Ξεφτίλισμένοι ! …Σέρνουν στα δικαστήρια Ταξίαρχο του Στρατού γιατί ζήτησε να βγει ο Στόλος να φυλάξει τα σύνορα!!

Πόση ξεφτίλα θα ανεχθούμε  ακόμη πια από αυτήν εδώ την Κυβέρνηση και τους Υπερασπιστές των παρανόμως εισβολέων στο Ελληνικό Έδαφος… Στέλνουν για ανάκριση  Ανώτατο Έλληνα Αξιωματικό επειδή ζήτησε να εφαρμοστεί το Σύνταγμα !

Το χειρότερο απο όλα είναι οτι υπάρχουν ακόμη και Ελληνόφωνοι που δήθεν στο όνομα του ανθρωπισμού ζητούν την κεφαλή επι πίνακι Έλληνα Ανωτάτου Αξιωματικού που ζήτησε με άρθρο στο διαδίκτυο να βγει ο Ελληνικός Στόλος και να φυλάξει όπως οφείλει τα Θαλάσσια Σύνορα !

Ο Λόγος για τον Ταξίαρχο ε.α Ιωάννη Ξηρό  ένα Αξιωματικό που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ώς άλλος ταξιδευτής του κόσμου υψώνει την Ελληνική Σημαία στα Πέρατα του Κόσμου!

Ο Ταξίαρχος Ιωάννης Ξηρός δεν αφήνει ποτέ την ευκαιρία να πάει χαμένη και την Ελληνική Σημαία την έχει πάντα μαζί του !

Ακόμη και στη Τουρκία δεν δίστασε να την Υψώσει…Μπράβο Γιάννη!

Το  επίμαχο Άρθρο του Ταξιάρχου που ενόχλησε ακόμη και μερίδα των Αιρετών του Δ.Σ της Πόλης των Τρικάλων που έσπευσαν να καταθέσουν εναντίον του Αξιωματικού !

Είναι βέβαια  οι ίδιοι  εκείνοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι των Τρικάλων  που ενέκριναν την στέγαση στο Ιστορικό Μνημείο  της Πόλης το Τρικάλων το Φρούριο …Προσφύγων και λαθρομεταναστών !

Με μια Λεβέντικη απάντηση  , που είναι σωστός Καταπέλτης ,αντάξια ενός Έλληνα Αξιωματικού , ο Ταξίαρχος  Ξηρός απαντά σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν, ζητώντας την ποινική του δίωξη για άρθρο που δημοσίευσε ζητώντας να επέμβει ο Ελληνικός Στόλος  στα θαλάσσια Σύνορα της Ελλάδος
Μια Ομάδα αριστεριστών γνωστοί για τον αγώνα που κάνουν ώστε να  «ηρωποιήσουν τον Άρη Βελουχιώτη » στόχευσαν  τον Αξιωματικό καταθέτοντας μηνυτήριο αναφορά στην Εισαγγελία Τρικάλων ,στηριζόμενοι στον αντιρατσιστικό νόμο που όμως πρόσφατα κρίθηκε αντισυνταγματικός απο δικαστήριο της Κρήτης (αθωώνοντας έτσι το Γερμανό  Καθηγητή που έγραψε κατά των Κρητικών Αγωνιστών στην Μάχη της Κρήτης !
 Αντιδρώντας ο Ταξίαρχος Ξηρός Ιωάννης  στη μηνυτήριο  αναφορά της Ομάδας «Μέτωπο Λαού»απάντησε με επιστολή του Καταπέλτη στα τοπικά ΜΜΕ!

Ακόμη και μέσα στη Τουρκία δεν δίστασε να  Υψώσει την Ελληνική Σημαία ο Ταξίαρχος Ξηρός …Μπράβο Γιάννη!
Μέτωπο Λαού.Πραγματικά ευφάνταστος τίτλος και μεγαλειώδης για μια θλιβερή παρέα θλιβερών αριστερών,πλήρως ανιστόρητων,προ πολλού απωλεσάντων το τραίνο της Ιστορίας,αμφίβολη σχέση εχόντων με την κοινή λογική.
Η παρέα αυτή εγκάλεσε τον γράφοντα και κατέθεσε μηνυτήριο αναφορά εναντίον του στον Εισαγγελέα Τρικάλων με την κατηγορία οτι ο γράφων με μια αποστροφή ενός άρθρου του »προσκαλεί και παροτρύνει στην διάπραξη μαζικών εγκλημάτων την Κυβέρνηση και την ηγεσία του Στόλου»ζητώντας με το άρθρο του την επέμβαση του Στόλου στο Ανατολικό Αιγαίο με αποστολή την αποτροπή της έλευσης προσφύγων-λαθρομεταναστών με κάθε πρόσφορο επιχειρησιακό μέσο,εμποδίζοντας τις βάρκες να εισέλθουν στα χωρικά μας ύδατα.
Επ’αυτού ο γράφων απαντά ότι ουδόλως και ουδένα παρότρυνε για διάπραξη εγκλημάτων.Το μόνο που ζήτησε και ακόμη ζητά είναι η πάση θυσία προστασία των ελληνικών συνόρων,τα οποία συνεχώς παραβιάζονται από κατακλυσμό αλλότριων και αλλόθρησκων μουσουλμανικών φύλων.
Ο Στόλος είναι βασικό βεβαίως μέσο προστασίας και αποτροπής.Βεβαίως αν κατά τις επιχειρήσεις κάποιες βάρκες,οδηγούμενες από ανθρώπους που δεν υπακούουν στις υποδείξεις αναποδογυρίσουν και κάποιοι πνιγούν,σ’αυτό δεν ευθύνεται ο Στόλος ,αλλά οι ίδιοι και όσοι τους στέλνουν εδώ.
Η αποστολή δεν αλλάζει εξ αιτίας αυτού,ούτε μετατοπίζεται η ευθύνη,λόγω κάποιων απωλειών,αποδεκτών σε κάθε στρατιωτική επιχείρηση.
 
Ο γράφων δεν παίρνει πίσω ,ούτε ανασκευάζει ούτε λέξη από τα γραφόμενά του και ξεκαθαρίζει οτι δεν φοβάται κανέναν και τίποτε.
Το όνομά μου είναι στο τέλος κάθε άρθρου μου και δεν κρύβομαι πίσω από κανένα Μέτωπο ή πολιτική παράταξη,μόνος έχω την ευθύνη για τα λεγόμενα και τις πράξεις μου.
Όσο για την πρότασή μου να βγει ο Στόλος,αυτό αποτελεί για την συνείδηση του γράφοντος κραυγή αγωνίας για μια ιστορική χώρα ,την οποία με ευθύνη των ηγεσιών της και προεξαρχούσης της Αριστεράς την αντιμετωπίζουν ως χώρο και όχι ως χώρα,την μετατρέπουν σε πολυπολιτισμικό Γιουνανιστάν,χωρίς να ερωτήσουν τον λαό της.
Ο γράφων γνωρίζει οτι ο πατριωτισμός και η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα είναι έννοιες ξένες προς τους ανθρώπους του «Μετώπου Λαού.»
Παρόλα αυτά με χαρά προσμένω την ποινική μου δίωξη,διότι έτσι θα έχω την τιμή να υπερασπίσω και με άλλον τρόπο,μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων την ταυτότητα και την Ιστορία της αιώνιας Ελλάδας,όπως τόσα χρόνια κάνω με την αρθρογραφία μου.
Αν οι δικαστές μου επιβάλλουν ποινή επειδή θέλω την Ελλάδα ελληνική θα την δεχθώ ευχάριστα και αγόγγυστα ,ασχέτως με όση λάσπη ντύσουν στα μέσα την ποινή αυτή οι διώκτες μου αριστεροί,οι οποίοι έχουν τόση σχέση με τον Ελληνισμό,όση ο γράφων με την αστροναυτική(και αστροναύτης δεν είμαι).Ούτως ή άλλως το δικαστήριο της Ιστορίας θα δικαιώσει μόνον εμένα. 
Ο Ιωάννης Ξηρός  είναι Ταξίαρχος ε.α του Ελληνικού Στρατού!
Σχόλιο: Δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στον Ανώτατο Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού απο φορείς και απλούς πολίτες!
 Οι γνωστοί Αριστεριστές δεν του συγχωρούν οτι ο Ταξίαρχος μάζεψε υπογραφές του Τρικαλινού Λαού και απέτρεψε να στηθεί μνημείο στο όνομα του Βελουχιώτη !
Υ.Γ :Η Ε.Α.Α.Σ  της οποίας ο Ταξίαρχος είναι ενεργό Μέλος  θα σταθεί στο πλευρό του Αξιωματικού που ήδη τον κάλεσαν για Ανάκριση Παραμονή των Φώτων ;

Loading...

10 thoughts on “Ξεφτίλισμένοι ! …Σέρνουν στα δικαστήρια Ταξίαρχο του Στρατού γιατί ζήτησε να βγει ο Στόλος να φυλάξει τα σύνορα!!

 1. Ανώνυμος says:

  Μέτωπο προδοτών είναι τα τσουτσεκια που κυνηγάνε έναν πατριώτη!
  Αυτά να τα βλέπουν και τα υπόλοιπα τσουτσεκια των τρικαλινων με τα ΔΣ που ψηφίζουν!

 2. Ανώνυμος says:

  θυμηθείτε μητροπολίτη Κω αν θυμάμαι καλά
  »Το χειρότερο απο όλα είναι οτι υπάρχουν ακόμη και Ελληνόφωνοι που δήθεν στο όνομα του ανθρωπισμού»
  όχι ανθρωπισμού
  μισθού
  χρήμα κλπ

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   Οχι φίλε μου, δεν ειμαστε μαζι του. Στο σπιτάκι μας ειμαστε μπροστά στον υπολογιστή μας. Αν θέλαμε να ειμαστε μαζι του θα είμασταν εξω απο οπου τον πανε για ανάκριση και θα ουρλιάζαμε πως ειμαστε μαζι του. Να δουμε μετα τι θα εκαναν ολα τα ανθελληνικά σκουπιδια.

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Εδω μας θελω. Μπορουμε να πάμε εξω απο εκει που τον ανακρίνουν πεντα, δεκα χιλιάδες ανθρωποι;;;; Μπορουμε επιτελους μεςω των φεις μπουκ, τουιτερ η οποιο αλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να συγκεντρωθούμε και να στηρίξουμε τέτοιους ανθρωπους η θα καθομαςτε να γράφουμε στο πληκτρολόγιο;;; Καιρός δεν ειναι να σηκωθούμε απο τις καρέκλες μας και να περάσουμε στην δράση;;;; Ενα μπράβο και τι καλα που τα είπες, δεν φθάνει.
  Μπορουμε να οργανωθούμε κι να στηρίζουμε τέτοιους ανθρωπους, ενω αντιθέτως θα κραζουμε την αλλη πλευρά;;;;
  Μπορουμε επιτελους να κανουμε κάρι;;; Η θα μας βρει το κακό στον καναπέ μας;;;;
  Εδω μας θελω.

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ VETERANOS.GR TA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
  veteranos.gr/katapeltis-o-taxiarchos-xiros-gia-tin-iropiisi-tou-velouchioti/

 5. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

  ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ Η ΠΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΥΓΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΟΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ. ΕΝΝΕΑ (9) ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.

 6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΔΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΝ ΦΛΗΤ [ΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ]. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΙΔΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ». ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΛΜΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ;;;

 7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΠΑΝΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ. ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ. ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ …
  Η ΔΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΙ… ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ [ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ], ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΕΡ’ ΕΙΠΕΙΝ.

 8. nickgreek says:

  ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΣΤΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *