ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κυβέρνηση: Επιτρέπονται οι ατομικές παρελάσεις μέσα στο σπίτι

· Κατοχικά Νέα

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οι πολίτες παρελάσεις μέσα στο σπίτι εφόσον το επιθυμούν επιβεβαίωσε η κυβέρνηση με αφορμή την κατάργηση των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας «δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν οι πολίτες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις ατομικά ή με ολόκληρη την οικογένεια μέσα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι», διευκρινίζοντας όμως ότι ο αριθμός των παιδιών που θα παρελάσουν και των συγγενών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα είκοσι άτομα, και θα πρέπει να είναι σε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον.

«Αυτή την επέτειο #παρελαύνουμε_σπίτι» έγραψε λίγο αργότερα στο τουίτερ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας επεσήμανε ότι οι παρελάσεις στο σπίτι είναι καλή ιδέα για να τονωθεί το φρόνημα των πολιτών εν μέσω της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι πολίτες μπορούν για παράδειγμα να κάνουν διαγραμμίσεις στο σαλόνι με ρολά χαρτί που έχουν ακόμα από την καραντίνα, ενώ μπορούν να καθίσουν την γιαγιά ή τον παππού σε μια αυτοσχέδια εξέδρα, όπως αυτή που κάθονται οι επίσημοι στις παρελάσεις» είπε.

Τέλος, όπως επεσήμανε, με την μέθοδο αυτή όλοι οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το παιδί τους σημαιοφόρο, ωστόσο διευκρίνισε ότι αν στην οικογένεια υπάρχει παραπάνω από ένα παιδί, προτεραιότητα θα έχει αυτό που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

tovatraxi.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

8 απαντήσεις στο “Κυβέρνηση: Επιτρέπονται οι ατομικές παρελάσεις μέσα στο σπίτι”

  1. Να να τις κάνει βρε κάποιος τις παρελάσεις μέσα στο σπίτι. Εσείς όμως μπορείτε να παρελάσετε στους δρόμους με τίποτε καλλιτέχνες. Αυτό δεν απαγορεύεται. Ο κορονοιός είναι επιλεκτική αρρώστια. Προσβάλλει αυτούς που παρελαύνουν ή αυτούς που πιστεύουν στο Θεό ή αγαπάνε τη πατρίδα τους. Έχει μνήμη και τους θυμάται όλους

  2. Δε μπορει,δε μπορει,πρεπει να περνουν χαπια.δεν εξηγειται αλλιως.οι ανθρωποι ειναι για ηλεκτρικη καρεκλα.εχουν βαλει σκοπο να μας τιναξουν τον εγκεφαλο!!!!!

    • Ευτυχώς το άρθρο προφανώς είναι χιουμοριστικό,αν δείτε την πηγή που ανέβασε το άρθρο,αν και εγώ στην αρχή που το διάβασα μου ανέβηκε λίγο το αίμα στο κεφάλι γιατί από αυτούς όλα τα περιμένω

  3. Ευτυχώς γελάσαμε. Πολύ καλό το άρθρο δεν έχω και παππού Να τον έντυνα Μητσοτακη και τη γιαγιά Ντορα να τους έβαζα και στην εξέδρα και παρελαύνοντας η οικογένεια να τους γιαουρτώσει η Λουκά . Να έχει και πολιτικό μήνυμα η παρέλαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά