ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ξέσπασμα της Ελένης Δήμου για τις ψεύτικες πολιτικές υποσχέσεις: Έκανα το εμβόλιο αλλά δεν πήρα τη ζωή μου πίσω

· Γιώργος Μαριόλης

Η Ελένη Δήμου μέσω οργισμένης ανάρτησης ανέφερε ότι παρότι έχει ήδη εμβολιαστεί δεν έχει πάρει την ζωή της πίσω, όπως τάζει η κυβέρνηση και οι “ειδικοί”.

Πιο συγκεκριμένα σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον χώρο του πολιτισμού, λόγω της πανδημίας. “Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω”.

Καλημέρα σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

makeleio.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

🍔 CHIBUSA — ΤΟ STREET FOOD ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΟΧΗ!

Δημόσιες υπηρεσίες – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

Στάσεις εργασίας στις εφορίες: Πανελλαδικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων έως την απεργία της 25ης Νοεμβρίου

Πληρωμές και ευρώ – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 71,78 εκατ. ευρώ σε 83.420 δικαιούχους από 19 έως 23 Οκτωβρίου – Όλες οι πληρωμές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *