in

Κρύβουν το έγκλημα στην Κρήτης για να δείξουν χαμηλή εγκληματικότητα . Έκπληκτος ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε έρευνα σε βάθος

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΜΟΝΟ στην Κρήτη ; Καταπέλτης ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης Αστυνόμος Β’ Στυλιανός Καρακούδης ( μπράβο του ) , κατήγγειλε ενώπιον όλων των αξιωματικών της Κρήτης ,του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του επιτελείου του , «πλαστογραφίες και μαγειρέματα » για να «εξαφανιστούν » οι ληστείες , οι κλοπές , τα τροχαία , οι θάνατοι από ναρκωτικά , οι κακοποιήσεις ανηλίκων , η μικρό- εγκληματικότητα η οπλοφορία – οπλοχρησία κι άλλα . «Κύριε Αρχηγέ , πως θα αξιολογήσουμε τα σχέδια αστυνόμευσης όπως το σχέδιο ΠΕΡΣΕΑΣ εάν δεν ταυτίζονται τα συμβάντα που καταγράφονται με τις σηματικές αναφορές ; και για να μην εστιάσουμε στους παρόντες στρατηγούς , τούτο γίνεται πολλά χρόνια , πρέπει να σταματήσει , είναι απαράδεκτο » είπε μεταξύ άλλων .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης όμως , υπονοούσε πολλά περισσότερα , ας τα αποκαλύψουμε εμείς .

Παραβλέπουμε τους τρεις θανάτους από τη φετινή περίοδο δραστηριότητας της γρίπης , ένα σε Χανιά ( Παλιοχώρα ) και δύο σε Ηράκλειο που αποκρύφτηκαν .

Τουλάχιστον Οκτώ ( 8 ) θάνατοι από Ναρκωτικά φέτος ( , 28, 35, 38, 40, 44, 47 ,55 και 56 ετών ) , καταγράφηκαν ως αιφνίδιοι θάνατοι και μπήκαν στο Αρχείο ως τέτοιοι . Ξαφνικά σ όλη την Ελλάδα «σταμάτησαν να πεθαίνουν από Ναρκωτικά »

Διπλάσιος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων ( από εκείνων των θανατηφόρων ) με ελαφρύ ή βαρύτερους τραυματισμούς δεν καταγράφηκαν ποτέ από τις αστυνομικές υπηρεσίες . Πολλά τροχαία που οι παθόντες κατέληξαν μετά από ημέρες ή εβδομάδες , δεν καταγράφονται ποτέ .

Πολλά περιστατικά κακουργηματικής κακοποίησης ανηλίκων , καταγράφονται ως περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και διεκπεραιώνονται από τα Α.Τ

Στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων ( για παράδειγμα ) δεν έχουν τεθεί σκόπιμα (;) σε λειτουργία , καίτοι έχει διαταχθεί από το αρχηγείο , Γραφείο ανηλίκων και η Υπηρεσία για ενδοοικογενειακή βία . Έτσι , καταγράφεται μηδενική παραβατικότητα ( εκτός αυτών που δεν μπορούν να κρυφτούν ) στο αντικείμενο αυτό . «Συγχαρητήρια »

Εκατοντάδες κλοπές που καταγγέλλονται από Τουρίστες , χαρακτηρίζονται ως « απώλειες αντικειμένων » και αντιμετωπίζονται ως τέτοιες . Και πολλά άλλα που , θα αποσταλούν εν τω χρόνο αρμοδίως τώρα , που θα ξεκινήσει η έρευνα (;)

Για να μην αναφερθούμε και σε άλλα «κόλπα » κουκουλώματος όπως στις μπαλωθιές . Όταν λοιπόν κάπου ακούγονται μπαλωθιές σαν σε πόλεμο ( συχνό τώρα τελευταία ) , οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά διαπιστώνουν . Την επομένη το πρωί ( και ενώ όλοι ξέρουν και την ώρα που θα πάει η αστυνομία για έρευνα ) κλιμάκιο πράγματι μεταβαίνει στην οικία – πολεμική ζώνη και σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη για υπόθαλψη( πλημμέλημα ) , έτσι , αντί για 30- 40 που έπρεπε να οδηγηθούν στην αυτόφωρη δικαιοσύνη για επικίνδυνους άσκοπους πυροβολισμούς , οπλοφορία και οπλοχρησία , οδηγείται ένας , ο οποίος στο τέλος αθωώνεται λόγο αμφιβολιών . Έτσι, δεν καταγράφονται πουθενά περιστατικά οπλοφορίας – οπλοχρησίας και άσκοπων πυροβολισμών και ο επικερδής «πόλεμος » συνεχίζεται.

Πως λειτουργεί το σύστημα !!

Σε σπεσιαλίστες τους «αθλήματος » έμπιστα επιτελεία υπό την καθοδήγηση των προϊσταμένων τους , παρουσιάζουν «μαγειρεμένα » στοιχεία διαφορετικά από την πραγματικότητα , για την βαριά και για την μικρο- εγκληματικότητα ( και όχι μόνο ). Σκοπός είναι να ικανοποιηθεί στην τελική η φυσική ηγεσία και να πει δημόσια ότι «μειώσαμε την εγκληματικότητα » Λέτε να μην γνωρίζουν άπαντες το «μαγείρεμα» ;

Εάν μια αστυνομία «κλέβει » στην καταγραφή ληστειών και κλοπών , θανάτων από Ναρκωτικά , θανάτων από τροχαία κ.ο.κ , τότε το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό

Εάν η αστυνομία πλαστογραφεί έγγραφα από τα οποία εξάγονται σημαντικές πληροφορίες που βοηθούν στην εκπόνηση σχεδίων αστυνόμευσης που ζώσουν ζωές , τότε , φτάσαμε στον πάτο του βαρελιού .

Με εκτίμηση

Μ.Α.Α.Κ ( Μάχιμοι και αδιάφθοροι αστυνομικοί Κρήτης ) μέλος της Ο.Υ.Α

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 Comments

Leave a Reply
 1. εντολή της κομαντατουρ ειναι, στην γερμανια ετσι κανουν με την εγκληματικότητα των λαθρο, κουκουλωμα γιατι το σχέδιο καλεργκι και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ιερά πραμματα για την αλιτ.

 2. ….καταστασεις ”’πουντσας”’ των ενστολων γενικως , απο το 1950 εως σημερα διοτι τοχουν ριξει μονο στην παρακολουθηση των τηλεφωνων , α’ι’δρωτοι , ξεκουραστοι , σε στυλ Αυδη μ Αγα του πουστη Αγρινιωτη ευελπι πρωην σκαταρχη του ελληνικου στρατου που δριτσαρε [κρυβοταν] μια ζωη.

 3. Ολα καλα εκτος απο ενα’ απαγορευεται κ η προπονηση ή φοβαστε μην την φατε ή θα προστατεψτε ολοι εσεις οι αδιαφθοροι τα λιγοστα πλεον εκατομμυρια ελληνων? γιατι εαν πεσουν ολοι οι αοπλοι σειρα θα εχει κ η δικη σας οικογενεια οσο ταμπουρωμενοι και εαν ειστε’ εκτος και εαν λογαριαζετε να σας σωσει κανεις προστατης σας….πχ. αυτος που σας ταιζει?
  Μην τα παιρνετε ολα σκουπα…γιατι παρανομο ειναι πλεον και οι ντοματες στον κηπο εαν το πουν αλλοι οτι ετσι πρεπει να ειναι και για εσας…..

 4. Είχα πιστέψει όλα όσα καταγγέλλουν στο άρθρο τους οι “Μάχιμοι και αδιάφθοροι αστυνομικοί Κρήτης” και ήμουν έτοιμος να συμφωνήσω, αλλά διάβασα αυτό και ξενέρωσα: ” Όταν λοιπόν κάπου ακούγονται μπαλωθιές σαν σε πόλεμο (συχνό τώρα τελευταία)…”

  “Συχνά τώρα τελευταία;;;;” Αλήθεια ρε “αδιάφθοροι” τώρα τελευταία γίνεται πιο συχνά αυτό;;;; Δηλαδή πριν το 2015 δεν υπήρχαν μπαλωθιές, ή έριχναν που και που και τώρα το παράκαναν;;;; Μας λέτε δηλαδή ότι ο Κρητικός λαός είναι τώρα πιο χαρούμενος, πιο ευτυχισμένος και πιο οικονομημένος και ρίχνει πιο συχνά μπαλωθιές από χαρά στα γλέντια που γίνονται πιο συχνά πλέον;;; Πλάκα μας κάνετε;;;; Όσο λέτε σαν αντιπολίτευση τέτοια απίστευτα πράγματα, τόσο δίνεται πόντους στην κυβέρνηση και κλείνει η ψαλίδα της διαφοράς!!!!! Ρε μπας και είστε βαλτοί από τον Τσίπρα;;;;;;;

  • Θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει ….
   Σε εχουν καταλαβει και οι ορνιθες ακομα , να παρε 20 sents να αγορασεις καροτακι , και σου το ξαναλεω , πλυντο μετα πριν το φας , τα κωλοβακτηριδια βλαπτουν τον εγκεφαλο.

   • Μιλάς από προσωπική εμπειρία με τα καρότα;;;; Πολύ πιθανόν γιατί τα κολοβακτηρίδια σου έχουν καταστρέψει το μυαλό, αν και στο δικό σου μυαλό κάνουν παρέλαση μάλλον “κωλοβακτηρίδια”, δηλαδή βακτηρίδια του κώλου, αφού δεν έχεις μυαλό αλλά σκατά!

 5. Ειμαι απο κρητη και οσο αφορα τις μπαλωτιες οπως λεει τωρα τελευταια δεν στεκουν καν αυτα που λενε ισα ισα εχουν μειωθει κιολας.. και 2ον ειναι εθιμο τις οποιες τις περισσοτερες φορες βλεπεις σε γαμους αρεσει δεν αρεσει αυτο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εχετε παρατηρησει αυτο το παραξενο φαινομενο …

Δεν υπαρχει γεωμηχανικη στρατηγικη κρυφη για τους πολιτες ρε ..απλα …