδα των γραφείων, βγαίνουν πράγματα στον αέρα και οι … σκληροτράχηλοι «πολεμιστές» ομολογούν χωρίς… ξύλο… Ένα από τα καλά φυλαγμένα μυστικά, για το οποίο έχει ενημερωθεί η νομική ομάδα που εκπροσωπεί την οικογένεια της Θώμης Κουμπούρα είναι και η τύχη του φορητού υπολογιστή (laptop) του φερόμενου δολοφόνου Χρήστου Μπαλαντίνα, το οποίο δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. Η αρχή έγινε από τον αστυνομικό που ανέφερα παραπάνω και ο οποίος είναι ορκισμένος πρόεδρος σε γραφείο του Σώρρα. Ανέβασε λοιπόν μια ανάρτηση στο Facebook, στις 22 Νοεμβρίου 2017, αναφέροντας γενικά : «μωρη το ρημαδι το λαπτοπ θα το πας στην ασφαλεια ή θα σε φωναξουν τα παιδια ;;»

Ο εν ενεργεία αστυνομικός έχει ενημερώσει την υπηρεσία του για την ύπαρξη του laptop; Η εν λόγω ανάρτηση κοινοποιήθηκε και από τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, ο οποίος πρόσθεσε και το δικό του «προβληματισμό» «ΛΑΠΤΟΠ ??? …. ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ?????? … ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ?». Το εν λόγω laptop εμφανίζεται και πάλι σε άλλη συνομιλία ανάμεσα σε μέλη του Σώρρα, ειδικά όταν ο φανατισμός ξεφεύγει από τη λογική και τα στόματα ανοίγουν. Σε αντίστοιχη ανακοίνωση του ο εν αποστρατεία Επιλοχίας του Ελληνικού Στρατού Δημήτρης Καζαμίας, ο οποίος είναι επιστήθιος φίλος του αστυνομικού Θεόδωρου Κολοκυθά και εμφανίζεται μαζί του σε βίντεο στο διαδίκτυο να κάνουν προσηλυτισμό μελών στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, διαπληκτίζεται διαδικτυακά με άλλο στέλεχος της οργάνωσης και σε αυτή τη συζήτηση αποκαλύπτεται ότι υπάρχει ένας φορητός υπολογιστής.

Ειδικότερα στην από 24 Νοεμβρίου 2017 ανάρτησή του, αναφέρει ο Δημήτρης Καζαμίας «ΕΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΣΕ ΤΟ ΛΑΠ-ΤΟΠ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟ 27-12-2016 ..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ….ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,,,,,,,,,ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ..ΚΟΙΝΩΣ..ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ…» Στο σημείο αυτό, ας δούμε πως περιέγραψε στις 30 Δεκεμβρίου 2016 ο ίδιος ο Μπαλαντίνας την κάθοδό του στην Αθήνα, στις διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις του στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, κατά το διάστημα που η αστυνομία τον αναζητούσε και αυτός ήταν κρυμμένος σε εγκαταλελειμμένη στάνη στα ορεινά γύρω από το χωρίο του.

«Έφυγα από το χωριό μου με την Πέλλα κ πήγαμε ΑΘΉΝΑ κ με μια συνελληνιδα έστειλα όλα τα στοιχεία στον πρόεδρο μου κρυφά για να μην τα μπλοκαρουν αυτοί και ΌΛΟΙ οι πράκτορες που είναι γυρω του κ το παίζουν συνελληνες αγωνιστές Κ έχουν βάλει παντού κοριους κ κάμερες να μας παρακολουθούν κ να μαζεύουν στοιχεία για να μας χτυπήσουν αργοτερα κ άτομα καρφωμένα διπλα μας για να φωτογραφίζουν κρυφά ότι κάνουμε συνέχεια τόσο βρώμικοι ειναι. Περίμενα να γυρίσει το άτομο να βεβαιωθώ ότι παρέδωσε τα στοιχεία μολις επέστρεψε μετά από λίγο έφυγα για Καρδίτσα στον δρόμο μιλησα με τα παιδιά ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΙΑ ; ήταν μαζεμένοι στην Λάρισα αλλά δεν άντεχα να οδηγήσω ως εκεί.

Πήρα τηλέφωνο την Θωμη που εχω άριστες σχέσεις κ την ρώτησα αν μπορώ να κοιμηθώ σπίτι της και μου είπε έχω πυρετό αλλά σε περιμένω. μολις έφτασα λαμια την ξαναπήρα τηλ να την ρωτήσω από που θα πάω Κ επέλεξα τον πάνω δρόμο που τον ξέρω. Έφτασα σπίτι της κατέβηκε κάτω κ μου άνοιξε ανεβήκαμε σπίτι κ πιάσαμε κουβέντα της είπα ότι έχουμε πάλι μεγάλη προδοσία και άρχισε αυτή να γράφει στις σημειώσεις του κινητού του της και εγώ να της λέω για να το βγάλω μετά στο ίντερνετ γιατί είχα ξεχάσει το λάπτοπ στο σπίτι της συνελληνιδας στην Αθήνα που είναι εκεί μέχρι κ τωρα που γράφω στο κινητό μου.

Ενδιάμεσα μιλησα πάλι με τα παιδιά νομίζω από το κινητό της γιατί εγώ δεν είχα σήμα. Τότε έμαθα ότι ο βρωμιάρης Καλογερόπουλος που πάντα ήθελε να με έχει διπλα του κ ερχόταν από Καρδίτσα να με πάρει κ να γυρνάμε όλη την Ελλάδα με ομιλίες Κ εχουμε κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα μαζί έμαθα ότι έβγαλε ανάρτηση που καλούσε τους συνελληνες να δηλώσουν ποιος έχει πάρει βοτανα από εμένα χωρίς να με πάρει ούτε ένα τηλέφωνο ο κατά τα άλλα κολλητός συμπολεμιστης.

Εκεί κατάλαβα ότι ετοιμάζει 2ο χτύπημα και είπα στην Θωμη ότι δεν προλαβαίνουμε για γραπτό κείμενο και κάνουμε βίντεο κ μαλιστα ζωντανό δεν είχε όμως καλό σήμα το σπίτι και αποφασίσαμε να κοιμηθούμε λίγες ώρες κ να το κάνουμε το πρωί με καθαρό μυαλό στο σπίτι του Κώστα στον πάνω όροφο που ήταν το ρούτερ. Από την ένταση της κατάστασης και το στρες νόμιζα πως θα σπάσει η καρδιά μου κ πρότεινα να διαβάσουμε κάποια επικληση που είχα πάντα μαζί μου. Η Θωμη μου έδωσε τα κλειδιά για να κατέβω στο αμάξι να τις πάρω αν θυμάμαι καλά όταν κατέβηκα η εξώπορτα είχε ηδη ενα κλειδί πάνω της και ήταν κλειδωμενη από μέσα ξεκλείδωμα άφησα διπλα το κλειδί κ πήγα στο αμάξι. Επιστρέφοντας αν θυμάμαι καλά μολις έβαλα το κλειδί που μου είχε δώσει η Θωμη στην πόρτα κατι πολυ βαρυ και με δύναμη με χτύπησε ; στο κεφάλι και έχασα τις αισθήσεις μου».

Η δολοφονία της άτυχης Θώμης έγινε, σύμφωνα με τα επίσημα ανακοινωθέντα της αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2016 μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Φοίνικα στα Γαλανέικα Λαμίας. Ο αδελφός της την εντόπισε στις 11 το πρωί της επόμενης ημέρας μέσα σε μια λίμνη αίματος και με τουλάχιστον 15 μαχαιριές, αλλά και αμυντικά τραύματα. Η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος.

Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης, ενώ ο δολοφόνος δεν πείραξε τα κοσμήματα και τα χρήματα της άτυχης 45χρονης. Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι ο Χρήστος Μπαλαντίνας συνάντησε μια οπαδό του Αρτέμη Σώρρα, η οποία βρισκόταν κοντά στον αρχηγό του και στην οποία είχε απεριόριστη εμπιστοσύνη. Σε αυτήν έδωσε κάποια στοιχεία, για να τα μεταφέρει στον Σώρρα, και μετά τη συνάντηση της απεσταλμένης του με τον αρχηγό, πήρε το δρόμο της επιστροφής, σταματώντας το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της άτυχης Θώμης. Σε αυτή τη φίλη του λοιπόν στην Αθήνα, ο φερόμενος ως δολοφόνος ξέχασε στις 27 Δεκεμβρίου 2016 τον φορητό του υπολογιστή, όπως ο ίδιος ομολόγησε στο διαδικτυακό του ξέσπασμα, λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές.

Είναι η ίδια ημερομηνία, για την οποία μιλάει ο πρώην στρατιωτικός Δημήτρης Καζαμίας και στενός φίλος του εν ενεργεία αστυνομικού Θεόδωρου Κολοκυθά, προειδοποιώντας την πρώην συντρόφισσα του να σταματήσει να τον ψέγει, δείχνοντας της ότι προφανώς την «κρατάει». Στο σημείο αυτό υπήρχε ένα μήνυμα της γυναίκας που φέρεται να έχει στα χέρια της εδώ και σχεδόν ένα χρόνο τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Χρήστου Μπαλαντίνα. Το μήνυμα αυτό διαγράφηκε και δεν εμφανίζεται πλέον, ωστόσο η διαγραφή έγινε αφού είχε αποτυπωθεί σε εικόνα. Αναφέρει λοιπόν η συγκεκριμένη οπαδός του Σώρρα, στο σβησμένο πλέον μήνυμα: «ΚΑΖΑΜΙΑ ΜΑΖΕΨΟΥ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ…!! ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ !!!»

 

 

Είναι σαφές από τις παραπάνω συνομιλίες ότι η οργάνωση Σώρρα, έχει στα χέρια της τον φορητό υπολογιστή του προφυλακισμένου για φόνο Χρήστου Μπαλαντίνα για σχεδόν ένα χρόνο. Αυτό το γνώριζαν αρκετά μέλη της οργάνωσης, όπως γνώριζαν και τον άνθρωπο – κλειδί, που είχε το laptop στην κατοχή του. Τα στόματα όμως δεν άνοιγαν και κάποιοι κάλυπταν το στοιχείο αυτό.

Τα αμείλικτα δημοσιογραφικά ερωτήματα λοιπόν είναι τα ακόλουθα: α) Είχε ενημερωθεί η αστυνομία για την ύπαρξη του φορητού υπολογιστή; β) Ο υπολογιστής αυτός, αν δεν έχει πειραχθεί μέχρι σήμερα, θα μπορούσε να περιέχει σημαντικά στοιχεία για τη λειτουργία της οργάνωσης, όπως και για τυχόν έκνομες ενέργειες, όπως αυτές που περιγράφει ο ίδιος ο Μπαλαντίνας στο διαδικτυακό του παραλήρημα όταν έλεγε: «συνεχώς με παρότρυνες να πάω με συγκεκριμένες γυναίκες σε κάθε ομιλία και σε κάθε μέρος που πηγαίναμε όλες στημένες από εσένα βρωμιάρη πάλι για να μαζεύεις στοιχεία εναντίον μου να φωτογραφίζεις και να ηχογραφεις τις αδυναμίες μου» γ)

Ο αστυνομικός που γνώριζε την ύπαρξη του ηλεκτρονικού υπολογιστή το είχε καταθέσει στην υπηρεσία του ή υπερίσχυσε του όρκου του προς την υπηρεσία ο «όρκος του πολεμιστή» που έδωσε για να προστατεύει το Σώρρα και την οργάνωσή του; Τελικά από ότι φαίνεται, πολλοί γνώριζαν την ύπαρξη αυτού του υπολογιστή, που μπορεί να ρίξει φως στα δεδομένα γύρω από το θάνατο της Θώμης Κουμπούρα, όπως και στον πραγματικό ρόλο του Χρήστου Μπαλαντίνα στην οργάνωση Σώρρα. Θα επιδείξει τα απαραίτητα αντανακλαστικά η Ελληνική Αστυνομία ή ο εντοπισμός του laptop θα ακολουθήσει τους ρυθμούς εύρεσης του φυγόποινου Σώρρα; Βίντεο. Ανάλυση των εξελίξεων στην υπόθεση Σώρρα και της σχέσης της απάτης με την Τουρκία

Loading...

8 thoughts on “Το laptop του δολοφόνου της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στα χέρια της οργάνωσης Σώρρα

 1. Νικολαος says:

  Ο αρθρογραφος παντως ειναι αριστερος μπολσεβικος.
  Ισως θυμα του βουρκου της μαρξιστικης κουλτουρας μεσα στην οποια ολοι μεγαλωσαμε…

  • Ανώνυμος says:

   εσυ παντως εισαι καθυστερημενος που δεν εχεις καμια επιγνωση για τιποτα. ακου με και μη τα σπας με ανθρωπους που σε αγαπανε πραγματικα γιατι ειναι η μονη προστασια που εχεις απο την εκμεταλλευση της αδυναμιας σου. οπως επαθε και ο μπαλαντινας…

 2. ENAS says:

  Τα πρακτόρια έπιασαν πάλι δουλειά, Ρήνος, Ιγνατίου και λοιποί.
  Για πές ρε μάστορα τι έγινε 15-11-2017 στη δίκη παρωδία?
  Πήγαν να δικάσουνε ξανά τα 600δις
  και την φάγανε για 2η φορά!
  Άσε φίλε μπές στο κλουβάκι σου, ο κόσμος έχει μάθει πλέον για ποιούς δουλεύετε…
  Όσο για τον Σώρρα θα έρθει η ώρα που θα γίνει το εφετείο και θα καθαρίσει το όνομά του, το δικό σας όμως θα έχει πνιγεί μέσα στα σκ@τ@…

 3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994(!!!!!!!!!!!!) says:

  ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΙΣΩΣ
  ΗΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!(ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΩΜΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ!

  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 says:

   ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΑΙ »ΚΟΝΤΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΙΣ!(ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ…)

 4. Ανώνυμος says:

  ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΡΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 15/11/2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 δις; ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ,ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ,ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ…. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *