Λαμία: Ορκίστηκαν οι πρώτες γυναίκες – εθελόντριες του ελληνικού στρατού

0
371

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρώτων γυναικών – εθελοντριών του ελληνικού στρατού το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουνίου στη Λαμία.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Θανάση Δαβάκη και του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου, Γεώργιου Κωστίδη.

Στις αρχές του Ιουνίου, έδωσαν το παρών 72 γυναίκες, οι οποίες θα υπηρετήσουν την Ελλάδα ως εθελόντριες. Τα νεαρά κορίτσια που βρέθηκαν στο Στρατόπεδο της Λαμίας ήταν αποφασισμένα για αυτή τη νέα τους κίνηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ποια είναι τα κίνητρα για όσες γυναίκες αποφασίσουν να στρατευτούν
-αναγνώριση χρόνου θητείας ως προϋπηρεσία,
-μοριοδότηση σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ,
-πρόσληψη κατά προτεραιότητα πτυχιούχων ως πολιτικό προσωπικό (νοσηλεύτριες, βρεφονηπιοκόμοι, διοικητικό προσωπικό κλπ.),
-πρόσβαση σε παροχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (στρατιωτικά νοσοκομεία, λέσχες κλπ).

Πηγή: Lamia Report

STRANGERS E-BOOKS
Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη στο Μαυροβούνιο ο χάκερ των 3,4 δισ. δολαρίων
Επόμενο άρθροΟ βασιλιάς Κάρολος εγκαταλείπει το παλάτι του Μπάκιγχαμ
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ